Vitalik Buterin nettó vagyona nő, amikor az ETH rekordmagasságot ér el

Vitalik Buterin nettó értéke

A Vitalik Buterin egy név, amelyet meg kell említeni a kriptopénzipar leírásában. Híres arról, hogy vezeti azt a csapatot, amely létrehozta az Ethereumot, a Bitcoin után piaci kapitalizáció szerint a második legnagyobb kriptovalutát. Nem csak, hogy népszerű altcoin, és sokan a Bitcoin alternatívájának tartják. Emiatt nem meglepő, hogy a kriptográfusokat Vitalik Buterin nettó értéke érdekli.

A 2013-ban elindított Buterin Ethereum nagyon gyorsan növekedett, és az intelligens szerződések és a dappok első számú platformjává vált. Bár ez óriási mértékben hozzájárult a tér fejlődéséhez, az Ethereum hálózaton számos különféle felhasználási esetet feltárva, ez elviselhetetlen tranzakciós díjakhoz is vezetett, különösen a DeFi megjelenésével. Ez 2020-ban a hálózat Ethereum 2.0 verzióra való frissítéséhez vezetett. Erről rövid időn belül bővebben beszélünk.

Vitalik Buterin nettó vagyon

forbes.com

A Buterin kétségtelenül segített a kriptovaluta és a blockchain tér fejlesztésében az Ethereum projekt segítségével. Ő is egyike azoknak, akiknek a legmagasabb nettó vagyona van a térben. Januárban a Forbes számolt be hogy a legutóbbi Bitcoin-szivattyú során tett milliárdosok közé került, amelynek ára meghaladta a 41000 dollárt. Érdemes megjegyezni, hogy Buterint jobban érdekli a blockchain technológia, mint tudomány, mint befektető. A Forbes jelentése szerint Vitalik Buterin nettó értéke kb. 360 millió dollár kriptóban.

Ez főleg az ETH-ből származik, amely állítólag 330000 érme. Sokan azt gondolnák, hogy ez egy kis mennyiségű érme egy Ethereum társalapító számára, tekintve, hogy Satoshi Nakamoto, a Bitcoin megalkotója a 21 millió érméből milliót vett magának. Kétségtelen, hogy az Ethereum 2.0 projektet Buterin érdekli a technológia fejlesztése.

Ethereum 2.0

cybavo.com

A kriptovaluta tér régóta várta az Ethereum 2.0 bevezetését. Ez egy olyan frissítés, amely elősegíti az Ethereum hálózat méretezhetőségének és általános teljesítményének javítását. Ezek különösen a tranzakciós díjak csökkentésével valósulnak meg. A projekt egyik legfontosabb jellemzője azonban az ETH tétje.

Ez az Ethereum Proof-of-Stake hálózatról való átmenetével lehetséges. Más szóval, már nincs szükség bányászokra. Az új érméket nem kell bányászni, de jutalomként adhatók azoknak, akik a hálózat biztonsága érdekében részesedést szereznek.

A tét szempont sok elfogadást kapott az Ethereum felhasználói részéről. Az Ethereum 2.0 első szakasza 2020. december 1-jén volt. 2021 januárjának közepéig több mint 3 milliárd dollár értékű Ethereum volt a hálózatban. Ha az ETH-t úgy szerzi, mint az eszköz sok más tulajdonosát, akkor lehetséges, hogy Vitalik Buterin nettó vagyona jelentősen megnő 2021-ben.

Az Ethereum rekordmagasságot ér el

quoteinspector.com

Az Ethereum 2020 vége óta a piaci teljesítmény élén áll, akárcsak a Bitcoin. Bár sokan úgy gondolják, hogy az ETH követi a Bitcoin ártrendjeit, a folyamatos árfolyammutatványok oka lehet nem csak a Bitcoin útjának követése. A kriptopénzek általában értékesebbek lesznek a hálózat fokozott bevonásával.

Dollármilliárdok ETH-ban való elhelyezése a hálózaton valószínűleg fő tényező, amely befolyásolja az árat, valamint a DeFi és az intelligens szerződéses és dapps infrastruktúra használatát. Az elemzők többször említették az Ethereum túlértékelését. Ez annak az infrastruktúrának köszönhető, amely megtalálható a hálózaton.

A kriptopénz most 1707,37 dolláron jár, miután megsértette a 2017-es összesített csúcsot, valamivel több mint 1400 dollárt. Az elemzők arra számítanak, hogy az Ethereum folytatja útját felfelé és 2 dollárt törhet,000 2021-ben, ami azt jelenti, hogy Vitalik Buterin nettó vagyona nőni fog. Csakúgy, mint a Bitcoin esetében, ezt az árfolyam-megugrást az eszköz szürkeárnyalatos folyamatos vásárlása is fellendítheti. Egyébként a világ vezető digitális eszközkezelője. A múlt héten a Grayscale 76 millió dollár értékben vásárolt Ethereumot, míg 2020-ban az újonnan vert ETH felét vásárolta meg.

Vannak azonban feltörekvő versenytársak, az egyik a Tron. A Tron blokklánc 2018-ban jött ki az Ethereumból, és bírálták, mert túl sok az Ethereum funkciója. Mint sejteni lehet, főleg okos szerződés és dapp platform volt, akárcsak az Ethereum. Amint a DeFi továbbra is virágzik az Ethereumon, a Tron fokozta a játékát, hogy DeFi tokeneket is tartalmazzon a platformján.


A Tron alapítója többször dicsekedett azzal, hogy a Tron hamarosan megelőzi az Ethereumot a DeFi és az intelligens szerződések központjaként. A Tron legfőbb értékesítési pontja az alacsony tranzakciós díjak, amelyek hatalmas megkönnyebbülést jelentenek az egyre növekvő Ethereum díjakkal szemben. Jelenleg a WronbeBTC és a WrappedETH, a két leggyakrabban használt DeFi token elérhető a Tronon. Ez azt jelenti, hogy csak idő kérdése, hogy jó néhány Ethereum-felhasználó átköltözzön a Tronba. Érdemes megjegyezni, hogy a TRX értéke most körülbelül 0,03722 dollár.

Következtetés

Ha a Vitalik Buterin nettó vagyona 2021-ben megnő, az Ethereumnak fokoznia kell a játékát, és különösen a hálózat méretének növelése érdekében kell dolgoznia hamarosan, különben a Tronhoz hasonló versenytársak megelőzik. A hálózat és a felhasználók közötti elkötelezettség döntő szerepet játszik a kriptovaluta értékének és így árának javításában, de az Ethereum ennek elvesztésének küszöbén állhat..

Az egyetlen oka annak, hogy egyes felhasználók egyelőre ragaszkodnak az Ethereumhoz, az lehet, hogy megfelelő csere még nem áll rendelkezésre. A Tron hamarosan erre a megfelelő lehetőségre válhat, jóval nagyobb skálázhatósággal, és csak idő kérdése lesz, hogy az Ethereum elveszítse jelentőségét. Itt az ideje, hogy az Ethereum 2.0 skálázhatóságának javítása teljes mértékben érvényesüljön az ETH jövőjének megmentése érdekében.

Kiemelt kép: forklog.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map