A Pi Network (PI) értéke és piacelemzése 2021-ben

Pi hálózati érték

A Pi kriptovaluta egy olyan projekt, amelynek célja a digitális valuta bányászatának lehetővé tétele a mobileszközökön. A népszerű kriptók, például a Bitcoin bányászata költséges vállalkozás, különösen az ASIC-ok megjelenésével. Régóta fennáll az az érv, hogy a BTC bányászata sok energiát fogyaszt, ami a Bitcoin kritikusai szerint pazarló.

Jelenleg legalább 8000 kriptovaluta létezik, amelyek közül sok javult a Bitcoin bizonyos aspektusain. Például a Bitcoin egy villája, a Bitcoin Cash (BCH) gyorsabb és olcsóbb tranzakciókkal büszkélkedhet, csakúgy, mint a Litecoin (LTC). A Pi számára a fejlesztés a bányászat szempontjából van, és megpróbálja olyan egyszerűvé tenni a kriptográfia bányászatát, mint bármely közösségi média alkalmazást.

Pi hálózat áttekintése

A 2019 márciusában elindított projekt egy csúcstechnológiára épül, amely lehetővé teszi a hálózat eredeti pénznemének, a PiCoinnak az energiahatékony bányászatát. A kriptovaluta bányászat iránt érdeklődő kripto rajongók mobilalkalmazás telepítésével könnyen kereshetnek PiCoin-t.

A Pi hálózat egyik figyelemre méltó tulajdonsága, hogy annyira hatékony a bányászatban, hogy nem kell a telefont a falhoz dugva tartania az enyémhez. A folyamat valóban energiatakarékos, és megteheti a telefon akkumulátorának lemerülése nélkül is. A telefon használatával útközben is bányászhatja a PiCoin-t, akár utazik, akár csak otthon van. Ez tökéletesen illeszkedik a hétköznapi emberek életét jellemző elfoglaltságokba.

A bizalom biztosítása érdekében a Pi hálózat a Stellar Consensus Protocol-t használja, a Stellar hálózat által a tranzakciók ellenőrzésére használt konszenzus algoritmust. Azonban módosították, hogy az egyének mobil és más eszközökön bányásszák a PiCoin-t. Szerint a Pi fehér papír, A kriptopénz létrehozásának egyik oka a hiány és a pénzhez való hozzáférés egyensúlya. Így annak lehetővé tétele, hogy az egyének jutalmat kapjanak a telefonjukon történő bányászattal, ami ennek elérésének jelentős módja.

Azon kívül, hogy mobil eszközökön csak lehetővé teszi a Pi kriptovaluta bányászatát, a Pi hálózati értéke intelligens szerződéseket vezet be, amelyeket főként az Ethereum (ETH) támogat. A Pi hálózaton keresztül a felhasználók hozzáférhetnek az intelligens szerződésekhez, és felhasználhatják őket különböző célokra.

Kik a Pi hálózati felhasználók?

A Pi hálózati felhasználók globálisan vannak elosztva. Különböző funkciók végrehajtásával segítik a hálózat növekedését a hálózat fenntartása érdekében. Ezeknek a felhasználóknak három kategóriája van, nevezetesen:

Úttörők: azzal foglalják el a hálózatot, hogy naponta bejelentkeznek az alkalmazásukba, és megerősítik, hogy nem robotok.

Közreműködők: megbízható hálózatot építenek azáltal, hogy listát adnak az úttörőkről, akiket személyesen ismernek.

Nagykövetek: használják a Pi hálózatot, és más felhasználókat is beutalók útján mutatnak be. Más szavakkal, csapatépítők.

Csomópont: Az a felhasználó, amely egyesíti az első kettő szerepét, és Pi-csomópontot működtet. A hálózati felhasználók ezen kategóriája a többi szerep eljátszása mellett segít a hálózatnak a hálózat érvényesítésében és integritásának megőrzésében. Mindenki, aki a fenti szerepek bármelyikét betölti, új Pi érméket szerezhet a hálózat fenntartásában játszott szerepéért.


A Pi hálózat kialakítása megkönnyíti a használatát, ehhez a felhasználók átálltak. A hálózat elindításától számított két hónapon belül a felvett több mint 200 000 aktív felhasználó. 2021 február elején a hálózathoz legalább 2,5 millió bányász rendelkezett, akik különböző eszközökkel bányászták a kriptovalutát, és összesen több mint 10 millió felhasználó.

Ilyen előrelépés mellett a Pi hálózat még mindig a projekt három szakaszának első szakaszában van. A Pi kriptográfia a harmadik fázis végén elérhető lesz a kriptovaluta tőzsdéken. Ebben a szakaszban azok, akik most bányásznak, kereskedni tudnak Pi kriptovalutájukkal más pénznemekkel. A projekt még mindig béta szakaszában van, és az új bányászok szigorúan meghívással vehetők fel. A Pi bányászata addig folytatódik, amíg a hálózat el nem éri a 10 millió elkötelezett úttörőt (bányász). Ez az a pont, amikor a bányászati ​​jutalom nullára csökken.

Az új érmék ilyen korlátozott bányászatával a hálózat pénzneme valószínűleg nagyon szűkössé válhat, és így értékesebb lehet, mivel a keringő ellátás fix lesz, csakúgy, mint a Bitcoin.

Pi hálózati érték és árjóslás

Mivel a Pi még mindig a béta fázisban van, elég nehéz megjósolni a Pi hálózati értékét. A bányászok optimizmust fejeztek ki a jövőbeni értéke miatt a bányászat hatékonysága és könnyű kezelhetősége miatt.

Annak ellenére azonban, hogy még nem indult el a tőzsdéken, és így valódi értéke sincs, egyelőre a kriptovaluta-csere, Changelly adott néhány előrejelzést. A tőzsde azt jósolta, hogy a Pi hálózati értéke 2020 elejére 0,16 USD lesz. Ez nem valósult meg, és az érték jelenleg 0,00 USD.

Ez lehetőséget kínál az új bányászok számára, hogy belépjenek a projektbe és megkezdjék a bányászatot. Annak érdekében, hogy a kereskedelem megkezdése előtt a lehető legtöbb kriptográfia birtokában legyenek. Changelly azt is megjósolja, hogy az ár 2025-ig 5 dollárra emelkedhet, és akik már rendelkeznek kriptovalutákkal, addigra jelentős profitra tehetnek szert.

Következtetés

A Pi hálózati értéke valószínűleg növekedni fog, amikor végül tőzsdei listára veszi. A Pi hálózati csapata azt tervezi, hogy a jövőben a Pi kriptot fogja a legnépszerűbbé tenni. Vannak, akik már „jövőbeli Bitcoinnak” hívják. Ha részt akarsz venni ennek a forradalmi kriptovaluta projektnek, és kipróbálnám a mobileszközödön lévő kriptográfiát, akkor ezt most is megteheted, és részese lehetsz a jövőnek.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map