Az ATROMG8 végre felkerült a BIBOX oldalára – Most kapja meg tokenjeit!

ATROMG8

A BIBOX a világ egyik legjelentősebb kriptovaluta-platformja, napi forgalma meghaladja a milliárd dolláros (USD) jelet. A korai kriptográfia-átvevők magasan képzett csapata működteti a BIBOX-ot mindenképpen olyan erővel, amellyel számolni kell az iparban. 

Gyakorlatilag az összes Blockchain és Cryptocurrency projekt célja, hogy másodpercek alatt emberek millióit érje el a listán keresztül a világ legfontosabb kriptotőzsdéin, például a BIBOX-on. Az ATROMG8 azon innovatív projektek egyike, amelyet megtiszteltetés számomra, hogy a közelmúltban felkerült a BIBOX-ra. Mindez a nagy siker az alkotók, fejlesztők és tervezők által bemutatott észbontó technológiai újításokból származik, az egész csapat kemény munkájával együtt. De mi is ez pontosan? Mit csinal? Miért listázzák az ilyen világhírű tőzsdei platformok? Találjuk ki!

A tájról

ATROMG8 értéke 5,0. MixNet felépítmény Multi Blockchain alapú platformmal. Magasan fejlett ökoszisztémájával az ATROMG8 platformját úgy tervezték, hogy a felhasználók számára a piacon jelenleg elérhető legmagasabb szintű biztonságot és adatvédelmet nyújtsa. Az ATROMG8 egyedisége meghaladja azt a képességét, hogy csatlakozzon több blokklánchoz. Minden arról szól, hogy az ipar különböző szolgáltatóinak termékeit egyesítsük, és biztonságos és gyors, valós idejű ökoszisztémát hozzunk létre. Az ATROMG8 ökoszisztémája olyan, mint egy bevásárlóközpont, ahol mindent megtalál, amire szüksége van. Minden egy alkalmazásban, egy ernyő alatt.

Az a lehetőség, hogy saját ökoszisztémát hozhat létre, és összekapcsolhatja platformunkkal, csak egy az ATROMG8 számos hozzáadott értéke közül. Hálózatunkhoz csatlakozva előnyeit élvezheti a nyújtott szolgáltatások és az új termékek piacra dobásának ingyenes hirdetéseinek exponenciális növekedése. Így mindenki számára előnyös eredményt hozva létre. A mai naptól kezdve a Blockchain közösségi tér legismertebb alakjai által vezetett több csoport és szervezet megállapodott abban, hogy projektjeiket az ATROMG8-on telepítik. Látogasson el az ATROMG8.com oldalra 

A csalások felszámolása rendkívül fontos a mai erősen digitalizált világban, ahol az adatok többet érnek, mint a kőolaj és az arany. A hackerek mindig kérlelhetetlenül keresik a páncél csípőjét, hogy hozzáférjenek a kulcsfontosságú adatokhoz és indokolatlanul kihasználják azokat. Évente dollármilliókat zsarolnak vagy lopnak el ilyen adatlopási műveletek révén. Sok esetben ezek a műveletek személyazonosság-lopást eredményeznek, ami gyakran rosszabb, mint a pénzvesztés. Ezért kétségbeesetten szükség van egy hackertől mentes környezetre, ahol a felhasználók gondtalanul cserélhetnek adatokat, nem félve attól, hogy személyes adataikat harmadik felek tudtauk és beleegyezésük nélkül felhasználják. Ezen alapelvek alapján az ATROMG8 létrehozott egy magas biztonságú üzenetküldőt, amely összekapcsolja az embereket, és biztonságos környezetet teremt a vállalkozások, kormányzati és oktatási intézmények számára, hogy nyíltan kommunikálhassanak és cserélhessenek érzékeny információkat, ne féljenek attól, hogy valaha is feltörik őket.. 

Az adatok biztonságának megőrzése

Az adattitkosítás és az adatlopás elleni biztonság terén ökoszisztémánk megvédi az összes tranzakcióban részt vevő felet. Függetlenül attól, hogy melyik szolgáltatást vagy iparágat veszi részt, a tervezéshez és fejlesztéshez használt technológiai újítások továbbra is magas fokú biztonságot nyújtanak. A minőség biztosítása érdekében világszerte elismert szakemberek jöttek össze egy csapatként, hogy olyan ragyogó és forradalmi dolgokat fejlesszenek ki, amelyek meglepetést okoznak az egész világon. Először létezik egy messenger, ahol a közeljövőben további tucatnyi egyéb speciális funkcióval bővül. Tehát a felhasználók cserélhetnek adatot, kommunikálhatnak, sőt vásárolhatnak vagy eladhatnak különféle iparágakhoz kapcsolódó szolgáltatásokat. Mindezt egy platformon, amelyet blokklánc működtet. 

Az olimpiai szint elérése érdekében a mai Blockchain szférában az ATROMG8 részt vesz az Enterprise Accelerator programjában, az 5.0-zal együtt. MixNet felépítmény, az Accubits Technologies Chainsat Projektben. A Chainsat elnevezésű küldetés célja egy 12 kg súlyú, alacsony földi pályájú műholdat küldeni az űrbe annak érdekében, hogy létrehozzon egy vállalati blokklánc főkönyvet, amely lehetővé teszi a biztonságos tranzakciós hálózatot a holnap pénzügyi és IoT rendszerei számára. Ahol a blockchain technológia teljes egészében a decentralizáció és az átlátható műveletek fogalmát járja körül, ennek a sokoldalú technológiának a lehetőségei nem érhetők el teljesen a jelenlegi kultúrában jelen lévő nem hatékony adatmegosztási modellek miatt. Mindazonáltal a Blockchain csak a biztonság fogalmán virágzik, pontosan ezt állítja be a Chainsat, miközben párhuzamosan betartja a hagyományos adatvédelmi előírásokat.. 

Vegye kézbe az ATROMG8 tokeneket

Az ATROMG8 5.0 MixNet felépítményével teljesen új szintre emeljük a dolgokat, így a felhasználói élmény zökkenőmentes és könnyed. Célunk mindig az volt, hogy az emberi kommunikációt a következő szintre emeljük, és forradalmat hozzunk létre a digitális világban. Most, hogy az ATROMG8 szerepel a listán BIBOX, bárki könnyedén profitálhat az ATROM érme nagyszerű ajánlatainkból! Tehát folytassa, és regisztrálja magát ma, hogy hozzáférjen az ATROM-érmék legjobb ajánlataihoz! 

Ketyegő:             AG8

Weboldal:         ATROMG8.com

Csere:      Bibox.com

Referencia:    https://coinmarketcap.com/exchanges/bibox/

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map