Vásároljon Bitcoin-t Kanadában

Cserepreferenciánk négy szemponton alapul. A legfontosabb a btc / cad csere mennyisége, a legtöbb bitcoin megszerzése a bakért, amelyet a helyi fizetési lehetőségek integrálása követ, és végül a kezdeti ellenőrzési idők.

Cryptos

Díjak

 • Készítő: 1% -. 2%, Taker: 2% -. 4%

Célpiac

 • Kanada

Pénznemek

 • CAD

Letét

 • Hitelkártya, banki átutalás, interac, Flexepin

A Coinsquare 2017 végén kegyesen frissítette felhasználói felületét, és fej-váll felett áll az előző termék felett. Az oldal körülbelül az elmúlt évben vérzett az ügyfeleken, és az újbóli elindítás valószínűleg meggyújtotta a vérzést. A Coinsquare mára a kanadai piacokat a btc / cadra korlátozta, amelynek volumene meglehetősen megfelelő, és néha jobb árréseket mutat, mint a Quadriga. Többet számítanak fel a kivonási oldalon, meg kell jegyezni.

Az egyetlen terület, amelyen felülmúlják mind a Krakent, mind pedig a Quadrigát, részben az ellenőrzésük, részben a korlátozottabb ellenőrzési kérelmek miatt.

Nemzetközi tőzsdék, amelyek elfogadják a kanadai betéteket

Kraken

Kraken az egyik legfontosabb tőzsde az európai piacokon – és jó érveket támaszt az első hely elfoglalása mellett. Jó EUR likviditás és rengeteg kriptó áll rendelkezésre.

 • Nagyszerű platform és rengeteg kriptó
 • Elveszítették a helyi betéti opcióikat
 • CAD mennyiség mind a Quadriga, mind a Coinsquare alatt

Cryptos

Díjak

 • Készítő: 0,16-0,0%; Vevő: 0,26-0,1%

Célpiac

 • Kanada, az Európai Gazdasági Térség

Pénznemek

 • EUR

Letét

 • Hitelkártya, banki átutalás, SEPA

Két oka lehet annak, hogy a Krakent választja a QuadrigaCX helyett. Először is, a kereskedési díjak alacsonyabbak. Noha a Quadriga volumene és spreadje a kanadai kereskedési órákban több mint kompenzálja a 0,2% -os kereskedési díj különbséget, a Kraken nagyobb likviditást kínál a nem kanadai kereskedési órákban. Ha ilyenkor kereskedel, akkor lehet, hogy Krakennek van értelme.

Ezenkívül a Kraken kínál XRPCAD piacot, így bárki, aki szerencsét akar próbálni a Ripple vonaton, a Kraken az egyetlen kanadai dollár piac. Nem tartjuk sok előnynek az USD-ben vagy a piacokon kínált további kriptovalutákat. Miután átváltotta kanadai dollárját bitcoinra, semmi sem akadályozza meg abban, hogy a legnagyobb nemzetközi tőzsdéken vegyen részt bármilyen további érme vásárlására vagy kereskedésére. Nem ajánlanám a Krakent kizárólag a Monero vásárlásához. Jobb lenne, ha a Quadrigában konvertálná CAD-jét bitcoinra, és szabadon áthelyezné a bitcoint egy másik Monero-piacot kínáló tőzsdére..

Megemlékezés a következőkre vonatkozik:

Coinbase

Biztosított számlák, hatalmas likviditási mennyiségek és integrált bankkártyák megkérdőjelezhető prioritások, túlbuzgó megfelelés és silány támogatás ellenében. Szerezzen 10 dollárt ingyen az Egyesült Államok legfelsőbb bitcoin tőzsdéjén.

 • A Vogogo bezárása a kanadai Coinbase vége volt
 • Nem rangsorolt ​​egy helyi terméket
 • Még mindig nagyszerű csere, ha hajlandó átváltani USD-re

Cryptos

Díjak

 • Készítő: 0%; Vevő: 0,25-0,1%

Célpiac

 • Ausztrália, Ausztria, Belgium, Bulgária, Kanada, Horvátország, Ciprus, Cseh Köztársaság, Dánia, Finnország, Görögország, Magyarország, Írország, Olaszország, Lettország, Liechtenstein, Málta, Hollandia, Norvégia, Lengyelország, San Marino, Szingapúr, Szlovákia, Szlovénia, Spanyolország, Svédország, Svájc, Egyesült Királyság, Egyesült Államok

Pénznemek

 • USD, EUR, GBP

Letét

 • Hitelkártya, banki átutalás, ACH, gyorsabb fizetések

2016-ban úgy tűnt, hogy a Coinbase készen áll arra, hogy uralja a kanadai piacot. A Vogogo kanadai kulcsrakész fizetési processzorral folytatott együttműködés lehetővé tette a Coinbase számára, hogy hírnevét és termékét bejárja, és hatalmas mennyiségű mennyiséget vegyen fel. A Vogogo azonban bezárt, és a Coinbase bebizonyosodott, hogy nem hajlandó elosztani a helyi kanadai vállalkozás működtetéséhez szükséges erőforrásokat. Ez azt jelentette, hogy a betéti díjak drasztikusan megnőttek, ami gazdaságtalanná tette a tőzsde kanadai dollárként történő használatát rámpán. A Coinbase felhasználói visszatértek a QuadrigaCX-be, ahol olcsó vagy ingyenes volt a befizetés vagy a visszavonás.

A kanadai három legfontosabb Bitcoin-tőzsde összehasonlítása

A QuadrigaCX a kanadai piacon véglegesen megkülönböztette magát az első számú kriptovaluta-tőzsdén, és ez nem különösebben közeli. A csere igazán tragikus összeomlásával arra várunk, hogy kik tűnnek fel felső kutyaként.

Volt egy pillanat, amikor Kraken úgy tűnt, hogy kihívást jelent a hely számára. A Quadrigának kifejezetten előnye volt a Krakennel szemben, mivel él és lélegzik a kanadai kriptovaluta piacon. Valószínűleg biztos lehet azt mondani, hogy Kraken prioritásai szempontjából a makrokérdések, például a platformstabilitás, amely késő óta aggodalomra ad okot, valamint a vezető euró-piaci platformhoz kapcsolódó konkrét kérdések, egyszerűen prioritást élveznének a helyi kanadai kérdések fölött . Ezért tiltották le például azokat a helyi betéti lehetőségeket, amelyek egykor a Cavirtex ügyfelei rendelkezésére álltak, és csak banki átutalás áll rendelkezésre.

Betéti díjak

In CADQuadrigaCXKrakenCoinsquare
Díj Napi limit Díj Napi limit (3. szint) Díj Napi limit
Interac 1,5% 4000 dollár 2,5% 3000 dollár
Banki átutalással 1% 500 000 dollár Ingyenes* 25 000 USD .5% 300 000 dollár
Flexepin 2,5% 2500 USD 2,5% 500 USD
Hitelkártya 7% 500 USD
Banki tervezet 2,5% 9000 dollár
Postautalvány 2,5% 1000 dollár

* Nemzetközi banki átutalási díjak vonatkoznak

Elállási díjak

itt: CADQuadrigaCXKrakenCoinsquare
Díj Napi limit Díj Napi limit (3. szint) Díj Napi limit
Banki átutalással Ingyenes 500 000 dollár Ingyenes 25 000 USD .5% 100 000 USD
EFT Ingyenes 100 000 USD
Jelölje be 1% 500 000 dollár
Ajándékkártya 5,85 USD 100 USD
Közvetlen bankbetét 2% 100 000 USD 1% 9000 dollár

Vegye figyelembe, hogy a QuadrigaCX fedezi a bányászati ​​díjat a kriptográfia visszavonásakor.

Kereskedési díjak

ExchangeFees
QuadrigaCX 0,5 és 0,2% között, a párostól függően.
Coinsquare 0,4% -ról 0,1% -ra a pár és a készítő / elvevő megosztása alapján.
Kraken Kötetalapú, Maker 0,16% -tól 0% -ig; Vevő 0,26% -ról 0,1% -ra

Kanadai dollár / kriptopiacok

QuadrigaCX: Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Bitcoin Cash, Bitcoin Gold

Kraken: Bitcoin, Ethereum, Ripple

CoinSquare: Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Bitcoin Cash, Dózse, Dash

Ellenőrzési idők

Lehet, hogy szerencsét szerez a Coinsquare-nél, és automatikusan ellenőrzi a külső gyártótól származó KYC processzorától. Ha azonban ez a folyamat nem működik, akkor várhatóan sokkal hosszabb ideig várhat a Coinsquare manuális ellenőrzésére. Nehéz meghatározni, mennyi időbe telik Kraken ellenőrzése – hetekbe telhet, ha forró a piac. Általában a QuadrigaCX a legmegbízhatóbb, bár a Coinsquare jó ideig képes megverni.

Kanadai p2p cserék

A P2p bitcoin cserék jó néhány dologra. Decentralizálják a vételi és eladási folyamatot, közvetlenül összekapcsolják a vevőt és az eladót minden tranzakcióhoz. A platformot alapvetően eszközként használják az ajánlatok megjelenítésére, valamint letéti és vitarendezési funkciókra. Ez azt jelenti, hogy a kriptovalutákat nem tárolják platform pénztárcákban – bár gyakran az eladó érméjét ott tartják, hogy kiadják a vásárlók számára; általában kevés vagy nincs szükség a KYC-információkra. A helyi p2p-eladók általában a helyi fizetési lehetőségeket is használják.

Quebex

Úgy tűnik, hogy jobb az árazás, mint más kanadai p2p versenytársaknál, de az ellenőrzés olyan, mint egy kirándulás a proktológushoz. A Quebex kiveszi a magánélet védelmét a p2p-ből.

 • Jó árképzés a többi helyi p2p tőzsdéhez képest
 • A tolakodó KYC követelmények és támogatás gyenge pontokat kapnak
 • Minden tranzakción 1% -os díjat jelölnek meg

Cryptos

Díjak

 • 1%

Célpiac

 • Kanada

Pénznemek

 • CAD

Letét

 • Banki vázlat, Paypal, interac

A Quebex nagyszerű p2p-csere, ha az árképzésről és a helyi fizetési lehetőségekről van szó; a KYC-nél azonban valójában TÖBB tolakodó, mint a szokásos cserék, és gyakran mondják, hogy a támogatás nem elégséges. Véleményünk szerint a magas szintű magánélet nélküli p2p cserére valójában nincs szükség a minőségi cserelehetőségekkel rendelkező piacokon.

LocalBitcoins

Nem számít, hol laksz, a LocalBitcoins összeköti Önt a bitcoin eladókkal, amelyek a helyi viszonyokhoz igazodva biztosítják a lehető legkényelmesebb bitcoin vásárlást.

 • Általában szélesebb spreadek vannak, mint a Quebexnél
 • KYC szükséges bizonyos mennyiségű kereskedés után
 • Nincsenek további díjak

Cryptos

Díjak

 • Az eladó állította be

Célpiac

 • Globális

Pénznemek

 • USD, EUR, GBP, AUD, BRL, CAD, CHF, CNY, DKK, HKD, HUF, IDR, INR, JPY, KES, KRW, MXN, MYR, NGN, NIS, PLN, RON, RUB, SEK, SGD, ZAR

Letét

 • Hitelkártya, Banki átutalás, ACH, SEPA, Paypal, Betéti kártya, interac, Készpénz, OKPay, Tökéletes pénz, Csak Crypto, e-átutalás, Neteller, Skrill, Pénzátutalás

A helyi bitcoinok valamivel rosszabb árakat kínálnak, mint a Quedex – a vételi és eladási megbízások közötti felárak gyakran szélesebbek. A fokozott ellenőrzés azonban csak bizonyos mennyiségű kereskedés után követelmény, és a fokozott ellenőrzés közel sem olyan tolakodó. Vegye figyelembe azt is, hogy bár a spreadek szélesebbek, nem számítanak fel további díjat, míg a Quedex címkék 1% -on.

A lényeg

Akár kriptovalutákat akar vásárolni és tartani, akár aktívan kereskedni, a helyi kanadai tőzsdénél számlát kell nyitni. A Coinsquare most a legtöbb kereskedési volumenű egy hosszú lövéssel, ami azt jelenti, hogy ez a legköltséghatékonyabb módszer a bitcoin vásárlására Kanadában. A helyi befizetési és kifizetési lehetőségek megkönnyítik a készpénz be- és kivitelét.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map