A világ legnépszerűbb kriptovaluta-befolyásolói a közösségi médiában 2020-ban

A cryptocurrency és a blockchain globális elterjedése egyre növekszik, és 2019 meglehetősen innovatív volt a két feltörekvő technológia szempontjából. Ahogy 2020-ban bekapcsoljuk az overdrive sebességváltót, fontos felismerni a jelentős kriptovaluta-befolyásolók jelenlétét, akik folyamatosan azon dolgoznak, hogy ez az ipar jobban haladjon.

De ki az a kriptográfiai befolyásoló? Nos, számos tényező alkot egy befolyásolót a kripto- és blokklánc-térben. A digitális eszközök tulajdonában lévő rész mellett fontos megvizsgálni az iparban betöltött szerepüket, a társadalmi médiában történő követők bevonását, a bejegyzések minőségét és általános tevékenységüket..

Ezenkívül a kriptovaluta-befolyásolók különböző szintekbe sorolhatók, a mikro-makro-befolyásolóktól kezdve. Ezek az egyének olyan tevékenységeket folytatnak, amelyek betekintést nyújtanak a kriptotér jelenlegi és jövőbeli helyzetébe.

Az alábbiakban a legfontosabb kriptográfiai befolyásolókat kell követni a közösségi médiában 2020-ban.

John McAfee

John McAfee

namecoinnews.com

John McAfee rendkívüli képességekkel rendelkező technológus és a kriptotér egyik kiemelkedő oszlopa. A McAfee kiemelkedik az első vírusirtó szoftver úttörőjeként, amely megerősíti a kiberbiztonság iránti lelkesedését. A kriptovaluta- és blokklánc-iparban a tekintély hangja, informatív bejegyzéseket küld a közösségi média platformjain.

Jelenleg az MGT Capital Investment vezérigazgatója, amely a játéktól a kiberbiztonságig és a kriptovaluta bányászattá alakult át. Ezzel együtt a McAfee a vállalati megoldásokat szállító kriptográfiai cég, a Luxcore vezérigazgatója. John McAfee-ról további információk a tisztviselőjénél állnak rendelkezésre weboldal.

Vitalik Buterin

Vitalik Buterin

blog.liquid.com

Az orosz-kanadai programozó és író, Vitalik Buterin, van Ethereum társalapító. Társalapítója volt a Bitcoin Magazine is, amely napi híreket közöl a Bitcoinról és az egész kriptotérről. A közösségi médiában aktív felhasználó, Vitalik sokat járul hozzá a kriptotérhez, annak ellenére, hogy csak 25 éves.

Buterin különféle díjakat és elismeréseket nyert el, köztük a Thiel Fellowship díjat 2014-ben és a World Technology Awardot az IT szoftver kategóriában 2014-ben. Főleg az Ethereum platformon végzett munkájáról ismert, amely lehetővé teszi a fejlesztők számára, hogy decentralizált alkalmazásokat hozzanak létre. További információk Vitalik Buterinről és munkájáról elérhetőek hivatalos honlapján.

Marc Andreessen

Marc Andreessen

brandknewmag.com


Marc Andreessen befektető és vállalkozó a kriptotérben. Jelenléte főleg a Crypto Twitter platformon érződik, ahol a pénzügyekkel és a szoftverekkel kapcsolatos gyakorlati tudását ötvözi a blockchainnel és a crypto-val. Andreessen még egy 300 millió dolláros VC-t is elindított a kriptográfiai vállalkozásokhoz.

Roger Ver

Roger Ver

coindesk.com

A közismert nevén „Bitcoin Jesus” Ver a Bitcoin egyik úttörője, korai alkalmazó és befektető a vezető kriptovalutában. Ver aktív mindkettőn Twitter és tovább Youtube, ahol mélyreható kriptográfiai kommentárokat ad a Bitcoin-ra (BTC) és a Bitcoin Cash-re (BCH) összpontosítva.

Ver társalapítója volt a Bitcoin Alapítványnak, 2017-ben pedig lelkesen támogatta a Bitcoin keményvilláját, amely a Bitcoin Cash (BCH) létrehozásához vezetett. Azonban 2018-ban Ver hevesen ellenezte a Bitcoin Cash felosztását, amelynek eredményeként a Bitcoin SV lett.

Andreas M. Antonopoulos

Andreas M. Antonopoulos

mbnsolutions.com

Andreas Antonopoulos blokklánc- és kriptovaluta-szerző, amely e korszak egyik kriptovaluta-befolyásolójaként betölti pozícióját. Könyvei elsősorban a blokkláncra és a kriptovalutákra összpontosítanak, és erősen tapos a Twitteren. Népszerű podcast programja, a „Beszéljünk a Bitcoinról” és az övé Youtube csatorna egyaránt vonzza a hatalmas követőket.

A görög-brit Bitcoin szószólója egyúttal a Crypto-Allied startup, a Third Key Solutions műszaki vezetője is, amely tanácsadási és kriptográfiai kulcs-kezelési megoldásokat nyújt mind a vállalatok, mind a kriptovaluták egyedi befektetői számára..

Kriptopénz-befolyásolók a Facebookon

Mint korábban megjegyeztük, a kriptovaluta-befolyásolók különféle kategóriákba sorolhatók. Az influencerek még a közösségi médiában is aktívak különböző platformokon. Néhányan aktívak a Twitteren, mások pedig többet nyújtanak a Facebookon, a YouTube-on és a LinkedIn-en.

A Facebookon szereplő kriptográfusok a következők:

Don Tapscott

Don Tapscott

http://dontapscott.com/

A Blockchain Revolution szerzője egyben a Blockchain Research Institute alapítója is. A Tapscott szinte az összes közösségi média platformon aktív. Kiemelkedik azonban a Facebookon, ahol több mint százezer előfizető óriási követőit gyűjtött össze. Ha a kriptovaluta és a blockchain hírei vannak, csatlakozzon az övéhez Facebook oldal. Hasonlóképpen további információkat találhat Tapscottról a tisztviselőjénél weboldal.

Jen Buakaew

Jen Buakaew, népszerű nevén Jenny a blockchain negyedekben, az ICO tanácsadója és a kriptográfia rajongója. Jenny több mint 34 000 követőt parancsol tovább Facebook egyedül. Lelkes szónok a kriptovaluta és a blockchain eseményeken is, ahol a földi tapasztalatairól beszél, miközben találkozik a nyugati féltekén túli más hasonló gondolkodású kriptográfusokkal..

Tim Harford

Tim Harford

wikipedia.org

Tim gazdasági újságíró, széles körű ismeretekkel rendelkezik a blokkláncról. Általában egészséges elemzéseket ír a kripto- és blokklánc-hírekről, és feltárja, hogy azok hol helyezkednek el a nagyobb keretek között. Aktív Facebook és más közösségi média platformok is.

Nic Trades

Nic Trades erős háttérrel rendelkezik a pénzügyek terén, ideértve a részvényeket, a devizát és az alapanyagokat is. Fő tevékenységei közé tartozik a kriptovaluta kereskedési szempontja, technikai elemzés és gyakorlati tippek. A Facebook mellett Nic a Twitteren és az Instagramon is aktív. Tisztviselőjéről további információk állnak rendelkezésre weboldal.

Brock Pierce

Brock Pierce

forbes.com

Brock Pierce a Blockchain Capital társalapítója. A Forbes egykor Brock Pierce-t nevezte meg a kriptotérben az egyik leggazdagabb embernek. Korai alkalmazó, Pierce aktívan részt vesz a kriptovalutában, a blokkláncban és a megszűnt kezdeti érmeajánlatokban (ICO).

Záró gondolatok a kriptopénz-befolyásolókról

Az új kriptográfiai startupok elveszíthetik az egyszerű blockchain-finanszírozás szorítását. Azonban, amint azt a kriptográfiai befolyásolók bizonyítják, a hangsúly főként a blokklánc-technológia tömeges elfogadására és beépítésére áll a rendelkezésre álló vállalati infrastruktúrában.

A kripto-befolyásolók listája továbbra is széles és változatos, a világ minden sarkából érkeznek karakterek. Befektetők, technológusok, látnokok és döntéshozók a világ minden részéről csatlakoztak a kriptotérhez. A 2020-as év közeledtével a kriptográfiai közösség izgalmas év elé néz, különösen a blokklánc és a kriptovaluta szabályozása és tömeges elfogadása szempontjából..

Kiemelt kép: adweek.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map