Kriptopénzalkalmazások, amelyeket minden kereskedőnek rendelkeznie kell 2020-ban

kriptovaluta alkalmazások

A legfrissebb statisztikák szerint a világ teljes lakosságának több mint fele hallott vagy látott valamit a kriptográfiai eszközökkel kapcsolatban. Megalakulása óta a Bitcoin, a kiemelt digitális eszköz, megnyitotta az ipart az egész világ előtt. Jelenleg több mint 300 digitális eszköz van a kriptotérben. A kriptográfiai közösség kereskedő lakosságának többsége különféle okokból került bele, többek között nyereség érdekében.

Ha titkos kereskedelemre törekszik, akkor időről időre folyamatosan figyelnie kell a különféle érmék trendjeit. Néhány kereskedő elfoglaltságait figyelembe véve azonban nem biztos, hogy olyan gyakran tudják figyelemmel kísérni a digitális eszközök folyamatosan változó trendjeit, mint szeretnék.

Ezt szem előtt tartva, néhány kriptovaluta alkalmazást úgy terveztek, hogy elemezze és valós idejű digitális eszközök árát nyújtsa Önnek, és megadja azokat a dolgokat, amelyekre szüksége van, hogy kereskedőként megkezdhesse utazását. Tehát, ha folyamatosan szeretne értesülni a legfrissebb hírekről és a kriptográfiai trendekről, szüksége lesz egy portfóliókövető alkalmazásra, például CoinStats. Ez a fajta alkalmazás mindenképpen megkönnyíti az életét, és nagyszerű kereskedési élményt nyújt.

A cikk célja ennek az egyetlen célnak az igazolása. Végigvezetünk néhány kriptovaluta alkalmazáson, amelyeket fontolóra kell vennie a 2020-as kereskedéshez.

Coinbase

érme alapú mobilalkalmazás

cryptoslate.com

A világszerte az egyik legjobb kriptotőzsdének elismert Coinbase biztosítja az ügyfélkör számára az alapérzetet, amit a kriptográfia magában foglal. A valós idejű ármozgásoktól és elemzésektől kezdve a kriptográfiai szférában bekövetkező új események széles skálájáig az alkalmazás kiváló hely a kriptográfiai üzlet indításához..

A Coinbase több mint 300 digitális eszközt tárol, és lehetővé teszi az egyének számára, hogy helyi készpénzzel vásároljanak eszközöket, vagy digitális eszközeiket készpénzre cseréljék. Ez a kriptopénz-alkalmazás online módon is működik pénztárca. A felhasználók tárolhatják különféle digitális eszközeiket, és biztosak lehetnek a biztonságukban a pénztárcájukban. A statisztikák szerint a Coinbase mintegy 20 millió dollár értékben folytatott vállalkozásokat, és ezt a titkos kereskedők cseréjeként tartják számon..

Blockfolio

Blockfolio

blog.blockfolio.com

Ha a kriptográfia világába merészkedik, és alapos részleteket szeretne arról, hogy minden működik anélkül, hogy sok készpénzt veszítene, akkor a Blockfolio megtanítaná mindezt. A Blockfolio frissített ártrendeket, napi árdiagramokat, diagramokat és árértesítéseket kínál a kereskedőknek.

Ez a kriptovaluta alkalmazás legalább körülbelül 800 érmét tartalmaz, amelyek részletes információkat tartalmaznak mindegyikről. Az alkalmazás alapvető funkciókat, például árértesítéseket, megrendelési könyveket, diagramokat és alapvető híreket nyújt a kriptográfiai világban ismert entitásoktól, beleértve CoinDesk és Bitcoin Magazin. A Blockfolio szinte mindenhol rendelkezik fióktelepekkel a világ minden tájáról, mivel mintegy 30 különböző devizában fiat devizákkal büszkélkedhet. 

TabTrader

TabTrader

cryptonigeria.blogspot.com


TabTrader egy olyan alkalmazás, amely egyesíti a kriptográfia összes technikáját, és egyszerűsített módon biztosítja a felhasználók számára, hogy könnyen megértsék. Az alkalmazás támogatja a kriptográfia különféle funkcióit, és valós idejű árelemzést kínál. Az alkalmazás néhány figyelemre méltó funkciója a digitális eszközök vétele és eladása, az Ethereum árrés-kereskedelme és a tőkeáttételes kereskedelem.

Az alkalmazást úgy optimalizálták, hogy csökkentse az akkumulátorfogyasztást, és lehetővé tegye a kereskedők számára, hogy korlátozás nélkül könnyen kereskedhessenek. Minden technikai mutatóval rendelkezik, amelyet egy normál kriptográfiai alkalmazásnak rendelkeznie kell, és lehetővé teszi az ügyfélkör számára, hogy digitális eszközöket vásároljon a platformján hitelkártyák segítségével.

CryptoTrader

CryptoTrader

A piac egyik leginteraktívabb kriptovaluta alkalmazásaként, CryptoTrader valós idejű elemzést és részleteket nyújt a kriptográfiai piacon található digitális eszközök sokféleségéről. Optimalizált funkcióinak eredményeként zökkenőmentes szolgáltatást, jól fejlett felhasználói felületet és okostelefonokhoz alkalmazható optimalizált diagramokat kínál. Az egyik legbiztonságosabb pénztárcával büszkélkedhet, mivel különféle hitelesítési lehetőségeket biztosít a felhasználók számára, hogy megakadályozzák a hackerek hozzáférését. Az alkalmazás sokféle kriptográfiai eszközt támogat, például Bitcoin, Augur, Zcash, Dash.

CoinDex

CoinDex

A CoinDex lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy átvegyék az irányítást a kriptográfiai eszközeik felett, és a kriptovaluták széles skáláját támogatja az egész piacon. Az akadálymentesség az egyik olyan tulajdonság, amely kiemeli ezt az alkalmazást a piacon található különböző kereskedelmi alkalmazások között. A platformon lévő felhasználók a kezdőképernyőről kiválaszthatnak bármilyen érmét, és megszerezhetik a kriptográfia összes szükséges információját.

Ez az alkalmazás a felhasználók számára megadja a meghatározott időn belül átélt eszköznyereség vagy veszteség összegét is. Ezenkívül a CoinDex kínálja a legfrissebb híreket a kriptográfia területén, valamint a készülő vagy folyamatban lévő ICO-t, amelyet minden kriptokereskedőnek ismernie kell. 

CoinCap

CoinCap alkalmazás

medium.com

A … val CoinCap alkalmazás, a kereskedő mindig csak egy gombnyomással figyelemmel kíséri a kriptográfia összes digitális eszközének értékét. Az alkalmazás felületén található diagramok eredményeként a kereskedő bármikor könnyen nyomon követheti az árat és az eszközök teljes számát. Az alkalmazás tovább biztosítja a felhasználók számára a „Keresés” gombot. Van egy riasztási menedzsere, amely figyelmezteti a felhasználókat a kriptopiac eseményeire. A riasztáskezelő eredményeként a felhasználók dönthetnek úgy, hogy beváltják digitális eszközeiket, ha az eszközök ára kritikusan alacsonyan megy a veszteségig. 

Következtetés

Általában a digitális eszközök látszólag hosszú ideje léteznek, és azok az emberek, akik kihasználták annak létezését, hatalmas előnyökkel jártak. A legtöbb kereskedő azt gondolhatja, hogy mivel a kriptók ára már égig ér, nem képesek lépést tartani, de a mondás szerint a legjobb idő a kezdésre most van. Annak érdekében, hogy a kriptotérbe való bejárás valósággá váljon, a fent vázolt kriptovaluta-alkalmazásokat figyelembe kell venni, hogy a kereskedési élmény élvezetessé váljon.

Kiemelt kép: fxleaders.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map