Crypto.com hitelezési szolgáltatás áttekintése: Azonnali kölcsönök, árak, előnyök és hátrányok

Crypto.com hitelezés

A kriptovaluta-hitelezés piaca egyre növekszik, mivel a kriptográfia gyors ütemben fejlődik. Az egyik ilyen szolgáltatást kínáló vállalat a Crypto.com tőzsde. Ebben a cikkben áttekintjük Crypto.com hitelezés hogy láthassák szolgáltatásaik minőségét, valamint erősségeiket és gyengeségeiket.

Crypto.com Hitelezés: Áttekintés

A Crypto.com egy kriptovaluta kereskedési platform, amelynek központja Hongkongban található. A 2016-ban indított tőzsde a szabályozás maximális megfeleléséről ismert. Eddig számos egyedi biztonsági tanúsítványt kapott, az első a Cryptocurrency Security Standard (CCSS), az ISO 27001: 2013, az ISO / IEC 27701: 2019 és a PCI: DSS 3.2.1 (1. szint). A csere jellemzőiről a Crypto.com áttekintésünkben is többet tudhat meg.

A társaság a mindennapi életben a kriptovaluta használatának előmozdításával összhangban elindította a Crypto.com Lending szolgáltatást. A Crypto.com Lending segítségével az ügyfelek azonnali hitelt kaphatnak, rugalmas megtérülési rendszerrel. Hiteleket szerezhetnek a CRO, LTC, BTC, ETH, XRP, USDC, USDT, VET, LINK és DOT bármelyikével fedezetként. A hitelfelvevők 12 hónapon belül részben vagy egészben visszafizethetik a kölcsönöket.

A kölcsönök magas hitel-érték (LTV) aránnyal rendelkeznek, ami nagyon vonzó azok számára, akik biztosítékként tartják a szükséges eszközöket. Az LTV a felvett összeg és a biztosíték USD-ben kifejezett aránya. Ezt folyamatosan számolják és frissítik az Ön által felvett kölcsönnél mindaddig, amíg vissza nem fizeti a teljes összeget kamatokkal. A magas LTV hátránya, hogy a kamatlábak és díjak magasak lesznek a hitelező által vállalt kockázat miatt.

Hitelezési feltételek és követelmények

Az alábbiakban felsoroljuk azokat a feltételeket és követelményeket, amelyeknek a felhasználóknak meg kell felelniük a Crypto.com hitelezési szolgáltatások eléréséhez:

Felhasználói képesítések: A Crypto.com ügyfeleinek emelt szintű igazolást kell teljesíteniük ahhoz, hogy jogosultak legyenek a hitelezési szolgáltatásra. Néhány korlátozott ország tagjai a helyi előírások miatt nem férhetnek hozzá a szolgáltatáshoz.

Támogatott kriptovaluták: A kölcsönök USDC, USDT, BTC, ETH, XRP és LINK formában vehetők fel, míg CRO, LTC, BTC, ETH, VET, LINK, DOT, XRP, USDT és USDC fedezetként használhatók fel. Időről időre további eszközöket adunk hozzá, így vigyázz újak számára.

Minimális kölcsönösszeg: A felvehető minimális összegnek 100 USD-nak kell lennie a kölcsön felvételekor.

Maximális hitelfelvételi limit: A maximális hitelfelvételi limit számos tényezőtől függ, amelyek közül az egyik a számlatulajdonos típusa. A lakossági felhasználók számára a maximális összeg 500 000 USD. Az intézmények legfeljebb egymillió dollár értékben vehetnek fel hitelt, míg a Lending Pro-val rendelkező intézmények legfeljebb 2 millió dollárt vehetnek fel. Vegye figyelembe, hogy az ügyfeleknek legfeljebb 3 fennálló hitele lehet, és az összesített összeg az, ami összeadja a maximális összeget USD-ben.

Hitelfeltételek és időszakok: A kölcsön futamideje 12 hónapra szól, amely alatt a hitelfelvevő bármikor visszafizethet bármilyen összeget. A futamidő a hitel előző évi felvételét követő napon jár le.

Hogyan vehet fel hitelt a Crypto.com hitelezéssel


Hitel felvételéhez jelentkezzen be Crypto.com-fiókjába. Az irányítópulton lépjen a „Hitelezés”, majd a „Hitelek” részhez. Utána csak az „Új hitel indítása” gombra kell kattintania a jelentkezéshez. Egyszerre csak egyetlen eszközben vehet fel hitelt, mivel a több eszközhitel jelenleg nem támogatott.

Legfeljebb 3 hitelt vehet fel, ha nem felel meg az ehhez szükséges követelményeknek. Érdemes megemlíteni, hogy nem férhet hozzá másik hitelhez, ha:

 • Kimerítette azt a 3 hitelt, amelyre jogosult;
 • A fennálló kölcsönök Margin Call-on vannak;
 • Fennálló hitelei kényszer-felszámolás alatt állnak;
 • A kölcsönzött teljes összeg meghaladja az Ön fiókjának maximális összegét.

Hogyan lehet visszavonni a Crypto.com kölcsönzési szolgáltatás használatával kölcsönzött kriptográfiai eszközöket

A Crypto.com Lending szolgáltatás használatával kölcsönzött kriptotartalmak visszavonhatók a cserefiókból a Crypto.com alkalmazásfiókba vagy az engedélyezőlistán szereplő pénztárca címre.

Kamat és visszafizetés

A kölcsönök kamatai rögzítésre kerülnek a felvétel időpontjában érvényes kezdeti hitel-érték aránytól függően. Minden nap végén összeadódnak a fennmaradó kölcsönösszeg alapján. Minél magasabb az LTV, annál magasabb a kamatláb, amely a 25% -os LTV esetében évi 2% -tól az 50% -os LTV esetében évi 8% -ig terjed..

Bármely visszafizetett összeg magában foglalja a tőkét és a kamatot, és a kifizetést ugyanabban a kölcsönvett eszközben kell teljesíteni.

 • A hitel tőketörlesztése a következő:

A hitel törlesztőrészlete

= (Kintlévõ hitelalap ÷ Kintlevõ egyenleg) × (Visszafizetett összeg)

 • A hitelkamat törlesztése a következő:

Kamat-visszafizetés

= (Kintlévõ kintlévõ egyenleg) × (Visszafizetett összeg)

A számítással kapcsolatos további részletekért keresse fel a hitelkamat és törlesztés oldalt itt.

Hitelfigyelés és -kezelés

Mindig nyomon követheti hitelét, ha bejelentkezik a Crypto.com-fiókjába, és kiválasztja a Hitelek és a Hitelelőzmények lehetőséget. Itt megtalálja a kölcsönök részleteit, beleértve a felvett összegeket, a kamatokat, a törlesztéseket, a fedezeti lehívásokat és a felszámolási előzményeket.

Crypto.com Hitelezés: Ítélet

A Crypto.com Hitelezés egy innovatív módszer a kriptopénzek bevonására a hitelezésbe. A kölcsönösszegek meglehetősen nagylelkűek, a 12 hónapos kölcsön futamideje pedig alkalmas arra, hogy visszafizesse annak biztosítását, hogy az ügyfeleket ne terhelje a fizetés során. Összességében ez egy jó hitelezési szolgáltatás, amelyet a Crypto.com ügyfelei igénybe vehetnek vállalkozásuk vagy befektetéseik növekedése érdekében.

Crypto.com hitelszolgáltatás: előnyök és hátrányok

Előnyök:

 • Nagyvonalú hitelösszegek állnak rendelkezésre;
 • 12 hónap hosszú hitel futamideje;
 • Legfeljebb 3 fennálló hitel megengedett.

Hátrányok:

 • Csak a Crypto.com ügyfelei férhetnek hozzá hitelekhez;
 • Nem lehet több eszközben kölcsönözni.
Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map