A mezőgazdasági és a kriptovilág egyesítése a lángoló farm révén

lángoló farm

A mezőgazdaság a világ legrégebbi iparágai közé tartozik. Folyamatainak többsége általában manuális, például a föld fizikai megmunkálása, ültetés, művelés, betakarítás és a piacokra történő szállítás. Éppen ellenkezőleg, a kriptográfia nagyon fiatal, először indult 2009 a bitcoinon keresztül. Nagyjából ez egy olyan digitális ipar is, amely online számítógépes folyamatok révén digitalizált kereskedelemmel és transzferekkel jár az értékteremtéssel. A Flaming Farm azt ígéri, hogy hasznos módon felajánlja a mezőgazdasági szereplők egyesülését és a kriptokereskedelmet. A cikknek elmélyülten kell elmagyaráznia, hogyan teszi ezt és milyen előnyökkel jár.

Ötletkonceptualizálás

A lángoló farm ötletét először egy növénytermesztéstől függő falu gazdájának köszönhették. A lángoló gazdának hívott gazda egy nap arra ébredt, hogy a falu teljes termőföldje lángokban állt.

Míg a falu többi része a tűz következtében végzetet látott, ő másképp gondolkodott. Felidézte egy olyan mese történetét, amikor nagyszülei hasonló kihívással szembesültek, mégis képesek voltak áthúzódni egyfajta „különleges hatalom” megszerzésével a mezőgazdaság életben tartására. Ekkor jelent meg a kriptográfia felsorolása, amely a gazdák jövedelmének párnát szolgáltat. A felsorolt ​​kriptográfia egy nevezett token FFarm.

A Flaming Farmról

A Flaming Farm egy olyan szervezet, amely kínál Ethereum alapú FFarm tokenek. Ezek a tokenek passzívan termelnek jövedelmet a befektetők számára, potenciális bevételi forrást biztosítva a növénytermesztők számára.

A jövedelemszerzés érdekében a Flaming Farm a következő megközelítést alkalmazza;

Hozamgazdálkodás

Más néven likviditásbányászat, a kriptovaluták tulajdonosai itt térítés ellenében kölcsönözhetik őket, így jövedelmet generálva. Ezeket a díjakat és kamatokat passzívan keresik anélkül, hogy kereskedni kellene a kriptókkal.

A termelõk, ideális esetben a növénytermesztõk tétlen eszközöket használnak anélkül, hogy erõfeszítéseket tennének a kereskedelemben. A nemteljesítés elleni biztonsági fedezet biztosítása érdekében egy túlbiztosítás rendszer telepítve van. Vagyis a hitelfelvevőknek olyan eszközöket kell letétbe helyezniük, amelyek értéke meghaladja az általuk felvett értéket.

A termésgazdálkodás azonban hatalmas kihívással néz szembe, az inflációs nyomáséval. Lényegében mindig növekszik az eszköz kínálata anélkül, hogy szükségszerűen növekedne a kereslet. A túlkínálat tehát idővel lefelé nyomja az árakat, ami fokozatos értékvesztéshez vezet. A Flaming Farm más megközelítéssel rendelkezik, amely ezt a problémát egy deflációs ellensúlyozó intézkedés megalkotásával ígéri.

Deflációs protokoll

A Flaming Farm a legelső decentralizált pénzügyi szolgáltatók között van, amelynek deflációs protokollja van. A megközelítés bevezeti a zsetonégetés piaci szempontból, hogy segítsen ellensúlyozni a várható inflációs nyomást.

A tokenek égetése egyes jelzők készítőinek végleges eltávolítását a piaci forgalomból. Ez megoldja a túlkínálatot, így garantálja a stabil árakat. Kívánt esetben akár a token értékének az időbeli növelésére is felhasználható.


Az FFarm token kezdeti égési sebessége 2,5%, az arány a piac igényei szerint állítható. Az égési ráta kiigazítható úgy is, hogy fedezze a főbb likviditási szolgáltatók kilépéseit. Az ilyen kilépések általában spekulatív ármeghatározásokhoz vezetnek, ami a tokenek értékének hirtelen csökkenését eredményezi.

A leeresztett inflációs nyomás mellett az FFarm tokenek további díjelőnyöket kínálnak hűséges előfizetőinek a medencéin keresztül.

További hűségnyereség

A token szolgáltatók új jövedelemelőnyt kínálnak a felhasználóknak közösségi díjak formájában. A kereskedések egy részének megtartása, a pool-csatlakozás és a tranzakciós bevételek révén több likviditást fektetnek vissza a poolba. Ezt a kiegészítést újra elosztják a még a készletben lévő tagok számára, jutalmazva a továbbra is részt vevő hűséges tagokat. Ezenkívül a legaktívabb poolok kapják a legtöbb likviditási transzfert, így nagyobb a közösségi díjak növekedése.

A tagok különböző poolokból nyerhetnek az FFarm többféle likviditási platformjának köszönhetően. Nemcsak az Ethereumban érhető el, hanem a DAI token és a USD Tether kriptóérme, tárgyalásokkal a kriptográfia elérésének növelése érdekében. Az FFarm tokenek elhelyezése ezekben a készletekben csak egy felhasználói felületről lehetséges, amelyet a Flaming Farm szervezete indított el.

Részletek az FFarm Tokenről

Összesen 10 000 token áll rendelkezésre. Ezeket a következő módon osztják el; 4000 (40%) nyilvános eladás esetén, 2500 (25%) magán eladás esetén, további 2500 (25%) igénybe vehető Uniswap, és 500 (5%) token a csapat és a projekt fejlesztése számára.

Mind a nyilvános, mind a privát értékesítési lista először kezdi el bevezetését. A 2020. december 9-én lezárult magáneladás 300 ETH keménykapacitással rendelkezik. Az egyénre eső maximális felső határt 30 ETH-ban, minimum 0,5 ETH-ban állapítják meg, és vonzza az első mozgók 0,12 ETH-os árengedményét. A nyilvános értékesítés 0,16 ETH árral, fejenként 20 ETH felső határral és 600 ETH összkapacitással jár..

Az Uniswap likviditása 495 ETH-nál van, azzal a céllal, hogy felhasználja a világ legnagyobb decentralizált tőzsdei platformját. A token hét napon belül elérhető lesz, miután az Ethereum likviditástermeléséhez elengedhetetlen az automatizált piacvezetőnél történt. Két másik likviditási tőzsde van, ahol a tokent később igénybe kell venni; görbe finanszírozás és kiegyensúlyozó.

Szerzői megjegyzés

Az FFarm token eredete mezőgazdasági környezetből származik, és egy újabb mentőövet kíván dobni a gazdálkodási kockázatok csökkentése érdekében. Ezzel az úttörők között szerepel az inflációs kockázatok és a hozamtermesztésben a jelképes érték fokozatos elvesztésének kezelése terén is. Ezenkívül likviditási poolok sokféleségét kínálja, hozzáadott jövedelem-előnyökkel. Mindkét jövedelem passzív, ezért nincs szükség kereskedésre.

Mint olyan, Lángoló farm jelentős előnyöket kínál mind a növénytermesztők, mind a többi befektető számára. A szervezet kulcsfontosságú szerepet játszhat a mezőgazdasági termelőknek a kriptovilágba történő bevonásának fokozásában, a két ipar egyesítésével.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map