Vásároljon Bitcoin-t hitel- vagy betéti kártyával

Használja hitel- vagy bankkártyáját Bitcoin vásárlásához: az összes fontos dolog

Könnyen lehet árut és szolgáltatást vásárolni hitel- vagy bankkártyájával. Annyira megszoktuk, hogy egyesek akár természetesnek is vehetik, és úgy gondolják, hogy a kártyáinkkal mindent megvásárolhatunk, ami csak eszünkbe jut. De fogyasztói társadalmunkban meglehetősen nehéz hitel- vagy betéti kártyáját használni vásárláshoz Bitcoin. Mégis, nagyon kitartó embereknek köszönhetően, sokkal egyszerűbbé vált a hitelkártya használata vásárolni Bitcoin.

Bitcoin érme

Itt bemutatjuk azokat a főbb módokat, amelyeken keresztül megvásárolhatja a Bitcoint fizetésként hitel- vagy bankkártyájával. Általában az emberek Bitcoin-t keresnek a blockchain jelzőkként ismert munkamutatók igazolásával. Azok számára, akik szeretik kihagyni ezt a lépést, már vannak bányászott bitcoinok, amelyek eladók. A trükk az, hogy tudjuk, hol keressük, és erről itt mindent elmondunk.

Mit kell tudni a Bitcoin hitelkártyával történő megvásárlása előtt?

Mielőtt továbblépne és elzálogosítaná pénzét a Bitcoin vásárlásához, először néhány dologgal tisztában kell lennie. Itt vannak a legfontosabb tényezők, amelyek megkönnyítik a Bitcoin vásárlási élményét.

A Bitcoin ára

Neon kezében egy bitcoin koncepció

Minden kriptovaluta csere más ára van a Bitcoin számára. Mivel ez egy szabadpiaci tőzsde, az ár nagyon eltérhet. Böngésszen több között, mielőtt döntene, mivel az ár Bitcoinonként legfeljebb 2 nagy lehet.

Díjak

Többszínű diagram illusztráció

Minden Bitcoin csere díjat számít fel. Ez lehet kereskedési, betéti, visszavonási vagy szolgáltatási díj, és átalányárból akár 7% vagy annál is magasabb lehet.

Pénztárcák

Bitcoin pénztárca koncepció

A Bitcoins tárolásához szüksége van a Bitcoin pénztárca. A vásárlás után meg kell tennie MINDIG azonnal küldje el érméit a pénztárcájába.

Fizetési lehetőségek

Az ember bitcoinral fizet

Bitcoin vásárlásához egyszerű használni hitel- vagy betéti kártyáját. De nem minden Bitcoin tőzsde fogadja el ezeket fizetési módként. Gondosan nézze át az összes rendelkezésre álló lehetőséget, és válassza ki az Ön számára legmegfelelőbbet.

Biztonság és védelem

Bitcoin biztonsági koncepció


Nem minden Bitcoin-tőzsdén vannak ugyanazok a biztonsági és biztonsági intézkedések. A biztonság kedvéért válasszon egy elismert Bitcoin cserét, amely erős biztonsággal rendelkezik.

Hogyan vásárolhat Bitcoinot betéti vagy hitelkártyával

Tőzsdei szolgáltatások koncepció

Egyszerű. Csatlakozzon az itt ismertetett számos Bitcoin közvetítői szolgáltatás egyikéhez, és néhány órán belül készen áll a Bitcoin vásárlására. Kitérünk a legjobb bróker és csere szolgáltatásokra, amelyekkel a Bitcoin vásárolható, és elmagyarázunk mindent, amit tudnia kell, amikor vásárolni fog. Itt található a lista a legmagasabb besorolású Bitcoin közvetítői és csere szolgáltatásokról, amelyek megkönnyítik a hitelkártya használatát a Bitcoin vásárlásához.

 • Coinmama
 • CEX.io
 • Bitpanda

Ezek még nem mind, mivel rengeteg más hely kínál hasonló szolgáltatásokat. Ma csak ezt a négyet fedjük le, mint a legjobb besorolású Bitcoin-tőzsdéket.

ÖSSZEHASONLÍTÁS

Coinmama logó

Coinmama

 • Szinte minden országban működik
 • A legmagasabb korlátok a bitcoinok hitelkártyával történő vásárlásához
 • Megbízható és megbízható bróker

VÁSÁROLJ MOST Cex.io logó

Cex.io

 • Sok ország és régió támogatása
 • SEPA & hitelkártya támogatott
 • Megbízható csere 2013 óta

VÁSÁROLJ MOST Bitpanda logó

Bitpanda

 • Legjobb Németország, Hollandia, Olaszország, Franciaország számára & Európa többi része
 • NEM támogatja az USA-t
 • Megbízható csere

VÁSÁROLJ MOST

Vásároljon Bitcoin-t a Coinmamán

A coinmama.com képernyőképe Coinmama honlapja

Talán a legegyszerűbb módja a hitel- vagy betéti kártya használatának a Bitcoin vásárlásához Coinmama. Ez az izraeli központú pénzügyi szolgáltatás használata nagyon egyszerű. Lehetőséget nyújtanak a hitelkártya-adatok megadására, egy pénztárca cím megadására és egyszerűen a kívánt Bitcoin mennyiség megvásárlására.

Kicsit több bütykölésre van szükség, mivel a vásárlás előtt több lépést kell elvégeznie. Semmi gond, mivel mindent megmagyarázunk, amit tudnia kell, amikor a Coinmama-on keresztül bankkártyát vásárol hitelkártyájával.

A coinmama.com képernyőképe Vásároljon Bitcoin-t hitel- vagy betéti kártyával a Coinmamán

A Coinmama használatához létre kell hoznia egy profilt és ellenőriznie kell. Az igazolás után, amely legfeljebb néhány órát vesz igénybe, készen áll a vásárlásra. Az ellenőrzés oly módon történik, hogy a felhasználók olyan államból vagy országból származzanak, ahol a Bitcoin engedélyezett. Ez korlátozza a csalás esélyét is.

A tranzakciós korlátok folyamatosan változnak, és 24 órán keresztül 30 napig érvényesek. A fiókszinttől függően vannak bizonyos fiókkorlátok, például hogy mennyit költhet el naponta. A hitel- vagy betéti kártyával végrehajtott összes megrendelés napi limitje 5 megrendelésre van beállítva.

Coinmama előnyei és hátrányai

Előnyök:

 • Magas napi limitek hitelkártya használatakor
 • A Coinmama a világ több mint 180 megyéjében érhető el
 • Nagyszerű ügyfélszolgálat, találóan Happiness Heroes néven

Hátrányok:

 • Magas díjak, akár 6%
 • A Coinmama nem érhető el minden amerikai államban

A coinmama.com képernyőképe Coinmama Súgója

A Coinmama-on keresztül történő bitcoin vásárlásához kövesse az alábbi lépéseket:

 1. Állítson be egy Bitcoin pénztárcát
 2. Látogasson el a Coinmamába, és válassza ki a megvásárolni kívánt Bitcoin mennyiségét
 3. A BTC vásárlása gombra kattintva a Coinmama regisztrációs oldalára kerül
 4. Töltse ki az űrlapokat minden lényeges információval
 5. Ellenőrizze a fiókját
 6. Írja be pénztárca címét
 7. Állítson be fizetési módot – adja meg hitel- vagy betéti kártya adatait
 8. Rendeljen, és a megerősítést követően a megvásárolt Bitcoint elküldi a pénztárcájába.

Pillanatkép a coinmama.com előnyökről szóló részben A Coinmama előnyei részleg

A Coinmama megbízható Bitcoin (és más kriptovaluta) brókerek hírnevét élvezi, mivel szolgáltatásaik gyorsak, megbízhatóak és egyszerűen használhatók.

Vásároljon Bitcoin-ot a CEX.io oldalon

Pillanatkép a cex.io oldalrészről A CEX.io honlapja

CEX.io egy brit székhelyű pénzügyi szolgáltatás, amely kriptovalutákkal foglalkozik. A céget 2013-ban alapították, és jelenleg mintegy 3 millió embert szolgál ki világszerte. A CEX lehetőséget kínál kriptovaluták adásvételére, valamint kereskedési és halmozási szolgáltatásokra. Itt megvizsgáljuk azt a lehetőséget, hogy Bitcoin-ot vásárolhatunk a CEX-en keresztül hitelkártyájával.

A CEX.io használatához nyisson meg egy fiókot, és ellenőrizze. Pozitív ellenőrzés után megvásárolhatja a Bitcoint. Az ellenőrzés igazolja személyazonosságát és csökkenti a csalás lehetőségét. A CEX magasabb vásárlási korlátokat tesz lehetővé, amelyek jól jöhetnek egyes felhasználók számára. Az Ön által választott szinttől függően különböző napi korlátok vannak a befizetésre és a visszavonásra, amelyek igény szerint növelhetők.

Pillanatkép a cex.io oldalrészről A CEX.io azonnali vásárlás termékoldala

Miután megvásárolta a Bitcoin-ot a CEX-en keresztül, megtarthatja őket a CEX pénztárcájában, vagy áthelyezheti / visszahúzhatja az Ön által választott pénztárcába. Látni fogja a rendelkezésre álló lehetőségeket a Bitcoin visszavonására a fiókjának pénztárcájába. A fizetés pozitív visszaigazolása után a blokklánc jóváhagyja a tranzakciót, és a Bitcoin el lesz küldve a kiválasztott pénztárcának.

A CEX.io előnyei és hátrányai

Előnyök:

 • Több vételi lehetőség
 • Könnyen használható felület
 • Magas határok

Hátrányok:

 • Lassú ügyfélszolgálat
 • Magas jutalék a visszavonáskor

A cex.io fiók létrehozásának képernyőképe Hozzon létre egy fiókot a CEX.io oldalon

Bitcoin vásárlásához a CEX-en keresztül hajtsa végre az alábbi lépéseket:

 1. Regisztrálja és igazolja fiókját – az ellenőrzési folyamat sok személyes adatot igényel
 2. Nyissa meg a Bitcoin vásárlása oldalt a CEX-en
 3. Válassza ki a megvásárolni kívánt kriptovalutát és a használni kívánt fiat pénznemet
 4. Válasszon ki egy csomagot, vagy adjon meg egy másik összeget, amelyet el szeretne költeni
 5. Ezután adja hozzá a kártya adatait
 6. Választhat hitel- vagy betéti kártyát az összes kísérő információval együtt
 7. Kattintson a „Vásárlás most” gombra, és a vásárolt összeg megjelenik a fiókjában
 8. A CEX.io felajánlja, hogy tárolja bitcoinjait egy online pénztárcában, vagy kereskedhet velük a CEX.io tőzsdén

Pillanatkép a cex.io fiók korlátozásáról A Cex.io Számlakorlátjai oldala

A CEX.io biztonságos szolgáltatásokkal rendelkezik, jó korlátokkal a Bitcoin vásárlásához. Megbízható vállalat, jó szolgáltatásokkal, de 7% -os díjat számítanak fel a Fill-or-Kill megrendelésekért, amelyek leegyszerűsítik a Bitcoin adás-vételét..

Vásároljon Bitcoint a Bitpandán

A bitpanda.com képernyőképe Bitpanda honlapja

Bitpanda egy Bitcoin közvetítő és kereskedési platform, amely az Európából érkező embereket kiszolgálja. A világ minden tájáról érkező emberek használhatják a Bitpanda kereskedési platformot, de csak EU-alapú lakosok vásárolhatnak Bitcoins-t.

A Bitpanda megkönnyítette a Bitcoin hitel- / betéti kártyával történő vásárlását. Miután megvásárolta a Bitcoin-ot, eltárolhatja őket a Bitpanda pénztárcában, vagy elküldheti őket egy másik választott pénztárcába.

Pillanatkép a bitpanda.com oldalrészről Vásároljon Bitcoint a Bitpanda-n

A Bitpanda-fiókjának beállítása egyszerű és az ellenőrzési folyamat egyszerű. Miután ez megtörtént, könnyen beállíthat egy fizetési módot, és annyi Bitcoin-t vásárolhat, amennyit csak akar. Fiók létrehozása és ellenőrzése után a Bitcoin vásárlásának folyamata egyszerű. Csak válasszon a Bitcoin és az Ethereum között, és ellenőrizze a fizetési szolgáltatót. A Bitpanda sok fizetési lehetőséget elfogad, de csak euróban támogatja a fizetést.

Bitpanda előnyei és hátrányai

Előnyök:

 • Rengeteg fizetési lehetőség
 • Nagyon kezdőbarát platform
 • Jó limit alap

Hátrányok:

 • Csak Európában kapható
 • A Bitcoin vásárlásának utolsó lépése alapján kiszámolt díjak

Pillanatkép a bitpanda.com create account szakaszról Hozzon létre egy fiókot a Bitpanda webhelyen

Ha bitcoinot szeretne vásárolni a Bitpanda segítségével hitel- vagy betéti kártyájával, kövesse az alábbi lépéseket:

 1. Regisztráljon egy fiókhoz a következő címen: Bitpanda
 2. Igazolja fiókját, mivel csak az EU lakosai vásárolhatnak Bitcoint a Bitpanda-n keresztül
 3. Nyissa meg a Vásárlás kriptovalutákat a Bitpanda-fiókjában
 4. Válasszon a Bitcoin és az Ethereum, valamint a fizetési mód között
 5. A Bitpanda lehetővé teszi sokféle fizetési lehetőség használatát
 6. Válassza ki a költeni kívánt euró összegét, és meglátja a kapott Bitcoin becslését
 7. A következő lépésben hozzá kell adnia hitel- vagy betéti kártya adatait
 8. A vásárlás véglegesítésével láthatja a Bitcoin végső összegét, mivel itt kiszámítják a Bitpanda díjakat
 9. Ezt a lépést követően 10 perc áll rendelkezésére a vásárlás megerősítésére, ellenkező esetben törlésre kerül
 10. A fizetés megerősítésével megkapja a megvásárolt Bitcoin-ot a számláján, és átviheti a kívánt pénztárcájába

Pillanatkép a bitpanda.com Díjszerkezet oldaláról A Bitpanda díjstruktúra oldala

A Bitpanda törvényes szolgáltatást nyújt, annak ellenére, hogy a világ számos országában nem elérhető. Ez egy jó kezdőbarát szolgáltatás, alacsony díjakkal és jó lehetőségekkel.

Vásároljon Bitcoin-ot a Coinbase-en

Pillanatkép egy coinbase.com webhelyről A Coinbase honlapja

Coinbase jelenleg a világ legnagyobb Bitcoin brókere. Ez a közvetítés kifogástalan szolgáltatást kínál, és számos személyre szabott szolgáltatással rendelkezik. A többi itt vázolt brókertől eltérően a Coinbase nem fogad el hitelkártyás fizetést, csak betéti kártyákat.

A Coinbase világszerte körülbelül 100 országban érhető el, és a platform 2012-es indulásától kezdve több mint 35 millió felhasználót igazolt..

Pillanatkép a coinbase.com oldalrészről A Coinbase támogatott országai oldal

A Coinbase megkönnyítette az emberek számára a Bitcoin megszerzését, mivel bankkártyával vásárolhatják meg ezt a kriptovalutát. A szolgáltatás számos lehetőséget is lehetővé tesz a Bitcoin számára – tartsa el, adjon el, adományozzon, konvertáljon, utaljon át, vagy csak költsön tetszése szerint.

A Coinbase támogatja a Bitcoin, az Ethereum, a Bitcoin Cash, a Litecoin és még sok más szolgáltatást. A szolgáltatás a Bitcoinját a Coinbase pénztárcában is tárolhatja, amelyet offline tárhelyen tárolnak. Ha szeretné, elküldheti a Coinbase-en keresztül vásárolt Bitcoin bármely tetszőleges kriptovaluta pénztárcájába.

Coinbase előnyei és hátrányai

Előnyök:

 • Kiváló vásárlási lehetőségek
 • Könnyen használható felület
 • Átalánydíj

Hátrányok:

 • Csak betéti kártyás fizetés
 • Gyenge ügyfélszolgálat

A coinbase.com képernyőképe A Coinbase honlapja

Bitcoin vásárlásához a Coinbase-en keresztül hajtsa végre az alábbi lépéseket:

 1. Hozzon létre és igazoljon fiókját
 2. A profilbeállítások Fizetési mód alatt válassza a Betéti kártya lehetőséget
 3. Adja meg az összes vonatkozó információt, és erősítse meg a kártyáját
 4. Készen áll a Bitcoin vásárlására
 5. A megvásárolt Bitcoin egy Coinbase pénztárcában lesz tárolva, hacsak nem ad meg másik Bitcoin pénztárcát

A coinbase.com képernyőképe Keressen titkosítást a Coinbase-en

A Coinbase biztonságos, biztonságos lehetőség a Bitcoin betéti kártyával történő megvásárlására. Ez a szolgáltatás ingyenes pénzt ajándékoz a hűséges ügyfeleknek. Mégis van néhány megjegyzés lassú ügyfélszolgálatukról.

Záró tanács

A fentiekben bemutattuk Önnek a Bitcoin hitel- vagy betéti kártyával történő közvetlen vásárlásának főbb lehetőségeit. Ezenkívül jó tanácsokat ajánlottunk a fontos Bitcoin-tőzsde kiválasztásakor figyelembe veendő tényekről. Választékunk a négy leggyakrabban használt és legmegbízhatóbb szolgáltatást kerekítette. Vannak más Bitcoin-ügynökök is, de az itt vázoltak a fő szereplők az azonnali kártyás fizetések elfogadásában.

Mindenből, amit megosztottunk, láthatja, hogy a Bitcoin hitel- vagy betéti kártya használatával történő vásárlása nem olyan nehéz, mint amilyennek eredetileg tűnhet. Olvassa el a GYIK részt a további fontos tudnivalókról ebben a témában. Ha körültekintő és betartja az összes irányelvet, akkor nem okozhat gondot a Bitcoin hitel- / betéti kártyával történő megvásárlása.

GYIK

Lehet-e Bitcoin-t vásárolni hitelkártyával?

Igen tudsz. De az egész folyamat nem olyan, mint egyszerűen meglátogatni egy weboldalt és vásárolni árut. Végig kell mennie egy speciális platformon, amelyet brókerként vagy csereként hívnak. Ezen szolgáltatás révén a fiat pénzét kriptovalutára, ebben az esetben Bitcoinra váltják fel.

Bitcoinot vásárol bankkártyás széffel?

Igen, biztonságos az itt vázolt szolgáltatások egyikének használata. Sok lehetőség áttekintése után a legjobb, legbiztonságosabb lehetőségeket nyújtottuk Önnek a Bitcoin hitel- vagy betéti kártya használatával történő megvásárlásához. Természetesen vannak más szolgáltatások is, amelyek szintén lehetővé teszik a Bitcoin hitel- / betéti kártyával történő megvásárlását, de ezeket egyelőre dicsérhetjük. Végezze el kutatását, és figyeljen a hitelkártya-információk ellopására és hasonló csalásokra.

Melyik hitelkártya alkalmas Bitcoin vásárlására?

A cikk írásakor a Bitcoin vásárlásához a legjobb hitelkártyák a Visa, a MasterCard és az American Express.

Mikor van jó idő a Bitcoin vásárlására?

Nincs tökéletes idő a Bitcoin vásárlására, mivel nincs is rossz idő. A legjobb tennivaló a dollár költségátlag, vagy havonta vagy hetente vásárol egy kicsit, ahelyett, hogy megpróbálná időzíteni a piacot.

Hol tárolhatom a Bitcoineimat?

Ha figyelmesen elolvassa a cikket, látni fogja, hogy soha nem szabad tárolnia a bitcoinját a tőzsdén. A kriptopénzpiacok nincsenek szabályozva, így nincs jogi védelem, ha bármi rosszra fordul. Ehelyett mindig tárolja a Bitcoine-okat az Ön által irányított megfelelő Bitcoin pénztárcákban.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map