Ripple (XRP) pénztárca létrehozása Kezdő útmutató

Mivel a kriptovaluta piac ismét figyelemfelkeltő, miután a Bitcoin (BTC) meghaladta a 15 000 dollárt, a felhasználók új módszereket keresnek virtuális pénznemük tárolására.

Ebben a cikkben arról fogunk beszélni, hogyan lehet Ripple pénztárcát létrehozni az érmék tárolására. Ez két hideg pénztárcát (Ledger és papír pénztárca) és meleg pénztárcát tartalmaz.

Alapvető ismeretek a Ripple-ről (XRP)

A Ripple, az XRP virtuális valuta mögött álló vállalat az elmúlt években azon dolgozott, hogy új megoldásokat kínáljon a pénzügyi vállalatoknak szerte a világon, hogy az alapokat határokon át lehessen vinni. Ha egy vállalat pénzt akar küldeni vagy fogadni, akkor könnyen igénybe veheti a Ripple szolgáltatásait, vagy akár XRP-t is vásárolhat, és felhasználhatja likviditás megszerzésére..

Magánszemélyek, rajongók és befektetők úgy vélik, hogy az XRP értéke a jövőben növekedhet. Mindez annak köszönhető, hogy a bankok és nagyvállalatok határon átnyúló tranzakciók feldolgozására vásárolták meg. Ha van egy nem likvid fiat folyosó, akkor a vállalatok számára nehéz lesz feldolgozni az átutalásokat. Az XRP használatával a vállalatok könnyedén megvásárolhatják a virtuális valutát helyi pénznemben, elküldhetik egy másik országba, és eladhatják az XRP-t a helyi pénznemért..

A fent említett folyamat csak néhány másodpercet vesz igénybe, és csak egy töredéke kerül egy hagyományos fiat-fiat tranzakció árának. Jelenleg minden XRP érme 0,222592 euróért megvásárolható, piaci kapitalizációja 9 956 072 621 euró. Ezzel az XRP a negyedik legnagyobb kriptovaluta a Bitcoin (BTC), az Ethereum (ETH) és a Tether (USDT) után..

Az első hardveres Ripple pénztárca létrehozása

Ha már megszerezte első XRP-érmeit egy tőzsdén, érdemes tudni, hogyan kell ezeket az alapokat tárolni. A virtuális valuták cserében hagyása nagyon veszélyes. A múltban sok ilyen cserét feltörtek, ami végül a felhasználók pénzét érintette.

Ezért a legjobb dolog, ha olyan pénztárcákat használ, amelyekhez hozzáfér a privát kulcsokhoz. Ez nagyon hasznos lenne az érmék és az alapok védelme érdekében. Csak neked kell hozzáférned a pénztárcád privát kulcsaihoz.

A legjobb Ripple pénztárca, amelyet használhat, a Ledger által biztosított. A Ledger egy olyan vállalat, amely szolgáltatásokat és termékeket kínál azoknak a kriptográf felhasználóknak, akik meg akarják védeni alapjaikat és érmeiket.

Mindent egybevetve, nem kell létrehoznia, mivel egyszerűen megveszi. A Ledger két fő eszközt értékesít, a Ledger Nano S és a Ledger Nano X. Ez utóbbi egy fejlettebb pénztárca, amelyet úgy alakítottak ki, hogy kábel nélkül is működjön. A Bluetooth használatával közvetlenül csatlakoztathatja számítógépéhez vagy okostelefonjához, és a Ledger Live alkalmazással kezelheti pénzeszközeit.

Ez a két hardvertárca biztonsági jellemzőinek és funkcionalitásának köszönhetően a piacon a legjobb egység. A legjobb Ripple pénztárca az, amely lehetővé teszi az alapok biztonságos tárolását, és hosszú távon megvédené őket, ha befektető vagy.

Ha el akarja kezdeni a Ledger pénztárca használatát, akkor a hivatalos webhelyén keresztül kell megszereznie. A Ledger Nano S ára 59 euró, és sokféle színben kapható. Eközben a Ledger Nano X 119 eurós áron beszerezhető. Ha még jobban védeni akarja magát, könnyen megvásárolhatja mindkét pénztárcát, és a piacon a legjobb Ripple pénztárca konfigurációval rendelkezik. Azok a felhasználók, akik együtt vásárolják a Ledger Nano X-et és a Ledger Nano S-t, 149 euró árat fizetnének.

A pénztárca felállításához egyszerűen kövesse a vállalat hivatalos webhelyén, vagy a nemrégiben vásárolt Ripple pénztárca dobozában található utasításokat..

Első XRP-jének elküldéséhez a megvásárolt Ledger Nano-hoz le kell töltenie az XRP alkalmazást a pénztárcába. Ezután kezdje el használni a Ledger Live alkalmazást, amely végigvezeti Önt az érmék kezelésének folyamatán. Nagyon felhasználóbarát, vagyis nagyon valószínűtlen, hogy problémát okozna az XRP-érmék kézhezvétele.

A papír hullámos pénztárca létrehozása

A fent említett opció nagyon hasznos azoknak a hosszú távú felhasználóknak, akik nagy mennyiségű XRP-t tartanak eszközeiken. Az újonnan érkezők számára azonban valahogy nehéz lenne elkezdeni a megvásárolt és felállított pénztárca használatát.

Ha el akarja tárolni érméit, és pénzeszközeinek valódi tulajdonosa lehet, a legjobb dolog, amit tehet, ha nincs hardveres pénztárca, az a, ha papír pénztárcát használ. A papír pénztárca nagyon hasznos, mert megnyugvást nyújtana az alapok tárolásához, tudva, hogy hackerek vagy támadók nem férnek hozzá.

coinswitch.co

A papír Ripple pénztárca létrehozásához el kell mennie a hivatalos oldal és kövesse az ott megadott utasításokat. Nagyon könnyű lesz felállítani ezt a pénztárcát. Csak elő kell állítania a papír pénztárcáját, ki kell nyomtatnia, vagy le kell töltenie az alkalmazást a telefonjára.

Ez a papír pénztárca hasonló funkciókkal rendelkezik, mint egy hardver pénztárca, de egyszerűen csak egy darab papír lenne. Ezért nagyon óvatosnak kell lennie a pénztárca kezelésében. Könnyű módon elveszhet vagy megsemmisülhet, ha nem vagy elég körültekintő.

Miután elkészítette a pénztárcapapírt, elküldhet hozzá némi pénzt. Ezt egy másik pénztárcából vagy pénzváltóból teheti meg, ha nemrég vásárolt néhány XRP-érmét. A kinyomtatott cím az a cím, ahová elküldheti az érméket.

Ennek a Ripple pénztárcának lehetősége lesz annyi XRP-t fogadni, amennyire csak kívánja. Azonban általában hasznos és ajánlott különböző pénztárcákkal rendelkezni, ahol tárolhatja pénzeszközeit arra az esetre, ha valami történne az elsővel. Ezenkívül meg kell védenie a papír pénztárca magánkulcsait is.

Bár ez nagyon jó megoldás az XRP érmék tárolására, ennek hátránya van: nem kényelmes napi használat. Rendkívül hasznosnak tartja az XRP tárolását, ha hosszabb ideig nem használja őket.

Ripple Hot Wallet létrehozása

Ha forró Ripple pénztárcát szeretne létrehozni, ez könnyebb és gyorsabb lehet, mint más megoldásoknál. Ez azonban kevésbé biztonságos lehetőség, mint a hardvertárcák vagy a papírtárcák, amelyeket hűtőtárcának tekintenek – nincsenek csatlakozva az internethez.

A forró pénztárcák lehetnek a cserék, az okostelefonos alkalmazások vagy az online szolgáltatások által kínált megoldások. A piacon sok olyan Ripple pénztárca létezik, amelyek az interneten keresztül elérhetők, és amelyek nagyon felhasználóbarátak.

Általánosságban elmondható, hogy ha XRP virtuális pénznemét költi, akkor mindenképpen ezeket a pénztárcákat szeretné használni, hogy ne tárolja az összes érmét, hanem hogy legyen valamilyen kis mennyiségű XRP, amelyet bármikor felhasználna, amire vágyik. Ha okostelefonján van a pénztárca, mindenhová magával viszi az XRP-alapokat, ahová a készülékét viszi.

Mindazonáltal, ha biztos akar lenni abban, hogy pénzeszköze biztonságos helyen van, akkor használjon asztali pénztárcát egy olyan számítógépen, amely tiszta és a vírusok korábban nem érintették. Sok támadó általában fájlok széles skáláján telepíti a rosszindulatú programokat a számítógépekre.

Annak érdekében, hogy forró pénztárcát hozzon létre egy cserében, csak fiókot kell nyitnia a platformján, és vásárolnia kell egy XRP-t. Ha korábban volt néhány XRP-érme, el is küldhette őket erre a pénztárcára.

Következtetés

Ebben a cikkben megosztottuk veletek, hogyan hozhatunk létre egy Ripple pénztárcát, és milyen egyszerű megkezdeni az alapok fogadását vagy tárolását. Összegezve: az XRP tárolásának legjobb lehetősége egy hardveres Ripple pénztárca használata. Ez megvédené pénzeszközeit a tőzsdéket és más kriptotárcákat és platformokat célzó támadásoktól és hackerektől..

Ha a hordozhatóságot részesíti előnyben, akkor a legjobb dolog egy forró pénztárca, például mobil vagy asztali pénztárca használata. Ez bizonytalanabb lesz az alapjait illetően, ha hosszú távú befektető vagy, tekintve, hogy számítógépét vagy mobil eszközeit vírus fertőzheti meg.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map