BitQuick Review

Cryptos

További információ

Célpiac

  • Egyesült Államok

Letét

  • Készpénz

Pénznemek

  • usadollár

Előnyök

  • Vásároljon Bitcoin készpénzzel!
  • 2% valójában nem is olyan rossz díj minden szempontból

Hátrányok

  • Drágább, mint a cserék
  • Le kell szállnom a kanapéról

Összegzés

A Bitquick összekapcsolja a bitcoin vásárlókat és eladókat az eladó bankszámláján lévő készpénzbetétek révén. A Bitquick letéti letétben tartja az eladói pénzeszközöket, amíg nem kapnak értesítést arról, hogy a készpénzletét valóban eltalálta az eladó bankszámláját, ekkor utalják át a pénzeszközöket a vevő harmadik fél bitcoin pénztárcájába. Ez alapvetően lehetővé teszi bárki számára, hogy készpénzért vásároljon bitcoint anélkül, hogy közvetlenül kellene találkozni az eladóval, és miközben csak egy e-mailt és egy bitcoin címet kell megadnia a bitquick webhelyen.

A vevő 2% -ot számít fel a szolgáltatásért, és általában három órán belül megkapja a bitcoint az eladók számlájára történő befizetés után – gyakran kevesebb, mint egy órán belül. A csereszámla megnyitásához és finanszírozásához szükséges folyamathoz képest ez rendkívül gyors a rámpán.

Úgy tűnik, hogy az árak körülbelül 3-5% -kal mozognak a piaci árak felett, így elég nagy a prémium a szolgáltatás használatáért.

Biztonság

A vásárlók a bitcoint átutalták a saját harmadik fél pénztárcájába, amelynek címét meg kell adni egy vételi megrendelésnél. A Bitquick minden eladó érméjét elkülönített letéti számlán tartja, amelyet a vezető multisig pénztárca szolgáltató, a bitgo vezet. A Bitquick a bitgo jóvoltából egy “tartalék igazolása” kijelzőt mutat, amely az egyes letéti számlákon tárolt érme mennyiségét mutatja. Az eladók valós időben ellenőrizhetik, hogy érméjük biztonságosan van-e tárolva a megfelelő pénztárcában, és az eladásra váró érmék számának összességében megjelenik az érmék teljes mennyisége..

Gravitas

A Bitquick meglehetősen gyorsan bővült észak-amerikai bázisukról, és most Indiában és Tajvanon működnek. Nem vagyunk biztosak a projekt hatékonyságában, de a bitquick modell rendkívül skálázható, alacsony költségű és egyszerűen távolról végrehajtható. Kiterjedtek az altcoin piacra is, a shapeshift API segítségével több mint 30 altcoint kínálnak eladásra.


A Bitquick körülbelül 15 000 dollár alaptámogatást kapott a BoostVC-től, egy kriptovalutára összpontosító induló inkubátortól. A BoostVC konzultációt kínál a bitcoin térben rendkívül sikeres mentoroktól, akik támogatásukat kifejezték a BitQuick-ban.

Fióknyitás

A bitcoin vásárlásához vagy eladásához valójában nem kell számlát nyitnia a bitquick segítségével. A vásárlóknak egyszerűen meg kell adniuk egy külső pénztárca címét és egy e-mailt, és a bitquicken keresztül kell tranzakciónként lebonyolítaniuk a tranzakciót. Az eladóknak valamivel nagyobb űrlapot kell kitölteniük, de ismét úgy tűnik, hogy az eladásokat a beérkezésükkor kezelik – a fix számla megnyitása helyett az eladók egyszerűen megadják adataikat minden egyes további bitcoin eladásról, amelyet a bitquicken keresztül szeretnének kezelni.

Bitcoin vásárlása a BitQuick-on

A „gyors vásárlás” elindítása után a felhasználókat arra kérjük, hogy adják meg a megvásárolni kívánt bitcoin mennyiségét, amely után meg kell adni egy e-mailt és a bitcoin pénztárca címét. Ezután a felhasználó megmutatja a bankok listáját, amelyek mindegyikén látható a bitcoinonkénti ár. A kényelmes helyi bank kiválasztása után a felhasználónak visszaigazoló e-mailt küldünk, amelyben felsoroljuk a megfelelő bankszámlaszámot, amelyre a készpénzt le kell utalni. Az összeget a kiválasztott bank bármelyik fiókjában kell kifizetni. Felhívjuk figyelmét, hogy rendkívül fontos CSAK készpénzzel fizetni. A folyamat az eladók számláján lévő pénz azonnali jóváírásától függ, amely csak készpénzbetétek felhasználásával lehetséges – bármely más módszer túl sokáig tarthat, amíg megjelenik a bitcoin eladó számláján, aki nem tudja megerősíteni, hogy a betét valóban megtörtént-e. a megállapodott három órás SLA-n belül.

A befizetés után a vevőnek képet kell készítenie a nyugtáról, és fel kell töltenie a Bitquick megrendelés-visszaigazoló e-mailben található linkre. Erre abban a valószínűtlen esetben van szükség, ha az eladó szándékosan ragaszkodik ahhoz, hogy a betétet nem tették meg. Általánosságban elmondható, hogy az eladó egyszerűen értesíti a bitquicket arról, hogy a pénz beérkezett, ekkor a bitcint letétről a vevő pénztárcájába kerül – általában a befizetéstől számított három órán belül. Ha azonban a visszatartás időszaka lejár, anélkül, hogy az eladó megerősítené a pénzeszközök beérkezését, és a feltöltött nyugta nélkül, a bitcoin ismét nyilvánosan kerül értékesítésre. Ha bármilyen okból a felhasználó nem tudja feltölteni a nyugtát a tartási időn belül, azonnal küldjön e-mailt a bitquick támogatásnak.

Bitcoin eladása a BitQuick-on

A bitcoin értékesítése viszonylag egyszerű folyamat azok számára, akik elkerülik a tőzsdén keresztüli tranzakciókat, és teljesen ingyenes. Először egyszerűen töltse ki az eladó űrlapját, amely lényegében részletezi a tranzakciókhoz szükséges banki információkat és egy kis életrajzi adatot.

Ezután az eladónak meg kell határoznia az eladni kívánt bitcoin mennyiségét, valamint a megengedett minimális tranzakciós méretet. A kívánt ár dinamikusan beállítható a bitcoinátlag (árösszesítő), a bitfinex vagy a bélyegző árának nyomon követésére, és az eladó megadhat egy százalékos összeget a folyó árfolyam felett / alatt. Miután elküldte ezeket az információkat, megjelenik egy cím, amely az eladó személyes letéti címe lesz – miután a megfelelő bitcoin összeget elküldték erre a címre, a megrendelés élőben jelenik meg a bitquicken. Amint a vevő visszatartja a bitcoint, az eladó megerősítő e-mailt kap, két linkkel – az egyik a betét megerősítésére, a másik pedig a betét vitatására. A betétet azonnal jóvá kell utalni egy bankszámlán, mivel azt készpénzben fizetik ki – és ezért az eladónak a megerősítő e-mail kézhezvételétől számított három órán belül válaszolnia kell.

Ha egy eladó el akarja vonni a bitcoint a letéti címről, a bitquick 5% -os díjat számít fel. Kérjük, győződjön meg róla, hogy mindenképpen el akarja adni a bitcoinját a bitquicken, mielőtt ténylegesen befizetne a letéti címre – ez az 5% nagy harapás!

BitQuick díjak

A Bitquick 2% -os díjat számít fel a vevő oldalától a tranzakcióknál. Nincsenek díjak a bitcoin bitquicken keresztül történő értékesítéséért.

BitQuick Mobile

Az oldalt rugalmasan tervezték, és a vételi és eladási megrendeléseket könnyen kézi eszközökkel lehet leadni.

BitQuick támogatás

A Bitquick banki órákban ügyeletes a tranzakciók letéti oldalának kezelésére. Viszonylag gyorsan reagálnak az e-mailekre, amelyeket a helyszíni jegyértékesítő rendszerükből lehet elküldeni.

Máshova nézhet, ha:

Nem kell készpénzben befizetnie.

Nyilvánvalóan. Nézze meg a legjobb amerikai bitcoin-alternatívákra vonatkozó cseréinket. Ha a bitquick a kísérlet arra, hogy a radar alatt maradjon, nézze meg a helyi bitcoinokat, mielőtt belevágna a bitquickbe.

A lényeg

A Bitquick egy igazán okos, alacsony technológiájú módszer a bitcoin készpénzért történő eladásának megkönnyítésére. Ez az egyik okos, egyszerű ötlet, amely arra készteti, hogy megkérdezze: „Miért nem gondoltam erre ?!” Szeretne vásárolni egy kis bitcoinot, de nem zavarja, ha nyit egy számlafiókot? Valójában nincs bankszámlája? Nem érzed jól magad az összes személyes adat cserében? Hűvös, a Bitquick jó megoldás az Ön számára. Kicsit többet fizet, és le kell szállnia a kanapéról, és készpénzzel kell a bankba mennie, de azt megteszi, amire hivatott.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map