A legjobb Bitcoin Cash (BCH) pénztárcák 2019-re

A mai cikkben megvizsgáljuk a legjobb Bitcoin Cash pénztárcákat, amelyeket 2019-ben érdemes kipróbálni, valamint azok jellemzőit.

A Bitcoin Cash egy elágazó érme a Bitcoin-tól 2017-ben. Ha érdekel a BCH-val való vásárlás és kereskedés, pénztárcára lesz szüksége az érmék tárolásához, valamint más címre történő küldéshez..

A mai cikkben megvizsgáljuk a legjobb Bitcoin Cash pénztárcákat, amelyeket 2019-ben kipróbálhatunk.

Atomic Wallet

bitcoin_cash_crypto_wallet

Atomic Wallet a Changelly társalapítója és vezérigazgatója, Konstantin Gladych hozta létre 2017-ben. A pénztárcának sokféle támogatott eszköze van, több mint 300 kriptóval. A felhasználók tárolhatnak, küldhetnek és fogadhatnak Bitcoin Cash-t, valamint vásárolhatnak az érmével a Visa vagy a Mastercard hitelkártyáival. Arra is van lehetőség, hogy a Bitcoin Cash-t más érmékké konvertálják, és fordítva, közvetlenül a pénztárcából.

Az Atomic Wallet nem fér hozzá, és nem tárolja a helyreállítási magot, a magánkulcsokat és a jelszavakat. Minden tranzakciót és felhasználói adatot titkosít egy AES szimmetrikus algoritmuson keresztül, és soha ne hagyja el azt az eszközt, amelyet a pénztárca eléréséhez használ.

Letöltheti és telepítheti a pénztárcát olyan eszközökre, amelyek Windows-64 bites, macOS, Ubuntu, Debian, Fedora rendszereken futnak, és ha Ön mobil felhasználó, akkor Android és iOS alkalmazások is elérhetők.

Ledger Nano S

A Ledger Nano S egy népszerű hardvertárca, amely biztonságos tárolási lehetőséget kínál a különféle érmék és zsetonok számára. A pénztárcát nagyon dicsérik biztonsági megvalósításai miatt, amely biztosítja a magánkulcsok biztonságát azáltal, hogy PIN kóddal rögzített biztonságos elemben tartja őket..

Kétfaktoros hitelesítési mechanizmust tartalmaz, és a tranzakciókat a szolgáltatás gombjainak megnyomásával manuálisan ellenőrizhetjük az OLED támogatáson keresztül. A Ledger Nano S a Bitcoin Cash mellett támogatja a Bitcoin-ot, az Ethereum-ot, a Litecoin-ot és más kriptók hosszú listáját is.

medium.com

Guarda pénztárca


Egy észt vállalat által 2017-ben létrehozott Guarda A wallet egy nyílt forráskódú szoftver, amely kompatibilis számos eszközzel és operációs rendszerrel (Android, iOS, Web, Chrome kiterjesztés, Windows, Linux, Mac OS).

Ez a pénztárca használható Bitcoin Cash, valamint számos más érme és zseton (40 és még mindig számolás) tárolására..

A pénztárca összes alkalmazásverziója lehetővé teszi az érmék közvetlen cseréjét a Guarda beépített cseréjével, valamint fiatos érmék vásárlását hitelkártyájával.

A felhasználók személyes adatait vagy magánkulcsait egyik sem tárolja a Guarda szolgáltatásaiban, így Ön teljes mértékben ellenőrizheti adatait és pénzeszközeit.

Trezor

A Trezor a Ledger első számú versenytársa, mivel ez a hardver pénztárca biztonságot nyújt a kriptovaluta számára azáltal, hogy offline tárolja őket, megvédve pénzeszközeit a rosszindulatú programoktól és a hackektől..

A magánkulcsok erősen titkosítva vannak, és az eszköz gombok és beépített képernyő segítségével érhető el a tranzakciók ellenőrzéséhez és érvényesítéséhez. A Trezor használható érmék széles listájának tárolására, beleértve a Bitcoin, Bitcoin Cash, Litecoin, Ethereum, Ethereum Classic és még sokan mások.

Elektron Cash

Az Electron Cash egy villás pénztárca az Electrum-tól. Ez az egyszerűsített fizetésellenőrzési (SPV) pénztárca a Bitcoin Cash-hez mnemonikus alapmondattal használható. A pénztárca olyan asztali operációs rendszereken futtatható, mint a Windows, az OS X és a Linux, valamint az Androidot használó mobil eszközökön.

Az Electron Cash egy könnyű pénztárca, amely megkönnyíti a hozzáférést és a használatot, mivel nem kell megvárnia a teljes Bitcoin Cash blokklánc letöltését. A pénztárca lehetővé teszi a multi-sig funkciók használatát is, ami nagyobb biztonságot jelent az Ön pénzében.

Bitcoin Unlimited

A fejlesztők itt: Bitcoin Unlimited 2018. december 20-án hivatalosan is elindította a Bitcoin Cash 1.5.1.0 verziót a BCH tárolására.

Ez az asztali pénztárca letölthető Windows, Linux és Mac operációs rendszerekhez.

BTC.com

BTC.com egy webalapú pénztárca és egy bányászati ​​medence, amelyet 2015-ben indított a Bitmain. Mobil és asztali alkalmazásokban egyaránt használható.

A Bitmain Technologies egy kínai vállalat, amely a kriptográfiai bányászat legnagyobb szereplőjeként ismert. Lehetővé teszi a Bitcoin Cash és Bitcoin alapok tárolását, küldését és fogadását. A BTC.com kompatibilis mind az Android, mind az iOS verzióval.

Ez a hierarchikus determinisztikus pénztárca lehetővé teszi a mester „magjának” használatát az elveszett pénzeszközök visszaszerzéséhez, és több aláírás funkcióval, valamint kétfaktoros hitelesítéssel is rendelkezik..

Rahakott

A Rahakott egy kriptovaluta pénztárca, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy könnyedén kezeljék érmeiket bárhonnan, ahol csak az internethez férnek hozzá.

A Rahakott legkülönlegesebb eleme, hogy a bejelentkezéshez nincs szükség e-mail címre, telefonszámra vagy felhasználónévre; csak egy mnemos kifejezésre van szükséged. A pénztárca a kétfaktoros hitelesítést is tartalmazza, és támogatja azt a funkciót, hogy több pénztárcát hozzon létre egy számláról, és hozzárendelje azokat bizonyos fizetésekhez.

A Rahakott egy „algoritmikus” pénztárca, ami azt jelenti, hogy minden tranzakció során új címek jönnek létre a felhasználók névtelenségének növelése érdekében.

A pénztárcának korlátozott listája van a támogatott pénznemekről: Bitcoin, Bitcoin Cash, Litecoin, Zcash és Dash.

Coinomi

A Coinomi egy népszerű pénztárca, amely több pénznemben nyújt támogatást. Ezen a pénztárcán számos érme és zseton tárolható, beleértve a Bitcoin Cash, a Bitcoin, a Dash, az Ethereum, a Litecoin stb. Felhasználóbarát felületét bárki használhatja a kriptovaluta kényelmes küldésére, fogadására és tárolására..

A Coinomi egy könnyű pénztárca, ami azt jelenti, hogy nem kell időt pazarolnia arra, hogy megvárja, amíg betöltődik és szinkronizálódik a BCH blokkláncával.

A Coinomi egy hierarchikus, determinisztikus pénztárca, ami azt jelenti, hogy a magánkulcsokat csak az Ön eszközén tárolják, és a regisztráció során egy 15 szavas magmondat jön létre. A kifejezést arra fogják felhasználni, hogy helyreállítsa az alapjait arra az esetre, ha valami történne a pénztárcával.

A ShapeShift integrációjának köszönhetően azonnali cseréket is végezhet a pénztárcájában lévő kriptók között.

Jaxx

Ez egy HD pénztárca, amely több pénznemet is támogat, és lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy az eszközön tartva megőrizze magánkulcsainak irányítását. A pénztárca okostelefonokon és asztali operációs rendszereken használható, kompatibilis a Windows, Linux és OS X rendszerekkel.

A Jaxx olyan mobil eszközökön is használható, amelyek a Chrome böngésző kiterjesztés mellett támogatják az Android és az iOS rendszert. A pénztárca zökkenőmentes felülettel rendelkezik, amelyet akár kezdő kereskedők is használhatnak, és egyszerű telepítési folyamata van.

A Bitcoin Cash mellett számos kriptó is támogatott, mint például a Bitcoin, a Dash, az Ethereum, a Litecoi és még sokan mások.

CashAddress

CashAddress egy papír pénztárca, amely offline módon tárolja a kriptóinak magánkulcsait, egy fizikai papírra nyomtatva. Ez a pénztárca ideális a Bitcoin Cash hosszú ideig tartó tárolásához, mivel a gyors kereskedéshez nem olyan kényelmes hozzáférni. De ne feledje, hogy ennek a módszernek nincs helyreállítási mechanizmusa, ha elveszíti a papírt.

Végső szavak

Ezzel befejezzük cikkünket a Bitcoin Cash legjobb pénztárcáival kapcsolatban. Javasoljuk, hogy alaposan tanulmányozza át az Önt érdeklő pénztárca biztonsági jellemzőit, mielőtt úgy döntene, hogy átadja az érméket.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map