Billfodl

billfodl pregled

Pronalaženje prave sigurnosne kopije za vaš kripto novčanik jedan je od najvažnijih koraka u osiguranju vaših kovanica.

Pogrešno shvati i mogao bi izgubiti sve.

Dobro shvatite i noću biste mogli mirno spavati.

Prema našem mišljenju, nitko to ne čini ispravno kao Billfodl. Ozbiljno … nijedna druga sigurnosna kopija se ne približava.

Pros

 • Najbolja sigurnosna kopija novčanika na tržištu
 • Neovisno znanstveno ispitivanje
 • Pločice se lako postavljaju i čitaju
 • Nevjerojatna podrška
 • Izvrsna vrijednost za novac
 • 125% jamstva povrata novca

Protiv

 • Mogao bih koristiti elegantniji dizajn
 • Otvoriti ga prvi put može biti nezgodno

Pros

Protiv

 • Najbolja sigurnosna kopija novčanika na tržištu
 • Mogao bih koristiti elegantniji dizajn
 • Pločice se lako postavljaju i čitaju
 • Nevjerojatna podrška
 • Izvrsna vrijednost za novac
 • 125% jamstva povrata novca

Tko bi trebao kupiti rezervni uređaj za sjeme

 • Kripto investitori pohranjuju više od 1 mjeseca najamnine / hipoteke u bitcoinima
 • Kripto ulagači koji zahtijevaju restauraciju novčanika ili pouzdanu hladnjaču
 • Kripto ulagači koji to više vole u potpunosti kontroliraju vlastite financije

Zašto kupiti rezervnu kopiju sjemena?

Bitcoin nije samo prva uistinu oskudna imovina na svijetu, već se to postiže digitalnim sredstvima i potpuno provjerljivo. Jednom kada je bitcoin osiguran u novčaniku, nedigitalna (a opet sigurna i otporna na uništavanje) sigurnosna kopija postaje odmah bitna. Izvanmrežno pohranjivanje početnih riječi važan je korak.

Uz Konvencija o mnemo sjemenkama BIP-39, lakoća izrade sigurnosne kopije novčanika izvan mreže postala je izuzetno jednostavna za postizanje, ali nije zaštitila od prijetnji poplave, požara, drobljenja i općeg propadanja medija na kojem je pohranjen.

Među najboljim rješenjima koja su se počela pojavljivati ​​u rukama HODLERI je bio format kasete i pločica otvorenog koda.

Ova metoda pruža vrhunsku mogućnost i za privatnost i za sigurnost. Hladni, neizbrisivi metalni znakovi bez riječi se predaju uređaju u njegovom ključnom slijedu i skrivaju se bilo koje vrijeme, dok um vlasnika novčanika može slobodno prisustvovati drugim stvarima.

Billfodl je odlučio preuzeti snage ovog dizajna otvorenog koda i integrirati najkvalitetnije materijale i metode kako bi ovu metodu doveo do optimalne razine performansi.

Osnove Billfodla

Billfodl je sposoban pohraniti razne formate sjemena i ključa, kao što su heksadecimalni, BIP-39, alfanumerički i drugi.

Set pločica koji je priložen uz svaki Billfodl dovoljan je za to, čak se isporučuje s nasumičnom količinom, tako da se vaši osjetljivi podaci ne mogu preinačiti iz preostalih znakova koji ostaju neiskorišteni.

Konkurentski proizvodi zahtijevaju skupove proširenja za potrebne pločice znakova za različite sigurnosne kopije, što odabir Billfodla čini nesmetanim.

Ovaj dizajn i fleksibilnost pločica omogućuju vam pohranu jedne riječi od 24 ili dvije od 12 riječi Hijerarhijski deterministički sigurnosne kopije.

Cijena

Uspjehom Billfodla koji je zadovoljio višu razinu potražnje potrošača za kvalitetom, troškovi su smanjeni na siromašnih 99 dolara.

Raspakirati & Dojmovi

Billfold dolazi isporučen u običnom vanjskom poštanskom paketu kako bi izbjegao usmjeravanje neželjene pažnje na primatelja. Unutar anonimnog i namjerno dosadnog paketa nalazi se pametan i privlačan paket proizvoda s oznakom Billfodl i logotipom.

Ovaj interijerski paket dizajniran je da predstavi proizvod na uredan, privlačan i funkcionalan način. To ima oblik kartonske kutije koja djeluje kao čahura za uređaj i ploče za odlaganje pločica koje se međusobno spajaju kako bi se izbjegla nenamjerna oštećenja prije upotrebe.

Uključen je i vodič za pokretanje na jednoj stranici koji opisuje kako zaštititi svoje podatke.

Za razliku od svojih konkurenata, Billfodl je pločice osigurao u izrazito odvojenim i označenim vrećicama koje su zatvorene iza papira. To sprječava da se kompleti pločica rahle i miješaju u jednu frustrirajuću masu znakova.

Ambalaža Billfodl

Billfodl Opis

Billfodl je dimenzija 2,25 x 4 inča, a izrađen je od nehrđajućeg čelika 316, vojnog materijala s izvanrednom otpornošću na koroziju.

Otprilike 2,25 x 4 inča i debeo ¼ inča, Billfodl je izrađen iz dizajna otvorenog koda. Kaseta se okreće i otkriva utore za podatke, vijak za zaključavanje i druge funkcionalne aspekte. Iako je na prvi pogled sličan ostalim proizvodima, Billfodl se razlikuje istaknutim postavljanjem svog logotipa unutar uređaja.

Billfodl

Pločice

Još jedan izbor koji je Billfodl primijenio kako bi poboljšao dizajn otvorenog koda je unutar pločica. Iako su drugi proizvodi odlučili utisnuti pločice (što uzrokuje iskrivljenje, potencijalni gubitak podataka ili nečitkost), Billfodlovi su lasersko gravirano.

Rezultat je neizbrisivo prikazivanje svakog znaka bez promjene geometrije same pločice. To povećava integritet podataka, kao i poboljšava jednostavnost postavljanja.

Billfodl pločice

Postavljanje uređaja

Billfodl se lako postavlja jednostavnim postavljanjem svake pločice u utor i pomicanjem ulijevo. Svaka sljedeća pločica pomiče cijelu frazu natrag dok se redak ne popuni. Prorezi su dizajnirani za smještaj prva četiri slova svake BIP-39 početne riječi (cijela riječ nije potrebna za natrag gore). Nakon što dodate sve podatke, preostaje samo zatvoriti jezičak za pričvršćivanje, zategnuti vijak i zakrenuti ploče natrag u paralelni položaj. Spremite Billfodl na bilo kojem mjestu koje želite (što je najvažnije da ga neželjene strane ne mogu pronaći) jer je sada zaštićen od požara ili poplave.

Ocjena: 9,3 / 10

Billfodl je dizajniran za optimalno vrijeme postavljanja i jednostavno iskustvo. Veliko zadovoljstvo rezultira osiguravanjem sigurnosne kopije izraza ili privatnog ključa s iskustvom na proizvodu pažljivim razmatranjem svakog aspekta.

Korisnici Billfodla mogu znati da njihove informacije nisu propusne za uništavanje vodom ili plamenom i da sile korozije ne ugrožavaju vašu sigurnosnu kopiju.

Jamstvo povrata novca od 125% nije zabilježeno nigdje drugdje i pokazuje ludo povjerenje u proizvod.

Billfodlu dajemo ocjenu 9,3 od 10!

Pitanja

Je li Billfodl siguran?

Proizveden je od nehrđajućeg čelika 316, koji se smatra naj idealnijim za upotrebu sigurnosnih kopija izraza sjemena. Billfodl je ujedno i jedini neovisno znanstveno testirana sigurnosna kopija novčanika na tržištu dokazano sigurni.

Što je najbolje – Billfodl, Cryptosteel ili Cobo Tablet?

Billfodl široko se smatra zlatnim standardom za sigurnosne kopije novčanika od nehrđajućeg čelika. Kad smo već kod toga, Cobo je jeftiniji. Cryptosteel je manje siguran od Billfodla i Cobo tablete, a skuplji je. Ako vam ne smeta potrošiti nekoliko dodatnih dolara, Billfodl je najsigurniji.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map