A legjobb VPN-ek Kuba számára

Kubában biztonságos és megbízható VPN kötelező, ha korlátozás nélkül szeretné használni az internet összes előnyét. Hasonlítsa össze listánk legjobb VPN-szolgáltatóit, és válasszon egyet, amelyik a legjobban megfelel.

Bevezetés

Kuba minden évben egyre több kíváncsi utazót vonz. Nem csoda, miért, mivel az ország nagyon lenyűgöző. De tisztában kell lennie és fel kell készülnie néhány olyan kihívásra, amelyekkel a Karib-tenger szívében szembesülhet.

Például a WiFi megtalálása és az internethez való hozzáférés meglehetősen félelmetes feladat. Kuba nagyon sok mindenről híres, de a szólásszabadság aligha tartozik ezek közé. Éppen ezért, még ha elég szerencsés is az online kapcsolat, a kormány valószínűleg figyelemmel kíséri minden lépését. Ezenkívül, ha úgy gondolják, hogy az online tevékenysége fenyegetést jelent a szocialista társadalmukra nézve, nem valószínű, hogy csuklópofával lép le. A helyi törvények szerint akár 20 év börtönt is kaphat.

Kubában egy megbízható, jó minőségű VPN szükséges a biztonság, a biztonság és az anonimitás érdekében a virtuális térben. Valójában csak így lehet megkerülni a korlátozásokat. Az alábbi lista segít kiválasztani a legjobb VPN-t Kubának.

Gyors VPN összehasonlítás

ÖSSZEHASONLÍTÁS

PureVPN logó

Tiszta VPN

  • Nagy árképzés
  • Tisztességes szerverek
  • Nem a legprivátabb

VÁSÁROLJ MOST OLVASSA EL A FELÜLVIZSGÁLATOT NordVPN logó

Nord VPN

VÁSÁROLJ MOST OLVASSA EL A FELÜLVIZSGÁLATOT ExpressVPN logó

Express VPN

  • A legtöbb magán VPN
  • Gyorsan lángol
  • A legtöbb szerver és ország az összes VPN-ből

VÁSÁROLJ MOST OLVASSA EL A FELÜLVIZSGÁLATOT Surfshark logó

Surfshark VPN

  • Nagy sebesség
  • Nagyszerű biztonsági rekord
  • Új VPN

VÁSÁROLJ MOST OLVASSA EL A FELÜLVIZSGÁLATOT

Express VPN

Express VPN

ExpressVPN a VPN-ek arany standardja. Több mint 3000 szupergyors szerverrel rendelkezik 94 országban, és katonai szintű biztonsággal rendelkezik. Az is nyilvánvaló választás, ha szinte bármilyen online streamingplatformhoz csatlakozni akar.

Az ExpressVPN egyszerre 5 eszközt képes megvédeni. Remekül működik Windows, Android, macOS, Linux, sőt néhány intelligens tévével és játékkonzollal. Az ExpressVPN alkalmazások használata nagyon egyszerű.

Még akkor is, ha valamilyen nehézségei vannak, az ügyfélszolgálati ügynökeik a nap 24 órájában rendelkezésre állnak. Ennek a VPN-szolgáltatónak az egyetlen hátránya lehet az ár. De ha 30 napon belül úgy dönt, hogy nem elégedett a szolgáltatással, akkor garantálja, hogy visszakapja a pénzét.

Tiszta VPN

Tiszta VPN

PureVPN összességében egyenértékű az ExpressVPN-lel, sőt bizonyos szempontból felülmúlja. Például egy extra napi pénz-visszafizetési garanciát ad, és egyszerre akár 5 eszköz csatlakoztatását is lehetővé teszi. A PureVPN számos különféle platformot támogat, például Windows, Mac, iOS, Android és Android TV, valamint a Firestick.

Lehet, hogy kevesebb szervert üzemeltet (több mint 2000), de a tartomány sokkal szélesebb (140 ország). A hálózattal megtekintheti kedvenc sorozatait a Netflix, az HBO, a Hulu és más streaming platformokon. Használhatja az azonnali üzenetküldő alkalmazásokat is.

Biztonsági szempontból a PureVPN szintén érdemes a toplistára kerülni, a DNS szivárgás elleni védelem és a kill kapcsoló csak néhány funkció.

Nord VPN

Nord VPN

NordVPN biztonságos és megbízható veterán a VPN-ek körében. Lenyűgöző számú szerver (legalább 5000) van 60 országban.

Val vel NordVPN feloldhatja a legnépszerűbb streaming platformok feloldását, és böngészhet a Chrome-ban, a Firefoxban vagy a Safari-ban. A fentiekhez hasonlóan kompatibilis a Windows, Mac, iOS és Android rendszerekkel is. A szolgáltatás kiemeli többek között az adatvédelmi és biztonsági funkciókat. A NordVPN dedikált IP, P2P és kettős VPN-t kínál.

A kettős biztonságnak azonban ára van, mivel ez lelassíthatja a kapcsolatot.

CyberGhost

Cyber ​​VPN

CyberGhost VPN egy másik nagyszerű lehetőség a kubai lakosok és a látogatók számára egyaránt. Kezdőbarát és viszonylag olcsó, de főbb jellemzői semmiképpen sem alacsonyabbak.

A CyberGhost hálózat több mint 3000 szerverrel büszkélkedhet 60 országban, és folyamatosan bővül. Optimalizált szerverei lehetővé teszik a Netflix, az Amazon Prime, a YouTube Red és hasonlók feloldását. Ez lehetővé teszi a különböző országokban népszerű streaming szolgáltatások tartalmának elérését is.

A CyberGhost segítségével a Google, a Facebook, az Instagram, a Skype és más alapvető webhelyek elérhetővé válnak. Ezenkívül névtelen marad, ha szörfözik vagy torrentez. A CyberGhost mindenkor nagy sebességet és sziklaszilárd biztonságot kínál. Ez lehetővé teszi akár 7 eszköz védelmét is, csak egy előfizetéssel, így megvédheti önmagát és családját.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map