Ikrek

Contents

Mi az Ikrek?

A Gemini, a Gemini Trust Company, LLC rövidítése, egy digitális pénzváltó, amely lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy digitális eszközöket vásárolhassanak, eladhassanak és biztonságos környezetben tárolhassanak..

Pillanatkép a gemini.com honlapjáról Ikrek honlapja

Szigorúan szabályozott kriptopénzváltóként, valamint pénztárcaként és letétkezelőként szolgál. Magánváltásként az Ikrek az utóbbi pár évben exponenciálisan növekedett.

Pillanatkép a Gemini Pay funkcióról Ikrek fizetési oldala

Ma közvetlenül a világ vezető kriptovaluta tőzsdéi mellett áll, mint pl Kraken és a Coinbase. Kiskereskedelmi kriptovaluta-szolgáltatásként a Gemini lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy kriptopénzeket költsenek több mint 30 000 kiskereskedelmi üzletben az Egyesült Államokban..

Vásároljon érméket a Gemini-nél

A csererendszer használatának előnyei és hátrányai:

Előnyök

 • Nagyon felhasználóbarát felülettel rendelkezik, amely alkalmas mind az újonnan érkezők, mind a haladó kereskedők számára.
 • Nincsenek betéti díjak.
 • A Gemini magáncsere-rendszerként licencelt és így nagyon megbízható
 • Nagy likviditás és biztonság

Hátrányok

 • A regisztráció sok ellenőrzési követelmény miatt tovább tarthat.
 • A Gemini csak korlátozott számú országban érhető el

Előnyök

Hátrányok

 • Nagyon felhasználóbarát felülettel rendelkezik, amely alkalmas mind az újonnan érkezők, mind a haladó kereskedők számára.
 • A regisztráció sok ellenőrzési követelmény miatt tovább tarthat.
 • Nincsenek betéti díjak.
 • A Gemini csak korlátozott számú országban érhető el
 • A Gemini magáncsere-rendszerként licencelt és így nagyon megbízható
 • Nagy likviditás és biztonság

Ikrek háttér

New York-i bizalmi társaságként az Ikreket a Pénzügyi Szolgáltatások Külügyminisztériuma szabályozza. Az ilyen magas szintű szabályozásnak köszönhetően az Ikreket biztonságos kriptovaluta-cserének és letétkezelőnek tekintik.

Még 2014-ben alapították ikrek Cameron és Tyler Winklevoss, ezért a „Gemini” név (latinul „ikernek” fordítva).

A Gemini az Egyesült Államokban kezdte meg működését, és végül más régiókra is kiterjedt, beleértve Európát és Ázsiát. A csere alapelve a kezdetektől fogva magában foglalta a biztonságot, a likviditást és a bizalmat.

Pillanatkép egy gemini.com oldalról Ikrek oldaláról

A Winklevoss ikrek négy oszlopra építették cserehálózatukat: a termékre, a biztonságra, az engedélyezésre és a megfelelésre.


Fő céljuk egyszerű és intuitív kriptotermékek gyártása volt, amelyek ugyanolyan hozzáférhetőek lennének az újonnan érkezők számára, mint a tapasztalt kereskedők számára..

A Gemini fő célja két pénzügyi világ egyesítése volt: a régi fiat pénznemek és az új, modern kriptovaluták.

A gemini.com képernyőképe Ikrek oldaláról

Csak néhány évvel az indulás után a Gemini vált a kriptográfia ismert csereprogramjává. 2019-ben elnyerte a „Legjobb Crypto Exchange” Markets Choice díjat, valamint a világ első SOC 2 Type 2 tanúsított kriptotőzsdéje és letétkezelője lett..

Az Ikrek biztonságos?

Digitális biztonsági koncepció

Mivel a Gemini intézményi szintű őrzési szolgáltatásokat kínál, a kriptográfiai eszközök rendkívül biztonságos környezetének számít.

Más szavakkal, igen, az Ikrek használata biztonságos, bár néhány dolgot érdemes szem előtt tartania, mielőtt átutalná valutáit erre a privát tőzsdére.

Ne felejtsük el, hogy a Gemini valóban az első olyan csereprogram az iparban, amely megfelelt a SOC 2 biztonsági előírásoknak, amely elég sokat elmond a használat biztonságáról.

Ezenkívül az Ikrekben letétbe helyezett összes pénzt és eszközt FDIC-biztosítás és olyan szigorú biztonsági intézkedések védik, mint például a többes aláírással történő azonosítás, amely csökkenti az esetleges kiberbiztonsági fenyegetéseket.

ÖSSZEHASONLÍTÁS

Coinmama logó

Coinmama

 • Szinte minden országban működik
 • A legmagasabb korlátok a bitcoinok hitelkártyával történő vásárlásához
 • Megbízható és megbízható bróker

VÁSÁROLJ MOST Kraken logó

Kraken

 • Nagy likviditás és alacsony díjak
 • Támogatja a legtöbb országot
 • Megbízható csere, 2011-ben kezdődött

VÁSÁROLJ MOST Ikrek logó

Ikrek

 • Az egyik legelismertebb tőzsde a világon
 • Rengeteg fizetési lehetőség és kereskedési funkció
 • Jól finanszírozott és rendkívül biztonságos – nincs feltörés

VÁSÁROLJ MOST

Szolgáltatások

A Gemini különféle szolgáltatásokat kínál, beleértve a következőket:

Gemini Mobile App

A gemini.com képernyőképe A Gemini mobilalkalmazás-szakasza

A Gemini mobilalkalmazás 2018-ban indult, hogy a felhasználók útközben is kereskedhessenek. Az alkalmazás ugyanazokat a szolgáltatásokat és elemzéseket kínálja, amelyek elérhetők az asztali platformon.

Magas szintű biztonsággal és egyszerű, rendetlenség nélküli kezelőfelülettel a Gemini alkalmazás lehetővé teszi, hogy a kereskedők bármilyen tapasztalattal rendelkezzenek, hogy a lehető legjobb értéket hozzák ki kriptográfiai eszközeikből.

Ikrek pénztárca

A gemini.com képernyőképe Ikrek pénztárca oldala

A Gemini rendkívül biztonságos környezetet kínál, ahol titkosított eszközeit egy biztosított forró pénztárcában vagy egy biztonságos offline helyen tárolhatja (hűtőház).

Az összes Gemini pénztárcát szigorú biztonsági protokollok védik, amelyek megfelelnek a legmagasabb ipari követelményeknek. A Gemini pénztárcát még soha nem hackelték vagy lopták el, ami elég sokat elárul a biztonsági rendszerükről.

Aktív kereskedő

A gemini.com képernyőképe A Gemini ActiveTrader funkciója

Az Active Trader a Gemini fejlett kereskedési platformja, amely összetettebb kereskedési és elemzési eszközöket kínál az aktív felhasználók számára. A platform lehetővé teszi, hogy több rendeléstípus közül válogasson, hozzáférjen a haladó táblázatokhoz és információkhoz, valamint részt vehessen érmeárveréseken (kezdő kereskedőknek nem ajánlott).

Ez a platform lehetővé teszi a különböző kereskedési stratégiák használatát gyors és stabil környezetben. Fontos megemlíteni azt is, hogy ez a szolgáltatás a bruttó kereskedési volumen alapján más gyártói-felvevő díjtáblázatot kínál, amely lehetővé teszi, hogy a lehető legtöbbet hozza ki eszközeiből.

Őrizet

A gemini.com képernyőképe Az Ikrek gondnoksága funkció

A Gemini őrizet lehetővé teszi a kriptovaluta eszközök biztonságos és biztonságos tárolását. Ez a felhasználóbarát letéti szolgáltatás New York State Trust társaságként szabályozott, ezért az itt tárolt összes eszköz teljes mértékben biztosított és biztosított.

Az Ikrek letétkezelése lehetővé teszi a magas likviditást, és azt, hogy bármikor hozzáférhessen alapjaihoz és kereskedhessen azokkal. Jelenleg a Gemini letéti szolgáltatás 24 típusú eszközt támogat, annak ellenére, hogy a jövőben lehetséges bővítésről van szó.

Ikrek kiürítése

A gemini.com képernyőképe Az Ikrek klíring funkciója

A Gemini megbízható megoldást kínál a könyvek elektronikus elszámolására és kereskedésére. A Gemini Clearing versenyképes árakat és kiváló szolgáltatást kínál, valamint egy érzékeny ügyfélszolgálati csapattal.

Ami a legjobb ebben a szolgáltatásban, hogy mindkét szolgáltatásban részt vevő félnek be kell tartania a Gemini KYC és AML szabályait és irányelveit a maximális biztonság érdekében.

Ikrek dollár

A gemini.com képernyőképe Ikrek Gemini dollár oldala

A Gemini Dollar az első szabályozott stabilpénz a világon, amely mindenféle tranzakcióhoz használható.

Az Ikrek dollár az amerikai dollár mai kriptováltozataként szolgál azzal a céllal, hogy új értéket hozzon a digitális világba.

Az érmét a Gemini Trust Company, LLC bocsátja ki, és amerikai dollárok fedezik az State Street Banknál és a Trust Company-nál.

A Gemini dollár teljesen skálázható internetes pénz, amelyet jelenleg számos innovatív szolgáltatásban használnak fel.

Gemini Pay

A gemini.com képernyőképe Ikrek fizetési oldala

Végül, de nem utolsósorban, a Gemini Pay szolgáltatás valódi pénztárcává alakítja a Gemini-t, amellyel az Egyesült Államokban több mint 30 000 kiskereskedelmi üzletben fizethet árukért..

Az alkalmazás minden mobil operációs rendszeren elérhető, és lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy biztonságos és biztonságos módon fizessenek a kriptovalutával. A Gemini dollár használata a Gemini Pay segítségével lehetővé teszi, hogy elkerülje a többi valuta áringadozását.

Támogatott fizetési módok

Digitális bitcoin illusztráció

Ami a fizetési módokat illeti, a Gemini-nél a BTC, az ETH és az amerikai dollár segítségével lehet befizetni és felvenni.

A Gemini emellett számos fizetési módot kínál áruk vásárlásához a kiskereskedelmi üzletekben a Gemini Pay segítségével, beleértve a bitcoinot, a Gemini dollárt (GUSD), az étert, a litecoin-ot, a zcash-t és a bitcoin készpénzt..

Kivonási és kereskedési díjak

Digitális fizetés

A Gemini platform használatának egyik hátránya a magas díjak. A Gemini kétféle díjat számol fel: kereskedési díjat minden platformon végrehajtott ügyletért, és átutalási díjat az egyes pénzeszközök egyik számláról a másikra történő átutalásáért.

A kereskedési díj 0,35% a vevőknél, ami lényegesen magasabb, mint az ipar átlag.

A gyártók kereskedési díja ezen a platformon 0,25%.

Fontos megemlíteni, hogy az Ikrek bizonyos esetekben kereskedési díjkedvezményeket kínálnak, bár ez nagyon ritka alkalom.

dollár bankjegyek

Az egyetlen kereskedő jogosult olyan kereskedési díjkedvezményekre, amelyek a díjak akár 0,03% -ra csökkentik a vevők számára (és a gyártók számára teljesen ingyenesek) azok a kereskedők, akiknek kereskedési volumene meghaladja az 500 millió USD-t.

Ami az átutalási díjakat illeti, a Gemini 0,0001 BTC-t számít fel minden egyes kifizetésért. Ez megint szignifikánsan magasabb, mint az iparági átlag, mivel a legtöbb más tőzsde körülbelül 0,000812 BTC-t számít fel visszavonásonként.

Támogatott országok

Digitális földgömb illusztráció

A Gemini jelenleg a következő országokban érhető el:

 • Egyesült Államok
 • Egyesült Királyság
 • Ausztrália
 • Kanada
 • Hong Kong
 • Korea
 • Puerto Rico
 • És Guernsey

Támogatott érmék

Kriptocoinok illusztráció

Az Ikrek gondnoksága 18 digitális eszközt támogat, beleértve a következőket:

 • Bitcoin (BTC)
 • Bitcoin Cash (BCH)
 • Éter (ETH)
 • Litecoin (LTC)

A gemini.com képernyőképe Az Ikrek kriptovaluta árak oldala

A Gemini által támogatott ERC-20 tokenek a következők:

 • 0x (ZRX)
 • Augur (REP)
 • Basic Attention Token (BAT)
 • Kenyér (BRD)
 • Dai (DAI)
 • Decentraland (MANA)
 • Enjin (ENJ)
 • Flexacoin (FXC)
 • Gemini dollár (GUSD)
 • Kyber Network (KNC)
 • Loom Network (LOOM)
 • Maker (MKR)
 • és OmiseGo (OMG).

Határértékek és likviditás

Diagram illusztráció

A Gemini tőzsde lehetővé teszi az azonnali likviditást, vagyis a felhasználók bármikor kereskedhetnek kriptográfiai eszközökkel az Ikrek őrizetében.

Ennek ellenére nincs hosszú várakozási idő az eszközök hűtőraktárból történő áthelyezésére.

Magas likviditási szint mellett a Gemini lehetővé teszi felhasználóinak, hogy kriptovalutákat gyorsan és egyszerűen cseréljenek anélkül, hogy befolyásolnák eszközeik értékét.

Bár nincsenek betéti korlátok (ami nem meglepő), van egy korlátozás arra vonatkozóan, hogy mennyi pénzt lehet napi szinten előhúzni a számlájáról. Ez a visszavonási limit napi 10 000 USD.

Felhasználói felület

A gemini.com képernyőképe Az Ikrek honlapja – Pro vagy Novice szekció

A Gemini egy rendkívül felhasználóbarát platform, olyannyira, hogy még a kezdők is könnyen megkerülhetik. Úgy tervezték, hogy egyszerű és intuitív élményt nyújtson, vagyis nem lesz szükséged több éves kereskedelemre, hogy megértsd, hogyan működnek a dolgok az Ikrek körül.

Az asztali platform sima és érzékeny, így nem kell aggódnia a teljesítményproblémák miatt. Annak ellenére, hogy nincsenek túl fejlett funkciói, a platform minden információt tartalmaz, amelyre szükség van a sikeres kereskedelemhez (árképzés, diagramok stb.).

Még 2018 decemberében a Gemini bemutatta mobilalkalmazását az asztali platform alternatívájaként. Úgy hívják, hogy ez az alkalmazás „a legegyszerűbb cserealkalmazás odakinn”, és mi nem fogunk ellene szavazni.

A gemini.com képernyőképe Ikrek honlapja

A Gemini mobilalkalmazás elérhető az iOS alkalmazásboltban, az Android Play Áruházban és a Galaxy áruházban. Ez lehetővé teszi a hozzáférést a tőzsdéhez és kriptopénztárcák útközben, vagyis bárhová magával viheti a kereskedését.

Annak ellenére, hogy a mobil platformok gyakran érzékenyek a biztonsági kockázatokra, a Gemini alkalmazás magas szintű biztonsággal van ellátva, amely megvédi felhasználóik kereskedési eszközeit.

Betétidő

Ébresztőóra elrejtett érmék illusztráció közelében

Az Ikrek nagyszerű munkát végez az átviteli sebesség és a hatékonyság terén. A banki átutalással befizetett betétek általában azonnal rendelkezésre állnak, ha hétfőtől péntekig délután 5 óra előtt nyújtják be őket.

Minden 17:00 után befizetett összeg a következő munkanapon lesz elérhető. 4-5 napba telhet, amíg a betét kiegyenlítődik, és újra rendelkezésre áll.

Ami az elektronikus átutalást illeti, a Gemini a betét benyújtását 15:00 óráig kezeli, a hét öt napján. Ezek a betétek általában a banki eljárástól függően ugyanazon a napon vagy másnap állnak rendelkezésre.

ÖSSZEHASONLÍTÁS

Coinmama logó

Coinmama

 • Szinte minden országban működik
 • A legmagasabb korlátok a bitcoinok hitelkártyával történő vásárlásához
 • Megbízható és megbízható bróker

VÁSÁROLJ MOST Kraken logó

Kraken

 • Nagy likviditás és alacsony díjak
 • Támogatja a legtöbb országot
 • Megbízható csere, 2011-ben kezdődött

VÁSÁROLJ MOST Ikrek logó

Ikrek

 • Az egyik legelismertebb tőzsde a világon
 • Rengeteg fizetési lehetőség és kereskedési funkció
 • Jól finanszírozott és rendkívül biztonságos – nincs feltörés

VÁSÁROLJ MOST

Milyen gyorsan küldi az Ikrek az érméket?

Fények sebesség fogalma

A Cryptocurrency átutalások az Ikreken akár egy óra vagy pár perc alatt is elvégezhetők. A teljes tranzakció időtartama a titkosított pénznem típusától függ.

Például, amikor a Bitcoin Cash-t utalja a Gemini betétcímére, érméi azonnal elérhetők lesznek, amint 15 megerősítés megtörtént a Bitcoin Cash-hálózaton. Ez általában két-három órán belül megtörténik.

Vevőszolgálat

Az egyik ok, amiért a Gemini cseréje kiemelkedik az iparban, kifogástalan ügyfélszolgálatuk. Mivel a Gemini-t úgy tervezték, hogy az újonc kereskedőknek ugyanúgy gondoskodjon, mint a haladóknak, támogatási szolgálatuknak ki kell állnia a gyakori megkeresések kezelésének kihívását..

Ügyfélszolgálati koncepció

A Gemini platformon nagyon részletes GYIK-rész található, ahol a felhasználók szinte minden platformra és kereskedelemmel kapcsolatos kérdésre választ találhatnak. Ha azonban ez az adatbázis nem tartalmazza a keresett információt, bátran forduljon e-mailben elérhető Gemini ügyfélszolgálathoz. Nagyon érzékenyek és néhány órán belül kapcsolatba lépnek Önnel.

Közvélemény

Van-e szabadalma a cserének??

A Gemini alapítóinak, Tylernek és Cameron Winklewossnak hat szabadalma van bejegyezve a Egyesült Államok Szabadalmi és Védjegyhivatala.

A gemini.com képernyőképe Az Ikrek Patens információ a jogi közleményről

Három szabadalmuk kapcsolódik a blokkláncon alapuló nyilvános stablecoin kínálatának megváltoztatásához használt rendszerekhez, valamint ahhoz, hogy harmadik felek miként tudnak igény szerint titkosítási eszközöket előállítani.

Beszerzett vagy létrehozott-e vitatott eszközöket a tőzsde?

Átlátszó geometriai ábra fogalma

Nem, az Ikrek biztosítják a különféle kereskedések végrehajtásához szükséges alapvető eszközöket, és nagyon átláthatók, ha platformjaikat és eljárásaikat illeti. Ehhez a cseréhez nem fordultak elő incidensek és viták.

Figyeli-e a csere, ahonnan érméket küld és fogad?

Nagyító egy diagram felett

Igen, az Ikrek fejlett elemzési eszközökkel figyeli a platformon keresztül küldött és fogadott érmék eredetét. A monitoring tevékenység fő célja a biztonság biztosítása minden felhasználó számára, valamint a csalás és az illegális tevékenységek kockázatának megelőzése.

Biztonság

Magasan biztosított páncélszekrény

A Gemini eszközeinek csak kis százaléka van online. Az őrizetben lévő érmék nagy részét hűtőházba (offline) helyezik át, hogy biztosítsák a magasabb szintű biztonságot, és kisebb legyen a sérülések és feltörések kockázata. Általában a növekvő számú kiberbiztonság A támadások miatt az érmék tőzsdén tartása nagyon kockázatos lépés.

A Gemini hűtőtárolási eljárásaival azonban az eszközöket védik a biztonsági fenyegetések, mivel nem érhetők el online. A Gemini platformon található Fiat pénznemek jogosultak az FDIC biztosításra, ami további biztonságot és nyugalmat jelent.

A gemini.com képernyőképe Ikrek biztonsági oldala

Nyugodtan kijelenthetjük, hogy az Ikrek az egyik legbiztonságosabb kriptovaluta-tőzsde odakinn, mivel még soha nem hackelték vagy lopták el. Több mint 5 éves fennállása alatt nem fordult elő adatkorrupcióval, feltörésekkel vagy eszközlopással kapcsolatos esemény ezen a platformon.

Biztonsági intézkedésként az Ikrek hajlamosak befagyasztani a „gyanús” kategóriába tartozó számlákat. Minden olyan fiók, amely szokatlan kereskedéseket vagy hatalmas értékű értékeket próbál végrehajtani, átvizsgálási folyamaton megy keresztül, hogy a platform minden felhasználója maximális biztonságot nyújtson.

ÖSSZEHASONLÍTÁS

Coinmama logó

Coinmama

 • Szinte minden országban működik
 • A legmagasabb korlátok a bitcoinok hitelkártyával történő vásárlásához
 • Megbízható és megbízható bróker

VÁSÁROLJ MOST Kraken logó

Kraken

 • Nagy likviditás és alacsony díjak
 • Támogatja a legtöbb országot
 • Megbízható csere, 2011-ben kezdődött

VÁSÁROLJ MOST Ikrek logó

Ikrek

 • Az egyik legelismertebb tőzsde a világon
 • Rengeteg fizetési lehetőség és kereskedési funkció
 • Jól finanszírozott és rendkívül biztonságos – nincs feltörés

VÁSÁROLJ MOST

Magánélet

Tiszteletben tartja-e a tőzsde az ügyfelek magánéletét??

Digitális kéz darab elhelyezése egy mobiltelefon koncepció

A Gemini Exchange nagyon részletes adatvédelmi politikával rendelkezik, amely részletezi az ügyfelek személyes adatainak kezelését. Mint minden csere szolgáltatás, az Ikrek bizonyos típusú privát információkat gyűjt az azonosítás és az ellenőrzés érdekében.

Politikájuk azonban szigorú az ügyfelek magánéletének tiszteletben tartása, valamint az adataik biztonságának és biztonságának megőrzése terén.

Szükség van-e KYC és AML megfelelésre? Ha igen, milyen szinten?

Ismerje meg az ügyfél koncepcióját

Igen, a tranzakcióban részt vevő mindkét félre a Gemini KYC és AML betartása vonatkozik a teljes biztonság érdekében.

A Pénzmosás Elleni (AML) és az Ügyfelet megismerni (KYC) szabályok betartása minden felhasználó számára kötelező, mivel ez lehetővé teszi a platform számára, hogy ellenőrizze az ügyfelek személyazonosságát és az egyes tranzakciók érvényességét..

Megengedi-e bármilyen mennyiségű érték kereskedését KYC vagy AML nélkül?

Azonosság-ellenőrzés koncepciója

Nem, minden felhasználónak be kell tartania a személyazonosság-ellenőrzési irányelveket a Gemini-kereskedelemhez, függetlenül attól, hogy mekkora pénzmennyiséget kíván kereskedni.

Törlik-e az Ön személyes adatait, ha Ön ezt kéri??

Kézzel nyomja meg a gombot gomb fogalma

Igen, minden felhasználónak joga van arra, hogy adatait törölje a Gemini cseréjén belül. Csak annyit kell tennie, hogy beküld egy kérést a platformon, hogy töröljék mindent, amit rólad gyűjtöttek.

Gemini áttekintés: Hogyan vásárolhatunk Bitcoin-t a Gemini-en

Fiók infografika létrehozása

Az alábbiakban lépésről lépésre bemutatjuk, hogyan vásárolhat Bitcoin-t a Gemini-en:

Regisztrálj

Kezdje azzal, hogy regisztrál egy fiókot a Gemini.com oldalon. A feliratkozási folyamatuk nagyon egyszerű és egyértelmű.

A „Személyes fiók megnyitása” gombra kattintva a rendszer meg fogja kérni a személyes adatok megadását, beleértve a nevét, az e-mail címét és a jelszavát.

A gemini.com képernyőképe Hozzon létre egy fiókot a Gemini oldalon

1. Hozzon létre fiókot

Kattintson a „Fiók létrehozása” gombra, és egy ellenőrző e-mailt küldünk az Ön címére. Használja az e-mailben megadott kódot a fiók igazolásához, majd kattintson a „Küldés” gombra.

Az Ikrek most arra kéri Önt, hogy igazolja személyazonosságát egy telefonszám, egy bankszámla összekapcsolásával és valamilyen személyi igazolvány benyújtásával.

2. Ellenőrizze a fiókját

Kezdje azzal, hogy hozzáad egy telefonszámot a fiókjához, és egyszerű SMS-kóddal igazolja azt.

Ez lehetővé teszi a kétfaktoros hitelesítés beállítását, egy speciális bejelentkezési eljárást, amely megköveteli, hogy a fiók elérése előtt okostelefonon keresztül igazolja személyazonosságát..

A gemini.com képernyőképe Jobb kétfaktoros hitelesítés (2FA) cikk az Ikrek blogján

A kétfaktoros hitelesítés jelentős szerepet játszik a platform biztonságának fenntartásában.

3. Kapcsolja össze bankszámláját

Miután hozzáadta és ellenőrizte telefonszámát, kapcsolja össze a Gemini szolgáltatásban használni kívánt bankszámlát. Ne feledje, hogy a hozzáadott bankszámlának ugyanazon a néven kell lennie, mint a létrehozott Gemini-számlának.

4. Nyújtsa be az igazoló dokumentumokat

A fiók igazolásának utolsó lépése az állam által kiállított személyazonosító okmány benyújtása, amely tartalmazza a fizikai címét.

Ez lehet személyi igazolványa, vezetői engedélye vagy nyomtatott bankszámlakivonata címmel.

Ezzel lezárul a regisztráció a Gemini platformon. Itt az ideje, hogy finanszírozza számláját és megtegye az első befizetést.

Alap számlája

1. Keresse meg a főmenüsort, ahová átutalhat pénzt. Választhatja, hogy átutalja-e az összeget ACH befizetéssel vagy elektronikus átutalással.

Az ACH betét csak az Egyesült Államokban tartózkodó felhasználók számára elérhető. Választhatja a bitcoin vagy az éter befizetését is közvetlenül a Gemini számlájára.

2. Válassza ki a kívánt befizetési lehetőséget, és kövesse a befizetési címet, amelyet az Ikrek generál Önnek.

Fiókja finanszírozása után készen áll az első kereskedésre.

megvesz

A gemini.com képernyőképe A Gemini ActiveTrader funkciója

 1. Kattintson a főmenüsoron található „Vásárlás” lehetőségre, és válassza a Bitcoin lehetőséget a megvásárolni kívánt kriptovalutaként.

 2. A képernyő tetején megjelenik a számláján rendelkezésre álló pénzösszeg, amelyet felhasználhat erre a tranzakcióra.

 3. A tranzakció befejezése előtt válassza ki a megvásárolni kívánt Bitcoin mennyiségét. Megkapja a pontos díjakat, amelyeket a tranzakció után számlájára terhelünk.

 4. Miután befejezte a vásárlás felülvizsgálatát, kattintson a „vásárlás” gombra.

Visszavonás

Kövesse az alábbi lépéseket, hogy pénzt vegyen fel Gemini-számlájáról:

 1. Nyissa meg a főmenüt és a „pénzátutalás” fület

 2. Vigye az egérmutatót a „visszavonás a cserétől” feliratra, és megkapja az elérhető kivonási módszerek listáját.

 3. Miután kiválasztotta a kívánt módszert, a rendszer felkéri, hogy adja meg a felvenni kívánt pénznem összegét.

 4. Kattintson a „teljes visszavonás” gombra a folyamat befejezéséhez.

Elkerülendő általános Ikrek-csalások

Figyelmeztető jel a monitor illusztráció

Az Ikrek nagyon óvatos a csalásokkal és a biztonsági kockázatokkal szemben. Annak ellenére, hogy a legmagasabb szintű biztonsági protokollokat használják, és minden digitális eszközt biztonsági másolattal ellátnak, a platform továbbra is azt tanácsolja felhasználóinak, hogy legyenek óvatosak a végükkel kapcsolatban. Ezek a leggyakoribb Gemini-csalások, amelyeket kerülnie kell:

Technikai támogatási csalások

A csalók gyakran megpróbálják megszemélyesíteni az Ikrek technikai támogató csoportjait annak érdekében, hogy kézbe vegyék az emberek személyes adatait és adatait. Ezt keresztül teszik adathalász csalások amelyek hamis telefonhívásokat, hamis előugró ablakokat és hamis webhelyeket tartalmaznak.

Adathalász átverés illusztráció

Ha váratlan üzenetet kap a „Gemini támogató csapattól”, mindenképpen forduljon a valódi csapathoz a hivatalos Gemini weboldalon található kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül, hogy megerősítse, hogy az e-mail tőlük érkezett-e. Ne kattintson a Gemini alkalmazottaitól kapott linkekre vagy mellékletekre, amíg nem ellenőrzi személyazonosságukat.

Gazdagodjon meg gyorsan

A csalók néha a Gemini-t használják elismert platformként, hogy hamis ajánlatokat küldjenek az embereknek szerte a világon. Ez az átverés általában tartalmaz egy e-mailt vagy egy telefonhívást, amely lehetőséget ad arra, hogy a közeljövőben hatalmas befektetéssel kicsi befektetéseket hajtson végre. Ezek az ajánlatok legtöbbször valótlannak hangzanak, mert vannak.

Különleges ajánlat jele

Soha ne tegyen harmadik fél által javasolt betéteket vagy befektetéseket a Gemini-be, mielőtt telefon- vagy videohívásokkal ellenőrizné a személyazonosságát.

Összehasonlítás más cserékkel

ÖSSZEHASONLÍTÁS

Coinmama logó

Coinmama

 • Szinte minden országban működik
 • A legmagasabb korlátok a bitcoinok hitelkártyával történő vásárlásához
 • Megbízható és megbízható bróker

VÁSÁROLJ MOST Kraken logó

Kraken

 • Nagy likviditás és alacsony díjak
 • Támogatja a legtöbb országot
 • Megbízható csere, 2011-ben kezdődött

VÁSÁROLJ MOST Ikrek logó

Ikrek

 • Az egyik legelismertebb tőzsde a világon
 • Rengeteg fizetési lehetőség és kereskedési funkció
 • Jól finanszírozott és rendkívül biztonságos – nincs feltörés

VÁSÁROLJ MOST

Gemini VS Coinbase

Gemini kontra Coinbase koncepció

Coinbase az iparág egyik legnépszerűbb tőzsdéje, amely számos, a Gemini-hez hasonló funkciót kínál, beleértve a fiat és a kriptográf betéteket, ugyanazokat a vételi, eladási és visszavonási lehetőségeket, valamint ugyanazt az offline tárolási biztonsági protokollt.

A Coinbase lehet a kényelmesebb megoldás, amikor egyszerűsített „azonnali vásárlás” opcióik miatt vásárolnak. A Coinbase nyeri a hitelkártya-betétek elfogadását is, ami a Gemini esetében nem opció.

Gemini VS GDAX

Gemini kontra GDAX koncepció

A Gemini és a GDAX ugyanazokat a finanszírozási módszereket kínálja, beleértve a banki átutalásokat, az átutalásokat és a kriptovaluta betéteket. Az egyetlen előny, amelyet a GDAX ebben a szakaszban kínál, az a tény, hogy elfogadja az átutalásokat a Coinbase-től azoknak a kereskedőknek, akik ezt a két platformot szeretnék összekapcsolni.

Ha azonban a lehető leghamarabb meg akarja kezdeni a kereskedést anélkül, hogy meg kellene várnia az alapjainak jóváhagyását, akkor a Gemini a jobb megoldás. A kereskedési opciók és összetettség terén a GDAX fejlettebb eszközöket és a tapasztalt felhasználóknak szóló kereskedési felületet kínál.

Ikrek VS Kraken

Ikrek szemben Kraken cencept

Végül összehasonlítottuk az Ikreket Kraken, az ipar egyik legismertebb cseréje. Mindkét tőzsde alkalmas középszintű kereskedők számára, bár az Ikrek jelentős előnyt kínál, hogy azonnal meg tudja kezdeni a kereskedést.

A Krakennek viszont bonyolult ellenőrzési folyamata van, több szinttel, amelyek meghatározzák, hogy befizethet-e vagy kivonhat-e a számlájáról. A Kraken bankbetétei és -felvételei csak a 2. és 3. szintnél érhetők el, míg az érméket a Gemini-nél már azelőtt megkezdheti, hogy az Ön pénzét jóváhagynák (bár a pénzeszközök visszavonása előtt meg kell várni a jóváhagyást.)

A tőzsde tervezett bővítése

Míg a Gemini platform meglehetősen korlátozott a világméretű hozzáférés tekintetében, a vállalat vezetői aktívan dolgoznak a csere bővítésén a jelenlegi határain kívül.

Európa térkép

A vállalat az európai értékesítés igazgatójának alkalmazását tervezi, aki a platform európai régiókban történő terjeszkedéséért felel. Ezzel a lépéssel a Gemini azt tervezi, hogy kiterjeszti hatókörét az amerikai székhelyű értékesítési csapat képességein túl. További információ az új igazgató szerepéről az európai értékesítés bővítésében itt.

Következtetés

Összességében a Gemini nyilvánvaló okokból az egyik legfontosabb kriptovaluta-tőzsde közé tartozik. Rengeteg rugalmasságot kínál mind a fiat valutában, mind a modern kriptográfiai eszközökben elhelyezett betétek és felvételek tekintetében.

A platform rengeteg eszközt kínál a tapasztalt kereskedők számára, ugyanakkor elég egyszerű ahhoz, hogy a kezdők egyszerre használhassák őket.

Ha egyszerű és intuitív kialakítású, mégis kiváló minőségű és precíz kereskedési eszközökkel rendelkező tőzsdét keres, a Gemini mindkét világ legjobbja lehet.

Míg egyesek kritizálják ezt a platformot az átlagosnál magasabb díjak miatt, sok felhasználó dicséri a Gemini-t a jól megtervezett kezelőfelületért és a csillagos ügyfélszolgálatért.

Szakértői csapatuk mindig készen áll arra, hogy e-mailben segítsen Önnek, ami bármilyen kérdés vagy gond esetén hasznos. Összességében elmondható, hogy a Gemini jó lehetőség bármilyen tapasztalattal rendelkező kereskedők számára, akik azonnal biztonságos és biztonságos környezetben szeretnék megkezdeni az eszközök kereskedelmét.

Vásároljon érméket a Gemini-nél

Értékelés:

Végső ítélet

Értékelésünk

6.0

Látogassa meg a webhelyet

A Gemini-nek 6,0-t adunk a 10-ből. A Gemini egy rendkívül megbízható csere, amelyet nagyon mély zsebek támogatnak. Ha nem bánja a magasabb díjakat annak a biztosítéknak a cseréjében, hogy becsületes emberekkel van dolga, ez lehet az Ön cseréje.

GYIK

Mi az Ikrek cseréje?

Az U.S. Gemini Trust Company, LLC (Gemini) egy digitális pénzváltó és letétkezelő, amely lehetővé teszi az ügyfelek számára, hogy digitális eszközöket vásároljanak, adják el és tárolják. Ez egy New York-i bizalmi társaság, amelyet a New York-i Pénzügyi Szolgáltatások Minisztériuma (NYDFS) irányít, és amelyet 2014-ben alapított Cameron és Tyler Winklevoss.

Az Ikrek biztosítottak?

A letétbe helyezett pénzeszközöket és vagyontárgyakat az FDIC biztosítás védi, a vonatkozó korlátozásoktól függően (további információkért lásd Felhasználói szerződésük FDIC Biztosítás szakaszát). A Gemini fenntartja az online forró pénztárcájukban az Ön nevében tartott digitális eszközök biztosítási fedezetét.

Az Ikrek biztonságosak?

A Gemini az első olyan csereprogram az iparban, amely megfelelt a SOC 2 biztonsági előírásoknak, ami magas szintű biztonsági megfelelésről tanúskodik az iparban.

Milyen kriptók állnak rendelkezésre az Ikreken?

A Gemini támogatja a BTC, ETH, LTC, BCH, ZEC, LINK, OXT, DAI, BAT, GUSD.

Milyen fiat pénznemeket támogat az Ikrek?

Az egyetlen fiat pénznem, amelyet a Gemini támogat, az USD. Ha átutalást külföldről utal át elektronikus átutalással, akkor azt egy közvetítő átváltja USD-re, mielőtt eljutna a számlájára.

Elérhető-e a Gemini világszerte?

A Gemini 50+ országban érhető el Észak-Amerikából, Dél-Amerikából, Európából, Ázsiából, Ausztráliából és Afrikából.

Van-e az Ikreknek REST API?

Igen, a Gemini többféle API-lehetőséget kínál, amelyeket az intézmények és a kereskedők felhasználhatnak a piaci adatokhoz és a kereskedési szolgáltatásokhoz.

Mi az a Gemini dollár?

A Gemini Dollar egy ERC20 token, amely az Ethereum hálózatra épült, és amelyet egy New York-i bizalmi társaság adott ki.

A Gemini pénztárca biztonságos?

Igen. Digitális eszközeik többségét hűtőházban tárolják, a fiat alapok pedig FDIC-ben biztosítottak.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map