Ezek a legjobban jutalmazó kripto csaptelepek 2021 februárjában

kripto csaptelepek

A Bitcoin csaptelepek léteznek egyszerű módja a kriptovaluták ingyenes megszerzésének. Több tucat van az interneten, amelyekhez bárki hozzáférhet és megszerezheti kedvenc kriptovalutáit anélkül, hogy fizetne érte. Egyes webhelyeken néhány feladatot kell végrehajtania ahhoz, hogy kriptot kapjon cserébe, míg másokon csak egy kereket kell forgatnia, vagy mindkettőt.

Míg az összes kriptográf ingyenes kriptovalutát kínál, egyesek jobbak, mint mások. Ebben a cikkben áttekintjük azokat, amelyek a legtöbb jutalmat kapják. Akár csak forgatja a kormányt, akár feladatokat hajt végre, biztos lehet benne, hogy ezek a csaptelepek a legjobb díjazást hozzák.

Ingyenes Dogecoin

ingyenes dogecoin - az egyik legjobb kripto csaptelep

A Dogecoin a közelmúltban viharral vette át a kriptovaluta-helyet. Sok ember hirtelen felkeltette az érdeklődését a kriptovaluta iránt, miután az egy nap alatt 300% -ot megnőtt. Ha Ön egy ilyen ember, és szeretne ingyen kapni egy kis DOGE-t, Ingyenes Dogecoin az a hely, ahova menni kell.

Ez a csaptelep kizárólag a Dogecoin-t adja ki, és az egyik legjobb. Ezzel akár 145000 DOGE-t is megnyerhet egyetlen forgatással. Dollárban kifejezve akár 15 dollárt is nyerhet egy óra alatt, és óránként pörgethet, hogy többet nyerjen. Ez a csaptelep rendelkezik egy beutaló programmal is, amelyben kereshet a referenciáinak 50% -át a pörgetéseikből. Ingyenes lottószelvényt is kap minden alkalommal, amikor az egyik referense megpördíti a kereket. Választhatja, hogy Dogecoin-ját minden héten eljuttatja-e személyes pénztárcájába, vagy manuálisan visszahúzhatja pénztárcájába.

Bónusz Bitcoin

legjobb kripto csaptelepek

Ezzel a csaptelemmel a felhasználók 15 percenként akár 5000 Satoshis-t is kereshetnek, amikor megpörgetik a kereket. Nem igényel semmilyen feladatot, csak pörget, és az online egyik leglelkesebb Bitcoin csaptelep. A beutalási bónusz annak az összegnek a 50% -át fizeti ki, amelyet a beutalt barátok egész életen át keresnek. A csap minden este hozzáadja a teljes pénztárca egyenlegének 5% -át a számlájához, amennyiben minden nap legalább egy igényt nyújt be.

Ingyenes csaptelep

FreeFaucet - az egyik legjobb kripto csaptelep

Ez az egyik multivaluta kripto csaptelep, amely mind a Bitcoin, mind az altcoinokat kiadja. A kriptovaluták megszerzése ugyanolyan egyszerű, mint a weboldalon a követelés gombra kattintva. Ingyenes csaptelep jelenleg 17 kriptót támogat. Ide tartoznak a legnépszerűbbek, mint például a Bitcoin, az Ethereum, az XRP és a közelmúltban népszerű – Dogecoin. Könnyen megtalálja közülük az egyik kedvencét.

Egy dolog különbözteti meg ezt a weboldalt, hogy nem csak ingyenes kriptot ad Önnek, hanem oktatást nyújt a kriptovalutákról, hogy többet tudjon meg erről az iparágról. Többet kereshet, ha részt vesz néhány egyszerű feladatban, például felmérésekben, hirdetések megtekintésében stb.

Freebitcoin.io

legjobb kripto csaptelepek

Ha a legjövedelmezőbb Bitcoin csapok után kutat, akkor ezt nem hagyhatja figyelmen kívül. Freebitcoin.io 300 USD értékű Bitcoin-ot ad egy óra alatt; csak annyit kell tennie, hogy forog. Ez egyúttal 50% -os bónuszt is garantál a beutalási bevételeiről, ami jelentős bónusz, tekintve, hogy mennyit tudnak keresni. Visszavonja a Bitcoine-okat a személyes pénztárcájába, ha gond nélkül eléri a minimális mennyiséget, és bármi célra felhasználja.

Moremoney.io

Ahogy a neve is mutatja, ez a csap szó szerint többet fizet, mint az űrben a legtöbb. Egy órás pörgetés során 500 dollárt nyerhet Bitcoin-ban. 25% referencia bónusz jár az Ön számára, ha a barátait a csaphoz irányítja, és ők keresni kezdenek, de még ennél is több van. További Bitcoin-hoz juthat egyszerű feladatok végrehajtásával, például rövid hivatkozások felkeresésével, a PTC kitöltésével és az ajánlatfalakkal. Nincs korlátozás, hogy mennyit kereshet ezzel a csapteleppel, mert annyiszor pörgethet, ahányszor csak akarja, és annyi barátot hivatkozhat, amennyit csak akar.


Allcoins.pw

Több pénznemű pénztárcát keres? Allcoins.pw az egyik legjobb. Ahogy a neve is mutatja, minden érme csapja, de a legtöbb jutalmat Bitcoin-ban fizetik ki. Van a klasszikus és az automatikus csaptelep. Több játékot is játszhat a BTC elnyerése érdekében, amelyet tetszés szerint könnyen konvertálhat a csaptelepen belüli más kriptovalutákra. Van egy funkció a Monero bányászatához is, amely bitcoinban is bányászjutalmakat fizet. A jutalmak visszavonhatók a FaucetHub-ba vagy személyes pénztárcájába.

ES csaptelep

Ez egyike a jól ismert kriptofanoknak, amelyek 13 ingyenesen megszerezhető kriptovalutát támogatnak. Rövid, 5 perces követelési intervallummal rendelkezik, ami azt jelenti, hogy gyakrabban pörgethet, és potenciálisan többet kereshet. Sok csapteleppel ellentétben egy captchát kell megoldania, nem pedig a tényleges kereket kell forgatnia. A kriptopénzektől eltekintve a csaptelepnek saját érméi vannak ES érmék, amelyet szintén megkereshet és könnyen átválthat bármelyik támogatott kriptovalutára. Részt vehet az ajánlatfalakban és a PTC-ben, hogy többet keressen, és kibányászhatja saját kriptóját. A Coinbase felhasználói ingyenesen visszavonják jutalmukat.

Firefaucet

Firefaucet ingyenes jutalmakat ad 8 kriptovalutában, nevezetesen a Bitcoin, az Ethereum, a Dogecoin, a Litecoin, a Dash, a Tron, a Zcash és a Digibyte. Elsősorban olyan egyszerű feladatok elvégzéséért jár jutalomért, mint a felmérések, az ajánlati falak és a játékok megtekintése. Sőt, jutalmat és számos más jutalmat kaphat, valamint referencia bónuszokat kaphat minden barátja számára, amelyet hozzáad a csaphoz. Könnyedén bármikor visszavonhatja jutalmait.

Következtetés

Ezek a magas fizető képességű kriptofanok, amelyek segítségével ingyenes digitális eszközöket kaphat 2021 februárjában. Akár új ismerete van a kriptopénzeknél, vagy csak szeretne többet kapni anélkül, hogy fizetne érte, ezek a csaptelepek segítenek elérni a célját. Lehet, hogy nem sok, de nem árt szórakoztató dolgokat csinálni és jutalmat kapni érte, ezért próbáld ki.

Kiemelt kép: thecareercookbook.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map