Az Exodus pénztárca támogatott kriptovalutákat és érméket

exodus támogatott érmék

Bevezetés

A kriptovaluta befektetők egyre jobban foglalkoznak a biztonságukkal, amikor egy újabb bikafutás közeledik. Amint a befektetők felépítik portfóliójukat, elő kell venniük egy hardvertárcát, hogy őrizzék vagyonukat és biztonságban legyenek. A lehető legnagyobb biztonság érdekében meg kell találnia egy megfelelő pénztárcát, amely támogatást nyújt az összes eszközéhez.

Sokan vannak pénztárcák a piacon, különféle embercsoportok igényeinek kielégítése. A pénztárcák különböznek a különböző eszközök támogatásától. Ez a potenciális ügyfeleket határozatlanná teheti a számukra megfelelő pénztárca kiválasztásában. Ez a cikk célja, hogy segítsen meghatározni a számodra legjobb kriptovaluta pénztárcát a tulajdonodban lévő és tárolni kívánt eszközök alapján.

Az Exodus pénztárcáról

Az Exodus egy multivaluta pénztárca és pénzváltó, amelyet Daniel Castagnoli és JP Richardson alapított, és hivatalosan 2016 júliusában indult. Az Exodus multivaluta, „forró” szoftver pénztárca, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kriptoportfólióikat fogadják, tárolják és továbbítsák, valamint a digitális eszközök egymás közötti cseréje a platformon. Az Exodus pénztárca három fő összetevőből áll:

 • Több pénznemű pénztárca
 • Portfoliókövető
 • Beépített kriptovaluta-csere.

Az Exodus támogatta a kriptovalutákat

Egy dolgot meg kell jegyezni, hogy bár az Exodus nem hardveres pénztárca, teljes mértékben kompatibilis a Trezor pénztárcával.

Digitális eszközök, amelyeket az Exodus pénztárca támogat

Az Exodus kompatibilis több platformmal, és számos digitális eszköz támogatását kínálja – amelyek teljes száma attól függően változik, hogy milyen platformon használod.

Digitális eszközök, amelyeket az Exodus támogat

Lásd a támogatott érmék teljes listáját

A társaság gondosan válogatja a támogatást. Az Exodus támogatja a „magas besorolású” kriptovalutákat, vagyis nagyobb forgalmú, piaci kapitalizációjú és népszerűségű érméket, és a lista folyamatosan bővül.

Jelenleg az Exodus asztali kliens natív módon 70 kriptovalutát és 33 ERC20 tokent támogat.

A mobil kliens csak 35 kriptovalutát támogat, és egyetlen ERC20 tokent sem támogat.

Használhatja az Exodus pénztárcát is a Trezorodon, ahol az összes Trezor által támogatott érmét az Exodus is támogatja.

A következő érméket minden ügyfél támogatja:

 • Bitcoin (BTC)
 • Ethereum (ETH)
 • Bitcoin Cash (BCH)
 • Litecoin (LTC)
 • Ripple (XRP)
 • Tether (USDT)
 • Csillag (XLM)
 • Dash (DASH)
 • Ethereum Classic (ETC)
 • Zcash (ZEC)
 • Maker (MKR)
 • Qtum (QTUM)
 • Basic Attention Token (BAT)
 • OmiseGo (OMG)
 • Több!

Lásd a támogatott érmék teljes listáját

Ethereum és ERC20 Token támogatás

Az ERC20 tokenek az Ethereum protokollon készült kriptovaluták. Ezek a tokenek betartják az ERC20 szabályait annak érdekében, hogy kompatibilisek legyenek a protokollal. Bármely ERC20 token küldéséhez egy másik pénztárcához meg kell adnia a feladónak, hogy elegendő mennyiségű éter legyen a fedélhez tranzakciós díjak. Ez a díj, más néven gáz, a tranzakció összetettségétől függ.

Ha asztali vagy Trezor klienst használ, az Exodus pénztárca támogatást nyújt az ERC20 tokenek számára, azonban a mobil felhasználók nem tudják tárolni ezeket a tokeneket az Exodus pénztárcájukban. Ezenkívül a felhasználók nem cserélhetnek ERC20 tokent az Exodus beépített központjában.

Native Exchange

Annak érdekében, hogy a felhasználók számára a dolgok kényelmesebbek legyenek, az Exodus integrálta a pénzváltót a pénztárcába. Annak ellenére, hogy a díjak magasabbak, mint a szokásos cseréknél, a felhasználók sokkal könnyebben cserélhetik kriptovalutájukat a tőzsdén..

Exodus csere

Míg az Exodus által natív módon támogatott összes kriptovaluta kereskedhet a tőzsdén, az ERC20 tokenek nem. Az ERC20 tokenek csak tárolhatók, küldhetők és fogadhatók, de a csere nem támogatja őket.

Támogatott operációs rendszerek

tudsz Letöltés és számos platformon használja az Exodus pénztárcát. Asztali platformok, például OS X, Windows és Linux esetén letöltheti a pénztárcát itt. Android vagy iOS rendszert futtató mobileszközökhöz töltse le az Exodus alkalmazást itt. És végül fogd meg a Trezor kompatibilis pénztárcát itt.

Az Exodus Wallet kompatibilis a következő operációs rendszerekkel:

 • Android

 • iOS

 • OS X

 • ablakok

 • Linux

 • Trezor

Wallet Backup

Az Exodus lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy egy 12 szavas mag segítségével biztonsági másolatot készítsenek pénztárcájukról (mnemos) kifejezés. Az Exodus oldala szerint: „A pénztárcájának biztonsági másolata kulcsfontosságú a blokklánc-eszközeinek biztonsága szempontjából, és lehetővé teszi, hogy visszanyerje pénzeszközeinek hozzáférését egy másik eszközön olyan események esetén, mint az eszköz meghibásodása, lopás vagy elvesztés”

Normális esetben a felhasználók ezt a 12 szó kifejezést felírják egy darab papírra, azonban a papír kiszolgáltatott az Isten cselekedeteinek, mint a tűz és az áradás. A Billfodl az a legmegbízhatóbb és legerősebb helyreállítási vetőmag a ma piacon lévő kriptovaluta pénztárcákhoz, amelyek 316 rozsdamentes acélból készült lézervágott egységet és különféle előre vésett számokkal és betűkkel ellátott burkolólapokat tartalmaznak. A mellékelt csempék segítségével újrateremti a magot, amelyet a pénztárca felállításakor kapott, majd elrejti az egységet biztonságos helyre, amíg arra szükség van. Nézze meg a Billfodlt, és aludjon, mint egy csecsemő, tudva, hogy a kriptográfiai állománya biztonságos..

Összegzés

Az Exodus a biztonsági funkciók és a tárolási / kereskedési funkciók jó keveréke. Támogatást kínál több mint 100 kriptovalutához, valamint számos ERC20 tokennel, ami kiválóan alkalmas mindazok számára, akik diverzifikálni akarják portfóliójukat. Ráadásul integrálható a Trezor hardvereszközzel a maximális biztonság és biztonság elérése érdekében. Cseréjének elérhetősége és könnyű kezelhetősége csodálatos pénztárcává teszi. A tőzsdei tranzakciós díjak azonban néha meglehetősen meredekek lehetnek.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map