A legjobb Litecoin (LTC) bányászati ​​készlet opciók 2019-ben

Litecoin bányászati ​​medence

A Litecoin jelenleg a hatodik legnagyobb kriptográfia a piacon, így természetesen nagyon keresett kriptográfia a bányászat számára. Ha minimális számítási erőforrásokkal kívánja kibányászni a Litecoin-t, nézze meg listánkat, hogy megtalálja az Ön számára a legjobb Litecoin-bányászati ​​medencét.

A bányászati ​​medence kiválasztásának kritériumai

Mielőtt bekerülne a listánkba, szem előtt kell tartania néhány tényezőt:

Díjak: egy Litecoin bányászati ​​medencének általában 1-2% körüli díjai vannak, de az alacsonyabb díj több nyereséget jelent.

Hírnév: olyan medencét szeretne, amelynek megbízható hírneve van az interneten, mivel sok olyan átverés-medence van, amely az ügyfelek pénzéből kifut. Szorgalmasan végezze a kutatását, mielőtt bejutna egy bányamedencébe.

Hash erő: nem szabad olyan medencében lenni, amelynek csak valamivel nagyobb hash ereje van, mint neked. Több blokk kibányászása és következetes kifizetése érdekében érdemes választania egy jelentős hashrátussal rendelkező készletet.

A kiszolgáló helye: Minél közelebb vannak a szerverek az Ön fizikai tartózkodási helyéhez, akkor kevesebb késést fog tapasztalni.

Uptime: ha a szerverek több időt töltenek offline állapotban, a medencében lévő összes bányász pénzt veszít, és nem fog új blokkokat találni és hozzáadni a blokklánchoz.

Minimális kifizetés: minél magasabb a kifizetési küszöb, annál többet kell várnia a nyereség visszavonására.

Medence mérete: bár nincsenek olyan bányászati ​​medencék, amelyek a hálózat teljes hash-arányának 51% -ához közelítenek, kerülje a legnagyobb bányászati ​​medencék használatát, hogy bárki ne érje el ezt az 51% -os határt.

Kifizetési rendszer: a Litecoin bányakészlet különböző módon jutalmazza a felhasználókat. Íme néhány a legismertebb fizetési modellek közül:

  • PPS – fizetés részvényenként. Minden benyújtott részvény megér egy bizonyos mennyiségű LTC-t;
  • SMPPS – megosztott maximális részvényenkénti fizetés. Hasonló a részvényenkénti fizetéshez, de soha nem fizet többet, mint amennyit a pool keres;
  • ESMPPS – Kiegyenlített megosztott maximális részvényenkénti fizetés. Hasonló az SMPPS-hez, de a bányászok között igazságosan egyensúlyozza a fizetéseket;
  • CPPSRB – Korlátozott részvényenkénti fizetés a legutóbbi visszafizetéssel;
  • Arányos – A bányászok a jutalmat arányosan kapják meg, attól függően, hogy mekkora részesedést találtak mindegyikük;
  • PPLNS – Fizetés utolsó N részvényenként. Mint az arányos, de alapja az utolsó N részvény, kerek határoktól függetlenül;
  • Pontszám – Pontszám alapú rendszer: arányos jutalom, de a benyújtás időpontja alapján értékelik. Ez azt jelenti, hogy a későbbi részvények sokkal többet érnek, mint a korábbi részvények.

Most, hogy tudja, mely tulajdonságokra kell figyelnie a legjobb Litecoin-medence megszerzéséhez, folytassuk a listánkat:

LitecoinPool.org

LitecoinPool egy nagy Litecoin bányászati ​​medence, és egyben a legidősebb is az iparban. A medencét 2011-ben az egyik fő Litecoin fejlesztő hozta létre, amelyet Pooler néven ismernek, aki a cpuminer szoftvercsomag fenntartója is..


A Litecoin projekttel való kapcsolata miatt hamar a kriptotérben az egyik legmegbízhatóbb LTC bányászati ​​medencévé vált. 2012-ben a medence állítólag a Litecoin hash erejének 40% -át birtokolta. Ugyanebben az évben a LitecoinPool.org lett az első pool, amely változó nehézségű részvényeket használt, amelyet később a Bitcoin poolok „vardiffnek” neveztek. Ez a rendszer lehetővé tette a bányászok számára a hálózati sávszélesség-használat radikális csökkentését. A medence az elsők között is beépítette a TLS-re titkosított Stratum kapcsolatokon keresztüli biztonságos bányászatot, amely egy biztonsági intézkedés a középső ember támadásai ellen..

A jutalmak részvényenkénti fizetés (PPS) rendszer szerint kerülnek kiosztásra, vagyis a pool mindig hatékony lesz az Ön munkájára, még akkor is, ha a blokk még nem fejeződött be. Az egyesített bányászat több altcoinnal is támogatott, a kifizetés LTC-ben történik.

A szervereket nyolc földrajzilag különböző régióban osztják szét, ami lehetővé teszi a világ különböző pontjain működő bányászok számára a hatékony bányászatot. Sem az automatikus, sem a kézi kifizetésekért nem számítanak fel díjat.

Hátránya, hogy most jóváhagyást kell kapnia, mielőtt regisztrálhat a LitecoinPool.org webhelyre.

viaBTC

viabtcEz a második legnagyobb Litecoin bányászati ​​medence a LitecoinPool.org után viaBTC. Nem csak a Litecoin bányászatot támogatja, hanem a Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Ethereum Classic, Dash, Monero, Bitcoin SV, Decred, Zcash és Nervos Network (CKB) bányászatokat is..

A viaBTC eredetileg Bitcoin bányászati ​​medenceként kezdte meg működését még 2016 júniusában, de 2017 januárjában hozzáadta a Litecoin opciót. Sokoldalúsága miatt ez a legjobb Litecoin medence azok számára, akik több érme bányászatát szeretnék.

A viaBTC a bányászoknak két fizetési rendszert kínál: a PPS fizetési módot és a pay-per-last-n-share (PPLNS), egy másik népszerű jutalmazási modellt, amelyet a bányászati ​​poolok használnak. A tranzakciókért nem számítanak fel díjat, azonban a karbantartásért 4% -os díjat kell fizetni a PPS-fizetésekért és 2% -ot a PPLNS-fizetésekért. Van egy Solo mód is, ahol a bányászok minden jutalmat megkapnak az előállított blokkokért. Az alkalmazott díj 1%.

Az egyesített bányászat szintén támogatott: 2000 DOGE-t fizet ki minden egyes általam bányászott LTC-ért, 1 SYS-t minden egyes kitermelt BCH-ért és 2 NMC-t, 5 SYS-t, 0,1 EMC-t, 1 ELA-t egy bányászott BTC-ért. A felhőalapú bányászati ​​szolgáltatások is ebbe a medencébe tartoznak.

Prohashing

Képeredmény a gyors előkészítéshez

Prohashing a hash méretét tekintve az első tíz Litecoin bányászati ​​medence. A medencét három mérnök indította el 2014 augusztusában.

A Litecoin mellett más kriptókat is bányászhat, például más Scrypt érméket, támogatva az SHA-256, Equihash, X13, Neoscrypt, Lyra2rev2 és x11 algoritmusok bányászatát..

A jutalmakat a PPS fizetési modell szerint osztják szét, és kiválaszthatja, melyik érmében szeretné megkapni a fizetését, függetlenül attól, hogy milyen érmét bányászott.

Lehetőség van az amerikai dollár kifizetések kiválasztására is. Nem számítanak fel tranzakciós és kifizetési díjakat, csak egy átalány 4,99% -os díjat számítanak fel minden szolgáltatásukért, például a karbantartásért. Ez teszi Prohashing legdrágább Litecoin bányászati ​​medencéinket.

Lehetőség van az automatikus bányászatra is, amely hash erejét felhasználja az akkor legjövedelmezőbb érme bányászatához, ezzel a legjobb Litecoin-medencévé az egyszerű bányászathoz.

Multipool

multipoolMultipool egy több pénznemű készlet, amely támogatja a Litecoin, a Dogecoin és a Verge bányászatát, LTC-ben történő bányászfizetésekkel. A Multipool több mint 30 kriptovaluta bányászatát támogatja, beleértve az X11 és SHA256 algoritmus alapú érméket.

A minimális küszöbérték teljesülése esetén nincsenek kivonási díjak. A Litecoin portot összevont bányászathoz is használhatja a Litecoin és a Dogecoin egyidejű bányászatához, miközben a hash erejét is stabilan tartja..

Következtetés

Ez volt a listánk a legjobb Litecoin bányászati ​​medencékkel, amelyekkel az LTC előállítható. Reméljük, hogy az általunk nyújtott információk hasznosak voltak Ön és bányászati ​​törekvései szempontjából.

Kiemelt kép: Coindesk

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map