Szolgáltatás feltételei

ÁTTEKINTÉS

Ezt a weboldalt az Emissary Ventures LLC üzemelteti. Az egész webhelyen a „mi”, a „mi” és a „mi” kifejezések az Emissary Ventures LLC-re utalnak. Az Emissary Ventures LLC felajánlja ezt a weboldalt, beleértve az ezen a webhelyen elérhető összes információt, eszközt és szolgáltatást Önnek, a felhasználónak, azzal a feltétellel, hogy Ön elfogadja az itt megadott feltételeket, feltételeket, irányelveket és közleményeket..

Ha meglátogatja webhelyünket és / vagy vásárol valamit tőlünk, akkor részt vesz a „Szolgáltatásunkban”, és vállalja, hogy az alábbi feltételek és kötelezettségek („Szolgáltatási feltételek”, „Feltételek”) kötelezőek, beleértve azokat a további feltételeket és irányelveket is itt hivatkozott és / vagy hiperhivatkozással elérhető. A jelen Általános Szerződési Feltételek a webhely minden felhasználójára vonatkoznak, beleértve korlátozás nélkül azokat a felhasználókat is, akik böngészők, szállítók, ügyfelek, kereskedők és / vagy a tartalom közreműködői..

Kérjük, figyelmesen olvassa el ezeket az Általános Szerződési Feltételeket, mielőtt belépne vagy használná weboldalunkat. A webhely bármely részének elérésével vagy használatával elfogadja, hogy köti ezeket a Szolgáltatási feltételeket. Ha nem ért egyet a jelen szerződés összes feltételével, akkor nem férhet hozzá a webhelyhez, és nem használhat semmilyen szolgáltatást. Ha ezeket a Szolgáltatási feltételeket ajánlatnak tekintik, az elfogadás kifejezetten a jelen Szolgáltatási feltételekre korlátozódik.

A jelenlegi áruházhoz hozzáadott minden új szolgáltatásra vagy eszközre szintén a Szolgáltatási feltételek vonatkoznak. Ezen az oldalon bármikor megtekintheti az Általános Szerződési Feltételek legfrissebb verzióját. Fenntartjuk a jogot a jelen Általános Szerződési Feltételek bármely részének frissítésére, megváltoztatására vagy cseréjére, frissítések és / vagy változtatások közzétételével a weboldalunkon. Az Ön felelőssége, hogy rendszeresen ellenőrizze ezt az oldalt a változásokért. A változások közzétételét követően a webhely folyamatos használata vagy a webhelyhez való hozzáférés a módosítások elfogadását jelenti.

Áruházunk a Shopify Inc. házigazdája. Ők biztosítják számunkra az online e-kereskedelmi platformot, amely lehetővé teszi számunkra, hogy termékeinket és szolgáltatásainkat eladhassuk Önnek..

1. SZAKASZ – ONLINE BOLT FELTÉTELEK

A jelen Általános Szerződési Feltételek elfogadásával Ön kijelenti, hogy a lakóhelye szerinti államban vagy tartományban legalább nagykorú, vagy hogy a lakóhelye szerinti államban vagy tartományban teljes vagy, és beleegyezését adta engedje meg bármelyik kiskorú eltartottjának, hogy használja ezt a weboldalt. Nem használhatja termékeinket semmilyen illegális vagy jogosulatlan célra, és a Szolgáltatás használatakor sem sértheti az Ön joghatósága alá tartozó törvényeket (beleértve, de nem kizárólagosan a szerzői jogi törvényeket). Nem továbbíthat semmilyen férget, vírust vagy romboló jellegű kódot. A Feltételek bármelyikének megsértése vagy megszegése a Szolgáltatások azonnali felmondását eredményezi.

2. SZAKASZ – ÁLTALÁNOS FELTÉTELEK

Fenntartjuk a jogot, hogy bárki számára bármikor megtagadhassuk a szolgáltatást. Megértette, hogy a tartalma (a hitelkártya-információkat nem beleértve) titkosítatlanul továbbítható, és (a) továbbítást tartalmazhat különféle hálózatokon keresztül; és b) a csatlakozó hálózatok vagy eszközök műszaki követelményeinek való megfelelés és azokhoz való igazodás módosítása. A hálózaton keresztül történő átvitel során a hitelkártya-információk mindig titkosítva vannak. Ön vállalja, hogy nem reprodukálja, másolja, másolja, értékesíti, nem értékesíti vagy használja tovább a Szolgáltatás bármely részét, a Szolgáltatás használatát, illetve a Szolgáltatáshoz való hozzáférést vagy a webhely bármely kapcsolatát, amelyen keresztül a szolgáltatást nyújtják, kifejezett írásbeli engedélyünk nélkül. . Az ebben a megállapodásban használt fejlécek csak a kényelem érdekében szerepelnek, és nem korlátozzák vagy más módon érintik a jelen Feltételeket.

3. SZAKASZ – Az információk pontossága, teljessége és időszerűsége

Nem vagyunk felelősek, ha az ezen az oldalon elérhető információk nem pontosak, teljesek vagy aktuálisak. Az ezen az oldalon található anyag csak általános tájékoztatás céljából készült, és nem szabad az elsődleges, pontosabb, teljesebb vagy időszerűbb információforrások megkérdezése nélkül döntések meghozatalakor egyedüli alapon felhasználni vagy felhasználni. Az ezen az oldalon található anyagokra való bármiféle támaszkodás saját felelősségére történik. Ez a webhely bizonyos történelmi információkat tartalmazhat. A történelmi információk szükségszerűen nem aktuálisak, és csak tájékoztató jellegűek. Fenntartjuk a jogot, hogy bármikor módosítsuk a webhely tartalmát, de nem vagyunk kötelesek frissíteni a webhelyünkön található információkat. Ön egyetért azzal, hogy az Ön felelőssége figyelemmel kísérni az oldalunk változását.

4. SZAKASZ – A SZOLGÁLTATÁS ÉS AZ ÁRAK MÓDOSÍTÁSAI

Termékeink ára előzetes értesítés nélkül változhat. Fenntartjuk a jogot, hogy bármikor, előzetes értesítés nélkül módosítsuk vagy megszüntessük a Szolgáltatást (vagy annak bármely részét vagy tartalmát). A Szolgáltatás bármilyen módosításáért, árváltozásáért, felfüggesztéséért vagy megszüntetéséért nem vagyunk felelősek Önnek vagy harmadik félnek..

5. SZAKASZ – TERMÉKEK VAGY SZOLGÁLTATÁSOK (adott esetben)

Bizonyos termékek vagy szolgáltatások kizárólag online elérhetők a weboldalon keresztül. Ezeknek a termékeknek vagy szolgáltatásoknak korlátozott mennyisége lehet, és csak a visszaküldési irányelveinknek megfelelően kerülnek visszaszolgáltatásra vagy cserére. Mindent megtettünk azért, hogy a lehető legpontosabban jelenítsük meg termékeink boltban megjelenő színeit és képeit. Nem tudjuk garantálni, hogy a számítógép monitorának bármilyen színű kijelzője pontos lesz. Fenntartjuk a jogot, de nem kötelezzük magunkat arra, hogy termékeink vagy Szolgáltatásaink értékesítését bármely személyre, földrajzi régióra vagy joghatóságra korlátozzuk. Ezt a jogot eseti alapon gyakorolhatjuk. Fenntartjuk a jogot, hogy korlátozzuk az általunk kínált termékek vagy szolgáltatások mennyiségét. Minden termékleírás vagy termékár bármikor, előzetes értesítés nélkül, kizárólag a mi belátásunk szerint változhat. Fenntartjuk a jogot, hogy bármikor megszüntessük a termékeket. Az ezen a webhelyen tett bármely termék vagy szolgáltatás ajánlata érvénytelen, ha tiltott. Nem garantáljuk, hogy az Ön által vásárolt vagy megszerzett bármely termék, szolgáltatás, információ vagy más anyag minősége megfelel az Ön elvárásainak, vagy hogy a Szolgáltatásban felmerülő hibákat kijavítják.

6. SZAKASZ – A SZÁMLÁZÁS ÉS A SZÁMLÁK INFORMÁCIÓJÁNAK PONTOSSÁGA

Fenntartjuk a jogot arra, hogy visszautasítsuk a nálunk leadott megrendeléseket. Saját belátásunk szerint korlátozhatjuk vagy törölhetjük a vásárolt mennyiségeket személyenként, háztartásonként vagy megrendelésenként. Ezek a korlátozások magukban foglalhatják az ugyanazon ügyfélszámlán vagy ugyanazon hitelkártyán, vagy ugyanazon hitelkártyán leadott megrendeléseket és / vagy ugyanazon számlázási és / vagy szállítási címet használó megrendeléseket. Abban az esetben, ha módosítunk vagy lemondunk egy megrendelést, megpróbálhatjuk értesíteni Önt a megrendelés időpontjában megadott e-mail és / vagy számlázási cím / telefonszám felvételével. Fenntartjuk a jogot, hogy korlátozzuk vagy megtiltjuk azokat a megrendeléseket, amelyeket egyedüli megítélésünk szerint kereskedők, viszonteladók vagy forgalmazók adnak le.

Ön vállalja, hogy aktuális, teljes és pontos vásárlási és számlaadatokat közöl minden üzletünkben végrehajtott vásárláshoz. Ön vállalja, hogy azonnal frissíti fiókját és egyéb adatait, beleértve az e-mail címét és a hitelkártya számát, valamint a lejárati dátumokat, hogy a tranzakciókat befejezhessük és szükség esetén felvegyük Önnel a kapcsolatot.

További részletekért kérjük, olvassa el a visszatérési irányelveinket.

7. SZAKASZ – OPCIONÁLIS ESZKÖZÖK

Hozzáférést nyújthatunk olyan harmadik féltől származó eszközökhöz, amelyek felett nem figyelünk, és nem rendelkezünk semmilyen irányítással és információval. Ön tudomásul veszi és elfogadja, hogy hozzáférést biztosítunk az olyan eszközökhöz, „amilyenek vannak” és a „rendelkezésre állóak”, bármilyen garancia, kijelentés vagy feltétel nélkül, és mindenféle jóváhagyás nélkül. Nem vállalunk semmilyen felelősséget az opcionális harmadik féltől származó eszközök használatából eredő vagy ahhoz kapcsolódóan. A webhelyen kínált opcionális eszközök bármilyen felhasználása kizárólag saját felelősségére és belátása szerint történik, és meg kell győződnie arról, hogy ismeri és jóváhagyja azokat a feltételeket, amelyek mellett az eszközöket az érintett harmadik fél szolgáltatója biztosítja. A jövőben új szolgáltatásokat és / vagy szolgáltatásokat is kínálhatunk a weboldalon keresztül (ideértve az új eszközök és források kiadását). Az ilyen új funkciókra és / vagy szolgáltatásokra a jelen Szolgáltatási feltételek is vonatkoznak.

8. SZAKASZ – HARMADIK FELEK LINKEI

A Szolgáltatásunkon keresztül elérhető bizonyos tartalom, termékek és szolgáltatások harmadik felektől származó anyagokat is tartalmazhatnak. Az ezen a webhelyen található harmadik felek linkjei olyan harmadik fél webhelyeire irányíthatnak, amelyek nem állnak kapcsolatban velünk. Nem vagyunk felelősek a tartalom vagy pontosság vizsgálatáért vagy értékeléséért, és nem vállalunk garanciát, és nem vállalunk felelősséget semmilyen harmadik féltől származó anyagért vagy weboldalért, vagy harmadik fél bármilyen más anyagáért, termékéért vagy szolgáltatásáért. Nem vagyunk felelősek semmilyen kárért vagy kárért, amely áruk, szolgáltatások, erőforrások, tartalom megvásárlásával vagy felhasználásával, vagy bármilyen más tranzakcióval kapcsolatos, bármely harmadik fél weboldalával kapcsolatban. Kérjük, mielőtt bármilyen tranzakcióba kezdene, gondosan olvassa el a harmadik fél irányelveit és gyakorlatát, és győződjön meg róla, hogy megérti azokat. A harmadik fél termékeivel kapcsolatos panaszokat, állításokat, aggályokat vagy kérdéseket a harmadik félnek kell címezni.

9. SZAKASZ – FELHASZNÁLÓI ÉSZREVÉTELEK, VISSZAJELZÉS ÉS EGYÉB BEADÁSOK

Ha kérésünkre bizonyos konkrét beadványokat (például versenypályázatokat) küld el, vagy kérésünk nélkül kreatív ötleteket, javaslatokat, javaslatokat, terveket vagy egyéb anyagokat küld online, e-mailben, postai úton vagy más módon (együttesen: “megjegyzések”), Ön elfogadja, hogy bármikor, korlátozás nélkül szerkeszthetjük, másolhatjuk, közzétehetjük, terjeszthetjük, lefordíthatjuk és más módon bármilyen médiumban felhasználhatjuk azokat a megjegyzéseket, amelyeket Ön nekünk továbbított. Nem vagyunk és nem vagyunk kötelesek (1) bármilyen észrevételt bizalmasan fenntartani; (2) kártérítés fizetése az esetleges észrevételekért; vagy (3) válaszolni minden észrevételre. Lehet, de nem kötelezzük el, figyelemmel kísérhetjük, szerkeszthetjük vagy eltávolíthatjuk azt a tartalmat, amelyet saját belátásunk szerint jogellenesnek, sértőnek, fenyegetőnek, rágalmazónak, rágalmazónak, pornográfnak, obszcénnek vagy más módon kifogásolhatónak tartunk, vagy bármely fél szellemi tulajdonát vagy a jelen Általános Szerződési Feltételeket sértik. . Ön elfogadja, hogy megjegyzései nem sértik harmadik fél semmilyen jogát, beleértve a szerzői jogokat, a védjegyeket, a magánélet védelmét, a személyiséget vagy más személyes vagy tulajdonosi jogokat. Továbbá elfogadja, hogy megjegyzései nem tartalmaznak rágalmazó vagy más módon törvénytelen, sértő vagy obszcén anyagot, vagy olyan számítógépes vírust vagy más rosszindulatú programot tartalmaznak, amely bármilyen módon befolyásolhatja a Szolgáltatás vagy bármely kapcsolódó webhely működését. Nem használhat hamis e-mail címet, nem tehet úgy, mintha valaki más lenne, és más módon félrevezetne minket vagy harmadik feleket a hozzászólások eredetét illetően. Kizárólag Ön felel minden észrevételért és azok pontosságáért. Nem vállalunk felelősséget és nem vállalunk felelősséget az Ön vagy bármely harmadik fél által közzétett megjegyzésekért.

10. SZAKASZ – SZEMÉLYES INFORMÁCIÓK

Az Ön személyes adatait az áruházon keresztül adatvédelmi irányelveink szabályozzák. Adatvédelmi irányelveink megtekintéséhez.

11. SZAKASZ – HIBÁK, PONTOSSÁGOK ÉS KIHAGYÁSOK

Előfordulhat, hogy webhelyünkön vagy a Szolgáltatásban olyan információk találhatók, amelyek tipográfiai hibákat, pontatlanságokat vagy hiányosságokat tartalmaznak, amelyek a termékleírásokhoz, az árakhoz, az akciókhoz, az ajánlatokhoz, a termék szállítási díjaihoz, a szállítási időkhöz és az elérhetőséghez kapcsolódhatnak. Fenntartjuk a jogot az esetleges hibák, pontatlanságok vagy hiányosságok kijavítására, valamint az információk megváltoztatására, frissítésére vagy a megrendelések törlésére, ha a Szolgáltatásban vagy a kapcsolódó webhelyeken található információk előzetes értesítés nélkül bármikor pontatlanok (beleértve a megrendelés benyújtását követően is). . Nem vállalunk kötelezettséget a Szolgáltatásban vagy bármely kapcsolódó weboldalon található információk frissítésére, módosítására vagy pontosítására, beleértve korlátozás nélkül az árképzéssel kapcsolatos információkat is, kivéve, ha a törvény előírja. A Szolgáltatásban vagy bármely kapcsolódó webhelyen nem kell megadni a megadott frissítési vagy frissítési dátumot, annak jelzésére, hogy a Szolgáltatásban vagy bármely kapcsolódó webhelyen található összes információ módosult vagy frissült.

12. SZAKASZ – TILTOTT HASZNÁLATOK

A Szolgáltatási Feltételekben meghatározott egyéb tilalmakon kívül tilos a webhelyet vagy annak tartalmát használni: (a) bármilyen törvénytelen célra; (b) felszólítani másokat jogellenes cselekmények végrehajtására vagy azokban való részvételre; (c) bármely nemzetközi, szövetségi, tartományi vagy állami szabályozás, szabály, törvény vagy helyi rendelet megsértése; (d) szellemi tulajdonjogaink vagy mások szellemi tulajdonjogainak megsértése vagy megsértése; e) nem, szexuális irányultság, vallás, etnikai hovatartozás, faj, életkor, nemzeti származás vagy fogyatékosság alapján zaklatás, bántalmazás, sértés, ártalom, becsmérlés, rágalmazás, becsmérlés, megfélemlítés vagy megkülönböztetés; f) hamis vagy félrevezető információk benyújtása; (g) vírusok vagy bármilyen más típusú rosszindulatú kód feltöltése vagy továbbítása, amelyet bármilyen módon felhasználnak vagy felhasználhatnak, amely befolyásolja a Szolgáltatás vagy bármely kapcsolódó webhely, más webhely vagy Internet internet működését vagy működését; h) mások személyes adatainak összegyűjtése vagy nyomon követése; i. levélszemét, adathalász, gyógyszer, ürügy, pók, mászás vagy kaparás; j) bármilyen obszcén vagy erkölcstelen célból; vagy (k) a Szolgáltatás vagy bármely kapcsolódó webhely, más weboldal vagy az Internet biztonsági funkcióinak megzavarása vagy megkerülése. Fenntartjuk a jogot, hogy a tiltott felhasználások megsértése miatt megszüntessük a Szolgáltatás vagy bármely kapcsolódó weboldal használatát.

13. SZAKASZ – GARANCIÁK NYILATKOZATA; KORLÁTOLT FELELŐSSÉG

Nem garantáljuk, nem képviseljük és nem garantáljuk, hogy szolgáltatásunk zavartalan, időszerű, biztonságos vagy hibamentes lesz. Nem garantáljuk, hogy a szolgáltatás használatával elérhető eredmények pontosak és megbízhatóak lesznek. Ön elfogadja, hogy időről időre megszüntethetjük a szolgáltatást határozatlan időre, vagy bármikor lemondhatjuk a szolgáltatást, Önnek szóló értesítés nélkül. Ön kifejezetten elfogadja, hogy a szolgáltatás használatát vagy képtelenségét kizárólag a saját felelősségére vállalja. A szolgáltatást, valamint az Ön által a szolgáltatás révén átadott összes terméket és szolgáltatást (kivéve, ha azt kifejezetten kijelentettük) az Ön számára „olyan állapotban” és „rendelkezésre álló” formában nyújtjuk, bármilyen kifejezett, vagy bármilyen garancia vagy feltétel nélkül. hallgatólagos, beleértve az összes implicit garanciát vagy feltételt a forgalomképességről, az értékesíthető minőségről, a meghatározott célra való alkalmasságról, a tartósságról, a tulajdonjogról és a jogsértés tilalmáról. A Billfodl, igazgatóink, tisztviselőink, alkalmazottaink, leányvállalataink, ügynökeink, vállalkozóink, gyakornokok, beszállítók, szolgáltatók vagy engedélyezők semmilyen esetben nem felelnek semmilyen sérülésért, veszteségért, kárigényért, vagy bármilyen közvetlen, közvetett, esetleges, büntető, különleges vagy bármilyen következményes kár, ideértve korlátozás nélkül az elmaradt nyereséget, az elmaradt bevételeket, az elvesztett megtakarításokat, az adatok elvesztését, a pótlási költségeket vagy bármilyen hasonló kárt, függetlenül attól, hogy szerződésen alapul, kártérítés (beleértve a gondatlanságot is), szigorú felelősség vagy egyéb a szolgáltatás vagy a szolgáltatás használatával beszerzett bármely termék használata, vagy bármilyen egyéb igény, amely bármilyen módon kapcsolódik a szolgáltatás vagy bármely termék használatához, ideértve, de nem kizárólag, bármilyen hibát vagy kihagyást bármely tartalomban, vagy bármilyen bármilyen jellegű veszteség vagy kár, amely a szolgáltatás vagy a szolgáltatáson keresztül kiküldött, továbbított vagy más módon elérhetővé tett tartalom (vagy termék) használatából származik, még akkor is, ha lehetőségükről tájékoztatják őket. Mivel egyes államok vagy joghatóságok nem engedélyezik a következményes vagy véletlen károkért való felelősség kizárását vagy korlátozását, ilyen államokban vagy joghatóságokban felelősségünk a törvény által megengedett legnagyobb mértékben korlátozódik.

14. SZAKASZ – KÁRTÉRÍTÉS

Ön vállalja, hogy kártalanítja, védi és ártalmatlanítja a Billfodlt és anyavállalatainkat, leányvállalatainkat, leányvállalatainkat, partnereinket, tisztjeinket, igazgatóinkat, ügynökeinket, vállalkozóinkat, engedélyeseinket, szolgáltatóikat, alvállalkozókat, szállítókat, gyakornokokat és alkalmazottakat, minden kárigény nélkül, beleértve az ésszerűt ügyvédi díjak, amelyeket harmadik fél fizet a Szolgáltatási feltételek vagy az általuk hivatkozott dokumentumok megsértése vagy bármely törvény vagy harmadik fél jogainak megsértése miatt..

15. SZAKASZ – SZABADSÁG

Abban az esetben, ha a jelen Általános Szerződési Feltételek bármely rendelkezését jogellenesnek, semmisnek vagy végrehajthatatlannak találják, ennek a rendelkezésnek mégis a hatályos jogszabályok által megengedett legteljesebb mértékben érvényesíthetőnek kell lennie, és a végrehajthatatlan részt elválasztottnak kell tekinteni a jelen Általános Szerződési Feltételektől. A kézbesítés során ez a megállapítás nem befolyásolja a többi fennálló rendelkezés érvényességét és érvényesíthetőségét.

16. SZAKASZ – MEGSZŰNÉS

A felek a felmondás dátuma előtt felmerült kötelezettségei és kötelezettségei a megállapodás felmondásának minden célból fennmaradnak. Jelen Szolgáltatási feltételek csak akkor érvényesek, ha Ön vagy mi felmondjuk őket. A Szolgáltatási feltételeket bármikor felmondhatja, értesítve minket arról, hogy többé nem kívánja használni Szolgáltatásainkat, vagy amikor felhagy a webhelyünk használatával. Ha egyedüli megítélésünk szerint kudarcot vall, vagy gyanítjuk, hogy elmulasztotta betartani a jelen Általános Szerződési Feltételek bármely feltételét vagy rendelkezését, akkor ezt a szerződést bármikor felmondás nélkül felmondhatjuk, és Ön továbbra is felelős minden esedékes összegért. a felmondás dátumával együtt; és / vagy ennek megfelelően megtagadhatja az Ön hozzáférését a Szolgáltatásainkhoz (vagy azok bármely részéhez).

17. SZAKASZ – EGYÉB MEGÁLLAPODÁS

A jelen Szolgáltatási feltételek bármely jogának vagy rendelkezésének gyakorlásának vagy érvényesítésének elmulasztása nem jelenti az ilyen jogtól vagy rendelkezéstől való lemondást. A jelen Szolgáltatási Feltételek és az ezen a webhelyen közzétett, vagy a Szolgáltatással kapcsolatos irányelvek vagy működési szabályok a teljes megállapodást és egyetértést alkotják Ön és köztünk, és irányítják a Szolgáltatás használatát, felülírva minden korábbi vagy egyidejű megállapodást, kommunikációt és javaslatot , akár szóban, akár írásban, Ön és köztünk (beleértve, de nem kizárólag, a Szolgáltatási Feltételek bármely korábbi verzióját). A jelen Általános Szerződési Feltételek értelmezése során felmerülő kétértelműség nem értelmezhető a szerkesztő féllel szemben.

18. SZAKASZ – IRÁNYULÓ JOG

A jelen Általános Szerződési Feltételeket és minden olyan külön megállapodást, amely alapján a Szolgáltatásokat nyújtjuk Önnek, a törvények szabályozzák és értelmezik

1385 FM 359 box 322, Richmond, TX 77406

19. SZAKASZ – A SZOLGÁLTATÁS FELTÉTELEI

Ezen az oldalon bármikor megtekintheti az Általános Szerződési Feltételek legfrissebb verzióját. Fenntartjuk a jogot, hogy saját belátásunk szerint frissítsük, módosítsuk vagy kicseréljük a jelen Általános Szerződési Feltételek bármely részét azzal, hogy frissítéseket és módosításokat teszünk közzé weboldalunkon. Az Ön felelőssége, hogy weboldalunkat rendszeresen ellenőrizze a változások tekintetében. A jelen Általános Szerződési Feltételekben bekövetkezett változások közzétételét követően a weboldalunk vagy a Szolgáltatás folyamatos használata vagy elérése a módosítások elfogadását jelenti..

20. SZAKASZ – KAPCSOLATOS INFORMÁCIÓK

Az Általános Szerződési Feltételekkel kapcsolatos kérdéseket küldje el nekünk a [email protected] e-mail címen

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map