A legfontosabb kriptovaluta események, amelyeket nem szabad kihagyni 2020 végéig

kriptovaluta események

A COVID-19 járvány a globális gazdaság minden ágazatát és elsősorban a fizikai találkozókat érintette. Ez csökkentette azoknak az eseményeknek a számát, amelyeken az emberek fizikailag részt vehetnek, és a kriptovaluta / blokklánc ipar sem marad el. A tervek szerint azonban még mindig vannak kriptopénzesemények, amelyek 2020-ban várhatók.

Mivel az évnek csak egy negyedéve van hátra, kiválasztottuk a legjobb online és offline eseményeket, amelyeken az év vége előtt részt vehet. Megbeszéljük ezeket a kriptovaluta eseményeket, és megmutatjuk, miért ne hagyhatná ki egyiket sem.

Oldja fel a Blockchain fórumot

Az esemény dátuma: október 7 – 8

Az esemény helye: Egyesült Arab Emírségek

Oldja fel a Blockchain fórumot októberben újabb rendezvényt tart. Ez a fórum harmadik kiadása lesz, és jobbnak ígérkezik, mint az év elején. Az Egyesült Arab Emírségekben kerül sor, amely a blokklánc-befektetések központjává vált. Az esemény a blockchain technológia fejlesztésére összpontosít a Közel-Kelet és Észak-Amerika (MENA) régióban.

A panelbeszélgetések témái a következők:

 • A MENA régió kriptográfiai eszközeinek és a kriptovaluta-cserék növekedésének szabályozása;
 • Biztonsági token felajánlások a MENA régióban
 • Hogyan használják a MENA kormányai a blokkláncot: beleértve a stratégiákat és politikákat;
 • Hogyan tekintenek a kockázati tőke és az intézményi befektetők a digitális eszközökre;
 • Befektetés a blockchain startupokba;
 • Ahol ma a MENA régió áll;
 • A blokklánc mindenki számára elérhetővé tétele a BaaS számára.

A rendezvénynek számos hálózati kapcsolattartó ülése is be van építve az alapprogramjaiba, amelyek lehetőséget adnak a fiatal vállalkozóknak, hogy találkozhassanak az iparág legfontosabb szereplőivel karrierjük fellendítése érdekében. Ha arra keresi a lehetőséget, hogy kapcsolatba léphessen a világ legjobb blokklánc-szakértőivel és megtalálja a befektetési lehetőségeket a MENA régióban, ez az esemény az Ön számára.

Blockchain Life fórum

Az esemény dátuma: október 21 – 22

A rendezvény helyszíne: Moszkva, Oroszország

Blockchain Life fórum világszerte az egyik legnagyobb blockchain eseményt tartja. Idén még nagyobb lesz az esemény, már 4000 résztvevőt regisztráltak. Az esemény középpontjában a Blockchain, a kriptovaluták és a bányászat áll.

A fórum az ipar vezetőit és az iparágban még csak most indulókat fogja összehozni. Ez egy rendkívül oktatási fórum, amely az ipar óriási növekedéséhez vezetett fennállásának négy éve alatt. A résztvevők listáján szerepelnek a világ üzleti tulajdonosai, befektetők, bányászok, blockchain fejlesztők, kormánytisztviselők és különleges vendégek.

A hangszórók felsorolása a következőket tartalmazza:


 • Javier Sim, a Bithumb Global társalapítója és ügyvezető igazgatója;
 • Eric Benz, vezérigazgató, Changelly;
 • Xinxi Wang, a Litecoin igazgatója;
 • Roger Ver, vezérigazgató, Bitcoin.com;
 • Tone Vays, kereskedő és elemző, többek között.

Párizsi Blockchain Week csúcstalálkozó

Az esemény dátuma: december 9-10

Az esemény helyszíne: Párizs, Franciaország

Párizsi Blockchain Week csúcstalálkozó az év másik fontos blockchain eseménye. Rajta keresztül több mint 1700 vállalkozó, befektető és média jött össze a világ minden tájáról, hogy megvitassák a blockchain-t és kriptovaluta és hogyan lehet Franciaországból az első G20-ország, amely vállalkozásbarát környezetet teremt a gyorsan növekvő ipar számára.

Az idei esemény nem lesz kevésbé izgalmas, tekintve a következő előadókat:

 • Changpeng Zhao, a Binance vezérigazgatója;
 • Ryan Selkis, társalapító és vezérigazgató, Messari;
 • Eric Demuth, társalapító & A Bitpanda vezérigazgatója;
 • David E. Rutter, alapító & Az R3 vezérigazgatója;
 • Edward Moncada, társalapító & A Blockfolio vezérigazgatója, sok más mellett.

Lesz a csúcstalálkozó online változata is, tehát ha bármilyen okból nem tudsz részt venni az élőben, akkor nincs vesztenivalód, hiszen bárhonnan megnézheted az online verziót.

LA Blockchain csúcstalálkozó

Az esemény dátuma: október 6-7

Az esemény helyszíne: online

LA Blockchain csúcstalálkozó egy üzletközpontú vállalat, amely évente összefogja a fejlesztőket, befektetőket, kockázati tőkealapokat, lakossági befektetőket, családi irodákat, ingatlanbefektetőket, induló vállalkozókat, kibocsátókat, tőzsdéket, bróker-kereskedőket, szolgáltatókat és a média tagjait. Az eseményt általában a Los Angeles-i kongresszusi központban tartják, de a COVID-19 korlátozások miatt idén online kell megrendezni..

Néhányan beszélnek:

 • Tim Draper, Draper Goren Hol;
 • Justin Sun, Tron vezérigazgató;
 • Yoni Asia, az eToro alapítója és vezérigazgatója;
 • Changpeng Zhao, a Binance vezérigazgatója;
 • Brock Pierce, a Bitcoin Alapítvány elnöke;
 • Thomas Lee, a Fundstrat társalapítója.

Blockchain Expo Észak-Amerika virtuális

Az esemény dátuma: november 3–4

Az esemény helyszíne: Online

Ez lesz az egyik legnagyobb, teljesen online blockchain esemény 2020-ban. Az esemény szakértőket fog összehozni, hogy megvitassák a blockchain ökoszisztémát és annak továbblépését. A fő hangsúly azokra a főbb iparágakra fog összpontosulni, amelyeket a blokklánc-technológia zavarhat meg leginkább, beleértve a jogi szektorokat, a kiskereskedelmet, a pénzügyi szolgáltatásokat, az egészségügyet, a biztosításokat, az energiát, a zenét, a kormányzást, az ingatlanokat és még sok mást.

Várhatóan több mint 1000 résztvevő vesz részt, köztük a következők: CTO-k, innovációs és technológiai vezetők, informatikai igazgatók, telekommunikációs szolgáltatók, fejlesztők, induló vállalkozások, OEM-ek, kormány, autóipar, üzemeltetők, technológiai szolgáltatók, befektetők, VC-k és sokan több.

Az előadók a következőket tartalmazzák:

 • Andrew Peel, a digitális eszközpiac vezetője, Morgan Stanley;
 • Justin Schmidt, alelnök & A digitális eszközpiac vezetője, Goldman Sachs;
 • Leandro Nunes, termékfejlesztési alelnök & Innováció, Mastercard.

Ez csak néhány az online eseményen megjelenő számos előadó közül, akik többségét a mainstream üzleti szektorok alkotják, akik belépnek a blockchain ökoszisztémába.

Következtetés

Ezek a legjobb kriptovaluta-események, amelyeken részt vehetnek 2020 hátralévő részében. Ha nem tud menni az élő eseményekhez, akkor terveket tehet az részvételre azokon, amelyekre online kerül sor. Mindössze a számítógépére és az internetre van szüksége, hogy csatlakozzon ezekhez a csodálatos eseményekhez, és több értéket kaphat, mint gondolná.

Kiemelt kép: inyear.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map