Trezor One

Kíváncsi a Trezor One-ra?

Vajon megtartja-e a kriptográfia biztonságos?

Akkor szerencséd van …

Mindent áttekintünk, amit a Trezor One-ról tudni kell ebben a teljes körű áttekintésben!

A Trezor One-t végső tesztnek vetettük alá, hogy vajon a legelső hardvertárca képes-e még megfelelni a nevének.

Előnyök

 • Jelszó támogatás
 • Megfizethető
 • Nyílt forráskód
 • Funkciókban gazdag felület
 • Gyors & Egyszerű beállítás
 • Multisig támogatás
 • Eszköz időtúllépése

Hátrányok

 • Csak a Multi-Sig támogatott a Via Electrum segítségével
 • Nincs érvényesítési változás a készüléken
 • Fekete-fehér képernyő

Előnyök

Hátrányok

 • Jelszó támogatás
 • Csak a Multi-Sig támogatott a Via Electrum segítségével
 • Megfizethető
 • Az eszközön a cím megváltoztatása nincs érvényesítve
 • Nyílt forráskód
 • Fekete-fehér képernyő
 • Funkciókban gazdag felület
 • Gyors & Egyszerű beállítás
 • Multisig támogatás
 • Eszköz időtúllépése

Ki vegyen egy Trezor-t?

 • Kripto befektetők, akik értékelik a jó hírnév & Biztonság
 • Kripto befektetők, akik szeretnék több pénznem támogatása
 • Kripto befektetők, akik szeretnének egy olcsó pénztárca

Vásárolja meg a TREZOR ONE terméket

Miért érdemes hardver pénztárcát vásárolni?

Arany bitcoin és számítógépes chip

A hardvertárcák fontos eszközök az engedélyezéshez hűtőház a bitcoin, egy olyan módszer, amely a privát kulcsokat teljesen offline állapotban tartja.

Ezeket a felhasználók minden szintjét szem előtt tartva tervezték és forgalomba hozták, és a bevált gyakorlatnak tekinthetők bármilyen szintű alap kezelésében.

Papír pénztárcák és a forró pénztárcákat összehasonlításban nem tekintik könnyen használhatónak vagy biztonságosnak. Ezek a módszerek csak bizonyos alkalmazásokhoz vagy haladó felhasználók számára ajánlottak.

Háttér

Trezor (Czeck a „biztonságos” vagy „erős doboz” kifejezés) kinövése SatoshiLabs, a Bitcoin közösségében kiváló hírnévvel rendelkező szervezet.

Az alapítók 2012-ben mutatták be az összevont Bitcoin bányászatot és az első hardvertárca prototípust.

Erre építették fel módszerüket, amely mnemonikus kódokat használ a és létrehozásához biztonsági mentés determinisztikus kulcsok (BIP39). Ezt a módszert ma már az egész iparágban használják. Ez a munka a Trezor One kiadásának csúcspontját jelentette 2014-ben, és kibővült, amikor a T modell 2019-ben követte.

Trezor One: az alapok

A trezor.io képernyőképe Trezor One – Támogatott érmék

A Trezor One volt az első kereskedelmi forgalomban kapható kriptovaluta pénztárca és jelenleg több mint 1000 eszköz tárolását támogatja.

Használja a Hierarchikus determinisztikus (HD) kulcs létrehozási és átviteli protokoll (BIP32) pénztárcák létrehozására. A Trezor One közvetlenül versenyez a Ledger Nano S mint a legolcsóbb hardvertárca.

Ár

A trezor.io képernyőképe A Trezor One White ára

A Trezor One közvetlenül versenyez a Ledger Nano S mint a legolcsóbb hardvertárca.

Az ár magában foglalja az ingyenes szállítást, ha az Egyesült Államokban hivatalos viszonteladótól rendelik.

Vessen egy pillantást arra, hogyan áll a Trezor One más hardver pénztárcákhoz:

ÖSSZEHASONLÍTÁS

Ledger Nano X

Ledger Nano X

 • KÉPERNYŐ:
 • Kiadva: 2019
 • ÁR: 119 dollár
 • BLUETOOTH:

VÁSÁROLJ MOST OLVASSA EL A FELÜLVIZSGÁLATOT Ledger Nano S

Ledger Nano S

 • KÉPERNYŐ:
 • Kiadva: 2016
 • ÁR: 59 USD

VÁSÁROLJ MOST OLVASSA EL A FELÜLVIZSGÁLATOT Trezor T modell

Trezor T modell

 • KÉPERNYŐ:
 • Kiadva: 2018
 • ÁR: 159 USD
 • ÉRINTŐKIJELZŐ:

VÁSÁROLJ MOST OLVASSA EL A FELÜLVIZSGÁLATOT Trezor One

Trezor One

 • KÉPERNYŐ:
 • Kiadva: 2013
 • ÁR: 59 USD

VÁSÁROLJ MOST

Összehasonlítás a versenyzőkkel

A Trezor One ugyanazt a nélkülözhetetlen hasznosságot biztosítja, mint a Ledger Nano S és jó bevezető eszköz az újonnan érkezők számára.

A trezor.io képernyőképe A Trezor.io honlapja

Korlátozásai között szerepel a támogatott érmék száma és a bluetooth képességek hiánya.

A Trezor és a Ledger is rendelkezik magasabb kategóriájú eszközökkel (a Trezor T modell és Ledger Nano X. Ezek mindegyike magasabb szintű élményt nyújt a fejlett funkciókkal, amelyek nem állnak rendelkezésre a belépő szintű modellekben.

Állítólag a Bluetooth potenciál Biztonság probléma. Míg Ledger válaszolt ezt az aggodalmat a felhasználónak kell eldöntenie, hogy a bluetooth kényelme meghaladja-e a kockázatot.

Mi van a dobozban

Trezor egy doboz

Mielőtt megkísérelné beállítani és használni a hardver pénztárca, ellenőriznie kell a csomagolást, és óvakodnia kell attól, hogy az eszköz esetlegesen veszélybe kerül, mielőtt elérné Önt.

A Trezor One a csomagolás egy vékony kartondobozból áll, amely két hologramos biztonsági matricával van lezárva. Ezek könnyen hitelesítik a hivatalos webhelyükön előforduló képeket, amikor elkezdik a telepítést.

Trezor One biztonsági hologram matrica Trezor One biztonsági hologram matrica

A hologramokon kívül a doboz fedelét alaposan felragasztották, olyan mértékben, hogy a doboz lényegében megsemmisült, miután kinyitotta.

Ez egyértelmű Trezor mélyen átgondolta ezt a kérdést, és elolvashatja itt részletesen.

Hatalmas gondolkodás és megfontolás ment végbe abban, ahogy a Trezor One csomagolták, és akár áttekinteni annak történetét a Trezor honlapja.

Miután kinyitotta a dobozt

Megnyitás után nem igazán érdemes tárolni.

A doboz a következőket tartalmazza:

Trezor One Device

USB kábel (Trezor márkanévvel)

Zsinór, kulcstartó & Matricák

Seed Backup kártyák és eszközinformációk

Dobozot tartalmaz

Készülék leírása

A Trezor One egy nagyon kicsi, könnyű USB-eszköz. Mérete egyaránt lehet előny vagy hátrány, mivel feltűnés nélkül ülhet a számítógép közelében anélkül, hogy megzavarná a munkakörnyezetét, de akaratlanul is elmosódhat a szem elől..

A trezor.io képernyőképe Trezor One White – Műszaki adatok

Az eszköz mérete és összetétele (amely szinte teljesen műanyag) nem alkalmas utazásra, hacsak nincs rögzítve egy másik dobozban vagy valamilyen tartályban. A monokróm kijelző alatt található két gombtól eltekintve nincsenek mozgó darabok.

Biztonság & Tervezés

A. Hírneve Trezor One és a SatoshiLabs páratlan az iparban, mivel fejlesztői felelősek a pénztárca biztonságának és a használhatóságának fontos előrelépéséért.

A dokumentáció weboldalukon figyelemre méltó részletességgel mutatják be a megoldott biztonsági aggályokat, és linkeket mutatnak a megfelelőikre Github problémák.

PIN-védelem

A Trezor One a kezdőoldalukra irányít, majd megköveteli, hogy a telepítéskor hozzon létre egy PIN-kódot.

A készülék zárolásához 9 számjegyű PIN-kód létrehozásának lehetősége jó alapfeltétele a biztonságnak, amelyet Ön határozott meg, tehát feltétlenül használja a teljes 9 számjegyet a legmagasabb akadály biztosítása érdekében!

PIN kód az egyik trezoron

ellentétben a Ledger Nano X és a Nano S, az eszköz gombjaival nem lehet közvetlenül megadni a PIN-kódot.

Ehelyett az 1-9 számjegyű, összekevert 9×9-es rács illeszkedik a számítógép képernyőjén lévő Trezor pénztárcába. Ez biztosítja, hogy a szekvencia mintája ne legyen megfigyelhető a belépés során.

A készülék 10 percig nyitva marad.

Trezor One Power Unlock

A zár ikon mellett egy kattintással elérhető az eszköz elfelejtése funkció is.

Ha valaki helytelenül írja be a PIN-kódot, akkor egy 2 másodperces késleltetés megállítja az újabb kísérleteket, amelyek minden egyes hibás bejelentkezéskor megduplázódnak. Ez a késés megakadályozza a nyers erőltetés PIN kódját.

Helyreállítási mag szavak

TrezorCsapata a 24 szóból álló kifejezések biztonsági mentésének megalkotója, és maga az eszköz is ennek az újításnak a célja, és fizikai megnyilvánulása..

A trezor.io képernyőképe A Trezor One helyreállítási magja

Ennek a szabványnak a használata (bevezetve a BIP39), a hardveres és szoftveres pénztárcák sokfélesége szélesebb körű felhasználhatóságot kínál a biztonság és az egyszerűség egyidejű fejlesztése miatt.

Nézze meg a mi oldalunkat blogbejegyzés a BIP39-en sokkal közelebbről. Kétségtelen, hogy a privát kulcsod kényelmesebb helyreállítása, ha ember által olvasható szavakat használsz a véletlenszerű karakterek összetett kriptográfiai sora helyett.

A pénztárca helyreállítása a Trezor One megsemmisül vagy elveszik, a helyreállítási szavak használatával egyszerű és egyértelmű folyamat.

Ez azonban a módszer biztonságának legfőbb tesztje, hogy miként védi ezeket.

Fontolja meg az a használatát Billfodl azoknak a veszélyeknek a kiküszöbölése, amelyeknek a papír rendkívül sebezhető (vízkár, tűz, fakulás, helytelen elhelyezés).

A Billfodl a Trezor modell tökéletes társa

Képzelje el, hogy elveszít 1 000 000 dollár értékű bitcoinot, mivel egy papír vagy másolat megsemmisül tűz vagy árvíz miatt. Tartsa biztonságban a biztonsági másolatot úgy, hogy papír helyett fémre tárolja!

Vegyél egy Billfodlt

Jelszó támogatás

A Trezor One magában foglalja egy további biztonsági intézkedés hozzáadásának képességét: az úgynevezett „25. kezdőszót”. Jobb jelszóval, ez a funkció lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy további szót adjon a 24 biztonsági szóhoz.

Néhány oka van az egyik használatának:

1. Ez extra biztonságot jelent a helyreállítási kifejezés felett, ha valaki megtalálja a 24 alapszó biztonsági másolatát.

A trezor.io képernyőképe Trezor.io – A TREZOR jelszó használata

Elengedhetetlen tudni, hogy bárki, aki rendelkezik ezzel a 24 szóval, képes helyreállítani a pénztárcáját és mozgatni az alapokat. Ha hozzáad egy másik szót, amelyet választott, hatékonyan jelszót ír a kezdő kifejezésre!

2. A “próbabérlet” bevezetése az eszközön, amely kisebb összegű forrásokat tartalmaz. Ennek használata megalapozott letagadhatóságot eredményez az „$ 5 Wrench Attack” ellen.

Hogyan működik az 5 dolláros kulcsos támadás

5 dolláros kulcsos támadás

A támadók nagyobb valószínűséggel adják fel, ha csak az Ön próbapéldányához férnek hozzá, mindkettő véget vet a kellemetlen eseménynek, miközben pénzeszközeinek nagy részét is birtokában tartja.

Több aláírású biztonság

A sokkal magasabb szintű biztonság érdekében egyes felhasználók úgy döntenek, hogy több aláírást alkalmaznak a pénztárcájukba a kockázat felosztása érdekében.

Ezzel eltávolítja az egyetlen meghibásodási pontot, mivel csak egy eszköz szükséges az érmék mozgatásához a jogos tulajdonos birtokából.

E funkció támogatása a Trezor pénztárca szoftveren belül várható.

Eszközbeállítás & Aktiválás

A Trezor létrehozott egy aldomaint a webhelyén, hogy elérje és működtesse az Ön eszközét kezdje itt. A pénztárca és a számítógép párosításához meg kell telepíteni a Trezor-híd, integráció a böngészővel.

A trezor.io képernyőképe TRezor.io – A magánbank a kezedben van

Ez a megközelítés az Főkönyv saját saját szoftverével (Ledger Live) és a KeepKey amely vagy párosítva van a ShapeShift weboldallal, vagy egy önálló Chrome beépülő modul használatával.

A SatoshiLabs a közelmúltban bejelentette annak hamarosan megjelenő kiadását is csak bitcoinos firmware.

Vegyél egy Billfodlt

Fő pénztárca interfész

A Trezor könnyen igényelheti a hardveres pénztárca legtöbb testreszabását.

A trezor.io képernyőképe A Trezor.io honlapja

A böngésző kezelőfelülete tiszta és ritka, ugyanakkor hivatkozásokat tartalmaz a releváns információkra és oktatási áttekintésekre.

Rendkívül sokféle lehetőség és beállítás, például a fiókok átnevezése, a címkék és a jegyzetek mentése DropBox integrációval vagy akár saját arculatának megtervezése a kezdőképernyő képéhez rendelkezésre állnak.

A Trezor One kezdőképernyőjének képei Trezor One kezdőképernyő-váltási lehetőség

Ezenkívül a pénztárca terület felett számos link található az információs Trezor webhelyen, a támogatási fülön és a blogon..

Rengeteg és tömör információ áll rendelkezésre, amely még azok számára is hasznos, akiknek nincs eszközük.

Pénztárcák & Fiókok

Trezor pénztárca információk A Pénztárca lapok bemutatása bekapcsolva Trezor.io

A Trezor egy eszköz / fiók / cím hierarchia elrendezést használ a pénztárca felületén, így mindent egyszerű és intuitív módon kiválasztva és navigálva..

Régi (pre-Segwit) számlák importálása, pénztárca ellenérték-beállítások (óriási 32 fiat pénznem érhető el) vagy váltás egyéni szerverre néhány kattintással.

Tranzakciók

A trezor.io képernyőképe A Trezor.io honlapja

A címek egy adott számlán belül tetszés szerint létrehozhatók, ami kulcsfontosságú előnyt jelent a Ledgerrel szemben Nano S és Nano X pénztárcák (amelyekhez meg kell adni egy címet, mielőtt további fiókokat hozhatnának létre a fiók alatt).

Egy másik előny az a képesség, hogy több tranzakciót lehet létrehozni egy műveleten belül.

Küldjön bitcoint egy trezorral

Egy másik nagyszerű tulajdonság a Trezor OneRugalmassága a tranzakciós prioritás meghatározásában, amely lehetővé teszi a sebességválasztékot a gyors kiválasztáshoz (egészen 1 sat / bájtig), de egyéni tartományt is biztosít.

Ez az opció egyértelmű előnyt jelent a KeepKey és mind a Ledger Nano S, mind a Nano X.

választás-tranzakció-prioritás

Ez a szolgáltatás tovább bővül a várható befejezési idő kiszámításával, miután kiválasztotta.

A cím újrafelhasználása (ami veszélyezteti a magánszférát) a Trezor pénztárca lehetővé teszi, hogy annyit készítsen, amennyit csak szeretne, mielőtt felhasználná őket.

Végül a Trezor One üzeneteket is aláírhat és ellenőrizhet – ez egy olyan funkció, amely a bitcoin magjának szoftverébe épült a kezdetektől fogva, de amelyet sem a Főkönyv, sem a KeepKey pénztárcák támogatása.

Aláírja az üzenetet egy Trezor One-szal Az üzenet aláírása a Trezor One eszközön

Számlaegyenleg & Történelem

A tranzakciók előzményei számlánként exportálhatók (szemben a Ledger Live azon képességével, hogy mind az érméket, mind a számlákat egy dokumentumba összesítse).

Támogatott érmék

A Trezor One (mint a Nano S és a Nano X) érmék széles választékát támogatja, de jóval többet, mint KeepKey.

A trezor.io képernyőképe Trezor által támogatott érmék és zsetonok

Ez az oldal a Trezor a weboldal azt is megmutatja, hogy mely eszközök vannak integrálva a harmadik fél pénztárcáival, rengeteg linket sportolnak, és általában könnyű navigálni.

A Bitcoin mellett a Trezor One támogatja továbbá:

 • Bitcoin Cash
 • Ethereum
 • Litecoin
 • Tether (USDT)
 • Csillag
 • GONDOLATJEL
 • Több mint 1000

Hardver & Az operációs rendszer kompatibilitása

A Trezor One kompatibilis számos harmadik féltől származó pénztárcával és operációs rendszerrel.

 • Android

 • OS X

 • ablakok

 • Linux

A Trezor One képernyő

Ahhoz, hogy a hardveres pénztárca használatával az érméket hideg raktárba helyezhesse, a legtöbb előny elnyerése elengedhetetlen a képernyővel.

A trezor.io képernyőképe Trezor One képernyője

A kulcsok tárolása és a tranzakciók offline aláírása feltétlenül külön képernyőt igényel.

Azáltal, hogy vizuálisan ellenőrizte címét, összegét és egyéb információit a pénztárca felületén a Trezor One ’képernyőjén biztos lehet benne, hogy nem történt kompromisszum.

A Trezor One privát használata

A Trezor One privátabban használható, ha csak aláíró eszközként, a saját csomópontjával együtt.

Alternatív megoldásként a Electrum Personal Server, ez azonban kissé magában foglalhatja több adatvédelmi szivárogtató kockázat.

ÖSSZEHASONLÍTÁS

Ledger Nano X

Ledger Nano X

 • KÉPERNYŐ:
 • Kiadva: 2019
 • ÁR: 119 dollár
 • BLUETOOTH:

VÁSÁROLJ MOST OLVASSA EL A FELÜLVIZSGÁLATOT Ledger Nano S

Ledger Nano S

 • KÉPERNYŐ:
 • Kiadva: 2016
 • ÁR: 59 USD

VÁSÁROLJ MOST OLVASSA EL A FELÜLVIZSGÁLATOT Trezor T modell

Trezor T modell

 • KÉPERNYŐ:
 • Kiadva: 2018
 • ÁR: 159 USD
 • ÉRINTŐKIJELZŐ:

VÁSÁROLJ MOST OLVASSA EL A FELÜLVIZSGÁLATOT Trezor One

Trezor One

 • KÉPERNYŐ:
 • Kiadva: 2013
 • ÁR: 59 USD

VÁSÁROLJ MOST

Összegzés

A Trezor One egy lenyűgöző és megfizethető eszköz, amely kiváló funkciókat kínál mind a belépő szintű, mind a tapasztalt felhasználók számára.

A beállítási eljárástól kezdve a felületen történő navigálásig és a fejlett funkciókba való belemerülésig az élmény zökkenőmentes, informatív és élvezetes volt.

A SatoshiLabs óriási hitelessége, innovációja és szellemisége mögött nem meglepő Trezor az iparág egyik legfontosabb hardvertárca-szolgáltatójává vált.

A rendelkezésre álló hardveres pénztárcák közül a Trezor rendelkezik a rendelkezésre álló legtöbb oktatási tartalommal, ami inspirálja a felhasználókat, hogy elmélyüljenek a pénztárcájuk képességeiben és lehetséges alkalmazásaiban..

Termékeik jelentős előnyre tesznek szert e kiegészítő információk révén.

A Trezor One nagyszerű első lépés az érmék biztosítása felé, és csak az javíthatja hozzáadva egy Billfodl-t mint tartalék közeg (rozsdamentes acél) a helyreállítási szavakhoz.

Akár aktív kereskedő, akár hosszú távú HODLö, sokkal rosszabbul tehetne, mint az a választása Trezor One.

Előnyök

 • Jelszó támogatás
 • Megfizethető
 • Nyílt forráskód
 • Funkciókban gazdag felület
 • Gyors & Egyszerű beállítás
 • Multisig támogatás
 • Eszköz időtúllépése

Hátrányok

 • Csak a Multi-Sig támogatott a Via Electrum segítségével
 • Az eszközön a cím megváltoztatása nincs érvényesítve
 • Fekete-fehér képernyő

Előnyök

Hátrányok

 • Jelszó támogatás
 • Csak a Multi-Sig támogatott a Via Electrum segítségével
 • Megfizethető
 • Az eszközön a cím megváltoztatása nincs érvényesítve
 • Nyílt forráskód
 • Fekete-fehér képernyő
 • Funkciókban gazdag felület
 • Gyors & Egyszerű beállítás
 • Multisig támogatás
 • Eszköz időtúllépése

Vásárolja meg a TREZOR ONE terméket

Értékelés: 7,5 / 10

Végső ítélet

Értékelésünk

7.5

Vásárolj most

A Trezor One az eredeti hardvertárca, de ez nem jelenti azt, hogy még mindig nem tud lépést tartani a többivel.

Még mindig nagyon képes eszköz és olyan áron, amelyet szinte senki sem hagyhat figyelmen kívül. Fekete-fehér képernyő, és a két gombos navigáció időnként kényelmessé teszi a használatát, de legfeljebb más, hasonló árú hardvertárcák.

A Trezor One-nak 10-ből 7,5 pontot adunk!

GYIK

A Trezor One biztonságos?

Ha egy nagyon motivált és magasan képzett támadó fizikailag megszerzi Trezorját, az érméi nem biztos, hogy biztonságban vannak. Ezt a támadást azonban soha nem hajtották végre laboratóriumon kívül, ezért a fenyegetés távoli. Szinte minden esetben a Trezor One nagyon biztonságban tartja az érméket.

Biztonságos-e a Trezor megvásárlása az Amazon-on??

Általában a legjobb gyakorlat, ha a Trezor eszközöket csak a Trezortól vagy hivatalos viszonteladóiktól vásárolja meg. Amikor az Amazon-ból vásárol, valójában nem tudja, hogy kitől vásárol, és kaphat egy manipulált Trezort a hátsó ajtókkal az eszközbe, hogy ellophassa érméit..

Mi történik, ha elveszíti a Trezor-t?

Ha elveszíti a Trezort, nincs mitől tartania (valószínűleg). Amikor beállította a Trezor készülékét, kapott egy 24 szóból álló kifejezést. Ez lehetővé teszi a pénztárca helyreállítását, ha valaha elveszíti a Trezort, vagy megsemmisül vagy ellopják. Ha valaki megtalálja az Ön Trezorját, valószínűleg nem tudja megszerezni az érméit, hacsak nem nagyon ügyes és sok idő áll rendelkezésére, mielőtt új pénztárcába helyezné az érméket.

Ami jobb – Trezor vagy Ledger?

A főkönyv biztonságosabb, ha a pénztárcáját megtalálja, azonban a Trezor nem rendelkezik bluetooth-szal, ami csökkenti a készülék távoli támadásának kockázatát. A Trezor több funkcióval és jobb képernyővel rendelkezik, ha ezt a Model T-vel végzi.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map