Stabil érmék – mik ezek és mit jelentenek?

stabil érmék

A kriptovaluta-világ egyik fő kérdése, hogy a megvásárolható és kereskedhető érmék nagy része nem tartja folyamatosan értékét. Valójában vagy szupergyorsan emelkednek vagy csökkennek az értékükben, ezért kreatív módot kell találnia ennek a folyamatnak a kezelésére. És stabil érmék segíthetnek.

Mik azok a stabil érmék?

Ezek olyan kriptovaluták, amelyeket stabil értékek fenntartására terveztek. A Tether jó példa, mert ez egy blockchain alapú eszköz, amely továbbra is 1 dollárért fog kereskedni. Az USD-hez kapcsolódik, és hosszú távon ez is így lesz. Bár minden stabil érmének megvan a maga részaránya a mechanizmusban, mindegyiknek ugyanaz a fő gondolata. Biztosítékot tartanak és kezelik az utánpótlást. Ez ösztönzőket kínál a piac számára az érme adott áron történő kereskedelme érdekében.

stabil érmék

Ban,-ben kriptovaluta mindig vannak korlátozások és kereskedések, amelyeket egyszerűen nem lehet megtenni, mert egy adott valutát használ. Nyilvánvalóan ez lesz a kérdés nagyrészt, különösen a korlátozások és előírások miatt. A tőzsdék nem lesznek képesek USD-vel üzletet kötni, ezért olyan kriptovalutákra kell támaszkodniuk, amelyek az értéküket a lehető leghosszabb ideig stabilan tartják..

Stabil érmék használata

A kriptovaluta tőzsdék nyilvánvalóan inkább a stabil érmék használatát kedvelik, mert ezek megtartják értéküket, és az embereket jobban érdekli azok nagyszerű és egyedi értékesítése és felhasználása. Az ilyen stabil érmék használata mindig fontos, mert sokkal jobban összpontosít és jobban bízik az általad összpontosított megoldásokban. Legtöbbször ezt nagyon nehéz megtenni, ezért mindig ki kell lépnie a határokat, amikor megpróbálja megtalálni az Ön igényeinek megfelelő megoldásokat. Soha nem könnyű megpróbálni elérni a nagyszerűséget, különösen hosszú távon, és minél többet teszel, annál jobb lesz.

A stabil érmék némelyikével az a kérdés, hogy kiszolgáltatottak az összeomlásnak. Problémák esetén az olyan érmék, mint a Tether, nem rendelkeznek megfelelő összegű USD fedezettel ahhoz, hogy visszafizethessék a fiatba. Ez összeomláshoz vezethet, ha nem megfelelően kezelik, így hosszú távon rendkívül fontos tudnia, hogyan kell mindezeket kezelni és kezelni..

De a kötés nem az egyetlen stabil érme odakinn. A Gemini stabil érmék szintén 1: 1-es megközelítést alkalmaznak az USD-nél. Ami itt jobbá teszi őket, az az, hogy megfelelnek a szabályozásnak és átláthatóak. Ez mindenképpen megtérül, és sokkal jobb szerepet és hűvösebb eredményeket hoz Önnek, hogy folyamatosan felfedezhesse. De a kezdeményezésben részt vevő kormányok valóban problémákkal küzdenek, mert a platform bármilyen fiókot befagyaszthat, és nem engedheti meg, hogy a tulajdonos továbbítsa a tokeneket. Az a tény, hogy egyetlen kudarcpont van, rendben lehet, de a tokenek át nem adhatóvá tétele nyilvánvalóan jelentős hátrány.

stabil állományok

MakerDao

Ez egy decentralizált autonóm szervezet, amely az USA dollárral szemben is működik. De az Ethereum támogatja, ami nagyon fontos. DAI stabil érméjük szintén 1 dollárt ér, és a stabilitást egy nagyon hatékony intelligens szerződési rendszeren keresztül tartják fenn, amelyet autonómnak terveztek. Annak érdekében, hogy megszerezhesse a DAI érmét, el kell küldenie a tokeneket a Maker platformra, és ezek lezárják a tokeneket. Ez az első stabil érme, amelyet az ETH támogat. Hátránya, hogy szuper bonyolult és lassan halad. Tehát nem biztos, hogy képes biztosítani azt az általános sebességet és hatékonyságot, amelyet sokan elvárnak az ilyesmitől. Kezdeni még mindig megéri, de az eredmények mindenképpen javíthatók vele.

Basecoin

Ez még egy példa az érmékre, amelyek fenntartják az 1 dolláros megközelítést, de itt a konszenzust használják fő hangsúlyként. A helyzet alapján szerződnek és bővítik az érmekínálatot. Abban az esetben, ha az érme értéke nem éri el az 1 dollárt, arra kényszerítik az érmetulajdonosokat, hogy kötvényeket vásároljanak, és az ehhez használt érméket megsemmisítik. Tehát az ár növekedésével eltávolítják az esetleges extra érméket a stabilitás fenntartása érdekében. Nagyszerű megközelítést kínál a stabil érmék felé, és nagyszerű a megközelítés. Kiemelt alapok biztosítják, de az alapkötvények folyamatához hitre van szükség a protokollban, és ez gyakran kétélű kard lehet, mint nem.

Havven

Havven szintén a stabilitásra koncentrál, de esetükben van egy rendszerük, amely automatikusan két érmével támasztja alá magát. A Nomins az első érme, és ez a stabil érme. A Havvens tartalék jelzők. A Nomins tranzakciókért díjat fizet a cég, és a rendszer felszabadítja a Havvens-t, hogy stabilizálja magát és elkerülje a problémákat.

Előnyök és hátrányok a kriptográfia számára

Ahogy el tudjátok képzelni, az elsődleges előny az, hogy stabilitást kapunk a kriptovaluta világban, amit jelenleg nagyon nehéz elérni. Nem csak ez, de olyan rendszerek, amelyek automatikusan beállítják és korrigálják magukat annak érdekében, hogy elkerüljék bizonyos értékek túllépését, szuper lenyűgöző, és nagyon érdemes használni.

Hátránya, hogy sok ilyen rendszer szuper bonyolult, és ez azt jelenti, hogy időnként meghibásodhatnak, ha a legkisebb hiba is előfordul. Ennek ellenére nagyon fontos az a tény, hogy stabil érmékkel rendelkezhetünk, és értelmesen használhatjuk őket tranzakciókhoz. A legtöbb stabil érme jó ideje képes megőrizni likviditását és értékét. Ez azt jelenti, hogy a stabil kriptovaluták lehetősége mindenképpen megvan. Csak bíznunk kell bennük, és az itt létrehozott rendszerre kell hagyatkoznunk, hogy hosszú távon jobb és erőteljesebb eredményeket érjünk el. Mindenképpen érdemes megnézni a stabil érméket, ha stabil kriptovalutákat szeretne!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map