Cryptoview | Egy interfész – minden nagyobb csere

Cryptoview Cryptoview

Ahogy a kriptovaluták világa gyors ütemben fejlődik, úgy alakul a kriptovaluta-portfóliókezelési szolgáltatások szektora is. Megszületett a biztonságos és könnyen használható kriptovaluta kereskedési eszközök iránti igény CryptoView – kriptovaluta portfóliókezelő és nyomkövető, úgy tervezték, hogy minden az egyben megoldás több cserefiók és pénztárca kezelésére.

A CryptoView lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy gyorsan áttérjenek a több portfólió, pénzváltó vagy pénztárca közötti váltás problémájáról a megbízhatóságra, ha egyetlen interfészt használnak az összes mérleg nyomon követésére, és egyszerre kezelhetik a kereskedéseket több tőzsdén..

Amellett, hogy fejlett kriptográfiai portfólió-követő, CryptoView működőképes kereskedési platformként is működhet, mivel a portfóliókezelő szoftver kapcsolódik a világ vezető tőzsdéihez, például Binance, Bitfinex, Bitmex, Bitstamp, Bittrex, Cexio, Coinbase, CoinbasePro, CoinEx, HitBtc, Huobi, Kraken, KuCoin, OKEx, és Poloniex.

Multi-chart felület

A CryptoView egyik alapvető erőssége a teljesen testreszabható felhasználói felület, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy munkaterületük szinte minden aspektusát átrendezzék. A CryptoView mögött álló csapat kifejlesztette az egyik legfejlettebb multi-chart interfészt, amely képes akár megjelenítésére is 9. diagramok monitoronként, legfeljebb 5 monitor. Több mint 25 rács konfiguráció és 5. képernyő előbeállítások.

Azok, akik többmonitoros beállításokat használnak, a „képernyők” opcióval elmenthetnek egy előre beállított konfigurációt minden monitorhoz egy adott rács-elrendezéssel és kereskedési párokkal. Minden előre beállított beállítás csak egy kattintással tölthető be egy adott monitorra, anélkül, hogy minden alkalommal be kellene állítania a munkaterületet.

A CryptoView integrálódott TradingView ™ amelyek felajánlják 85+ kereskedési eszköz és több mint 75 rajzeszköz kezdő és haladó kereskedők számára egyaránt.

Portfólió egyenlegkezelő

A kriptográfiai portfóliókezelő a felhasználóknak részletesen bemutatja az összes csatlakoztatott csereprogramokból, pénztárcákból és hűtőházakból összesített eszközegyenleget. A mérlegtábla további információkat tartalmaz az egyes kriptovaluták aktuális árfolyamáról, árváltozásáról és trendjeiről. A hűtőtárolók bejegyzéseit manuálisan helyezzük el, az egyes hideg pénztárcák egyenlegének bejegyzésével.

Teljesítményelemzés & Multi-kereskedelem

Egy másik nagyszerű eszköz a CryptoView portfólió hisztogram, amely portfólió statisztikákat mutat. A CryptoView minden nap pillanatképet készít az összes portfólió-állományról, és részletes hisztogramba rajzolja őket. Vannak eszköz / portfólió elosztási kördiagramok is. Azok, akik inkább nyers adatokkal dolgoznak, mindkettőbe exportálhatnak XML és CSV fájlformátumok.

Az all-in-one több tőzsdei kereskedési platform lehetőséget nyújt a felhasználóknak arra, hogy minden egyes kapcsolt tőzsdén egyszerre adhassanak be olyan megbízásokat, mint a „limit”, „market”, „stop-limit” és „stop-market”. Ezenkívül minden kereskedési párnak van kereskedési előzményei, megbízási könyve, piaci mélysége és az utolsó kereskedések paneljei.

Cryptoview

Adatintegrációk


A platformba integrált különféle kriptokereskedelmi eszközök között van egy beépített több forrásból származó kriptohír-összesítő (20+ legfrissebb hírforrás), eseménynaptár-hírcsatorna a CoinMarketCal-on, közvetlen adatcsatorna a CoinMarketCap-on és egyéb eszközök, például SMS-ár riasztások és automatikus e-mail-egyenleg-jelentések.

Könnyű regisztráció és előfizetés

Regisztrálj nem tart tovább pár percnél, és a felhasználók megkapják a 30 napos ingyenes teljesen funkcionális próba. Előfizetési tervek tartománytól 19 és 13 dollár között az előfizetési csomagtól függően.

Alapkezelők

Az all-in-one kriptovaluta portfóliókezelő azoknak az alapkezelőknek is megfelelő, akik kihasználhatják a „több portfólió” és a „portfólió megosztása” funkciókat.

Minden fiók legfeljebb létrehozhat és kezelhet 5 külön kriptográfiai portfólió és mindegyikhez különböző pénzváltókat vagy pénztárcákat csatlakoztasson. Ez lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy vagy kisebb portfóliókra bontsák portfóliójukat, vagy külön portfóliókat kezeljenek ügyfelek vagy barátok számára.

A felhasználók megoszthatják az egyes portfóliók mérlegtáblázatát és teljesítmény-hisztogramját egy „csak megtekintés” linkkel. Ez lehetővé teszi az ügyfelek vagy partnerek számára, hogy figyelemmel kísérjék a megosztott portfólió teljesítményét anélkül, hogy közvetlenül kapcsolatba lépnének és használnák a fiókot.

Biztonság

A CryptoView biztonságát komolyan veszik, mivel a platform egy felhőalapú architektúrán fut, titkosított kapcsolatokkal, erős API kulcs titkosítással, DoS védelemmel, 2FA (kétfaktoros hitelesítés), valamint az iparág összes általános biztonsági szabványával. A felhasználók tiltott tevékenységektől való megvédése érdekében a visszavonás vagy bármilyen átutalás csak a tőzsde felületére korlátozódik.

Partner és Referral programok

A kereskedésen és a portfóliókezelésen kívül, A CryptoView társult programot is kínál, amiből lehet keresni 20 USD Bitcoin-ban minden fizetett előfizető számára, aki az Ön affiliate-linkjén keresztül érkezik. Itt van még a beutaló program hogy ad 2 szabad hónap minden új hivatkozott ügyfél számára, aki az ingyenes próbaidőszak után vásárolt előfizetést.

CryptoView, egy felület, nincs korlátozás

A CryptoView tökéletesen alkalmas kezdő és haladó kereskedők számára egyaránt, és erős listát kínál a kriptovaluta-kereskedelem hatékony kezeléséhez szükséges legjobb kriptovaluta-kereskedési eszközökről. A CryptoView kihasználja a virágzó helyi informatikai szektor előnyeit, amely Európa legjobb fejlesztőit és tervezőit állítja elő.

További információ a CryptoView-ról:https://www.cryptoview.com/

Kövesse a CryptoView alkalmazást a Twitterenhttps://twitter.com/CryptoViewCom

Keresse meg a CryptoView alkalmazást a Facebookonhttps://www.facebook.com/CryptoViewCom/

Média elérhetőségei

Kapcsolattartó neve: CryptoView marketing csapat

Email: [e-mail védett]

Kiemelt kép: cryptwerk

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map