Mi az a ‘Shitcoin’?

mi az a shitcoin?

Bevezetés

Kétféle ember akarja tudni, mi az a shitcoin. Az első olyan személy, aki mindenhol hallja a „shitcoin” -t: „ez egy shitcoin!” és „ne hagyd abba a shitcoinsod shillingjét”, de nem tudják pontosan, mit jelent, ha valami shitcoin lenni. A másik ember megkapja az ötletet, hogy mi a shitcoin, de nem tudja, hogy mely kriptovaluták shitcoinok és melyek nem. Tehát azoknak, akik szart adnak, íme néhány definíció.

Shitcoin

A „Shitcoin” meghatározása

Számos meghatározás létezik:

A Az Urban Dictionary meghatározza a shitcoin-t mint „nagyszerű módja a pénzveszteségnek” és „kriptovaluta, amelynek nincsenek segédprogramjai vagy egyedi tulajdonságai”. Más szavakkal, a shitcoin egy kriptovaluta, amely egyszer teljesen értéktelen lesz.

Az Investopia részletes meghatározást nyújt, mondván, hogy a shitcoin „értéktelenné vált altcoin leírására használt pejoratív kifejezés. A shitcoin értéke eltűnhet, mert az érdeklődés nem valósult meg, mert maga az altcoin nem jóhiszeműen jött létre, vagy mert az ár spekuláción alapult. Ez a cikk ezután tovább bontja a „shitcoin” -ot további 500 leírással és elemzéssel.

A Quora poszter hívja az „altcoin (az) értéktelennek tekinthető, mivel hiányoznak… a blockchain fejlesztésében hasznos funkciók. Bár a shitcoinokat értéktelennek tartják, ez nem feltétlenül akadályozza meg őket abban, hogy „a Holdra menjenek”..

Van már köztük Shitcoins?

Ruben Somsen, a Pásztázatlan Podcast, és a Szöul Bitcoin találkozó volt elég kedves ahhoz, hogy egy megfelelő „shitcoin” definíción dolgozzon:

Twitter képernyőkép

Melyik érme a shitcoins?

Ebben a cikkben semmi nem pénzügyi tanácsadás. Nem vagyok pénzügyi tanácsadó. Kérjük, forduljon egy szakmai pénzügyi tanácsadóhoz, ha pénzügyi tanácsot szeretne.

Vásároljon Bitcoin-t

Az igazat megvallva azonban a fenti definíciók nagyon jók. De végül valóban az a vélemény, hogy milyen érmék a „shitcoins”. Mindenkinek van, igaz? Dekódoló felveti a fehér zászlót, és csak úgy definiálja a shitcoin-ot, mint „minden kriptovalutát, amelyet nem szeret a róla beszélő személy”. És még ennek is van némi érdeme. Vannak, akik úgy gondolják, hogy minden kriptovaluta shitcoins.

Noriel Roubini

Vegyük Noriel Roubinit, egy amerikai közgazdászt, aki a New York-i Egyetem Stern Business School-jában tanít. 2018 októberében a „shitcoin” kifejezés valóban bejutott az Egyesült Államok Szenátusának a Bankbizottságban tett tanúvallomásába, köszönhetően Roubini 37 oldalas értékelésének, amelynek címe:A Crypto az összes csalás és a (most lebuktatott) buborék anyja, míg a Blockchain a valaha volt túlzottan bepipált technológia, nem jobb, mint egy táblázat / adatbázis.

Twitter Screebshot Rubini

Tanúvallomásában „shitcoin” -ot és „shitcoins” -t használ egyszerre, mielőtt kisebb bocsánatot kért volna a szenátustól, amiért ezt megtette, és a Google keresését bizonyította a kifejezés mint nómenklatúra kriptovaluta térben..

Roubini vallomása

Az alábbiakban megnézheti Roubini teljes szenátusi vallomását:

Tehát vissza a kérdéshez. Mely kriptopénzek shitcoins?

A Bitcoin egy shitcoin?

Noriel Roubini úgy gondolja. De ezen a ponton ez a legkevésbé valószínű érme, hogy shitcoin.

A Litecoin shitcoin?

A Litecoin készítője, Charlie Lee így gondolja – a legjobb shitcoin ott!

Az Ethereum shitcoin?

A BitMex Ether-t “kétjegyű shitcoin.- És igen … az.

Minden kriptovaluta esetében vita lesz arról, hogy ez egy shitcoin. A valóságban Idő atya mondja ki a végső szót arról, hogy egy adott kriptovaluta shitcoin-e vagy sem. És sok esetben már beszélt is, mivel számtalan projekt már elpusztult, nullára ment, vagy teljesen elhagyták. Sok más számára a napok meg vannak számlálva.

A „Shitcoin” eredete

Rejtély, hogy a kriptovaluta világában honnan jött a „shitcoin” kifejezés, és mikor vált népszerűvé. De nagy valószínűséggel röviddel azután kezdődött, hogy a Bitcoin 2008-2009-ben megszületett. A „shitcoin” kifejezés legkorábbi említése, amelyről tudjuk, a BitcoinTalk vitafórum 2010. november 02., 22:21:57.

a shitcoin első ismert használata

A reddit-en a „shitcoin” legkorábbi említése 7 évvel ezelőtt, 2011-ben jelent meg. És a Google Analytics szerint a kriptovaluta-fellendülés idején 2017-18-ig nemigen volt érdeklődés a szó iránt..

google shitcoin keres

Ma a shitcoin szót dobják körbe olyan kriptovalutákra utalva, mint a hajók az óceánban. Ez örökre a kriptovaluta tér része. Csak van benne valami, mint Eric Lombrozo elmagyarázza, a szóban csak az a vírusgyűrű található, amely lehetővé teszi, hogy uralkodjon.

A TechCrunch nemrég írt egy cikket pörkölés Coinbase shitcoins hozzáadásához egy cikkben, amelynek címe: „A Coinbase felhagy az óvatos megközelítéssel, mégis„ coinbase-dabbles-in-shitcoins ”.

Twitter Pillanatkép Meltem

És ha a Meltem Demirors név borzasztóan ismerősnek tűnik számodra, az az lehet, hogy csak az országos televízióban nézted őt … kongresszussal beszélgettél … teljes komolysággal elmagyaráztad, mi is a Shitcoin.

A bizonyságot itt nézheti meg:

Szóval fejezzük be ezt a magyarázatot arról, hogy mi a shitcoins, egy kis shitcoin zenével, hogy játsszon minket – köszönjük, hogy elolvasta!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map