Hotbit Exchange Review | Díjak, biztonság, előnyök és hátrányok

Hotbit csere

A hotbit-tőzsde az egyik legnépszerűbb kriptovaluta-kereskedési platform, és állítása szerint annyi mindent tud nyújtani. Annak tisztázása érdekében, hogy mit kínál ez a tőzsde számunkra, megvizsgáljuk annak kialakítását és jellemzőit, amelyek fontosak a kereskedők és általában a befektetők számára. Olvassa el, hogy többet megtudjon erről az új tiszteletű kriptográfáról.

Hotbit Exchange áttekintés

Hotbit 2018-ban alapították azzal a meggyőződéssel, hogy a digitális eszközök jelentik a jövőt. Hongkongban és Észtországban bejegyzett irodának Sanghajban és Tajpejben van irodája. Bár kínai eredetű, a Hotbit küldetése, hogy globális helyszín legyen a digitális eszközök kereskedelmében, ezért alapcsapatát Kína, az Egyesült Államok és Tajvan tagjai alkotják..

A platform 6 nyelvet is támogat annak biztosítására, hogy az ügyfelek széles köre tudja használni. A nyelvek között szerepel a kínai, az angol, az orosz, a thai, a koreai és a török. Jelenleg több mint 1 millió regisztrált felhasználó van, amelyek 90% -a nem kínai.

Támogatott pénznemek és elérhető országok

A Hotbit-tőzsdén több mint 500 kereskedési pár található csúcs kriptovalutákkal és DeFi tokennel, hogy mindenkinek legyen valami, amire vágyik. A tőzsdének több mint 170 országból vannak felhasználói.

Felhasználói felület és tapasztalat

A Hotbit meglehetősen vonzó felhasználói felülettel rendelkezik, de navigálni nem olyan egyszerű, főleg a sok funkciója miatt. A tőzsde oldalán a felhasználók könnyen megtekinthetik a felsorolt ​​eszközöket, diagramokat és kereskedési előzményeket. De a piacok oldalán a támogatott eszközök és azok elérhető kereskedési párjainak hosszú listája található, amelyek közül a felhasználók választhatnak a kereskedés megkezdéséhez. Ez nem a legjobb felhasználói felület, de elég jó kereskedéshez vagy bármi máshoz, amit a felhasználók szeretnének csinálni.

A Hotbit Exchange használata

Hozzon létre egy fiókot

A Hotbit használatához új felhasználóknak kell Regisztráció és hozzon létre egy fiókot. A folyamat meglehetősen egyszerű; csak az e-mail vagy telefonszám segítségével egyszerűen regisztrálhat egy jelszó létrehozásával. Az ellenőrző kódot elküldjük az Ön e-mailjére vagy telefonjára, és a megerősítést követően hozzáférhet a teljes platformhoz.

Hogyan kell befizetni

A hotbit-központ nagyon tudatában van a biztonságnak. A befizetéshez aktiválnia kell a kéttényezős hitelesítést egy Google Authenticator telepítésével és a kód használatával. A folyamat biztonsági intézkedés annak biztosítására, hogy illetéktelen személyek ne tölthessenek be vagy vonhassanak ki fiókjából.

Ugyanez a folyamat szükséges a tőzsdéből való kilépéshez. Vegye figyelembe azt is, hogy csak 24 órás letét után vonhatja vissza a platformját, ha Ön új felhasználó, aki most regisztrált.

Hotbit Exchange díjak


A Hotbit a Maker és Taker tranzakciós díjakat, valamint a legtöbb zseton és érme kivonási díját számolja fel, de nem mindegyiket.

Betéti díjak: A befizetésekért díjat nem számítanak fel.

Elállási díjak: Még akkor is, ha a felvételi díjak a hálózattól függően változnak, mint bármely más tőzsdén, ez az alább felsorolt ​​néhány tokentől is függ:

Token típus Elállási díjak Min. Kivonási mennyiség
REL 2971666.94 5943333.88
CNNS 3607.51 7215.02
STRO 1623553.04 3247106.08
GRS 5. 10.
CVP 4.64 9.28
FIZETETT 3.7 7.4
NEO 0 1

Készítői díjak: A készítői díjak -0,05% a Global Select esetében, -0,15% a Global esetében, és -0,05% a növekedésért.

Vevői díjak: A felvételi díjak 0,20% a Global Select esetében, 0,30% a Global és 0,65% a Growing esetében. A díjak elég magasnak tűnnek, de nincsenek rejtett díjak.

fizetési módok

Minden kriptovaluta betét támogatott és ingyenes. Ettől eltekintve a másik elérhető lehetőség az ePay használata, amely megköveteli, hogy regisztráljon a szolgáltatásra. Ha elkészült, használhatja az alkalmazást USD devizára a tőzsdén. Érdemes megjegyezni, hogy 1% -os díj fizetendő az ilyen módszerrel történő befizetésért.

Biztonsági jellemzők

A hotbit-csere meglehetősen komolynak tűnik a biztonság szempontjából. Hongkongban van bejegyezve, ami azt jelenti, hogy teljes mértékben szabályozott. Kétfaktoros hitelesítés létezik a befizetéseknél és a kifizetéseknél. KYC-re azonban nincs szükség, így a felhasználók csak a 2FA kódjaikra és jelszavukra hagyatkozhatnak.

A kriptográfia-nyilvántartásnak nincs vesztesége a felhasználók számára, és B + besorolást kapott az illetékes hatóságoktól. Két könyvvizsgáló cég, a SlowMist és a Beosin is rendszeresen ellenőrzi.

Vevőszolgálat

A Hotbit állítása szerint éjjel-nappal támogatást kínál az ügyfeleknek több csatornán keresztül, ideértve a támogatási jegy benyújtását, a Hotbit hivatalos kínai WeChat csoportját, a Hotbit hivatalos kínai és angol Telegram csatornáit, a Hotbit hivatalos Twitter-fiókját, a Hotbit hivatalos Facebook-fiókját stb. Néhány ügyfél rossz véleményt írt az ügyfélszolgálat minőségéről.

Hotbit Exchange hírnév

A csere már régóta nem létezik, így nehéz lehet megmondani, hogyan teljesít. Van azonban néhány megjegyzés, amely arra utal, hogy a Hotbit nem csillagos tőzsde, de nem is olyan rossz, hogy a kereskedés alapvető céljára felhasználható legyen.

Hotbit Exchange Review: Ítélet

A Hotbit egy viszonylag új tőzsde, és törekszik arra, hogy egy nagy globális kereskedési platform legyen. Előfordulhat azonban, hogy fejlesztenie kell szolgáltatásait, hogy befogadóbbá váljon a felhasználók számára. Például a kifizetési és befizetési lehetőségek meglehetősen korlátozottak, és komoly akadályt jelenthetnek a felhasználók számára. Dolgozniuk kell a likviditás biztosításán is, mivel a tőzsdén jegyzett eszközök többsége alacsony sapkás, amelyek általában likviditási problémákat vetnek fel.

Előnyök:

  • A platform világszerte sok országban könnyen elérhető;
  • Magas befektetési megtérülése van, amely csak a Binance, az OkEx, a Huobi és a Gate.io mögött áll;
  • A tőzsde nagyszámú tőzsdei eszközzel rendelkezik, rengeteg kereskedési párral.

Hátrányok:

  • A díjak viszonylag magasak;
  • A felhasználók szerint az ügyfélszolgálat nem túl hatékony;
  • A felsorolt ​​tokenek többsége rossz likviditással rendelkezik, ami problémákat okoz a felhasználóknak az eszközök kereskedelmében;
  • Korlátozott betéti és kifizetési lehetőségek.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map