A legjobb Bitcoin sportfogadások

Cryptos

Célpiac

 • Egyesült Államok

Pénznemek

 • usadollár

Letét

 • Hitelkártya, Betéti Kártya, Pénzátutalás, Bitcoin

Az AKA az új bodog, a Bovada az Egyesült Államok legnagyobb sportfogadási oldala. A fogadási típusok széles választéka, hatalmas fogadási korlátok, kiváló sportlefedettség és kiváló minőségű kaszinó- és pókertermékek állnak rendelkezésre. Ha egy tapasztalt, megbízható és átfogó, az USA-ra összpontosító sportfogadást keres, a Bovada jó eséllyel.

A Bovada számára a Bitcoin érdekes alternatív betéti lehetőség, amely elkerüli a nehézkes fizetési folyamatokat. A Bitcoin javításra került – ez egy további funkció, amely bizonyos kényelmet kínál az ügyfelek egy bizonyos szegmensének, és előnyösebb a Bovada számára, mert nem igényel ugyanolyan rezsit, mint más fizetési lehetőségek. Ha neked a bitcoin az első, a sportfogadás pedig a második, akkor valószínűleg jobban jársz a betcoinnál vagy a nitrogénnél. Ha azonban egy gyorsabb és nehezebb cenzúrázási módszert keres a mainstream sportfogadásoknál történő használatra – tehát először a sportfogadásra, a másodikra ​​a bitcoinra -, akkor a Bovada jó választás.

Betcoin

Sport- és kaszinó termékek nevetséges VIP programmal. Azonnal fizessen be, 15 perc alatt vegye fel.

 • A csak kriptográfiai sportfogadások több altcoint is elfogadnak
 • Névtelen fiók létrehozása
 • A kivonásoknak négy órán belül meg kell ütniük a pénztárcát

Cryptos

Pénznemek

 • Csak kriptográfia

Letét

 • Bitcoin

A Betcoin kriptovalutára optimalizált fizetési csatornát kínál, elfogadva a bitcoint, az ethereumot, a litecoin-t, a kötőjelet és még néhányat, amelyet bármilyen okból használhat. A számlák csak e-mailt igényelnek, és mindössze 001 bitcoin összegű betétek használhatók fel egyetlen megerősítés után. A kivonásokat általában 4 órán belül dolgozzuk fel.  

A termék arra törekszik, hogy versenyezzen a főbb fogadási szolgáltatókkal, és a betcoinban megtalál egy okos megjelenésű felületet, jó élő és rögzített könyveket megfelelő sportlefedettséggel és fogadási típusokkal, valamint kaszinó- és pókertermékeket, amelyek önmagukban is ellenállnak a versenynek. jobb.

Cloudbet

A Cloudbet a legmagasabb tétet kínálja az üzleti életben, ezt példázzák legendás Super Bowl limitjeik, amelyek a múltban elérték az 1000 btc-t. Szerezzen 100% -os bónuszt 5 Bitcoinig.

 • a csak a bitcoinra vonatkozó sportfogadás kiváló regisztrációs bónuszt kínál, legfeljebb 5 bitcoinig
 • Megpróbálja kiszolgálni a highroller piacot, hatalmas fogadási korlátokkal
 • Remek kaszinó termék a Softswiss-től

Célpiac

 • Globális

Pénznemek


 • Csak kriptográfia

Letét

 • Csak kriptográfia

A Betcoinhoz hasonlóan a Cloudbet is áthidalja a különbséget a mainstream Bovada és a bitcoin-központú nitrogén között. Kizárólag bitcoinos sportfogadások, de nagyobb hangsúlyt fektetnek a mainstream stílusú termékek szállítására. Kiváló választékot kínálnak a fogadás típusaihoz és az élő fogadáshoz sokféle eseményre, amelyek elsősorban az amerikai sportokra koncentrálnak. A Softswiss és a Betsoft integrációja több száz bővítőhelyet és több tucat bizonyíthatóan korrekt asztali játékot kínál, amelyek mindegyike elérhető az amerikai játékosok számára.

Az új ügyfelek hatalmas, 100% -os bónuszt kapnak akár öt bitcoinig. A bónusz kiadása.01 bitcoin lépésenként, és egy teljes évre elérhető. Nincsenek megterhelő kivonási korlátozások, így a bónusz mind felfordul. Ez az öt bitcoin bónusz korlát reprezentálja a cloudbet célközönségét – érdekeltek abban, hogy olyan bitcoin milliomosokat vonzzanak, akik magas fogadási korlátokat akarnak egy biztonságos, névtelen környezetben.  

Nitrogén sport

Az egyik legrégebbi bitcoin sportfogadás, a nitrogén masszív globális közösséget támogatott megnyerő, társadalmi promóciókkal és kiváló esélyekkel.

 • Igazi névtelen sportfogadás azonnali kivonással
 • A fiók megnyitásához nem is kell e-mail; a nyeremény ugyanarra a bitcoin címre érkezett vissza
 • A régi iskolai bitcoin sportfogadás nagyszerű esélyeket és kiváló termékeket kínál

Cryptos

Célpiac

 • Globális

Letét

 • Bitcoin

Van néhány olyan vállalat, amely viszonylag korán fedezte fel a bitcoint, és elragadtatva a fizetési módban rejlő lehetőségeit, a bitcoin körül fejlesztette termékeit. Függetlenül a sajátos piaci fókusztól, ezeknek a vállalatoknak általában van néhány közös jellemzőjük. Az adminisztrációs funkciók szinte teljesen automatizáltak. Teljesen névtelen fiókokat kínálnak, gyakran még e-mail cím megadása nélkül is. A visszavonás gyakran szinte azonnali, kézi interakció csak kevés, vagy egyáltalán nem történik meg. Összevont fizetési folyamatok és nehéz KYC követelmények nélkül ezek a vállalatok képesek teljes mértékben a termékre és az érték eladására koncentrálni az ügyfeleknek, vagy legalábbis ez az elmélet.  

Így jár ez a Nitrogen Sports-szal is. A termék támogatja a felhasználók anonimitását – még e-mailt sem kell beállítania, a kifizetések automatikusan visszatérnek arra a címre, ahonnan a bitcoint küldték. Ami az akciót illeti – a nitrogén az USA-ban összpontosul, és a legmagasabb határértékeket az Egyesült Államok játékai határozzák meg, bár az európai lefedettség is szilárd. Nem fog ugyanolyan nagy mennyiségű fogadást találni, mint a legjobb amerikai versenytársaké, de ez várható – a Nitrogen egy bitcoin első termék, amelynek középpontjában az optimalizált élmény nyújtása áll. Ezek a 20 éves fogadási társaságok bitcoinot adnak a már meglévő termékeikhez, hogy megkönnyítsék egyesek számára a betétek elhelyezését, de továbbra is rendelkeznek a mainstream ügyfélkörrel, amely sokkal szélesebb körű fogadási élményt tesz lehetővé.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map