Heti hírek: Coinmarketcap felvásárlás, Binance Mining Pool, OkCoin Japan, Huobi Lending

kriptohírek

Ha meg akarja tudni a legújabb eseményeket, amelyek az elmúlt héten lezajlottak a kriptográfia világában, de nem zavarja az összes híroldal megtekintését, íme a heti összefoglalónk:

A Binance megvásárolja a CoinMarketcap-et

Binance hivatalosan kiderült hogy megszerezte a CoinMarketCap-ot, az egyik leggyakrabban használt kripto- és adatcsere-adatgyűjtőt.

Állítólag az akvizíció körülbelül 400 milliót ért. A Binance vezérigazgatója, Changpeng Zhao (CZ) kijelentette, hogy az üzlet március 31-én jött létre.

A tőzsde március 2-i bejegyzése szerint: „A CoinMarketCap alapvető DNS-e szorosan illeszkedik a Binance etikájához és kultúrájához, integritásától kezdve a szabadság, az átláthatóság és a felhasználóközpontúság értékéig. Ez a felvásárlás megerősíti közös jövőképünket a további növekedés és az átláthatóság ösztönzése érdekében az iparban. Ez lehetővé teszi számunkra, hogy egymás erősségeire építsünk, és közösen szolgáltassuk a kriptográfia infrastruktúra-szolgáltatóit. “

Zhao azt is elárulta, hogy továbbra is segíti a CoinMarketCap fejlődését, és további hasznos termékeket kínál a kriptográfiai közösség számára. A CoinMarketCap megfoghatatlan alapítója, Brandon Chez visszalépett vezérigazgatói posztjáról, míg a jelenlegi KSH Carylyne Chan ideiglenes vezérigazgatói posztot töltött be..

Brandon Chez kijelentette:

„Úgy gondolom, hogy a téren lévő összes csapat közül, akik megszerezhetik a CoinMarketCap-ot, a Binance az egyik legjobb lehetőség. Olyan csapatról van szó, amely újra és újra bebizonyította, hogy törődnek a felhasználóikkal, és a legtöbbet megteszik értük, még a legnehezebb időkben is. Ezt a szellemet a CoinMarketCap-on a saját felhasználóközpontú filozófiánk is visszhangozza. “

 „A szerény, 2013-as kezdetektől kezdve nyilvánosságra hoztuk az semlegesség iránti elkötelezettségünket azáltal, hogy elkerüljük a felsorolt ​​projektek vagy cserék cenzúráját és megítélését, inkább hagyjuk, hogy a felhasználók maguk döntsenek az adatok alapján. Örülünk, hogy a Binance csapata egyértelműen biztosította, hogy módszertanunkat továbbra is előítéletek nélkül betartsuk. ”- hangzott el Carylyne Chan nyilatkozata.

„Sokak számára a CoinMarketCap az iparunk céloldala, és a Binance-hez hasonlóan a felhasználói bizalom köré építette közösségét. Tervezzük a CoinMarketCap felhatalmazását, hogy továbbra is innovatív, hasznos termékeket építsen a felhasználók és a globális közösség számára ”- jelentette ki CZ.

A megszerzésről bennfentes ismeretekkel rendelkező forrás azt állította, hogy az ügylet főként saját tőke, valamint a BNB, a Binance natív token formájában történt. Egy másik személy kijelentette, hogy az üzlet valójában 300 millió dollárt ér.

A Binance több munkatársa (akik a TheBlock-interjúban névtelenek maradtak) kijelentette, hogy a tőzsde a CoinMarketCap üzleti modelljének teljes megváltoztatásán gondolkodik, egy hirdetési modellről előfizetési modellre váltva, ami azt jelenti, hogy a cseréknek fizetniük kell azért, hogy szerepelt az oldalon.

A CoinMarketCap tweetelt, hogy „továbbra is független gazdasági egységként fog működni. A Binance nem változtathat egyoldalúan üzleti modellünkön. ”

Binance bányászati ​​medence indítása

Múlt kedden megerősítették, hogy a Binance vezérigazgatója, Changpeng Zhao saját bányászati ​​medencét indít.

„A vállalat erre a célra már felvett néhány szakembert, akik közül néhány volt Bitmain alkalmazott. A bevezetést 2020 második negyedévére tervezik ”- tette közzé a Coinlife kiadvány.

Igen, van egy #BinanceMiningPool hamarosan. &# 128064;

Új kiegészítés a #BinanceFinance az általunk kínált termékek: tét, kereset, megtakarítások és kölcsönök.#useBNB https://t.co/hYa48hynX4

– CZ Binance &# 128310;&# 128310;&# 128310; (@cz_binance) 2020. április 1

A Sigmapool bányászati ​​medence vezetője, Jakhon Khabilov elárulta, hogy a Binance már most is „nagylelkű” ajánlási bónuszokat kínál potenciális ügyfeleinek, és hogy a tőzsde több kínai bányásszal is felvette a kapcsolatot a készülő új szolgáltatás jóváhagyásával..

A Binance az OKex és a Huobi nyomdokaiba lépett, akik 2019 augusztusában, illetve szeptemberében hozták létre bányászati ​​medencéiket.

A Poolin alelnöke, Alejandro de la Torre szerint a likviditás az oka annak, hogy a tőzsde bitcoin bányászatba kezdett. A bányászat a legolcsóbb módszer a tőzsdék likviditásának növelésére – mondta az alelnök.

Az orosz Bitriver bányafarm vezérigazgatója, Igor Runets ezt a lépést logikus lépésnek tekinti a kriptográfia cseréjében: „Mindkét vállalkozás szoftveralapú, ezért nincs szükség további szakmai ismeretekre. Az ügyfélkör nagymértékben átfedne egymást: a bányászati ​​medence sok felhasználója is a cserék ügyfele. “

Az Okcoin új tőzsdét indított Japánban

Az OKCoin terjeszkedik Japánba, elfogadja az előregisztrációt most ...

Forrás: insidebitcoins

OKCoin alapított hivatalos fiókot Tokióban, és lezárta a regisztrációt a kriptográfiai üzlet elindítása érdekében.

Az OK Group, a fióktelep anyavállalata kijelentette, hogy célja teljes mértékben megfelelni a kriptográfiai törvénynek, a fizetési szolgáltatási törvénynek, az adminisztratív irányelveknek és a Japán Pénzügyi Szolgáltatási Ügynökség (FSA) és Japán által érvényesített önszabályozási szabályoknak. Virtuális Pénzváltó Egyesület (JVCEA).

A cserének arra is szükség volt, hogy engedélyt kérjen egy „operatív rendszer számára a szolgáltatások biztonságos használatára, valamint a felhasználói tulajdonságok és információk szegregációs kezelésére”.

John Feng, az OKCoin Japan vezérigazgatója elmondta a Bitcoinistnak:

„A ma kiadott engedély a tokiói súlyos koronavírus-helyzet ellenére is a hátunk veregetése volt. Ez nemcsak a szabályozó elkötelezettségét mutatja a kriptográfia iránt, hanem az OKCoin Japan iránti erős támogatását is. Ez az első, ebben az évben kiadott licenc – és az első olyan globális kriptográfia számára, amely a rendszeres pályázati eljárás révén szerezte meg. “

A csoport azt is elárulta, hogy több tervet is tartogatnak, mint egy kriptotőzsde elindítását az országban:

„A virtuális pénzváltó működtetése mellett a blokklánc-technológia fejlesztésén és forgalmazásán dolgozunk a tengerentúli terjeszkedés vezető helyi partnereivel együttműködve. A csúcstechnológiák és a blokklánc ideáljainak feltárásával megvalósítjuk a technológiai innovációt és az ipari szerkezetátalakítást, és aktívan hozzájárulunk az ipar fejlődéséhez. “

A felhasználóknak előzetesen regisztrálniuk kell, hogy hozzáférjenek az új platformhoz. Az OKCoin Japan támogatni fogja a japán jent és számos kriptót, mint például a BTC, ETH, ETC, LTC és BCH.

Huobi most kriptohiteleket kínál

A Huobi Wallet támogatja a kölcsönzési és hitelfelvételi szolgáltatásokat ...

Forrás: ihold.com

A Huobi kriptotőzsde lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kamatot szerezzenek eszközeik tartásával, decentralizált Cred kriptográfiai kölcsönzési platformmal együttműködve.

A váltás bejelentett április 1-jén, hogy a Cred hitelezési és hitelfelvételi szolgáltatásait beépítette Huobi Walletjába, amely jelenleg több mint 1000 kriptográfiai eszközt támogat.

Bár egyelőre nem ismert a szolgáltatás támogatott kriptográfiai eszközeinek teljes listája, megemlítették, hogy a Bitcoin (BTC), az Ether (ETH) és a stabil papírok, mint az univerzális dollár (UPUSD) is szerepelnek a hitelezési funkciókban.

A Cred licencelt hitelező és alapító tagja egy univerzális Protokoll Szövetségnek nevezett kriptovaluta és blokklánc cégek koalíciójának. A kaliforniai cég mögött olyan vezető vállalatok állnak, mint a Binance Labs, az Arrington XRP Capital, a Blocktower és az FBG Capital.

Dan Schatt, a Cred vezérigazgatója lelkesedését fejezte ki az új partnerség iránt, kijelentve, hogy a vállalat e „pénzügyi instabilitás idején” szívesen nyújtja decentralizált pénzügyi szolgáltatásait a felhasználók számára.

„A Huobi Wallet felhasználói hitelezhetik kriptográfiai eszközeiket, és havi kamatfizetéseket kaphatnak, azzal a lehetőséggel, hogy további időszakokra átengedjék a zálogtárgyakat. Nincs szükség minimális követelményre, és kamat fizethető stabil pénznemben vagy kriptovalutában. A 150 000 dollár vagy annál nagyobb digitális eszközökkel rendelkező Huobi Wallet-felhasználók hívást is ütemezhetnek a Cred’s Private Client Associates-vel egy egyedi program kidolgozása érdekében. “- olvasható a bejegyzésben.

Kiemelt kép: ico.li

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map