Crypto VS Hollywood | Melyik Heists vitte haza a legtöbb pénzt?

kriptográfia

Hatalmas költségvetések, nagy robbanások és az A-kategóriás sztárok, mint a Statham és Pitt, képesek-e felülkerekedni a serdülőkön, ha enyhe aspergerek és túl sok idő van a kezükben? Megtudhatjuk a Top Heists: Crypto VS Hollywood mai listájáról.

A Ravasz, az Agy és két füstölgő puskacső

750 000 dollár

Statham egy bárpult film jelenetnél

Akkor, amikor Stathamnak nem kellett filmben vezetnie

Csekély, csak 750 000 dolláros bevételével Hollywood nem indul jól; ami azonban ebben a komédiában nagyszerű, az a nehéz ékezetek és a megállás nélküli csiklandozás. Látni kell, a nyúzott fuvar ellenére! Gyerünk Guy Richie, jobban tudsz!

Hollywood egy punttal indul

Bitcoin megtakarítás & Bizalom

3,42 millió dollár

Öreg, de jó! Vissza 2011-ben, A Trendon Shavers AKA Pirate kiváló, magas hozamú befektetési lehetőséget kínált, napi 1% -ot (~ 3500% / év)! Kiderült, hogy ez a fajta hozam fenntarthatatlan. Miután „megpróbálta” visszafizetni a pénz egy részét, Kalóz kijelentette, hogy mindez elmúlt, mínusz bizonyos kiadások, pl„Bérleti díj, autóval kapcsolatos költségek, közüzemi szolgáltatások, kiskereskedelmi vásárlások, kaszinók és étkezések.” Kaszinók, LOL! Összességében körülbelül 264 000 BTC, azaz 3,5 millió USD tűnt el.

Tanulságok: Bármely befektetési konstrukció, amely többet fizet, mint az eredeti Ponzi-rendszer, valószínűleg Ponzi-rendszer, és soha nem bízik egy kalóz nevű srácban!

A CRYPTO VEZET!

A város

3,5 millió dollár

A városi film jelenete

Mondd el imádságaidat

Pont akkor, amikor azt hitted, hogy Ben Affleck semmivel sem tud semmivel hülyébbet csinálni (Gigli), elmegy, és valami olyasmit csinál, mint A város … és TELJESEN VISSZA VISSZA VISSZA VAGY! Bengi és még pár srác nagyon jó páncélozott autók rablásában. Olyan jó hír, hogy körülbelül 3,5 millió dollárt rabolnak el, de nem addig, amíg beleszeret … és ki tehet erre dollár összeget!

Bennifer segít Hollywoodnak előre nyikorogni

CoinDash ICO

7 millió dollár

Az, hogy terahashes-ék biztosítják a szerződést az ICO mögött, még nem jelenti azt, hogy lazán kellene biztonságban lenni mindenhol másutt! 2017. július 17-én a CoinDash ezt a nehéz utat találta meg, amikor percekkel azelőtt, hogy a várva várt ICO életbe lépett, valaki feltört volna a weboldalán, és kicserélte a CoinDash szerződés címét a sajátjával. Ez az egyszerű megtámadott mintegy 7 millió dollárt tett ki. Jó hír – a támadó visszaadta az alapok nagy részét!

A nem biztonságos WordPress-helyek parancsoló vezetést adnak a kriptónak!

Az olasz meló

30 millió dollár

Az olasz munka film szalagcíme

Láthatja Edward Nortan hülye bajuszát, ha elég alaposan megnézi


Marky Mark és Charlize Theron annyi fordulattal, mint Mark Wahlbeg karrierje, Mos Def, Seth Green, Jason Statham (vezetés!) És az új Mini Cooper 20 perces hirdetésének segítségével próbálják újra ellopják azt a velencei aranyat, amelyet a filmben korábban elloptak, amelyet Edward Norton és szar bajusza lopott el tőlük. A szóban forgó arany értéke körülbelül 30 millió dollár.

Hollywood egyenesen parancsnok, amíg…

A DAO Hack

50 millió dollár

A Dao Hack film Banner

A DAO, vagyis a Decentralizált Autonóm Szervezet egy „Nagy előny vállalása” ha valaha volt ilyen. Magasságában 150 millió dollár éter volt, és a szervezetek célja az volt, hogy… nos, ebben nem vagyunk biztosak: bármit is szavaznak a részvényesek, ha valamelyikük kitalálja, hogyan kell szavazni. Mielőtt azonban rájöttek volna, egy másik személy kitalálta, hogyan lehet 50 millió dollár étert szétfeszíteni egy újabb okos szerződésbe. Ez az epizód az Ethereum két láncra osztásához is vezetett.

A DAO hacker 50 millió dolláros lopást úgy néz ki, mintha a gyerekek játszanának!

Gyors öt

100 millió dollár

Fast Five filmjelenet

Gyere hozzám Bro! Ne aggódj, később barátok leszünk …

Az összes csillagból álló szereplő ötödik alkalommal tér vissza, és biztosan nem az utolsó alkalom, hogy rengeteg vagyont elpusztítson a sorozat ezen részében. Két húsfej, egy rapper, néhány jóképű nőstény és egy halott fickó (túl hamar?) Mind összejönnek, hogy azt csinálják, amit a legjobban csinálnak, pénzért küzdenek az utcán. Vin Diesel, Paul Walker, Jordana Brewster és társaik hűvös 100 millió dollárt gyűjtenek, és közben tojást raknak Dwayne Johnson arcára.

A Gyors Banda szégyent hoz a titkosításra!

MTGOX

480 millió dollár

Mt Gox logó

Az a név és logó, amely a legtöbb OG-bitcoinost PTSD által kiváltott kómába sodorja … a most megszűnt tőzsde emelkedése és bukása régi hír, de ez nem azt jelenti, hogy ugyanaz nem történik folyamatosan. A tőzsdék a kényelem érdekében folyamatosan nagy mennyiségű felhasználói pénzt hagynak forró tárcákban, a hackerek pedig folyamatosan lopják őket!

Szüksége lenne egy olyan együttesre, amelyre a világ még soha nem látott rá!

Óceánok 11, 12, & 13.

500 millió dollár

Óceánok film szalagcíme

Wowzer! Ez a sztárokkal kivetített szereplőgárda 3 kaszinót hozott le, és ez csak az 1. részben volt! Danny Ocean és legénysége monetáris porszívó! Hónapokig fognak dolgozni, amikor munkát állítanak fel, felmérnek, gyakorolnak és várják a tökéletes lehetőséget a sztrájkra. Az óceániak bandája három kapribogyójuk alatt mintegy 500 millió dollárt gyűjtött be. Több mint 20 millió dollárral növeli az MTGOX lopását. Szedésük szinte elképzelhetetlen összeg. Ennyi pénzt senki sem tudna ellopni és megúszni!

A kripto azt mondja: “Brad, fogd meg a sört”

CoinCheck

550 millió USD

A NEM a Coinchecktől ellopott XEM-re 534 millió dollárra reagál

2018. január 28-án a világtörténelem legnagyobb lopása a Coincheck tőzsdén történt. 550 millió dollárnyi Új Gazdasági Mozgalmat, vagy NEM-zsetont loptak el a tőzsde egyik melegtárgyától. A Coincheck megfogadta, hogy az összes ellopott összeget visszafizeti, de azon kell csodálkozni, hogy az átlagos kripto hodler megtanulja a túl sok kriptográfia cserére történő elhagyásának tanulságát.

A Coincheck hacker joggal állíthatja, hogy túllépte az óceáni banda teljes vívmányait, mindezt anélkül, hogy elhagyta volna a nappaliját vagy felvett volna egy nadrágot.!

South Park Jenkins kép

A művész értelmezése a CoinCheck Heist Mastermindről

Befogás

1 milliárd dollár

Sir Sean Connery maga, egy lézerrel elkerülő szamár, Catherine Zeta-Jones segítségével, elnyeri Hollywood nyereményét azzal, hogy egymilliárd dollárt lop el a világ legnagyobb bankjaitól, a folyamat során teljesen lefedi a nyomait.

Plustoken

3 milliárd dollár

A plusz jelző mögött álló kínai Exit-csalók összesen 3,5 milliárd dollár értékben loptak el Bitcoint, Ethereumot és EOS-t. Noha a csalókat elkapták, az ellopott pénzek nagy része továbbra is mozog, és az ebijng elkelt az eladásokból pénztárcák, vagyis még vannak tagok szökésben.

Játék – Set – Match: Crypto!

Valaki mindig a rejtekhelyed után jár! Soha ne hagyjon olyan pénzérméket, ahol egy nagy mézes edény részét képezi, és mindig okosan hódoljon egy Billfod!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map