A legjobb kriptovaluta-csoportok, amelyek 2021-ben csatlakoznak a Facebook-hoz

kriptovaluta csoportok

A kriptovaluta csoportok minden közösségi média platformon megtalálhatók a digitális eszközök növekvő népszerűsége miatt. Az ilyen eszközökről a legfrissebb információk megszerzéséhez csak csatlakoznia kell ezekhez a kriptovaluta-csoportokhoz. Ez a cikk azokra a Facebook kriptovaluta csoportokra összpontosít, amelyekhez 2021-ben csatlakoznia kell.

Kriptopénzgyűjtők klubja

kriptovaluta csoportok

Egyes Facebook kriptovaluta csoportok aranybányát jelentenek a kriptotérben újonnan érkezők számára. Kriptopénzgyűjtők klubja az egyik, több mint 75 000 taggal. Ez rengeteg tudást tesz elérhetővé a csoport különböző tapasztalt tagjaitól. Így ideális hely a kezdőknek, hogy kérdéseket tegyenek fel és válaszokat kapjanak.

Azok, akiknek kérdései vannak a kriptográfia kereskedelmével kapcsolatban, különösen hasznosnak találják ezt a csoportot, mivel ezen a területen speciális tagsággal rendelkeznek. Bár ideális az újonnan érkezők számára, bárki számára alkalmas a kriptopénzipar bármely tudásszakaszában. Mindig van mindenki számára valami, így ha választ szeretne keresni, akkor ez az egyik csoport megnézendő.

Cryptocurrency Academy

kriptovaluta csoportok csatlakozni

Ahogy a neve is mutatja, ez egy olyan hely, ahol a tagok megismerhetik a kriptovalutát. Míg a legtöbb Facebook kriptovaluta csoport főként a kereskedelemre koncentrál, Cryptocurrency Academy a kereskedelem szakértelmén túlmutató információkat nyújt. Ha a blockchain technológiával kapcsolatos információkat keres, akkor itt kell eljárnia.

A csoportban információkat talál a legjobb ICO-król, a konferenciák élő közvetítéséről és általános kriptovaluta cikkekről, amelyek fontos információforrást jelentenek az iparágról. Ami a platform jogszerűségét illeti, nem kell aggódnia. Emlékezik Ben Yu a vezérigazgatója StreamToken? Nos, ő a csoport rendszergazdája, így biztos lehet benne, hogy a megfelelő információkat megkapja belőle.

Bitcoin

Facebook kriptovaluta csoportok

Úgy van. A csoport magáról az első számú kriptovalutáról kapta a nevét. Ebben a csoportban megtalálja a legfrissebb információkat a Bitcoin-ról. Sőt, vannak oktatóanyagok a Bitcoin legérdekesebb szempontjairól a legújabb fejlemények alapján. Egy nemrégiben tárgyalt téma a tranzakciós díjak kérdése, amely fejfájássá válik, valahányszor a Bitcoin egy bika piacon van.

A csoport nemcsak aktív, hanem nyitott is, vagyis bárki külön engedély nélkül hozzáférhet hozzá. Hozzáférhet kritikus témájú Youtube-videókhoz is, amelyek a legnagyobb digitális eszközről szólnak. Tehát ez egy tökéletes módja annak, hogy naprakész legyünk a kriptográfiai események élmezőnyével.

SCM – Suppoman’s Crypto Masterminds

kriptovaluta csoportok

Suppoman’s Crypto Masterminds az egyik legmegbízhatóbb kriptovaluta-csoport a Facebookon. Majdnem 25 000 tagja van, naponta újakkal. Ez egy nagyon aktív csoport is, minden nap új tartalmakat tesznek közzé, hogy az elméd tele legyen kriptovaluta információkkal.

A csoportot Suppoman hozta létre, aki a kriptovaluta tér kiemelkedő alakja volt diákjai számára. A Suppoman tartalmat szolgáltat a kriptovaluták árairól, és jóslatokat ad arról, hogy mi fog történni a kriptókkal. Ha ez jól hangzik Önnek, csatlakozzon a csoporthoz a hozzáféréshez.

A Crypt0 hírcsoportja

kriptovaluta csoportok csatlakozni


Ahogy a neve is mutatja, A Crypt0 hírcsoportja a kriptovaluta-hírekről szól. Ez magában foglal mindent a Bitcoinról és más kriptovalutákról. Pletykák vannak a kriptovalutáról, a pletykákról és az árbeszélgetésekről is. A 2018-ban létrehozott fiatal, de egyre növekvő csoport, alig több mint 2000 taggal. A legtöbb kriptovaluta-csoporthoz hasonlóan ez is egy privát csoport, ezért jelentkeznie kell a csoporthoz való csatlakozáshoz, és az összes tartalomhoz hozzáférhet, miután a kérelmét jóváhagyta.

Litecoin (LTC Official) Nincsenek botok

kriptovaluta csoportok

Ön rajong a Litecoinért? Ez oldal kifejezetten a Litecoin rajongók számára készült, és sok hasonló gondolkodású embert talál benne. A csoport új, 2021. január 10-én jött létre, jelenleg csak 74 taggal. Minden megbeszélésnek kapcsolódnia kell a Litecoinhoz, és a tagsággal rendelkező tagoknak válaszolniuk kell néhány kérdésre, mielőtt tagságukat jóváhagyhatják. Bár bárki megtalálhatja ezt a csoportot, ez egy zárt csoport, amely csak a tagoknak engedi megnézni a többi tagot és mit csinálnak.

Kriptopénz-befektetés

Facebook kriptovaluta csoportok

Kriptopénz-befektetés egy kriptográfiai befektetők csoportja. Ebben a csoportban releváns információkat talál a befektetéssel kapcsolatban, beleértve a videókat, a bejegyzéseket, és kérdéseket tehet fel a kriptográfiával kapcsolatban. A csoport híreket és néhány árjóslatot is közzétesz. Ha még nem ismeri a titkosítást, és útmutatást keres a befektetéshez, próbálja ki ezt a nyílt csoportot, amelynek több mint 74 000 tagja van. Nincs szükség külön engedélyre, hogy csatlakozzon a csoporthoz, miért ne adhatna rá lövést?

Bitcoin Argentína

kriptovaluta csoportok

Bitcoin Argentína spanyolul beszélő kriptovaluta rajongók helyszíne. Noha az egyetlen Bitcoin szerepel a címben, a kriptovalutáról általában információkat találhat. Ha értesz spanyolul és válaszokat keresel a kriptovalutákat érintő kérdésekre, akkor itt a hely.

A csoportnak több mint 62 000 tagja van, és gyorsan növekszik. Ez egy privát, ezért jelentkeznie kell és be kell szereznie a csatlakozást, és be kell jutnia a spanyolul beszélők csodálatos kriptovilágába.

Altcoin kapitány – kriptovaluta közösség

Altcoin kapitány – kriptovaluta közösség egy platform kriptográfiai befektetők, kereskedők és rajongók számára. Alapvetően bárkinek, aki kíváncsi a kriptográfiára, helye van a csoportban, ahol a kriptovalutákról folytatott megbeszélések folynak. A csoport minden nap új tartalommal aktív. Ez segít jobban megérteni a kriptovaluta-iparágat, és szilárdabb alapokkal rendelkezik a kereskedelemben és általában a befektetésben.

Crypto Warriors

Crypto Warriors egy egyedülálló csoport a kriptovaluta információkkal kapcsolatban a Facebookon. Bár általános információkat nyújt a kriptovalutákról, az egyetlen csoport rendelkezik saját tokennel, a Crypto Warriors Token (CWT), amely kifejezetten a Facebook-csoport számára készült. A tagok a tokent használják versenyek nevezésére és nyeremények elnyerésére.

A csoport igyekszik kiváló minőségű tartalmat hozni az internet nagy mennyiségű információjából. Ha minőségi vitát szeretne a kriptográfiáról és a jutalom elnyerésének lehetőségéről, a Crypto Warriors a csoport az Ön számára.

Cryptocurrency News 2021

kriptovaluta csoportok

Ezt a csoportot 2018-ban hozták létre, és továbbra is egyre több embert vonz a legújabb kriptográfiai hírek iránt. Cryptocurrency News 2021 azért jött létre, hogy naprakész legyen a legértékesebb hírekkel kapcsolatban. Azok a 20,3 000 tag bizonyítja, hogy a közzétett tartalom jó minőségű, hogy minél több kriptográfust vonzzon.

Sőt, a napi bejegyzések megmutatják ennek a csoportnak a komolyságát. Ha vonzza a kriptovilág, és szeretné bővíteni ismereteit ezen a területen, akkor csak csatlakoznia kell, hogy ne hagyja ki a legfrissebb híreket.

Következtetés

Ezek a legjobb kriptovaluta Facebook-csoportok, amelyeket 2021-ben követni lehet. Akár befektető, akár kereskedő, akár csak kriptográfus vagy, legalább egy ilyen csoport biztosítja a keresett tartalmat. Ha Ön újonc a kriptóban, akkor azt is tapasztalhatja, hogy a csoportok közül sok olyan támogatást nyújt, amilyet keres. Csatlakozzon hát hozzájuk, és kezdje meg útját, hogy kriptográfussá váljon.

Kiemelt kép: tradersdna.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map