A Nap süt a DefHold-on – A legfontosabb termékek megjelennek

DefHold

Amellett, hogy csereeszközként szolgálnak, a kriptovaluták forró befektetési eszközzé válnak. Az első, 2009-es, Bitcoin formájában történő piacra dobásuk óta a piaci sapkák magasak. 2020 december 18-án a teljes piaci felső korlát 637 milliárd dollár CoinMarketCap, 2020 december 12-től 7 napos 18% -os növekedéssel. A jó idők azonban nem tartanak örökké, a piacokon vannak hullámok és zuhanások. Alig vannak ösztönzők a befektetők számára, hogy a piaci visszaesés idején továbbra is tartsanak kriptográfiai eszközöket. Ez a Defhold létrehozásához vezetett, amelyet a hozamtermelési stratégiák megvalósítására használnak a kripto tulajdonosok jutalmazására.

Tartsa vissza

DefHoldForrás: CryptoAdventure

Defhold egy DeFi pénzügyi alkalmazás, amely nem inflációs ökoszisztémát tartalmaz, amely hozamtermelő beruházásokat kínál. A befektetések a hosszú távú kriptotulajdonosok javát szolgálják, akik a piaci hullámzás és a visszaesés idején is fennmaradnak.

A jövedelemtermelés lehetővé tétele érdekében a Defhold ökoszisztéma lehetővé teszi a befektetők eszközeinek elsajátítását és gazdálkodását a saját jelzőjük, a Defo révén.

Hozamtermelés a visszatartás révén

A Defo-zsetonok lehetővé teszik a befektetők számára, hogy készleteket vagy készleteket gyűjtsenek meghatározott időtartamú zárolással. Minden jövedelem díjak és jutalmak révén származik a befektetők számára

Díjakon keresztül hoz

A poolok célja, hogy a befektetéseket a bezárási időszak végéig megtartsák, lehetővé téve a befektetők számára, hogy hozamot szerezzenek. A befektetők úgy dönthetnek, hogy lemondanak, ha eszközeiket bármikor kivonják a zárolási időszak előtt. A korai kivonás azonban korai kivonási díjat von maga után.

Az EWF képezi az első hozamfolyamot a gazdák és az érdekelt felek számára, akik még mindig a készletben vannak. Azok a befektetők, akik vagyonukat a poolokban tartják, megszerezhetik azok befektetéseit, akik visszavonják befektetéseiket. Pontos portfóliókezelés és a likviditási igények alapos felmérése révén a befektetők helyben maradhatnak a zárolási időszak lejáratáig.

A folyamat magában foglalja a készpénzigény jó előrejelzését és az eszközallokációs képességeket. Azok a befektetők, akik a hideg láb miatt lemondanak a piaci ingadozásokról vagy a cash flow követelményekről, a következőkre hivatkoznak gyenge kezek.

Jutalmakon keresztül hoz

A másik bevételi forrás a lekötött vagy a gazdálkodó eszközök jutalma. Ezeket a jutalmakat először a befektetés típusa határozza meg, legyen szó tétről vagy gazdálkodásról.

Az egyes konkrét befektetési típusokon belül a másik meghatározó tényező a lezárási készlet időtartama. A tét a Defón történik, míg a gazdálkodás elérhető LP tokenek az Uniswap használatával. A jutalmak meghatározása a következő;

Tett hozamok

5 medence van tét alatt. A hozamok növekednek a zárolási időszak növekedésével. Az első medencének 10 napos zárolási ideje van, 1% -os hozammal a Defo-nál. A 30 napos bezárással rendelkező második medence 3,5% -os megtérülést mutat az érintett Defo-hoz.

A harmadik pool 60 napos zárási periódussal és 8,2% -os hozammal rendelkezik a Defo számára, míg a 90 napos negyedik pool 14,3% -os bevételt realizál az érintett Defo-ban. Az ötödik medence az utolsó, 180 napos zárási periódussal és a legmagasabb hozammal, 33,3% -kal.

Mezőgazdasági hozamok

Hasonlóképpen, az LP jelzők gazdálkodása öt medencével rendelkezik, a hozam a zárolási időszak növekménye szerint növekszik. Az első készletnél a zárolási időszak 10 napos, a tenyésztett zsetonok 2% -os hozammal, míg a második készlet 30 napos, 7% -os hozammal

Ami a harmadik poolot illeti, a hozam 16,3% a 60 napos zárolású eszközöknél. A negyedik készlet 90 napos zárolása 28,6% -os hozamot eredményez a befektetett LP tokeneknél. Az ötödik és egyben utolsó medence 180 napos zárolási periódussal és 66,6% -os hozammal rendelkezik az LP tokeneknél.

Részletek a befektetésről

beruházásForrás: Ingram’s Magazine

A befektető eszközeinek befolyásolása és védelme érdekében a Defhold a következő stratégiákat kínálja fel;

Nem inflációs jegyzőkönyv

A hozamgazdálkodás és a tét legnagyobb kockázata az inflációs nyomás. Ezt a tokenek folyamatos növekedése okozza, anélkül, hogy növekedne a kereslet.

Túlkínálat jön létre, amely idővel lenyomja a token értékét. A legtöbb Defi hozamú gazdálkodási protokollban ez a szokás. A defhold platformon nem vernek további Defi tokeneket. Ez a statikus token mennyiség biztosítja az inflációs nyomás elkerülését és a token értékek fenntartását az idő múlásával.

A medence áthelyezhetősége gyorsabb medencébe

A poolok célja, hogy lehetővé tegyék a befektetői eszközök kölcsönös átruházhatóságát. Amikor egy készlet eléri a gyorsabb készlet zárolási időszakát, a befektetők jelzői automatikusan a gyorsabb készletbe kerülnek. Az EWF és a jutalmak egyidejűleg változnak a gyorsabb pooléra is.

Például, ha egy befektető április 1-jén a harmadik készleten gazdálkodik LP tokenekkel, akkor azok hozama 16,3%. Május 1-jén, 30 nappal később, a tokenek automatikusan átkerülnek a második készletbe, 7% -os hozamot vonzva. Ez a gyorsabb második szavazás zárolási ideje és hozama. Végül a tokenek 20 nappal később, május 21-én, a zárolási időszak végén kerülnek át a 2% -os hozamú első készletbe..

Nyissa meg a rendelkezésre állást

A medencéknek nincs meghatározott kiindulási időszakuk. Hozzáférésük bármikor, a befektetők kívánságainak megfelelően. Ez azt jelenti, hogy a befektető bármikor csatlakozhat bármely poolhoz, amelyet megfelelőnek ítél.

A protokoll okos szerződés elvégzi azokat a számításokat, amelyek arra vonatkoznak, amikor a befektető zárolási ideje lejárt, valamint a megszerzett hozamokat. Egy ilyen szolgáltatás biztosítja, hogy egyetlen érdekelt fél sem zárja ki a befektetési lehetőséget.

Következtetés

Annak ellenére, hogy a kriptovaluta értékek mindig emelkednek, a piaci zuhanások sebezhetősége általában eladási reakciót kér a befektetők felé. Nem volt sok ösztönzés a befektetők számára, hogy a visszaesés alatt rejtjelezési eszközöket tartsanak. A Defhold hozamgazdálkodási és tétstratégiáin keresztül teremtett ilyen ösztönzést. A platform nem inflációs jellege garantálja az értékstabilitást, míg az EWF és a jutalomhozamok biztosítják a befektetők számára a befektetések megtérülését. Vagyis mindaddig, amíg a zárolási időszak lejárta előtt nem vonulnak ki medencéikből. Tartsa vissza, ezért valódi piaci ösztönzést nyújt a részesedés és a kriptók számára, függetlenül az uralkodó piaci körülményektől.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map