CoinMate áttekintés

Cryptos

További információ

Célpiac

  • Ausztria, Belgium, Csehország, Németország, Hollandia

Letét

  • Banki átutalás, SEPA, Sofort, MoneyPolo

Pénznemek

  • EUR, CZK

Előnyök

  • Nagy választék a fizetési lehetőségekből
  • Közvetlen és ingyenes betétek Lengyelországból és Csehországból
  • Jó díjak

Hátrányok

  • A likviditás nem nagy

Összegzés

A Coinmate egy innovatív ruházat, amelynek sikerült a saját kis fülkét faragnia a piacon annak ellenére, hogy későn érkezett a helyszínre. Nagyon jó czk piacuk van mind a bitcoinban, mind a litecoinban. A Sofort néhány uniós ügyfél számára készült, és a MoneyPolo integrációja révén hatalmas tégla és habarcs készpénz betéti pontok hálózatát használják fel szerte a világon. Minimális KYC szükséges a MoneyPolo számlák befizetéséhez.

A pénzpóló oldaláról, ha készpénzes befizetési lehetőséget használ – éppen ezért létezik ez a lehetőség -, akkor csak a tégla és a habarcs pénzutalvány-fiókjában kell igazolnia a személyazonosságot, amelynek az adott tartózkodási helytől függően kényelmesebbnek kell lennie.

Alacsony díjakkal és számos nagyon lokalizált módszerrel a pénz számlákra történő bejuttatásához a Coinmate kiváló lehetőség az alulteljesített piacokon található kereskedők számára. A mennyiség kissé elmarad, de néhány vagy kevesebb érmét tartalmazó kis megrendelések esetén a vétel és eladás nem lehet kérdés.

Biztonság

Az ügyfél oldalon az összes fiókot a 2fa védi, és a jelszavakat kivonatolják, mielőtt az érmetársa kiszolgálón tárolódna. Nyilvánvaló, hogy az összes készpénzt és bitcoinot külön tárolják az érmék működési számláitól, és az ügyfelek érme 95% -át offline állapotban tartják, és több helyen osztják szét – széfeken belül. Nem tudjuk függetlenül ellenőrizni ezeket az állításokat.

Számla nyitása


Írja be és ellenőrizze e-mail címét és jelszavát, hogy hozzáférjen a platformhoz. A kereskedés megkezdéséhez igazolnia kell fiókját. Kérjük, olvassa el az ellenőrzési szinteket és a megfelelő fiókjogosultságokat.

KövetelményekBetét / Kivonási korlátok (nap / hónap) Betéti / Kivonási lehetőségek
Bejegyzett E-mail és jelszó 20/100 btc Csak a Bitcoin
Alapvető Név, születési hely, telefon 1000 € / 5000 OkCoin, MoneyPolo, utalványok
Ellenőrzött Személyazonosító igazolás (kormányzati igazolvány), Lakóhely igazolása (közüzemi számla, fizetési bizonylat stb.), Bankszámlakivonat. Üzleti számlák esetében alapító okirat 5000/20 000 euró Adjon hozzá SEPA, Sofort és szabványos vezetékeket
VIP Töltsön ki további kérdőívet 12 500 € / 100 000 (magasabb határértékek esetén forduljon ügyfélszolgálathoz) Ugyanaz, mint igazolt

A CoinMate Exchange

A Coinmate két különálló kereskedelmi felületet kínál – egy „gyors vétel / eladás”, amely lényegében egy piaci megrendelési felület, amely egy nagy kék buborékban jeleníti meg a megbízási könyvből elérhető legjobb árat. A felhasználóknak egyszerűen meg kell adniuk az eladási / eladási összeget, és meg kell nyomniuk a megerősítést – egy kattintással! – hogy számlájukon jóváírják a megfelelő darab érmét. Természetesen a kívánt mennyiségtől függően az ár a megrendelési könyv kínálatának megfelelően változik. Felhívjuk figyelmét, hogy ezek a megrendelések automatikusan vevői díjat számítanak fel.

A kereskedelem fül megnyit egy nyitottabb felületet, amely lehetővé teszi a limitrendelést. Van egy egyszerű kis grafikon szolgáltatás, amely különböző időközönként elérhető Coinmate árfolyamokat, rendelési előzményeket és kereskedői csevegőmezőt kínál. A tényleges rendelési könyv a kereskedési bizonylat alatt jelenik meg. A Coinmate egy top 8 BTC / EUR tőzsde, de a mennyiség kissé könnyű lehet, és a néhány bitcoin feletti megrendelések kitöltésével nagy valószínűséggel az EU 3 körüli átlagos felár kerül.

Kereskedési díjak

MakerTaker
Alapértelmezett 0,05% 0,35%
Top 10 kereskedő 0 0,1%

 Betéti és felvételi díjak

Fizetési típusDepositWithdrawal
SEPA 1 € 1 €
Sofort 1,5% min 2 € NA
Belföldi cseh 0 1 €
Hazai Lengyelország 0 1 €
OKpay 0,5% 1,5% min 1 €
MoneyPolo 1 € 0,5% min 1 €
Utalvány 0,0 0,1%

Ha az átutalásokat nem euróban denominálják, akkor a csere a yahoo finanszírozási árfolyamának + 0,5% szerint történik.

Mobil

A Coinmate adaptívan lett kialakítva, és egyszerűen használható a legtöbb kézi eszközön.

Jobb lehet, ha máshova nézel, ha:

Más választása van

A Coinmate nagyszerű csereprogram a cseh lakosok vagy a Sofort-felhasználók számára, de számunkra úgy tűnik, hogy ez egy utolsó lehetőség a másutt élők számára. Ez nem csekély a Coinmate ellen – csupán annyi, hogy ha a MoneyPolo-t kell használnia, akkor valószínűleg nincs más választása. Ha van más választása, akkor valószínűleg a legjobb, ha megnézi a legjobb bitcoin tőzsdéket, és választ egy alternatívát.

A lényeg

A Coinmate a globális felhasználók számára lokalizált és viszonylag olcsó módszereket kínál a készpénz bejutására a bitcoin gazdaságba. A csere szolgáltatások megfelelőek, rendes díjakkal és elég jó likviditással.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map