A legjobb NEO (NEO) pénztárcák 2019-re

Mai cikkünkben felsoroljuk a legjobb NEO pénztárcákat. Olvassa tovább, hogy megtudja, melyik a legalkalmasabb az Ön számára.

A NEO-ról

A NEO, korábban AntShares néven, Kínában kifejlesztett blokklánc platform, amelyet két natív kriptovaluta token – a NEO és a GAS – működtet. Platformja intelligens szerződés létrehozást és telepítést tesz lehetővé, hasonlóan az Ethereumhoz.

Noha a NEO jelentősen megnőtt az indulása óta, még mindig nincs annyi pénztárca-lehetősége, mint más kriptovalutáknak. Azonban, ha érdekel a NEO vásárlása, akkor néhány lehetőséget használhat. Olvassa tovább cikkünket, hogy megismerje a legjobb NEO pénztárcákat, amelyek a legmegfelelőbbek Önnek.

Atomic Wallet

neo_coin_crypto_wallet

Atomic Wallet egy többkriptás, nem őrizetbe vett kriptotárolási lehetőség, amely támogatja a NEO-t, a Bitcoin-ot és rengeteg más altcoinokat. A NEO felhasználói egy helyről tárolhatják, küldhetik, fogadhatják és akár kicserélhetik az érmét más eszközökkel.

Az Atomic Wallet munkatársai nem férhetnek hozzá privát kulcsokhoz és jelszavakhoz, és csak Önnek van ellenőrzése a használatuk felett. Ami a bejelentkezési és tranzakciós nyilvántartásokat illeti, az ilyen adatokat AES algoritmuson keresztül titkosítják és helyben tárolják az eszközön.

Használhatja a pénztárca beépített tőzsdéjét, hogy a támogatott 300 érme bármelyikét más eszközökre cserélje. Ha nincs kriptográfia, megkezdheti új érmék vásárlását hitelszámlája segítségével.

A Windows, macOS, Ubuntu, Debian és Fedora asztalon futtató felhasználók használhatják a pénztárcát. Az Android vagy iOS mobil felhasználók is telepíthetik a megfelelő pénztárca-alkalmazásokat.

NEON pénztárca

NEON a City of Zion által létrehozott és a NEO által jóváhagyott, platformon átívelő pénztárca, amely gyorsan működik, és lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egyszerűen tárolják és kezeljék a NEO, GAS és más NEP5 tokent. A NEON Wallet egyszerű felépítésű és könnyen használható, így ideális azok számára, akik csak beléptek a kriptopénz világába.

Ez a könnyű pénztárca könnyen letölthető és telepíthető, és felhasználóbarát felülettel rendelkezik. Kompatibilis a Windows, Mac és Linux operációs rendszerekkel – a privát kulcsokat nem tartják a NEON szerverein.

Guarda pénztárca


Guarda egy nyárfatárca, amely mindenre kiterjedő, több platformos megoldást kínál a kriptotárolási és -vásárlási szolgáltatásokhoz. Támogatási listája a piac legnépszerűbb kriptóit tartalmazza, amely lehetővé teszi, hogy mindent tároljon és kezeljen a NEO-tól a Bitcoin-ig.

A Guarda egy könnyű pénztárca, ami azt jelenti, hogy a teljes csomópontú NEO pénztárcákkal ellentétben nem kell hosszú ideig várni, amíg a pénztárca szinkronizálódik a blokklánccal. A felhasználók mindig ellenőrzik a magánkulcsokat, mivel soha nem hagyják el személyes eszközeiket. Biztonsági szempontból a pénztárcát PIN-kód védi, és minden kulcs és adatelőny az AES-titkosítást tartalmazza.

A Guarda partnere a Changelly-vel, amely lehetővé teszi az azonnali és kényelmes kriptográfiai szolgáltatások nyújtását. További plusz, hogy a pénztárca beépített fiat fizetési szolgáltatásokkal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik, hogy kriptot vásároljon közvetlenül a bankkártyájával.

A pénztárca kompatibilis az Android, iOS, Windows, Mac OS, Linux és Chrome böngészőkkel.

Ledger Nano S

A NEO közép- vagy hosszú távú tárolásához a hardveres pénztárca a legjobb megoldás. A Ledger Nano S támogatást adott a NEO számára 2017 utolsó negyedévében, és kompatibilis a NEON pénztárcával is. A GAS igényelhető a Ledger Nano S és a NEON kombinációjával, amely nem igényli a privát kulcs megadását vagy a számítógépen tartását..

A készüléken gombok és OLED képernyő található, amely lehetővé teszi az egyes tranzakciók navigálását és manuális ellenőrzését. Privát kulcsait PIN-kód, kétfaktoros hitelesítés, valamint fiókjainak biztonsági mentése biztosítja egy helyreállítási lapon. A Nano S telepítési folyamata meglehetősen egyszerű. A NEO mellett támogatja a Bitcoin (BTC), az Ethereum (ETH), a Litecoin (LTC) és számos más kriptot is.

NEO GUI

Ez hivatalos asztali pénztárca lehetővé teszi a NEO állományok elérését egy grafikus felhasználói felület (GUI) használatával. Ez egy szinkronizált pénztárca, vagyis a teljes blokkláncot le kell töltenie a számítógépére. A folyamat eltarthat egy ideig, és jelentős mennyiségű memóriát is igényel a számítógépén.

A szinkronizálás befejezése után létrehozhat egy jelszót a pénztárca védelmére, majd titkosíthatja a magánkulcsot a pénztárca biztonsági mentéséhez. A pénztárca lehetővé teszi a NEO küldését vagy fogadását, vagy a GAS által generált tokenekhez tartozó tokenek tárolását. A NEO GUI nagy biztonságot nyújt, de a technikát és a kriptókat nem ismerő felhasználóknak nehéz lehet használni.

NEO pénztárca

Ezt a webes pénztárcát a NEO közösségfejlesztő csoport fejlesztette és tartotta karban. A NEO pénztárca hivatalosan „offline” pénztárca, vagyis a pénztárca fájlokat vagy a magánkulcsokat nem töltik fel a NEO pénztárca szerverre. Alkalmaz egy API-t (Application Programming Interface), amely minden üzenetet titkosít, mielőtt elküldi őket.

Ez a pénztárca lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy tárolják, elküldjék és megkapják a NEO tokenjeit – a GAS-t és a NEO-t -, valamint lehetővé tehetik számukra, hogy igényt tartsanak a NEO-tokenek tárolására kapott GAS-ra. A NEO pénztárca letölthető a Chrome és az Edge internetes böngészőkön keresztül, és angol és kínai nyelven érhető el.

NEO Tracker pénztárca

NEO Tracker pénztárca egy webalapú pénztárca, amelyet a NEO-tól függetlenül fejlesztettek ki. Javascriptben íródott, és lehetővé teszi a NEO-tulajdonosok számára, hogy az interneten keresztül kölcsönhatásba lépjenek és felfedezzék a NEO blokkláncot.

A NEO Tracker offline pénztárcaként működik, az Ön webböngészőjével generálja a szükséges adatokat, és a NEO Tracker szerverein nem tárolnak kulcsokat vagy adatokat. Ön képes tárolni és lebonyolítani mind a NEO, mind a GAS tokent, valamint igényelni tudja a NEO megszerzésével létrehozott GAS-t.

A NEO Tracker pénztárca nem a NEO fejlesztői projektje. Ugyanakkor erős biztonságot nyújt a felhasználói források számára. Amint létrejön egy NEO pénztárca, kap egy kulcstárfájlt letöltésre. A kulcsokat ebben a fájlban titkosított formában tárolják. A NEO Tracker pénztárca letölthető a Chrome és az Edge internetes böngészőkön keresztül.

NEO CLI

Ez NEO pénztárca a hivatalos NEO fejlesztőcsapat alkotása is. A NEO GUI pénztárcával ellentétben ez egy CLI pénztárca, vagyis csak parancssori parancsok használatával érhető el.

A NEO CLI fejlett biztonsági funkciókkal rendelkezik, de a kezdőknek nem olyan könnyű használni. Ez a pénztárca olyan haladóbb felhasználóknak szól, akik ismerik a CLI nyelvét. A pénztárca támogatja a tranzakciókat mind a NEO-val, mind a GAS-szal, és lehetővé teszi a NEO-tulajdonosok számára is, hogy igényeljék GAS-jeleiket – kompatibilis a Linux és a Windows rendszerekkel, és csak angolul érhető el.

O3 pénztárca

A O3 pénztárca egy mobil pénztárca, amely Android és iOS rendszereken használható. Az alkalmazás leegyszerűsített kialakítású, amely lehetővé teszi a NEO tokenek menet közbeni egyszerű kezelését.

Csak a NEO számára készült, ez a könnyű pénztárca, nehogy valós időben kezelje NEO portfólióját. Ez lehetővé teszi, hogy pénztárcáját két pénztárcára oszthassa – egy forró pénztárcára mindennapi használatra és egy hideg pénztárcára az alapok tartására a GAS számára. Ez az ingyenes, nyílt forráskódú pénztárca könnyen használható, de ne feledje, hogy nem olyan biztonságos, mint egy hardvertárca.

A legjobb NEO pénztárcák: Következtetés

Ez volt a cikkünk, amely a legjobb pénztárcákat tartalmazza a NEO és a GAS tárolásához. Reméljük, hogy ez segített abban, hogy megalapozott döntést hozzon arról, hogy melyik pénztárca felel meg jobban tárolási igényeinek.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map