Legyen a saját bankja: A VivusPay csak az Optherium ökoszisztéma első íze

Globális világunkban a kifizetéseket rendszeresen kontinenseken keresztül hajtják végre, de ezek lassúak lehetnek, nagy jutalékot vonhatnak maguk után az átalakításért és kezelésért, és kiszolgáltatottak a hackeléssel szemben. Személyes adataink az egyszerű jelszavaktól kezdve a biometrikus adatokig gyakran központosított, harmadik féltől származó tárolókban kerülnek tárolásra, és előfordulhat, hogy másolás céljából másutt is tárolták őket. Ez jelentős kockázatokat hoz létre, és ez csak a fiat devizák területét említi.

A VivusPay, a mobilbanki alkalmazás már mindkettőnél működik iOS és Android felhasználók. A Optherium ökoszisztéma, ez a modernitás működő arca. Szakterületén ez az első, amely globális szinten összehozza a sebességet, a hatékonyságot és a biztonságot, védjegyével védett MultiDecentralized Private Blockchains hálózatuk használatával.

A közelmúltban sok kriptovaluta pénztárca jelent meg, és bár bizonyos szintű biztonságot kínálnak, a felhasználók személyes adatai központosított adatbázisokhoz is ékelődnek. Nyilvánvaló, hogy nagyobb biztonságra van szükség.

Az Optherium által működtetett VivusPay nemcsak frontálisan küzd a fent említett problémákkal, hanem a pénzügyi szférában jelenleg kínáltakon is túlmutatnak azzal, hogy a kriptovalutákat érvényes, hatékony és biztonságos fizetési módként nyújtják. Ez függetlenül attól, hogy nagy összegeket utal át vállalkozásról vállalkozásra, vagy egyszerűen csak fizet egy kávéért a helyi kávézóban. Ez egy abszolút játékváltó, mivel ez a híd a blockchain-tól a való világig. Ha át akarja utalni az Ethereumot New Yorkból, és Japánban jenként kapott, akkor ez az alkalmazás megkönnyíti a fizetést és az átváltást, szűk keresztmetszetek nélkül.

Alapjellemzők

MultiDecentralized Private Blockchain Security

Ez sokkal több, mint csupán egy multivaluta pénztárca, ezt az Optherium ökoszisztéma támogatja. Itt az adatait multidecentralizált privát blokkláncokon tárolják, ami azt jelenti, hogy nincsenek olyan központosított adatok, amelyek készen lennének feltörni. A páratlan multisecure technológia magában foglalja nemcsak ezt, hanem a többjelű tranzakciókat, a dinamikus biometrikus alapú ellenőrzést, a peer-to-blokk blokklánc szerepeket és a többtényezős engedélyezést is. Ez a végső pénztárca-szolgáltató.

Dinamikus biometria

A VivusPay szabadalmaztatott Dynamic Biometrics technológiájával létrehozhat egy biometrikus sablont (hang, arcmozgás, ujjlenyomat, retina stb.), Amelyet a multidecentralizált privát blokklánc biztonsága tárol és titkosít. Ez kulcsként, jelszóként vagy azonosító eszközként működik, és nem csak a VivusPay-vel használható, hanem személyazonosságának megerősítésére is, ha más Optherium szolgáltatásokkal vesz részt.

Kulcs-helyreállítási szolgáltatás

Mindannyian hallottunk már rémtörténetet arról, hogy a magánkulcsok elfelejtődtek, de a VivusPay KRS (Key Recovery Service) biztosítja, hogy Ön mindig hozzáférhessen fiókjához, függetlenül attól, hogy hol tartózkodik. A magánkulcsokat hűtőraktárban tárolják, több „légréses” számítógép között megosztva. A hardverhez való fizikai hozzáférés nélkül nem lehet feltörni őket. Még elveszett vagy ellopott telefon vagy pénztárca esetén is Ön és Ön továbbra is hozzáférhet a VivusPay-hez a többtényezős ellenőrzés révén, amely magában foglalja a dinamikus biometrikus adatokat.

Titkosítás a Fiathoz, fizetési módok, nagyobb hozzáférés és sebesség

A VivusPay megkönnyíti a fizetést az NFC (közeli terepi kommunikáció), a QR-kód vagy a biometrikus adatok révén. Ez lehetővé teszi azt is, hogy bármely értékesítési helyen fizessen a kriptovaluta vagy az Optherium Mastercard használatával, amely lehetővé teszi a világ bármelyik ATM-jéből történő visszavonást is, és azonnal cserél a kriptográfiáról fiat pénznemre. Ez a múlté teszi a kriptó használhatóságának hiányát. A VivusPay ráadásul másodpercenként 100 000 tranzakcióval és azonnali visszaigazolással büszkélkedhet. Ez a leggyorsabb a világon.


KYC (Ismerje meg ügyfelét)

A VivusPay komolyan veszi a csalást. Az Optherium ökoszisztéma KYC szolgáltatása ugyanazokat a szolgáltatásokat használja, mint a KRS, hogy ellenőrizhető és azonnali KYC hitelesítő adatokat nyújtson a felhasználóknak. A felhasználó személyazonosságának ellenőrzése után a KYC szolgáltatás igazolhatja létezését a felhasználó személyazonosságának igazolására, amikor más Optherium ökoszisztéma szolgáltatásokkal vagy platformokkal vesz részt. Mindez úgy történik, hogy a felhasználó személyes adatait nem közlik más blokklánc-csatornával.

Fehér címkével ellátott pénztárca-szolgáltató, amelyet az Optherium működtet

Az Optherium által működtetett VivusPay bepillantást enged az új blockchain szabványba. Már kezeli a globális tranzakciókat, és bebizonyította, hogy készen áll a banki és egyéb pénzügyi szolgáltatásokkal való integrációra, fehér címkés pénztárca szolgáltató szolgáltatásukkal. Itt a VivusPay testreszabható bármilyen üzleti igénynek megfelelően. Bármely vállalat számára, aki fokozott biztonsági és kriptovaluta szolgáltatásokat szeretne kínálni ügyfeleinek a csalás veszélye nélkül, nem kell tovább keresni.

Optherium ökoszisztéma – A projekt mögött álló agy

Az Optherium csapat lenyűgöző háttérrel rendelkezik mind pénzügyi, mind technikai téren; Serge Beck vezérigazgató több mint 15 éves tapasztalattal rendelkezik a Bear Stearns, a HSBC Bank és a Meryl Lynch kritikus technológiai infrastruktúrájának mérnöki munkájában, míg Roman Kaganov tapasztalattal rendelkezik az alkalmazások, a robotika, az intelligens szerződések fejlesztése és a blokklánc területén, valamint a Sberbank és a Gazprombank (Oroszország legnagyobb bankok). Együtt félelmetes csapatot állítottak össze és tervezték ezt a hihetetlenül fejlett platformot. Az Optherium Ecoystem az az infrastruktúra, amely magában foglalja a fentiekben ismertetett összes funkciót, és hamarosan újabb termékek kerülnek forgalomba, mint például a Bitcrox decentralizált pénzváltása és még sok más. B2B megoldások.

Mint láthatjuk, a VivusPay csak az első lépés az Optherium ökoszisztéma gyorsan bővülő globális pénzügyi blokklánc-infrastruktúrájában. Biztonságot, használhatóságot és sebességet nyújt, amely eddig nem volt látható a globális pénzügyek világában. Hamarosan az Optherium megkezdi az engedélyezőlistára való eladásukat, vagyis Ön kezdettől fogva részese lehet a forradalomnak. Bármit is csinálsz, ne hagyd ki az esélyt! A gyors és gyors fejlődés következtében a Optherium Labs távirati csatorna a legjobb módja annak, hogy mindennek a tetején maradjon.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map