A legjobb VPN a MovieRulz számára

Sok országban szigorúan tiltják a kalóz tartalom streamingjét vagy letöltését. Míg egyes országok egyszerűen elkomorítják ezt a tevékenységet, sok helyen ezt törvény bünteti. India egyike ezeknek a helyeknek, ahol nagyon illegális a kalóztartalom letöltése, és akár három évig is az állam vendége lehet, ha elkapnak.

Tehát mit csinál, ha olyan tartalmat szeretne nézni vagy letölteni Indiában, amelyhez nem fér hozzá jogszerűen? Egyszerű, hosszú utat tesz meg a hozzáférés megszerzésében. A legegyszerűbb módszer a VPN szolgáltatás. Anonimitást, biztonságot és hozzáférést biztosít az online tartalomhoz anélkül, hogy megkockáztatná, hogy internetszolgáltatója, sőt kormánya felfedezné őket.

Megfigyeltem, és itt találom a legjobb VPN-szolgáltatásokat, amelyek segítségével Indiában streamelhet és tölthet le tartalmat. Felhívjuk figyelmét, hogy nem bátorítok senkit törvénysértésre, hanem egyszerűen megosztom a torrentezés alapjait és az emberek szokásos módjait..

Mi a torrentezés?

Ha Ön egyike annak a sok embernek, aki szigorúan betartja a szabályokat, akkor valószínűleg nem ismeri a torrentezés kifejezést. Tehát hadd oktassak mindenkit, aki nem ismer vagy nagyon keveset tud erről az adatmegosztásról. Míg a torrentezés önmagában nem törvénytelen, a kalóz tartalom letöltésére való felhasználása nem éppen legális.

A torrentezés egy fájlmegosztási protokoll, amely peer-to-peer vagy P2P technológián alapul. Ez a technológia eltér az adatok letöltéséhez szokásos központosított szervertől. Ehelyett a torrentek decentralizált hálózattól függenek, mivel a fájlmegosztási folyamat minden résztvevőjének aktív szerepe van a letöltési és feltöltési folyamatban.

A torrentezéssel kapcsolatban több olyan fő kifejezés van, amelyet mindenkinek ismernie kell, aki ilyen típusú adatmegosztás iránt érdeklődik:

 • Indexelő: a torrent fájlokat gyűjtő és keresési lehetőséget kínáló webhelyeket indexelőknek nevezzük. Híres példák a The Pirate Bay, a RarBG, az ArenaBG és még sok más.
 • Tracker: az a szerver, amely hidat kínál a torrent felhasználók között, lehetővé téve a kapcsolat számára egy fájl feltöltését / letöltését.
 • Torrent kliens: a fájlok letöltésére / feltöltésére használt szoftver a számítógépére. A legemlékezetesebb példák a BitTorrent, az uTorrent és a Transmission.
 • Seeder: azok az emberek, akik feltöltik a fájlokat a torrent hálózatra. Miután letöltötte a fájlt, ön kezdő lesz, így mások is letölthetik a fájlt.
 • Leecher: az a személy, aki letölt egy torrentet feltöltés nélkül.
 • Arány: a feltöltési és letöltési pontszám aránya. A torrent gyakorlat szerint minden embernek legalább annyit kell feltöltenie, amennyit letölt.
 • Mágnes link: a torrent kliens olyan szolgáltatása, amely lehetővé teszi a letöltési folyamat azonnali megkezdését.

Most már ismeri a torrentezéssel kapcsolatos alapvető kifejezéseket. Térjünk át a torrentek használatának részletesebb magyarázatára. Kitérek arra is, hogy mi tévedhet, és hogyan védekezhet a torrentezés során.

Hogyan használjuk a torrenteket?

Számos lépésre érdemes emlékezni, amikor tartalmakat akarunk letölteni torrentek útján. Először le kell töltenie a torrent klienst, mint a BitTorrent, a Deluge vagy az uTorrent. Ezután keresse meg a letölteni kívánt tartalmat. Keresni kell az indexelő webhelyeken, és meg kell találnia a letölteni kívánt torrentet.

Miután megtalálta a tetsző fájlt, le kell töltenie a torrent fájlt, vagy ha mágneses link található, kattintson rá. Miután a torrentfájl letöltött a gépére, automatikusan elindítja a torrentklienst. Ha ez nem indul el azonnal, kézzel kell megnyitnia, és rövid idő múlva a torrent megkezdi a letöltést.

A letöltés befejezése után megnyithatja a fájlt, de a torrentelési gyakorlat szerint egy ideig hagynia kell a letöltött torrentmagot, hogy más felhasználók is megszerezhessék. Egy idő után azt javasoljuk, hogy törölje a torrentet a torrent kliensről, hogy megvédje Önt attól, hogy az internetszolgáltatója vagy az Ön országának más jogi hatóságai felfedezzék.

Országok, ahol a torrentezés illegális?

A világ számos országában összeráncolja a tartalmak ingyenes megosztását és letöltését az internetről. Néhány ország figyelmen kívül hagyja a tartalom letöltését, és vannak olyanok is, amelyek csak személyes használatra engedélyezik a letöltést.

Közülük többen aktívan betiltják a torrentoldalakat, és még az online tartalom illegális letöltéséért is bírságot szabnak. Ezek az országok India, Portugália, Olaszország, Ausztrália, Kína, USA, Oroszország, Malajzia, Egyesült Királyság, Németország, Franciaország, Finnország, Japán, Dél-Afrika, Lettország és az Egyesült Arab Emírségek. Az összes korlátozás megkerülhető, és VPN formájában történik.


Movierulz – Bollywood rémálma

Az egyik leghírhedtebb indiai weboldal, amely hozzáférést kínál a mozikban most megjelent filmekhez, a MovieRulz illegális Indiában, az Egyesült Államokban és az összes többi országban, ahol a torrentezés illegális. Ha bárki böngészne ezen a weboldalon, mindent megnézne, amit tudni kell egy bizonyos filmről, függetlenül attól, hogy milyen friss a megjelenése. Van egy összefoglaló, futási idő, sőt képernyőképek is a letöltési link mellett, leggyakrabban HD-ban.

De a letöltés Indiában szigorúan tilos. Vagy ez? Hogyan lehet hozzáférni ehhez a tartalomhoz a kockázat nélkül? Olyan minőségi VPN szolgáltatásainak igénybevételével, amely mindent tud az emberek magánéletének tiszteletben tartásáról, biztosítva az eszközöket bármely webhely megszakítás nélküli böngészéséhez.

A Movierulz honlapja, ahol megtalálhatja Bollywood, Hollywood és más filmeket és tévéműsorokat, online megtekintheti és letöltheti őket, rengeteg egyéb tartalommal együtt

Movierulz

Miért van szükség VPN-re a MovieRulzhoz?

Először is azt javaslom, hogy VPN-t használjon minden online tevékenységéhez. A VPN megvédi online tevékenységét az internetszolgáltató állandó figyelmességétől, valamint a rendfenntartó és kormányzati szervektől, akik hiszik vagy sem, kövesse minden online lépését.

VPN vagy a Virtuális magán hálózat egy olyan eszköz, amely titkosítja az online adatokat, amikor elhagyják a számítógépet. Így védve van harmadik félnek való kitettséggel szemben. IP-címét a VPN is védi, mivel számítógépe nagyon sebezhető a torrentezés során.

Ha olyan webhelyeket szeretne használni, mint a MovieRulz, a The Pirate Bay vagy más hasonló indexelő, akkor azt kockáztatja, hogy pénzbüntetést kap, vagy ha hacker támadás célpontja lehet. Itt van a VPN. És nem akármilyen VPN-t, de javasolok egy biztonságos VPN-szolgáltatást olyan minőségi funkciókkal, amelyek megvédik Önt, és mégis hozzáférést biztosítanak a MovieRulz által biztosított tartalomhoz.

Miért ne használna egy ingyenes VPN-t a Movierulz számára

Ha online és megpróbál hozzáférni a MovieRulzhoz, látni fogja, hogy saját VPN-szolgáltatásukat kínálják. Ez egy csábító ajánlat, mivel a MovieRulz készítette és ingyenes, igaz? Hát nem annyira. Nem vagyok éppen az ingyenes VPN-szolgáltatások rajongója, mivel ezekről nagyon kevés információ található, amelyek védik az emberek magánéletét és tiszteletben tartják névtelenségüket..

Emellett az ingyenes VPN-szolgáltatások által kínált szolgáltatások, mint például a MovieRulz, sok kívánnivalót hagynak maguk után. Adatvédelmi irányelveik nem a legnagyobbak, és ezek többségét nem regisztrálták olyan országokban, ahol szigorú adatvédelmi törvények érvényesek, mint például Svájc, Panama vagy a Brit Virgin-szigetek. Nem azt mondom, hogy ezek rosszak, de nem is túl jók.

A Movierulz minőségi VPN-jéhez szükséges szolgáltatások

Bármely indexelő webhely, például a MovieRulz, szabad böngészése érdekében megállapítottuk, hogy minőségi VPN-szolgáltatásra van szüksége. Az alábbiakban bemutatjuk azokat az alapvető követelményeket, amelyeket a VPN-nek teljesítenie kell, hogy biztonságban lehessen a MovieRulz webhelyének áttekintése során.

 • Erős titkosítási protokollok, az OpenVPN nagyszerű szolgáltatás erre a célra
 • Network Kill Switch funkció, amely azonnal leállítja a forgalmat, ha a kapcsolat megszakad
 • DNS és IP szivárgásvédelmi funkció, így az internetszolgáltató nem lesz tisztában az online tevékenységével
 • Obfuscation funkció, amely elrejti a tényt, hogy VPN-t használ, mivel sok internetszolgáltató ráncolja a VPN használatát
 • Osztott alagút funkció, amely lehetővé teszi a forgalom egy részének a VPN, a többi pedig a normál csatornán való áthaladást. Beállíthatja a torrent kliens forgalmát a VPN alagúton keresztül, és mindig védve van.
 • Rengeteg szerver hely, amely lehetővé teszi a gyors sebességet torrentezéskor.
 • P2P támogatás a nagyobb sebesség eléréséhez, amikor csatlakozik egy torrent szerverhez.

Itt közelebbről megvizsgálom a vezető minőségű VPN-szolgáltatásokat és azt, hogy miként járnak a MovieRulzhoz való hozzáférés megadásával. A Surfsharkról fogok beszélni, NordVPN, és az ExpressVPN. Mindezek a VPN-ek szigorú naplózási politikával rendelkeznek, kiváló szolgáltatásokat kínálnak, 24/7 élő chat szolgáltatással rendelkeznek, és megfelelő sebességgel rendelkeznek. Itt található további információ mindegyikről, és az alábbiakban bemutatom, hogy képesek-e kijátszani a MovieRulz körüli korlátozásokat.

Surfshark – nagyon megfizethető VPN szolgáltatás

Surfshark egy VPN-szolgáltatás szépen testreszabott funkciókkal és szolgáltatásokkal, de a leginkább figyelemre méltó ebben a szolgáltatásban az ára. Ha megkapja a 24 hónapos előfizetését, havonta kevesebb mint 2 dollárt fizet a Surfshark szolgáltatásaiért. 63+ országban az összes 1700+ Surfshark szerver támogatja a P2P-t, ami kiváló a torrentezésnél. Ezenkívül a MultiHop szolgáltatásuk kettős biztonságot tesz lehetővé, amely különösen hasznos a kalóz tartalmak letöltésekor.

Van egy jó DNS-szivárgásvédelem, egy megszakító kapcsoló, az AdBlock szolgáltatás és az osztott alagút funkció, amely megvédi az online tevékenységét. A Surfshark nagyon kedvező árú, 30 napos pénz-visszafizetési garanciával rendelkeznek, és egyetlen előfizetéssel használhatja, és korlátlan számú eszközt védhet.

Ha további információt szeretne, megtalálja a teljes Surfshark áttekintés itt.

NordVPN – privát, biztonságos VPN szolgáltatás

NordVPN egy minőségi VPN szolgáltatás, csodálatos funkciókkal. Ennek a VPN-szolgáltatásnak 5750 szervere van 59 országban, és ezek mindegyike támogatja a P2P-t, amely kiváló funkció a torrentezés során. Ezen felül néhány szerveren van egy kettős VPN-szolgáltatás is, amely biztonságot ad hozzá, amikor olyan webhelyeket akar használni, mint a MovieRulz.

A NordVPN-nek több fizetési terve van, és havi 3,49 dollárba kerülne egy nagyon kedvező 36 hónapos előfizetésért. Ráadásul kiváló DNS-védelem, Kill kapcsoló, CyberSec AdBlock és egyéb funkciók vannak kialakítva, amelyek megvédik online tevékenységét a kíváncsiskodóktól.

Megtalálhatja teljes A NordVPN áttekintése itt található.

ExpressVPN – gyors, megbízható VPN szolgáltatás

ExpressVPN a harmadik választásunk egy olyan VPN-szolgáltatásra, amely felhasználható a MovieRulz által biztosított tartalomhoz való hozzáféréshez. Ez a VPN szolgáltatás nagyon gyors, és 3000 + szerverrel rendelkezik 160 szerver helyen 94 országban. Beszélj a lehetőségekről.

Az ExpressVPN rendelkezik minden olyan biztonsági funkcióval, amelyet elvárhat egy minőségi VPN-szolgáltatástól – P2P, kill switch, dupla VPN, split tunneling, DNS szivárgásvédelem és még sok más. Ennek ellenére a havidíj valamivel magasabb, mint az itt felsoroltaké, és egy 12 hónapos előfizetéssel 8,32 USD / hó összeget hozhat vissza. Figyelembe véve a magasabb árat, gyors letöltési és streaming sebességre számíthat az ExpressVPN segítségével.

Megtalálhatja teljes ExpressVPN áttekintés itt

ÖSSZEHASONLÍTÁS

NordVPN logó

Nord VPN

VÁSÁROLJ MOST OLVASSA EL A FELÜLVIZSGÁLATOT ExpressVPN logó

Express VPN

 • A legtöbb magán VPN
 • Gyorsan lángol
 • A legtöbb szerver és ország az összes VPN-ből

VÁSÁROLJ MOST OLVASSA EL A FELÜLVIZSGÁLATOT Surfshark logó

Surfshark VPN

 • Nagy sebesség
 • Nagyszerű biztonsági rekord
 • Új VPN

VÁSÁROLJ MOST OLVASSA EL A FELÜLVIZSGÁLATOT

A VPN használata a Movierulzhoz

Itt többet elmondok arról, hogyan kell használni a VPN-t böngészés közben, és fájlt kíván letölteni a MovieRulzról. Biztosítottam, hogy letöltöttem egy fájlt, amely nem szövegírás, hanem inkább copyleft. Teszteket is végeztem mindhárom itt ismertetett VPN-n, hogy biztosítsam a tevékenység védelmét.

 1. Az itt vázolt összes VPN-nek van torrentezési engedélye, és mindegyik támogatja a P2P szerverekkel.
 2. DNS szivárgási tesztek. Megnéztem mindhárom VPN-t, és kiderült, hogy mindhárom megfelelő DNS-szivárgásvédelmet kínál. Bár ez nem olyan fontos a torrentezésnél, jó elrejteni az online tevékenységét az internetszolgáltató elől, mivel sokan ellenőrzik a szokatlan tevékenységeket, és nem igazán engedik meg a torrentezést.
 3. Mindháromon teszteltem a Network Kill Switch szolgáltatást, és azt találtam, hogy nagyon jól működik. Ezt úgy tettem, hogy aktiváltam a VPN klienst és csatlakoztam egy kiszolgálóhoz. Aztán csatlakoztam a MovieRulz-hoz, és elindítottam a letöltést. Leválasztottam a VPN szervert, és mindhárom teszten azonnal leállítottuk az internetes forgalmat és a torrent letöltést.

Mivel az indiai adatvédelmi törvények több mint 2 milliárd dolláros kártérítést eredményeznek a tartalom illegális letöltésével, okos megvédeni magad a MovieRulz indiai használatakor. Itt elmagyarázom, hogyan lehet VPN-szolgáltatást használni a MovieRulz és a megjegyzendő dolgok eléréséhez.

 • Válasszon egy VPN szolgáltatást. Javasolnám a NordVPN használatát, mivel ez az iparág egyik vezetője. A NordVPN több mint 5700 biztonságos szervert kínál, amelyek támogatják a P2P-t, az elfedési szolgáltatásokat, a Network Kill Switch-t, erős DNS-szivárgásvédelemmel és kiváló titkosítási protokollokkal rendelkeznek.
 • Ezután állítson be egy fiókot a VPN-szolgáltatáshoz. A 36 hónapos előfizetésért folyamodnék, ami havi 3,49 USD. Ha szülőföldjén blokkolva van a VPN használata, akkor használhat proxy szolgáltatást, vagy akár használhat is Tor a VPN-előfizetés megszerzéséhez.
 • A fiók beállítása után le kell töltenie a VPN szoftvert. A NordVPN nagyszerű választékot és natív alkalmazásokat kínál minden platformon, így használhatja Windows, MacOS, Android, iO rendszereken, és akár a teljes otthoni hálózatot is megvédheti a VPN telepítésével az útválasztóra.
 • Állítsa be a beállításokat az alkalmazásban. Ügyeljen arra, hogy engedélyezze a Kill Switch funkciót és a DNS szivárgásvédelmet.
 • A gyors sebesség érdekében csatlakoznia kell egy közeli szerverhez, de ügyeljen arra, hogy olyan országban tartózkodjon, amely nem tiltja a torrentezés lehetőségét. Ne csatlakozzon indiai alapú szerverhez, mert az egész VPN-megpróbáltatás felmerülhet. Több országban laza törvények vannak a torrentezésről, és az itt található szerverek rendkívül gyors torrentezési sebességgel rendelkeznek. Ezek bármelyikén csatlakozhat egy szerverhez, és biztonságban lehet a torrentezés során. Ezek az országok Lettország, Bulgária, Görögország, Szerbia, Írország, Románia, Svédország, Spanyolország, Litvánia és Horvátország.

Minden készen áll, és hamarosan élvezheti kedvenc bollywoodi filmjét.

VPN letöltési sebesség tesztek

Kitaláltam egy tesztet, és mindhárom VPN szolgáltatást végigvezettem. Mindezeken keresztül csatlakoztam egy bolgár szerverhez (mivel Bulgáriában ellehetetlen az online tartalom letöltésére vonatkozó törvények, és villámgyors sebességet kínál), böngészhettem a Movierulz webhelyén, és a BitTorrent kliensen keresztül letöltöttem egy filmet..

Találtam és kiválasztottam egy Public Domain filmet Szem az éjszakában ehhez a teszthez egy 5,28 GB-os fájl 720p minőségben.

Movierulz letöltés Eyes In The Night

Szörfcápa sebessége

Surfshark-Bulgária surfshark MovieRulz letöltési sebesség

NordVPN sebesség

NordVPN-Bulgária NordVPN MovieRulz dowlnoad sebesség

ExpressVPN sebesség

expressvpn bulgaria expressvpn MovieRulz letöltési sebesség

Az eredmények

A Surfshark, NordVPN és ExpressVPN film letöltéséből a MovieRulz-ból magad is láthatod, hogy ezek mind jó átlagos sebességgel és megbízható kapcsolattal rendelkeznek. A három közül a NordVPN volt a legjobb sebességű, és a legjobb összszolgáltatást kínálja. A másik kettő azonban nem áll elmaradva, így akármit is választ, biztos lehet abban, hogy névtelen és biztonságos kapcsolat lesz, miközben tartalmat tölt le az internetről.

ÖSSZEHASONLÍTÁS

NordVPN logó

Nord VPN

VÁSÁROLJ MOST OLVASSA EL A FELÜLVIZSGÁLATOT ExpressVPN logó

Express VPN

 • A legtöbb magán VPN
 • Gyorsan lángol
 • A legtöbb szerver és ország az összes VPN-ből

VÁSÁROLJ MOST OLVASSA EL A FELÜLVIZSGÁLATOT Surfshark logó

Surfshark VPN

 • Nagy sebesség
 • Nagyszerű biztonsági rekord
 • Új VPN

VÁSÁROLJ MOST OLVASSA EL A FELÜLVIZSGÁLATOT

Az ítélet

A végső ítélet az Ön személyes preferenciáihoz és a rendelkezésre álló költségvetéshez jutna, mivel az ExpressVPN a legdrágább ebből a háromból, míg a Surfshark a legolcsóbb. Ennek ellenére személy szerint a NordVPN szolgáltatásokat szeretem a legjobban. Panamában találhatók, nagyszerű tulajdonságokkal és kiváló biztonsági protokollokkal rendelkeznek. És őszintén szólva a NordVPN értékelte a legjobban a magasabb átlagos letöltési sebességet a MovieRulz tesztem során.

A VPN-szolgáltatások összes funkciójának szigorú tesztelése után azt mondhatom, hogy mindannyiukkal elégedett vagyok, mivel minden bizonnyal megfelelnek a biztonságos, anonim kapcsolat biztosításának ígéretének. Figyelembe véve, hogy mindannyian rendelkeznek a P2P és a kettős VPN szolgáltatással, e három közül bármelyik életképes választás, ha hozzáférést kíván elérni a MovieRulz-hoz és letölteni a filmet a Movierulz-ból.

VPN-t kell használnia a Movierulz eléréséhez?

Nem, de ha nem, akkor pénzbüntetéssel vagy börtönnel büntethetik, attól függően, hogy hol laksz. A lényeg: győződjön meg arról, hogy kiváló minőségű VPN-t használ, ha a Movierulz-t fogja használni.

Biztonságos-e filmeket letölteni a MovieRulz-ból??

Biztonságos VPN nélkül a filmek letöltése a MovieRulz-ból nagyon veszélyes lehet. Még VPN esetén is ügyelnie kell arra, hogy ne sértse meg a törvényeket az országában. Ebben a bejegyzésben részletezünk mindent, amit tudnia kell.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map