Északnyugati bejegyzett ügynök áttekintve

Az északnyugati regisztrált ügynök egy LLC alapítási szolgáltatás, amelyet több mint 20 éve hoztak létre. A piac egyik legmegbízhatóbb LLC-ügynökének számít, számos más jogi szolgáltatótól és visszajelzéssel foglalkozó webhelyektől egyaránt.

Pillanatkép a northwestregisteredagent.com webhelyről A Northwestregisteredagent.com honlapja – weboldal

A mai bejegyzésben azt fogjuk megvizsgálni, hogy pontosan mi az LLC és mit kínál az északnyugati regisztrált ügynök kifejezetten ügyfeleiknek e szolgáltatásokkal kapcsolatban.

Végül is, ha a vállalkozásról van szó, akkor biztosítani kívánja, hogy védve legyen a jogi problémák teljes súlyával szemben. Attól függően, hogy melyik államban élsz, a jogrendszer nagyon eltérő lesz.

Itt van minden, amit tudnia kell.

Mi az a LLC?

Nő sárga blézer írás egy darab papírra

Az LLC-ket először Wyoming államban találták fel 1979-ben, így a jogi tétben meglehetősen újdonságok maradnak, ugyanakkor az üzleti védelem fontos formáját jelentik. Egy LLC jelentése a Korlátolt Felelősségű Társaság.

A „korlátozott” szó felvétele kulcsfontosságú, mivel azt jelenti, hogy a tagok felelőssége nem teljes. Tehát, hogy ezt még jobban lebontsuk, ez azt jelenti, hogy ha valaki jogi lépéseket tenne a vállalat ellen, akkor azt csak korlátozottan teheti meg, ahelyett, hogy teljes hozzáférést kapna személyes vagyonához.

Egy LLC akadályként védi meg a szervezetet (és azokat, akik azt irányítják) a teljes pénzügyi romoktól.

Minden államnak eltérő szabályai és előírásai vannak az LLC alapításakor. Például egyes államok nem igényelnek működési megállapodást (bár tanácsos, ha van ilyen, adott esetben).

Tehát fontos, hogy folytassa az adott állam szabályozásait, mielőtt továbblépne, ideértve a bejegyzett ügynök abban az állapotban, amelyben az LLC-t be kívánja állítani.

Miért van szükségem LLC-re?

Sok előnye van annak, ha egy LLC megvédi a cégét. Íme néhány fő előny:

Korlátolt felelősség

Felelősség Premium Photo

Elsősorban a korlátozott felelősség az LLC legnagyobb előnye. Ha vállalatának nincs LLC-je, és valaki jogi lépéseket indít ellened, vagy ha vállalkozásod pénzügyi nehézségekbe ütközik, akkor személyes vagyonod nem védett.

Az LLC csökkentheti a felelősséget a személyes gondatlanságból származó alkalmazott esetén is. Tehát nagyon széles spektrumot ölel fel.

Adóelőnyök

A pénzügyi diagram pénzügyi számológép

Az LLC-ket nem sorolják be a szokásos szövetségi adórendszerbe, és részesülnek az áthárító adókból is, vagyis nem kell LLC-t vagy társasági adót fizetni.

Az az előnye, hogy a C vállalatoknak LLC-t működtet, az, hogy általában kétszer adóznának mind vállalati, mind egyéni szinten.

Hasonló előnyök vannak az S társaságok számára, amelyek jogosultak.

Csökkentett papírmunka

Női könyvelő vagy bankár használja a számológépet

A vállalatok számára az egyik fejfájás a tetemes nyilvántartás, amely óriási erőforrás-pazarlást jelent. Ez kiegészíti az éves jelentések készítésének, az éves részvényesi értekezletek megtartásának és az éves állami díjak megfizetésének követelményét.

Az LLC-k azonban nem igényelnek ilyet, ami nagymértékben csökkenti a vállalat vezetésével járó papírokat.

Hitelesség

Kézzel használjon nagyítót, hogy megtalálja a boldogság érzelmét a szomorúság és a rendszeres hangulat között

Hasonlóan ahhoz, ahogy a közösségi médiában a „kék pipa” vagy a „hitelesített” szimbólum bizonyos szintű hitelességet kínál az adott fiókhoz, ugyanez a mantra érvényes azokra a vállalatokra is, amelyek LLC-vel rendelkeznek. A partnerek, a beszállítók és a hitelezők valószínűleg kedvezőbben tekintenek az LLC-t alapító vállalkozásokra.

Északnyugati bejegyzett ügynök – áttekintés

Az északnyugati regisztrált ügynököt még 1998-ban hozták létre, és székhelye Washingtonban található. Teljes hangsúlyuk az LLC-k létrehozása, valamint folyamatos karbantartásuk.

Érdekes, hogy az északnyugati bejegyzett ügynökök maguk is LLC, amely elsőbbséget ad nekik abban, hogy segítsék a vállalkozásokat, akik meg akarják alakítani a saját cégüket, mivel teljes mértékben megértik az ügyfelek fájdalmas pontjait, amelyekkel foglalkozni kell.

Az északnyugati bejegyzett ügynök szlogenjével „nem csak bosszantunk” szándékosan egyszerű a megközelítése. A feliratkozási folyamat rendkívül egyszerű, csupán néhány lépést igényel.

Bár e szolgáltatások egy részét ingyen lehetne beszerezni, a Northwest célja a folyamat ésszerűsítése a csökkentés és az idő telik el, amire egy vállalkozás tulajdonosának szüksége lenne a teljesítéshez.

Az északnyugati regisztrált ügynök nemcsak az Ön LLC-jét hozza létre, hanem regisztrált ügynökként is működik. Ez azt jelenti, hogy a kézbesített jogi értesítéseket ők dolgozzák fel, ahelyett, hogy közvetlenül az üzleti térbe kerülnének.

Pillanatkép a northwestregisteredagent.com webhelyről Northwestregisteredagent.co – Regisztrált ügynök szolgáltatás

Számos vállalkozás számára sokkal kényelmesebb a kijelölt regisztrált ügynök, főleg, hogy vannak korlátozások a fizikai cím és az üzemidő tekintetében, amelyet a regisztrált ügynöknek is be kell tartania.

Az északnyugati regisztrált ügynök különféle kulcsszolgáltatásokat nyújt a vállalkozások számára három csomagjuk formájában, amelyek Basic, Deluxe és Premium. A csomagok teljes mértékben testreszabhatóak további kiegészítőkkel is, amelyek mindegyike átláthatóan áraz.

Északnyugati bejegyzett ügynöki szolgáltatások

 • Éves jelentésszolgáltató
 • Boc-3 takaróügynök szolgáltatás
 • Üzleti engedély regisztráció
 • A regisztrált ügynök változása
 • Vállalati könyv & Fóka
 • Testreszabott vállalati alapszabály
 • Testreszabott működési megállapodás
 • Szövetségi IRS regisztráció
 • Levél továbbítása
 • Több állam regisztrációja
 • Nem amerikai lakóhellyel rendelkező társaság alapítása
 • Regisztrált ügynök szolgáltatás
 • Szkennelési szolgáltatások
 • S Corp adóválasztás
 • Virtuális lízing
 • Virtuális iroda

Északnyugati regisztrált ügynök csomagok

Az északnyugati regisztrált ügynök háromszintű csomagrendszert működtetett, amely lehetővé tette, hogy kiválassza a vállalkozásának megfelelő opciót. Minden csomag tartalmaz egy regisztrált ügynök szolgáltatást, amely az első évben ingyenes, és utána 125 dollár.

Északnyugati regisztrált ügynök csomagok

A csomagokat nem köti szerződés, és bármikor felmondhatók. Mi több, minden egyes bejelentést 100% -os hibamentes garancia garantál, ami nagy nyugalmat kínál.

Minden csomagnál lehetősége van arra, hogy a perek és a jogi közlemények másolatát közvetlenül az ügyvédjének küldje el. Az alábbiakban áttekintjük az egyes csomagokat, beleértve a szolgáltatásokat és a költségeket (levonva az állami díjakat):

Alapvető

 • Üzleti alapítás
 • Regisztrált ügynök
 • Élettartamú ügyfélszolgálat

Luxus

 • Üzleti alapítás
 • Regisztrált ügynök
 • Élettartamú ügyfélszolgálat
 • EIN
 • Működési megállapodás

100 dolláros ugrás van a Basic és a Deluxe csomag között, tehát mit kap az extra befektetésért? A Basic csomagban felsoroltak mellett két további funkciót is kap.

Ez magában foglalja az EIN-t (munkáltatói azonosítószám), amely elengedhetetlen az alkalmazottak felvételéhez vagy üzleti bankszámla nyitásához. Bár az IRS-en keresztül ingyen is kaphat EIN-t, ez egyszerűsíti a folyamatot.

Prémium

 • Üzleti alapítás
 • Regisztrált ügynök
 • Élettartamú ügyfélszolgálat
 • EIN
 • Működési megállapodás
 • Ugyanaznapi feldolgozás

A Premium csomag megegyezik a Deluxe csomaggal, és megakadályozza az ugyanazonnapi feldolgozás hozzáadását.

A csomag további jellemzői

Nincs két egyforma vállalkozás, ezért van értelme, hogy az Ön LLC-je sem lehet azonos másokkal.

A 3 különféle csomag választása mellett további funkciók is elérhetők felár ellenében. Ezeknek a szolgáltatásoknak az ára külön-külön 9 és 400 USD között van, és adott esetben államonként változik.

A funkciók a következőket tartalmazzák: Éves jelentés benyújtási szolgáltatás, apostille, üzleti telefonszám, hiteles másolat, jó állapotú igazolás, vállalati könyv, vállalati pecsét, EIN, postai továbbítás és S társasági adó választás.

Pillanatkép a northwestregisteredagen.com webhelyről Northwestregisteredagen.com – Állami éves jelentés szakasz

Északnyugati bejegyzett ügynökök

 • 20 éve alapították
 • Regisztrált ügynök szolgáltatás
 • Rendkívül egyszerű feliratkozási folyamat
 • Különböző csomagok választása
 • Csomag-kiegészítők is elérhetők
 • Nagyszerű ügyfélszolgálat
 • Nincsenek rejtett díjak
 • Nem adják el adatait harmadik félnek

Északnyugati regisztrált ügynök visszajelzése

A vállalat Google áttekintési oldalán az északnyugati regisztrált ügynök átlagosan 4,6 átlagos ügyfél-besorolást kapott a jelenlegi 135 értékelés alapján. A Yelp-en jelenleg 30 értékelés alapján tekintélyes 4/5 csillaggal rendelkeznek.

Google Review oldal

Tekintettel arra, hogy mindkét platform névtelenül használható (ami az elégedetlen ügyfelek szigorúbb felülvizsgálatához vezet), ez nagyon biztató.

Összefoglalva

Magától értetődik, hogy egy olyan vállalatnak, amely több mint 20 éve működik, valamit jól kell tennie. Amikor egy cégben bízunk abban, hogy gondoskodik az Ön LLC-jéről, pontosan ez az elismerés, amelyet keresnie kell.

Az északnyugati regisztrált ügynök keményen dolgozott, hogy megkülönböztesse magát az LLC többi szolgáltatójától. Ezt úgy teszik, hogy ügyfeleik számára egyszerűek a dolgok, és teljesen testreszabható csomagokat kínálnak, amelyek megfelelnek a különféle üzleti entitásoknak.

Bár minden bizonnyal előfordul, hogy ezek a funkciók némelyike ​​ingyen megtalálható, ha maga gondoskodik róluk, a cégtulajdonosok számára az a valóság, hogy az ilyen feladatok gyakran értékes időt és forrásokat igényelnek.

Tekintettel arra, hogy minden államban, sőt nemzetközileg is működnek nem amerikai lakosok számára, nehéz lenne megtalálni egy olyan LLC vállalatot, amely annyi funkciót kínál annyi embernek, mint az északnyugati regisztrált ügynök.

GYIK

Mi az a „regisztrált ügynök”?

A bejegyzett ügynök egy kijelölt személy vagy vállalat, amelyet a folyamat szolgáltatásának megkapásához rendel. Tehát, ha valaki jogi iratokat szolgáltatna önnek, az az ügynöknek megy. A regisztrált ügynöknek fizikai címmel kell rendelkeznie (a postaládákat nem fogadják el). Noha ön is regisztrált ügynökévé válhat, ha üzleti ügyfelekkel rendelkezik, ez nem megfelelő, mivel az ilyen pereket vagy más jogi ügyeket kiszolgálhatná Önnek a helyiségében a védnökei előtt. Emellett a regisztrált ügynöknek rendelkezésre kell állnia a szokásos munkaidőben, ami nem biztos, hogy megfelel Önnek, ha nem dolgozik ezekben az időszakokban, vagy ha nincs kijelölt munkahelye. Érdemes megemlíteni azt is, hogy az északnyugati regisztrált ügynök nemcsak az Ön LLC-jét állítja be, hanem regisztrált ügynökként is eljár.

Szükségem van-e ügyvédre LLC létrehozásához?

A rövid válasz nem, az LLC létrehozásához nincs szüksége ügyvédre. Mivel azonban az Ön LLC-je összetett jogi kérdéseket vet fel (például személyzet felvétele és szerződések létrehozása), érdemes lehet konzultálnia, ha nem hivatalos bejegyzett ügynök céget használ.

Milyen államban kell megalakítanom az LLC-t?

Bármely államban alapíthat LLC-t, függetlenül attól, hogy az Ön otthona vagy sem. Annak ellenére, hogy minden állam eltérő szabályokkal és előírásokkal rendelkezik, érdemes választani a saját államot, mivel jobban ismeri az apró betűket. Továbbá, ha úgy dönt, hogy LLC-jét olyan államban hozza létre, amelyben nem lakik, akkor további regisztrált ügynök költségei felmerülnek. Tehát érdemes megvizsgálni az adott állam lehetséges pénzügyi előnyeit vagy következményeit, amelyekbe először regisztrálni szeretne.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map