Hogyan lehet vásárolni a Ripple-t (XRP) az Egyesült Királyságban?

A Ripple (XRP) nagyon fontos kriptovaluta lett az elmúlt években. Ezért elemezzük ebben a cikkben, hogyan lehet megvásárolni a Ripple-t az Egyesült Királyságban. A Ripple az egyik legnagyobb digitális valuta világszerte, és az utóbbi években bővült. 

Az Egyesült Királyság az egyik leggazdagabb ország a világon. Annak ellenére, hogy a Brexit eltalálta őket, tömegesen nagy kriptográfiai közösséggel rendelkeznek. Ezért ezen a piacon sok befektető azt kérdezi, hogyan lehet megvásárolni a Ripple-t az Egyesült Királyságban.

Ha tudni szeretné, hogyan vásárolja meg a Ripple-t, elolvashatja teljes útmutatónkat.

A Ripple megértése

XRP

A Ripple az a vállalat, amely a világ egyik legnagyobb fizetési hálózata mögött áll. Ezzel sok bank és pénzügyi intézmény képes csökkenteni a határokon átnyúló fizetések és átutalások költségeit. A Ripple dollármilliárdokat akar felszabadítani, amelyek most nostro és vostro számlákon vannak.

Szervezetek, magánszemélyek és vállalatok hálózatának létrehozásával a Ripple új lendületet adhat a gazdaságnak. Minden pénz, amely a piacra jutna, mindenképpen segítené a pénzügyi ágazatot.

A Ripple jelenleg az XRP digitális eszköz használatát népszerűsíti. Használatával a tranzakciós idők és díjak még tovább csökkenthetők. Ez az egész pénzügyi piacot sokkal hatékonyabbá tenné. A bankok hatékonyan fognak működni, az ügyfelek jobb szolgáltatásokat és alacsonyabb díjakat élvezhetnek.

Jelenleg az XRP-t néhány olyan cég használja, amely utalásokat és határokon átnyúló fizetéseket végez. Ennek ellenére a jövőben a Ripple még nagyobb számú piacot képes elérni.

Hogyan lehet vásárolni a Ripple-t az Egyesült Királyságban

A Bitcoin (BTC) a közelmúltban meghaladta a 15 000 dollárt, és más virtuális valuták is bővülnek a piacon. Az XRP / GBP január elején elindította a bika trendjét, amely a jövőben is folytatódhat. A piacra lépés és a kriptográfiai portfólió diverzifikálása azonban nem könnyű feladat. 

Megosztjuk Önnel a Ripple vásárlásának legjobb módjait az Egyesült Királyságban. A cikk felsorolja azokat a webhelyeket, ahol a felhasználók könnyen vásárolhatnak különböző digitális eszközöket, beleértve a Ripple-t is. Bár nem mindegyik kínálja ugyanazt a megoldást, bizonyára sokunk számára hasznos lesz.

Az Egyesült Királyság olyan piac, amely jobb szabályozásokat kínál, mint más joghatóságok, és emiatt a piac növekedni és bővülni tudott. Ez a terjeszkedés a befektetők számára a megoldások széles skáláját kínálta a kereskedők számára. Most számos olyan vállalat kínál szolgáltatást, amely magánszemélyek számára lép be az űrbe.

Coinbase Exchange

blog.coinbase.com

A Coinbase az egyik legnépszerűbb kriptotőzsde a piacon. Ugyanakkor az egyik legrégebbi. A 2012-ben alapított Coinbase lehetőséget kínál a felhasználók számára, hogy hozzáférjenek a kriptopiachoz. Bár némi időbe tellett, amíg XRP támogatást nyújtott, most ez az egyik legegyszerűbb módszer a Ripple megszerzésére az Egyesült Királyságban.


Ez a rejtjelcsere lehetővé teszi a Ripple vásárlását fiat pénznemekkel. Ez minden bizonnyal hasznos azoknak az újoncoknak, akik szeretnének piacra lépni vagy megszerezni a Ripple-t. Figyelembe véve, hogy ez az Egyesült Királyságban működik, az ügyfelek közvetlenül felhasználhatják az angol fontot (GBP) a Ripple megszerzéséhez.

A Coinbase a felhasználói felület szempontjából nagyon jó csere. Az egyének könnyen vásárolhatnak és adhatnak el digitális eszközöket ezen a platformon. Ezt nem nehéz megtenni, ami remek lehetőség azok számára, akik csak alkalmanként vásárolják a Ripple-t.

Érdemes figyelembe venni, hogy a Coinbase platformján nagyon magas díjak vannak, de akik Ripple-t és más kriptovalutákat szeretnének vásárolni, azok nagyon magas díjakat fizethetnek. Ezért mindenképpen ajánlott a Coinbase Pro használata. A Coinbase Pro a kereskedők szakmai platformja, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy alacsonyabb díjakat alkalmazzanak.

Több éves működés után a Coinbase most virtuális pénznemek széles választékát kínálja. Ez azon személyek számára is jó, akik diverzifikált kriptográfiai portfólióval rendelkeznek.

Binance Exchange

A Binance a piacon jól ismert kriptotőzsde. Ez egy nagyon hasznos platform azok számára is, akik meg akarják szerezni a Ripple-t. A Coinbase-hez képest a Binance 2017-ben indult, és azóta hatalmas bővülést tapasztalt.

Ez a platform most lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy nagy számban vásárolhassanak digitális eszközöket. Valóban, több száz kereskedési pár létezik. Ennek ellenére a tőzsde több XRP kereskedési párral is rendelkezik.

A felhasználók kicserélhetik az XRP-t Tether (USDT), USD Coin (USDC), True USD (TUSD) és még sok más ellen. Ezen digitális eszközök egy része a PAX, az ETH, a BUSD, a BTC és a BNB. Az egyéneknek lehetőségük lesz betéti és hitelkártya használatával is megvásárolni a Ripple-t.

A Binance egy multifunkcionális platform. Szolgáltatások széles skáláját kínálják. Például érdemes a Binance-t alternatív befektetések keresésére használni. A felhasználók tétet tehetnek a digitális devizákra, kölcsönadhatják pénzeszközeiket, vagy csak spekulálhatnak az azonnali piacon. Sőt, van jövőbeli piac, árrés-kereskedelem és így tovább.

A csere másik érdekes tulajdonsága a Binance Launchpad. Ez egy olyan platform, amely segíti a felhasználókat a kezdeti csereajánlatok (IEO) széles körében való részvételben. A jövőben új megoldásokat kínálhat a Binance kereskedők és befektetők számára egyaránt.

CEX.IO tőzsde

Egy másik platform, amely nagyon hasznos lenne az Egyesült Királyság felhasználói számára az XRP megvásárlásához, a CEX.IO. Ez egyszerűen elősegítené a hagyományos kriptográfia cseréjét, és csak néhány lépésben megszerezné az XRP-t. A CEX.IO-n lévő felhasználók egyszerűen befizethetnek GBP-t a platformra, és kicserélhetik őket XRP-re.

Az átutalás feldolgozása néhány napot igénybe vehet, ezért fontos, hogy rendelkezésre álljon néhány pénz. A Ripple-be történő befektetés egyszerű feladat lesz, amint az alapok megjelennek a platformon. Bár ez a tőzsde nem akkora, mint a Binance vagy a Coinbase, nagyon hasznos a kereskedők számára.

Egyszerűen léphet a „Vásárlás és eladás” oldalra, vagy megrendelést adhat a „Kereskedelem” részben. A kereskedelem lenne a fejlettebb lehetőség, ahol eldöntheti, hogy milyen sorrendet adjon be. Ezen felül a „Vásárlás és eladás” oldal hasznos lehet, ha gyorsan szeretné megszerezni a Ripple-t.

Ez a digitális pénzváltás minden szükséges dolgot teljesít a felhasználók számára a Ripple megszerzéséhez. Ha kétségei vannak a használatával kapcsolatban, jó ügyfélszolgálattal rendelkeznek.

Ledger Cryptocurrency Hardware Wallet

Most, hogy megtanulta, hogyan vásárolhatja meg a Ripple-t az Egyesült Királyságban, biztonságossá kell tennie XRP-jét. Mint azt Ön is tudja, a digitális valuták cserékben történő kezelése néha veszélyes dolog. Ha nagy mennyiségű virtuális pénznemet tart, a legjobb dolog az, ha elküldi őket a kriptopénztárcájába.

A kriptovaluta pénztárca bármikor megadná az irányítást a pénzeszköze felett. Ez mindaddig igaz, amíg az adott pénztárca magánkulcsaival rendelkezik. Mivel különféle rejtjelcserék vannak, a kriptotárcák is széles választékkal rendelkeznek. A hardveres pénztárcák (hűtőházak) a legjobb megoldás nagy mennyiségek esetén. A forró pénztárcák jobbak kis mennyiségű kriptóhoz.

A Ledger az egyik legnagyobb és legelismertebb hardvertárca-gyártó a világon. Számos megoldást és terméket hoztak létre a felhasználók számára az alapok megfelelő tárolásához. A legjobb megoldások közé tartozik a Ledger Nano S és a Ledger Nano X.

Ezekkel a hardver pénztárcákkal biztos lehet benne, hogy a Ripple védett lesz. A tőzsdék bármikor feltörhetők, és sokuknak nincs biztosítéka az alapjain. Ezért mindig ajánlott hardveres pénztárca használata a digitális eszközök tárolásához.

Felkeresheti a Főkönyv hogy többet tudjon meg hihetetlen megoldásaikról. Ha Ön nagyobb vállalat, akkor könnyedén megismerheti lehetőségeiket intézmények vagy vállalati befektetők számára.

Következtetés

Ezzel a cikkel a fő cél az volt, hogy megmutassa, hogyan lehet megvásárolni a Ripple-t az Egyesült Királyságban. Megmagyaráztuk Önnek, hogy melyek a leghasznosabb cserék az országban, és hogyan lehet megvásárolni az XRP-t. Emellett elmondtuk, hogy a Ripple hogyan terjeszkedik az egész világon.

Továbbá a Ripple most halad előre a piacon. Ez a digitális pénznem nagyszerű lehetőségeket kínálhat a befektetők számára, akik különböző módokon keresik portfóliójuk diverzifikálását.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map