Bitfinex Review

Cryptos

További információ

 • Készítő: 0,0-0,1%; Vevő: 0,1-0,2% kereskedési díj
 • Spot Margin Margin Trading
 • [email protected] E-mail

Célpiac

 • Globális

Letét

 • Banki átutalással

Pénznemek

 • USD, EUR, GBP, JPY

Előnyök

 • Vezető USD likviditás, nagyon alacsony díjak
 • Teljes körű megbízási típusok, fedezeti ügylet és hitelpiac
 • A kriptovaluták hatalmas gyűjteménye

Hátrányok

 • Megállt az amerikai kereskedők elfogadása
 • Hongkongban található bank – magasabb díjak a nyugatiak számára
 • A fedezeti kamatlábak kissé megemelkedhetnek

A Bitfinex a legnagyobb BTC / USD tőzsdei árfolyam, részben annak a kiváló árrés-kereskedési rendszernek köszönhetően, amely lehetővé teszi a bitcoin tulajdonosok számára, hogy további két bitcoinot vegyenek fel kölcsönként. Ezt elősegíti a peer to peer hitelezési piac, ahol más felhasználók kölcsönadják bitcoinjukat az uralkodó piaci árfolyamon, cserébe a hitelfelvevő kamataiért. Míg a hitelfelvevő ellenőrzi a bitcoint, a teljes pozíció bevétele megmarad, és amikor a kölcsönt felszámolják, a bitcoin értéke fiatban – a kölcsönadás idején – visszakerül a hitelezőhöz, plusz az egyeztetett kamat.

A Bitfinex gyorsan integrálta a további fontos kriptovalutákat, és hatalmas kereskedési volumenük lehetővé teszi a margin alkalmazását ezeken a másodlagos piacokon is, ez a funkció egyszerűen nem lehetséges a kisebb tőzsdéknél. Kihasználva méretüket és piaci jelentőségüket, a Bitfinex egy olyan származékos piacot is létrehozott, amely lehetővé teszi a még nem forgalomba hozott érmék spekulatív kereskedelmét. Ez különösen fontos jellemző volt, amikor a Segwit2X küszöbön álló kiadása állt a piacon. Bár a Twitteren és az r / btc-n futó agresszív aszfaltkampányok miatt sokakat félrevezethetett a Segwit2x népszerűsége, a derivatív token bitfinex ára – 15% a felosztott btc token árához képest – illusztrálva a tényleges piaci hangulat, és hozzájárult a sorsszerűtlen projekt törléséhez (hála istennek).

A Bitfinex bezárta kapuit az amerikai kereskedők előtt. Azonban azok számára, akik érdeklődnek a fedezeti kereskedési szolgáltatás igénybevétele iránt, a csak titkosított számlák nem igénylik a KYC ellenőrzését. Bár soha nem támogatnánk a brókerek általános szerződési feltételeinek tudatos futtatását, sok kereskedő használja a VPN-eket a hely eltakarására.

Bitfinex Security

2016 augusztusában 120 000 bitcoinot loptak 72 millió dollár értékben annak idején a Bitfinex-től. A Bitfinex szocializálta a veszteségeket az ügyfelek körében, biztosítva a veszteségeket jelképező tokeneket, amelyeket végül teljes egészében visszafizettek, bár a teljes veszteség kiegyenlítése körülbelül egy évbe tellett.

A Bitfinex által a bitgo multisig pénztárca-architektúrájának integrációja és az alapok felhasználói szintű szegregációja különösen feldühítette a hacket. A Bitgo megállapította, hogy nem történt a szervereik megsértése. Mivel a Bitfinex ellenőrizte az ügyfélpénz felvételéhez szükséges 3 kulcs közül 2-t, ez azt jelentette, hogy 72 millió dollár értékű kivonással jelentkeztek anélkül, hogy észrevették volna, hogy az ügyfeleket feltörik, ami súlyos hiányosságokat tárt fel belső kockázati intézkedéseikben.

A feltörésre válaszul a bitfinex áttelepítette adatszervereit, teljes auditot hajtott végre és kibővítette biztonsági csapatát. Szóval, azt hiszem, ami nem öl meg, az erősebbé tesz?


Bitfinex számla megnyitása

A kriptovalutákat át lehet vinni a Bitfinexbe és onnan, anélkül, hogy át kellene menni a meglehetősen hosszú KYC folyamaton, amelyet az alábbiakban ismertetünk.

Felhívjuk figyelmét, hogy minden információnak angol nyelven kell lennie. A nem angol nyelvű dokumentumokat a felhasználó költségén kell lefordítani.

IndividualCorporate
Személyes adatok Normál életrajzi információk Normál életrajzi információk
Azonosítás igazolása Az igazolvány két formája: útlevél, személyi igazolvány, vezetői engedély N / A
Lakóhely igazolása Közüzemi számla, adónyilatkozat, szolgáltatási számla, engedéllyel rendelkező társaság N / A
bankszámlakivonat Számlakivonat arról a számláról, amelyről az első átutalást elküldték. A név és a nyilatkozat dátuma jól látható Részletek arról a bankról, amelyből üzletet folytatnak. Vállalati bankszámlakivonat látható címmel
Ellenőrzési űrlap Aláírt nyilatkozat, amely megerősíti a feltöltött információk és dokumentumok érvényességét Aláírt nyilatkozat, amely megerősíti a feltöltött információk és dokumentumok érvényességét
Vállalati információ N / A Az alapítás részletei – 13 különböző dokumentum, beleértve: tulajdonosi struktúrát, alapító okiratot és cégbejegyzést, 20% -os részvényesi és igazgatói listát, jó állapotú igazolást, hivatalos aláírás listát, tisztségviselői nyilvántartást

A KYC folyamat befejezése feljogosítja a felhasználókat a fiat valuta befizetésére és felvételére, valamint a nemrégiben integrált csodálatos technológia, a Tether használatára.

A Bitfinex szoftver áttekintése

A Bitfinex tőzsde az egyik legfontosabb termék a kriptovaluta piacon. Magas likviditási szintje biztosítja a megbízások gyors piaci kitöltését. E két tényező kombinációja teszi a bitfinexet a hivatásos kereskedők viszonyítási pontjává.

A Bitfinex felhasználói felülete fantasztikus. A tőzsdekijelző gyors, két kattintásos lehetőséget kínál vásárlásra vagy eladásra a 25+ piac bármelyikén, öt különböző megbízási típussal (limit, market, stop, trailing stop, fill vagy kill).

Spot Margin Trading

A felajánlott fedezet 30%, ami azt jelenti, hogy a felhasználói fiók teljes tőkéjének meg kell egyeznie a felvett összeg legalább 30% -ával. 15% -os fedezeti lehívást hajtanak végre, ekkor a pozíciók automatikusan felszámolásra kerülnek annak biztosítására, hogy a kereskedő ne tegyen eleget a fedezetkölcsönnek.

Ezt a fedezeti hitelt kölcsönpiacon keresztül nyújtják. A felhasználók napi kamatláb ellenében kölcsönözhetik a bitcoint hitelfelvevőknek.

A cikk írásakor a „Flash visszatérési arány” 0,0531%, vagyis évente körülbelül 19%. A hitelezők meghatározhatják azt a napi kamatlábat, amelyen hajlandók tőkét kölcsönadni a platformon; az 1% alatti kamatot a hitelfelvevők automatikusan elfogadják, bár természetesen a legjobb kamatot vesszük alapul.

Nagyon jó megtérülés, de milyen kockázattal jár a hitelező? Természetesen a hitelfelvevőt a kamatfizetés levonásával jutalmazzák az alapul szolgáló eszköz bármely nyereségéért. Ezzel szemben, ha a piac elmozdul a pozícióval szemben, a hitelező elméletileg védve van, mivel egy 15% -os fedezeti lehívást erőszakosan hajtanak végre. A hitelfelvevő így fedezi a teljes veszteséget, és továbbra is a kamatfizetés ügyében van, amelyet automatikusan levonnak a számla tőkéjéből.

Ha azonban a piac drámai és nagyon gyors módon fordulna meg, akkor a kereskedési tevékenység kiszáradhat, és nem lehetnek olyan felvevők, akik végrehajtanák a fedezeti hívás ügyleteket. Ebben a helyzetben a hitelező elveszítheti a kölcsönzött eszközök egy részét vagy egészét.

BitFinex díjak

Végrehajtva az elmúlt 30 napban (USD egyenértékben) Készítői díjak * Vevői díjak **
<500 000 .1% .2%
<1 000 000 .08% .2%
<2 500 000 .06% .2%
<5 000 000 .04% .2%
<7 500 000 .02% .2%
<10 000 000 0% .2%
<15 000 000 0% .18%
<20 000 000 0% .16%
<25 000 000 0% .14%
<30 000 000 0% .12%
>30 000 000 0% .1%

* aki likviditást ad a bitfinex ökológiához. ** A szedő az, aki eltávolítja a likviditást a bitfinex ökológiából.

A Bitfinex nem biztos, hogy Önnek való, ha:

Az Egyesült Államokban élsz.  

A Bitfinex bezárta kapuit az ellenőrzött amerikai felhasználók betétei és kivételei előtt. Hallottunk arról, hogy az ügyfelek továbbra is VPN-ek segítségével érik el a platformot. Örömmel hallanánk a megjegyzések rovatban szerzett tapasztalatait.

Nagyobb tőkeáttétellel szeretne kereskedni.

Míg egyesek számára a 3: 1 arányú, sok kereskedőt érdekel a magasabb tőkeáttétel. A Bitmex a bitcoin spot és határidős derivatívák márkája, amely 100X orrvérző tőkeáttételeket kínál, bár a tőkeáttétel összegét tetszés szerint beállíthatja, 1-100-ig. A Bitfinexhez hasonlóan a Bitmex is (alacsony) díj alapú modelltőzsde. Átlátható árindexet kínálnak, amely a legnagyobb tőzsdék keverékén alapul (beleértve a bitfinexet, az érme alapot és a bélyegzőt).

Nem szeretne banki átutalással vagy kriptográfussal befizetni. 

A Bitfinex csak banki átutalással fogadja el a fiat betéteket, és ezzel Hongkongban a banki elhelyezési díjak valamivel magasabbak lesznek. Nézze meg összehasonlításunkat a legjobb bitcoin cserékről alternatívákra a választott betéti opció vagy ország alapján.

A lényeg

A Bitfinex fantasztikus terméket kínál. A kereskedési platform az egyik legjobb a piacon, a hitelezési piac pedig egyedülálló és értékes tulajdonság. Magas likviditással és nagyon alacsony díjakkal a Bitfinex a bitcoin kereskedők célhelye, és jogosan. Az egyetlen hátrány, hogy a banki hely nem ideális a díj szempontjából – hacsak nem Kínában vagy Hong Kongban élsz -, de a kereskedőknek fontolóra kell venniük a bitcoin átadását a Bitfinex-re, miután helyben vásároltak.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map