Cobo tabletta

cobo tabletta áttekintés

Acél pénztárcák kulcsfontosságú részét képezik hodler’s biztonsági mentés beállítása.

De a megfelelő biztonsági eszköz beszerzése ugyanolyan fontos. A rossz biztonsági másolatok valóban veszélyeztetik a biztonságot, és elveszített érméket eredményeznek, ami elsődlegesen kiküszöböli azok használatának célját.

Hosszú történet: Cobo nem szállítja az árut. Őszintén szólva rendetlenség, és ennek az áttekintésnek ezt fájdalmasan világossá kell tennie, mire befejezed az olvasást.

Előnyök

 • Alacsony költségű
 • A karaktercsempék nem keverhetők a szállítás során

Hátrányok

 • Miniscule csavarok – gyengék, nehezen kezelhetők
 • Korlátozott csempe készlet – lehet, hogy nincs elég
 • A csempéket nehéz telepíteni
 • Javítva a karakterlapok száma
 • Olcsón elkészített

Előnyök

Hátrányok

 • Alacsony költségű
 • Miniscule csavarok – gyengék, nehezen kezelhetők
 • A karaktercsempék nem keverhetők a szállítás során
 • Korlátozott csempe készlet – lehet, hogy nincs elég
 • A csempéket nehéz telepíteni
 • Javítva a karakterlapok száma
 • Olcsón elkészített

Ki vásároljon Seed Backup eszközt

 • Kripto befektetők, akik saját bitcoinjukat akarják tárolni
 • Kripto befektetők, akik pénztárca biztonsági mentésre van szüksége
 • Kripto befektetők, akik pénzügyi függetlenséget igényel

Mi a Seed Backup?

Sokan, akik újak HODLing a bitcoin tudatában van annak a biztonságnak, amelyet a hardvertárcák nyújtanak. Amint meg vannak győződve arról, hogy pénzeszközeik biztonságban vannak, hiányozhat egy kritikus mentési lépés, hogy biztosítsák a mnemikus magmondatuk hosszú élettartamát.

Az évek során az elveszett biztonsági másolatok rémtörténetei legendává váltak, és a piac sokféle biztonsági eszközzel válaszolt. Egyértelmű volt a tűz és vízálló (valamint egyéb természetes vagy ember által előidézett) módszerek iránti igény a memoénikus magmondatok, a magánkulcsok és egyéb információk tárolására. Ezt többféle megközelítéssel mutatták be, általában úgy, hogy ezeket a létfontosságú adatokat fémbe vitték.

Cobo alapjai

A Cobo egy kínai vállalat, amely pénztárca- és platformszolgáltatásokat nyújt számos digitális eszköz számára, és amelynek célja a dapp felhasználók és fejlesztők. Közös és felhasználó által felügyelt őrizetszolgáltatásokat is nyújtanak átlagemberek és intézmények számára.

Megfoghatatlan kínálatuk mellett bemutatták saját hardveres pénztárcájukat és vetőmag-biztonsági eszközüket. Ezeket az elemeket együtt „boltozatban” értékesítik, amely véd a tűztől és az áradástól, bár a „Cobo Tablet” vetőmagtárolót külön is megvásárolhatja.

Ár

A Tablet (egyedül, boltozat nélkül vásárolva) 39 dollárért árulható, és az Amazonon keresztül elérhető az Egyesült Államokbeli vásárlók számára.

Kicsomagolás & Tartalom

A Cobo táblagépet sima borítékban szállították az Amazon-tól, maga a doboz sima fekete karton volt, és Kínában történő beszerzése miatt szokatlan UPC konvencióval volt ellátva. Néhány rövid szalag márkás szalagot is tartalmaz, feltételezhetően ezek bizonyítják, hogy az eszköz kinyitása után felállították-e..


Cobo tabletta csomagolás

Maga az eszköz egy formájú mélyedésben helyezkedik el, amely tartalmazza a karakterlapkák tábláit, egy csavarhúzót, további csavarokat és alatta található utasításokat.

Cobo tabletta doboz tartalma

Készülék leírása

A Cobo tabletta 304 rozsdamentes acélból készül, és állítólag „az erő, a mobilitás és a korrózióval szembeni ellenállás ideális kombinációját kínálja”. Mérete 2 3/8 “4 1/8” és vastagsága 1/4 “.

Cobo tabletta

A vetőmag tárolására szolgáló más kazettás modellekhez hasonlóan az információk két „oldalra” oszlanak el. Az utasítások azt mutatják, hogy három csavar tartja a rögzítő lemezt a helyén, és azokat el kell távolítani, mielőtt a vetőmag szavakat ki lehet rakni.

Cobo tabletta kazetta stílusú modell

Annak ellenére, hogy eléggé magától értetődőek, ezeket jobban ki lehetne egészíteni.

Cobo tablet beállítása

Beállít

Bár a Cobo Tablet lemezei és nyílásai ellen nem lehet sok kritikát vetni, az ezeket összetartó csavarok nevetségesen kicsiek. Úgy tűnik, hogy Cobo felismeri ezek használatának nevetséges jellegét, és biztosít néhány laza extra csavart.

Cobo tabletta csavar

Nyilvánvaló, hogy ezeket még kicsi, finom ujjakkal is nehéz kezelni. Még ennél is rosszabb, hogy minden csavaron legfeljebb 4 menet van, rövid hosszúságuk miatt. Ez rendkívül egyszerűvé teszi a sztrippelést a beállítás előtt vagy az összeszerelés során.

Nem meglepő módon ezek a csavarok mérete és kapacitása nem véd megfelelően a túlzott hőtől vagy az összetöréstől, és hatékonyan használhatatlanná teszi a készüléket.

Ha úgy dönt, hogy folytatja ezeket a kockázatokat, és a Cobo táblagépen tárolja a kezdő kifejezést, meg kell adnia a lapokat. Ennek módja különbözik a hasonló termékektől (amelyek megkövetelik az egyes egymást követő karakterek sorrendjét).

Cobo tabletta beállítása csavarhúzóval

A karaktercsempék bevitele a nyílásaikba azonban véget vet a hasonlóságoknak. A lapokat, amelyeket a jobb felső sarkukban egy lemezhez rögzítenek, szabadon kell törni és kézzel kell elhelyezni a mélyedésben az egyes szóhelyeknél. Ha elveszítjük az egyes egymást követő cserepek szoros nyomását, akkor lehetőség nyílik arra, hogy véletlenül kiborítsák a lapokat a résükből (amit a rés és sín termékek teljesen elkerülnek).

Cobo tabletta csempe Cobo tabletta csempe

Ha közelebb kerül a folyamat befejezéséhez, a lapok véletlenszerű kiömlésének kockázata egyre nagyobb költségeket jelent. A telepítési teszt során valójában a második az utolsó lapka elhelyezése volt probléma, amikor elakadt.

Ezt a cserepet erőszakosan ki kellett pattintani és ki kellett cserélni, kockáztatva a kiömlést. Mivel a teljes adatsor nyilvánosságra került, az összes korábbi erőfeszítés visszavonásának lehetősége magas volt, és megnöveli a Cobo Tablet felállításának stresszes tapasztalatait.

BillAssembled Cobo tablet csempe

Karakterkorlátozások

A költségek megtakarítása érdekében nincsenek számok, nagybetűk vagy speciális karakterek. Ezenkívül a „d” csempe „p” -ként is működik (egyszerűen fordítsa el 180 fokkal). Ugyanez a logika érvényes a „b” és a „q” esetében is. Ezek a korlátozások azt jelentik, hogy a Cobo tabletta csak tárolásra alkalmas BIP-39 emlékeztető magmondatok és nem tud biztonsági mentés magánkulcsok.

Mivel a lapok egyenletes lemezeken szállítódnak, és ezért nem véletlenszerűek (mint a versenytársaiknál), valamint csak egy véges mennyiséget teljesítenek. Kivitelezhetőnek tűnik, hogy elfogyhat egy bizonyos karakter, a mnemóniához sok „b” és „q” vagy „d” és „p” karakter szükséges..

Értékelés: 5,0 / 10

Noha a Cobo tabletta anyaga elegendő lehet a magas hőmérséklet és az összetörő erők túléléséhez, ezek az előnyök a teljes felépítés miatt gyorsan eltűnnek. A rendkívül kicsi csavarok miatt a Cobo Tablet integritásában egyszerűen nem lehet megbízni. Nem ajánlom ezt a készüléket rendeltetésszerű használatra.

A Cobo Tablet-nek 10-ből 5,0 pontot adunk!

Tegyen magának egy szívességet, és vegye fel a Billfodl helyette. Évről évre folyamatosan a legjobb választás a pénztárca biztonsági mentési termékei számára!

GYIK

A Cobo Tablet biztonságos?

A Cobo tabletta 304 rozsdamentes acélból készül, amelyet a 316 rozsdamentes acélnál alacsonyabb szintű acélnak tartanak a kriptotárca biztonsági mentése céljából. A Cobo tabletta minőségét nem igazolták függetlenül, bár az informális pre-liminális tesztek azt sugallják, hogy nem biztonságos magokat tárolni.

Ami a legjobb – a Billfodl, a Cryptosteel vagy a Cobo Tablet?

Billfodl széles körben a rozsdamentes acél pénztárca biztonsági mentésének arany szabványának tekintik. Ennek ellenére a Cobo olcsóbb. A Cryptosteel kevésbé biztonságos, mint a Billfodl és a Cobo Tablet, és drágább is. Ha nem bánod néhány extra dollár elköltését, a Billfodl a legbiztonságosabb.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map