Hogyan vásárolhatunk Ripple-t (XRP) Indiában

Néha nem könnyű INR-t XRP-re és más kriptovalutákra vásárolni sok országban. Ebben a cikkben elmagyarázzuk Önnek, hogyan vásárolhatja meg a Ripple-t Indiában. A Ripple jelenleg a piac harmadik legnagyobb kriptovaluta, és több befektető figyelmét is felkeltette. 

India a Föld egyik legerősebb országa is. Ennek ellenére az indiai kormány megnehezítette a kriptopiac bővülését. Ezért arra fogunk összpontosítani, hogy megismertessük Önnel, hogyan vásárolhatja meg a Ripple-t Indiában.

Mi a Ripple?

hullámzó érme

Mielőtt elmondanánk, hogyan vásárolhatja meg a Ripple-t Indiában, fontos tudni, hogy mi a Ripple (XRP). A Ripple nemcsak virtuális pénznem, hanem fizetési hálózat is. Ezzel a bankok és pénzintézetek csak néhány centért képesek pénzeket átadni a határokon.

Az XRP digitális eszköz használatával az egyének még tovább csökkenthetik a tranzakciós időket. Valójában a fiat pénznemek használata helyett lehetőség van az XRP felhasználására likviditásforrásként. Sok fiat folyosó nem rendelkezik elegendő likviditással. A Ripple itt tud hozzáadott értéket adni és megoldani egy nagy problémát.

Hogyan vásárolhat Ripple Indiában

Mivel a kriptovaluta XRP / INR piac ismét előrelép, a kriptográfia megvásárlása fontos kérdéssé vált. Az idő múlásával a Ripple a határon átnyúló transzferek egyik legfontosabb eszközévé válhat.

Most megosztjuk Önnel, amelyek a Ripple vásárlásának legjobb módjai Indiában. Általában a Ripple megszerzésének legegyszerűbb módja egy helyi kriptotőzsde használata. Azonban az ország kriptovalutacseréit a helyi szabályozás súlyosan érintette. 

Valójában sok tőzsdének – például a BTCXIndia vagy a Coindelta – le kellett állítania működését. Bár ezeken a tőzsdéken vásárolhatta meg a Ripple-t, most már nem működnek.

Fontos figyelembe venni, hogy Indiában más módon is lehet megvásárolni a Ripple-t. Ettől függetlenül nem biztos, hogy olyan egyszerűek és egyértelműek, mint egy csere révén.

BuyUCoin

Az egyik olyan platform, amely lehetővé teszi a Ripple megszerzését, az BuyUCoin. Ez a rendszer Delhiben található, és nagyon hasznos lenne belépni a kriptopiacra. A felhasználók az indiai rúpia (INR), a helyi pénznem használatával szerezhetik meg a Ripple-t.

Ugyanakkor ez segítene abban, hogy eladja a Ripple-t Indiában, ha szeretné. A BuyUCoin jó tulajdonsága, hogy ez segítené a felhasználókat más kriptovaluták vásárlásában és eladásában is. Ha Ön kriptográfiai befektető Indiában, ez nagyon jó és funkcionális platform lehet.

Ha ezen a platformon keresztül szeretne kereskedni, vegye figyelembe a valahogyan magas árréseket. Ugyanakkor magasabb díjakkal rendelkezik, mint a hagyományos kriptotőzsdék. A készítői és az átvevő díjak 0,42% és 0,84% – Indiában nem olcsó működni.


A fent említett dolgok ellenére a BuyUCoin jó megoldás lehet arra, hogyan lehet Indiában vásárolni a Ripple-t.

Bitbns

Ha tudni akarja, hogyan vásárolja meg a Ripple-t Indiában, Bitbns jó megoldás lehet. Ez egy P2P hálózat, amely lehetővé teszi a felhasználók számára a kriptopénzek kereskedelmét, beleértve a Ripple-t is. A Bitbns-en való kereskedés megkezdéséhez létre kell hoznia egy fiókot.

A platform megköveteli a PAN kártyát – amely kötelező az indiai felhasználók számára – és sok más dokumentumot. A felhasználóknak valóban be kell mutatniuk a választói igazolványt vagy más dokumentumot a személyazonosság megerősítéséhez. Bár ez nem ideális mindezen információk megadásához, az indiai kormány megköveteli.

A P2P piac még 2017 végén kezdett működni. Abban az időben a kriptopiac elérte a történelem legmagasabb pontját. A felhasználók könnyedén vásárolhatnak, adhatnak el és tarthatnak kriptovalutákat. Az előző platformhoz hasonlóan a Bitbns lehetővé tenné más digitális eszközök vásárlását és eladását a piacon. Ezen virtuális pénznemek egy része többek között a Bitcoin (BTC), a Litecoin (LTC) vagy az Ethereum (ETH).

Végül a felhasználók ezen a platformon keresztül megkezdhetik a digitális eszközök kezelését az INR használatával. Számos platform csak a kriptográfiai megoldásokat támogatja. Ezért lehet a Bitbns jó módja annak, hogyan lehet megszerezni a Ripple-t Indiában.

Binance

A Binance az egyik legnagyobb kriptovaluta-tőzsde a világon. A platform azért lépett be az indiai piacra, hogy megoldásokat kínáljon a kereskedőknek. Valójában ez egy nagyon örvendetes kezdeményezés volt, tekintve, hogy India szabályozói kemény intézkedéseket hoztak a kriptókkal szemben.

Néhány hónappal ezelőtt a Binance bejelentette, hogy megszerezték a WazirX csere. Ez a platform működött az országban, de le kellett állítania a működését. Ez nagyobb számú felhasználót érintett az országban, akik befektetésként szerették volna megvásárolni a Ripple-t.

A Binance segítségével a felhasználók könnyen vásárolhatnak Ripple-t az INR használatával. A magánszemélyek USDT-t kapnak, amely felhasználható Ripple vagy más kriptovaluták vásárlására. Érdemes megemlíteni, hogy a kereskedők a WazirX platformot fogják használni a kereskedések lebonyolításához. A Binance biztosítja a szükséges infrastruktúrát a felhasználók számára, hogy helyi pénznemben vásárolhassanak USDT-t.

A P2P rendelési könyvben vételi megbízást kell leadnia. Utána meg fog egyeztetni egy vevővel vagy egy eladóval. Ez könnyen teljesíti az INR és a Ripple tranzakciót.

Most a kereskedők azonnal átutalhatnak pénzt a Binance és a WazirX számlák között. Sőt, a Binance-fiókjuk segítségével bejelentkeznek a WazirX-be. Továbbá a Binance felhasználói is vásárolhatnak és adhatnak el USDT-t a WazirX B2ance-n lévő P2P kereskedési platformjának felhasználásával.

A Binance egyik fő előnye összefügg azzal, hogy nagy a likviditása. Ezenkívül lehetőséget kínál a felhasználóknak más digitális eszközök vásárlására és eladására. Mint látható, a Binance nagyon nehéz piacon kínál megoldásokat.

Tárolja a Ripple-t a Ledger Wallet-tal

A Ledger az egyik legelismertebb hardvertárca-szolgáltató a világon. Ennek köszönhetően a felhasználók immár biztonságosan tárolhatják virtuális pénznemüket. Bár ez nem kapcsolódik a Ripple indiai megvásárlásához, ez segít a felhasználóknak abban, hogy biztonságosan tárolják digitális eszközeiket.

A kriptovaluta-tőzsdék nem a legjobb módszerek a virtuális pénznemek tartására. Valóban nagyon nem biztonságos a pénzeszközöket tőzsdén tartani. Ez azért történik, mert a támadók és a hackerek mindenkor megcélozzák őket. Ha egy rosszindulatú szervezet képes hozzáférni a tőzsde pénzeszközeihez, a felhasználók minden bizonnyal elveszítik tőkéjüket.

A főkönyv lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy pénzüket biztonságosan tárolhassák. Ez lehetővé tenné számukra, hogy nagy mennyiségű Ripple-t tartsanak anélkül, hogy aggódnának a támadás miatt. A Ledger legnépszerűbb megoldásai a Ledger Nano S és a Ledger Nano X. Ez a két hardvertárca a legnépszerűbb a piacon.

Emellett a Ledger fejlettebb megoldásokat is kínál nagyobb befektetőknek és vállalatoknak. A Ledger Nano X és a Ledger Nano S egyaránt hasznos kis és nagy kereskedők számára.

Következtetés

Érdemes megjegyezni, hogy a Ripple folyamatosan növekszik, és nagyszerű befektetési lehetőségeket kínálhat a különböző piacokon. Reméljük, hogy ez az útmutató hasznos volt az Ön számára a digitális eszközök jobb kezelésének megértéséhez.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map