Mit jelent a “Hodl”?

A ’Hodl’ a legikonikusabb mém, amely ma a Bitcoin-ban létezik. Ez egyszerre időtlen, szeretett és minden kriptográfus kedvelését megköveteli. Ez egy szó az érme igazi szerelmeseinek és támogatóinak leírására. Ez egy szó arra szolgál, hogy ösztönözze azokat, akiket a medvepiac megverése okozott. Ez egy olyan szó, amelyet az erős és a gyenge elválasztására használnak.

Ez minden kriptográfia megtestesítője.

Hodl!

Pénzverés

A Hodl először 2013 decemberében keletkezett, amely a Bitcoin történetének második nagy szivattyújának csúcspontja körül jár, amikor az ár először meghaladta az 1000 dollárt. A bitcointalk.org oldalon egy „GameKyuubi” becenéven elkeseredett kereskedő elindította a cérna címmel „MEGGYÚJTAM”. Beosztása a következő:

HOLDING post screenshot

Nyilvánvaló, hogy részeg volt, amikor ezt írta, és nem tudta helyesen írni a fogást. Felelőtlen ivási magatartása miatt azonban tehetségesek vagyunk a hodl-lal. Innentől kezdve a hodl elterjedt a kriptográfia minden területén, és ez az egyetlen legikonikusabb mém. Alkotója, a GameKyuubi a mai napig él és posztol a bitcointalk.org oldalon.

Meghatározás

Míg eredetileg a „hodl” csak a Bitcoinra vonatkozott, a pénzverés óta terjedt a kifejezés. A GamerKyuubi a „hodl” szót jelen tagként használta „hodling” formájában. Megalakulása óta azonban mára „hodler” -be és „hodl” -ba került, és főnévként, valamint igeként használják..

Word Hodl

A „Hodler” kifejezéssel azt a határozott hívőt írják le, hogy az általa választott érme drágulni fog. Kitartanak befektetésük mellett, és várják az ár emelkedését, függetlenül attól, hogy ez mennyi ideig tart. Dicsekvő jogként is használták annak bemutatására, hogy Ön a korai hívők közé tartozott. A „Hodl” -t parancsként használták, általában arra ösztönözve másokat, hogy ragaszkodjanak az érmékhez, még akkor is, ha az ár csökken. Stratégiának is használják azok számára, akik nem jók a kereskedésben, de részt akarnak venni a spekulációban.

Üzletasszony kereskedő látszó-on laptop és tablet,

Hodl a médiában

A Hodl ikonikussá vált addig a pontig, hogy a mainstream médiában is használták, mint például a Forbes, a The Guardian és még sokan mások. Még az a alatt is meghatározták A szenátus banki bizottsága, ahol J. Christopher Giancarlo vallotta és közölte az Egyesült Államok szenátusával.

Itt határozta meg hodl-t, mint a „Tartsa meg a drága életet” hátteret. Mivel a „hodl” szó népszerűsége egyre népszerűbbé vált, a mém is hordozta ezt a meghatározást. A szó azonban a bitcointalk felhasználó hibás írásához vezethető vissza 2013-ban, és ez továbbra is így marad.

A Chris Record Vlogs nevű youtuber rap dalt készített a hodlingról.

A Hodl a múlt héten debütált ma este John Oliverrel is.

És e-Toro szórakoztatta a hodl-t hasonlóságokkal Hodorral a Game of Thrones című tévéshow-ból.

A Hodl-t népszerű becenévként használták a bitcoinosok körében olyan népszerű twitter-fiókokkal, mint @MrHodl és @hodlonaut használva a kifejezést álneveikben. A kifejezés annyira ikonikus, hogy egy csere HodlHodl, a nevükben használta.

Egyéb mémek

A valaha oly híres Hodl mellett léteznek más mémek is kriptoverzióban. Van „Amikor a Hold”, egy olyan kifejezés, amellyel megkérdezik, hogy az általuk tartott vagy tartott pénzérme ára mennyire fog drágulni. Van még egy „Amikor a Lambo”, azt is megkérdezték, hogy mikor emelkedik az ár, menjen fel annyit, hogy vásároljon egy Lamborghinit, egy luxus járművet, amelyet a gazdagságának jelzésére használnak.

Bitcoin és piaci grafikon

Van még egy kifejezés, amelyet elgépelés miatt találtak ki, ezúttal a Reddit-től származik az r / bitcoinmarkets-en. 2014. november 11-én egy Reddit felhasználó „qwsazxcde1” néven ezt közzétette.

Reddit képernyőkép

Nyilvánvalóan azt akarta mondani, hogy „Ez az urak”, de az 1D EMA átkelése miatti izgatottsága közepette átcsúsztatta az „azt”. A „qwsazxcde1” sajnos a medvepiacnak még nem volt vége, az ár esett, és a bikapiac csak 2015 nyarán indult újra..

Van mindenki kedvenc Maxtrix mémje, Morpheus, aki azt mondja Neo-nak, hogy nem kell eladnia a Bitcoins-ját, amikor megcsillan.

Mátrix mém

Van egy olyan klasszikus Reddit varázsló mém, amelyet fantasztikusan lefed ez közepes cikk.

A medium.com képernyőképe Medium.com – Hogyan érte el a Reddit hirdetés a Bitcoin-t

Annak ellenére, hogy léteztek más mémek, és még több mém jön létre minden nap, nincs olyan klasszikus, jól szeretett és értelmes mém, mint a hodl. Mindenki imádja, beleértve a Bitcoinereket, az Ethereum szerelmeseit, a Ripplereket és még a Bcash embereit is. Ez minden dolog kriptográfia és továbbra is meghatározó szó lesz mindannyiunk számára. Hodl.

A Billfodl úgy oldja meg ezt a problémát, hogy könnyű, biztonságos és újrafelhasználható megoldást kínál arra, hogy mnemonikáját biztonságban tudja tartani a tűz és a víz okozta károktól. Készüljön fel a következő alkalommal, amikor a portfólióját bejárja, és fektessen be ma egy Billfodl-be, és váljon igazi hodlerré.

Vegyél egy Billfodlt

GYIK

Mi az a Bitcoin?

A Bitcoin kriptopénznek számít. Küldhet vagy fogadhat Bitcoin-t az interneten keresztül, anélkül, hogy valódi identitáshoz kapcsolódna.

A Bitcoin jó befektetés?

Ha rövid távú profitra vágyik, a Bitcoin nagyszerű befektetés. De jó hosszú távú befektetés is lehet, a nagy piaci kereslet miatt.

Ki kereste a legtöbb pénzt a Bitcoin-ból?

Satoshi Nakamoto a legtöbb pénzt kereste a Bitcoinból, mivel ő az első decentralizált digitális pénznem feltalálója. Meg is valósította az első blokkláncot.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map