Legjobb kriptotőzsdék dél-koreai felhasználók számára

Koreai cserék

Dél-Korea számos neves kriptovaluta-tőzsdének ad otthont. A kormány és a bankok által generált jelenlegi akadályok ellenére Korea továbbra is azon országok közé tartozik, amelyek fejlett kriptovaluta-piacokkal rendelkeznek. A mai cikkünkben megnézzük a dél-koreai felhasználók számára a legjobb kriptográfiai cseréket 2019-ben.

UPbit

Az UPbit napi kereskedési volumen alapján az egyik legnagyobb koreai kriptovaluta-tőzsde. A cserét 2017-ben Song Chi-Hyung, Dél-Korea egyik leggazdagabb embere alapította.

Míg 2018-ban az UPbit alapítóját és további két vezető tagját hamis számlák létrehozásával vádolták kereskedési volumenük növelése érdekében, a követeléseket a vállalat elutasította, és a tőzsde továbbra is a koreai legnépszerűbb preferenciák között van..

Az UPbit felhasználói bázisa közel 1,2 millió, napi kereskedési volumene 192 422 573 USD.

A csere támogatja a dél-koreai Won-t, amely nagyszerű azoknak a helyi felhasználóknak, akik fiat pénznemet szeretnének használni a kriptográfia megvásárlásához. A Fiat betéteket dél-koreai bankszámlákról lehet be- és kifizetni.

Bittrex együttműködésével az UPbit sokféle kriptovaluta érmét és zsetont tud felsorolni. A felhasználók a felső 100 kriptovaluta mindegyikével piaci limit alapján kereskedhetnek, valamint néhány egzotikus altcoinral.

Mivel a cserét a fintech óriás Kakao támogatja, az UPbit felhasználói forrásokra alkalmazott biztonsági intézkedések csúcsminőségűek. A pénztárca biztonságát a BitGo, a több aláírással ellátott pénztárca globális szolgáltatója kínálja, amelyet sok nagy kriptográfia használ.

Bithumb

A Bithumbot 2013-ban alapították, székhelye Szöul, Dél-Korea. Koreában népszerű tőzsde, kereskedési volumene 627 306 115 USD. A felhasználók körülbelül 90 kriptovalutát képesek kereskedni a dél-koreai won (KRW) ellen. A tőzsde a BTC Korea.com Co. Ltd társaság tulajdonában van.

2017-ben a Bithumbot kétszer is feltörték, a jogsértés során 30 000 ügyfél személyes adatait veszítette el. Újabb feltörés történt 2018 júniusában, az eset során 30 millió dollár kriptovaluta veszett el. 2019 márciusában további 20 millió dollár kriptovalutát loptak el a tőzsdéből egy biztonsági támadás során.

A feltörések gyakorisága miatt a csere a KISA-val (koreai Internet & Biztonsági Ügynökség), hogy megpróbálja megtéríteni veszteségeiket. A 30 millió dolláros feltörésből Bithumbnak sikerült visszaszereznie 14 millió dollárt.


A Bithumb nagyon versenyképes árakat kínál díjaihoz, pontosabban 0,15% -ot, ami elmarad a 0,25% -os piaci átlagtól.

Bithumb elárulta, hogy terveik vannak kioszkok üzembe helyezésére Dél-Korea éttermeiben és kávézóiban, ahol az ügyfelek kriptovalutával fizethetnek. Kifejlesztették a Touchpad, a Touchbone és a Bithumb Cache elemeket is, hogy megkönnyítsék ügyfeleik számára a kriptofizetések használatát.

Korbit

Korbit volt az első kriptotőzsde az országban, amely kereskedést kínált a koreai winnel szemben. A kereskedési platformot Koreában a 3. legnagyobb kriptotőzsdének tekintik. A tőzsde a koreai piaci részesedés 6% -át birtokolja.

A Korbit mintegy 30 kriptót támogat, köztük bitcoin, Litecoin, Ethereum, Zcash, XRP, Bitcoin Cash, sőt Qtum és Zilliqa, amelyek mindegyike KRW-vel kereskedhető.

A díjrendszer azok számára a legelőnyösebb, amelyek nagyobb mennyiségben kereskednek, mivel a felszámított százalék a forgalmazott mennyiség függvényében csökken. A felhasználók KRW-vel finanszírozhatják számlájukat hitel- vagy betéti kártyával vagy banki átutalással.

Bár hivatalosan nincs szabályozva, a Korbit az első olyan cserék között van, amelyek megpróbálják betartani a koreai kormány által előírt összes előírást.

Korbit jó hírnévnek örvend a kriptográfiai közösségben, megbízható és megbízható csereként értékelték.

Coinone

A Coinone Dél-Korea egyik legnagyobb kriptotőzsdéje, 24 órás kereskedési volumene 49 744 290 USD. Míg a tőzsde tervei kiterjednek Délkelet-Ázsiára, különösen Hongkongba és Szingapúrba, továbbra is népszerű kereskedési platform anyaországában, Dél-Koreában.

A Coinone átjáró tőzsde is, mivel számos kriptóval szemben támogatja a koreai wonban történő kereskedést. A kripto betéteket szintén elfogadják. A Coinone által kínált kriptográfiai választék közel 50 digitális eszközt tartalmaz, köztük a Bitcoin, az Ethereum, az EOS, az XRP, az OmiseGo, a Tron, az IOTA, a Stellar és még sok más.

A díjstruktúra szintén a kereskedési volumenen alapul, és a felhasználók csökkenthetik a készítői és átvevői díjakat 0,02% -ra, illetve 0,06% -ra.

A Coinone Transfer a pénzváltással foglalkozó tőzsde leányvállalata, amely az ország első Blockchain átutalási mobilalkalmazásának elindításáért felelős. A Cross remittance alkalmazás a Ripple xCurrent-on alapul, amely lehetővé teszi a gyors, határokon átnyúló tranzakciókat.

Huobi Korea

A Huobi Korea az egyik leányvállalat, amelyet 2013 óta működtet a Huobi, egy kriptotőzsde, amelynek más fiókjai vannak Ázsiában. Irodáik vannak Szingapúrban, Japánban, Kínában és Hong Kongban, valamint az Egyesült Államokban. A Huobi a korrigált volumen alapján az 5. legnagyobb kriptográfia globális szinten.

A tőzsde több mint 100 érmét és 208 piacot sorol fel, amelyekből 19-et a koreai winnel kereskednek. Biztonsági szempontból vevői pénzeszközök 98% -át hideg pénztárcákban tartják, hogy megakadályozzák a hackelési kísérleteket.

Huobi Korea nemrégiben megerősítette a pénzmosás elleni eljárásokat, figyelemmel kísérve minden gyanús tranzakciót a platformjukon, valamint felülvizsgálva annak kivonási és befizetési folyamatait.

OKCoin Korea

Egy népszerű kriptográfia másik leányvállalata az OKCoin Korea, a kínai kriptográfiai társaság fióktelepe OKCoin.

A tőzsde több mint 60 digitális valutát támogat a koreai winnel párosítva. Az OKCoin Korea-t azonban megrovásban részesítette, hogy nem tudja megőrizni felhasználója személyes adatait. Szankciókat is kaptak a számlazárási eljárások miatt, mivel túl bonyolultak voltak.

Az OKCoin valósítja meg a banki szintű SSL titkosítást, a rejtjelezési alapok hideg tárolását, a GSLB és az elosztott szervereket, valamint a betétek és visszavonások felügyeletét valós időben.

Az OKCoin-t ugyanaz a máltai székhelyű vállalat kezeli, amely az OKEx kriptográfia-cserét birtokolja.

GOPAX

A Global Online Professional Assets Exchange rövidített GOPAX az 5. legnagyobb dél-koreai Bitcoin tőzsde.

A tőzsde több mint 40 kriptót támogat, és a koreai won az egyetlen fiat pénznem, amely párosul a digitális eszközökkel. A többi alapdeviza a Bitcoin és az Ethereum.

A kereskedési díjak a piaci átlagot tekintve nagyon alacsonyak, a készítő-átvevő díja 0,040%, 30 napos volumen alapján.

Nagyon könnyű regisztrálni egy fiókot a GOPAX-on. Ez az egyetlen csere, amely megkapja az Információbiztonsági Kezelő Rendszer (ISMS) tanúsítványt a KISA-tól.

Külföldi felhasználók számára is elindítottak egy kereskedelmi platformot, de a koreai szerverek nem férhetnek hozzá az oldalhoz.

Következtetés

Rengeteg dél-koreai tőzsde támogatja a kriptográfiát. Reméljük, hogy listánk segítséget nyújt dél-koreai felhasználóink ​​számára a számukra legkényelmesebb kereskedési platform megtalálásában.

Kiemelt kép: CCN-piacok

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map