Blockchain projekti u kojima zapravo možete zaraditi kriptovalute? Razumijevanje usvajanja blockchaina

Dakle, cijeli kripto svijet preplavljen je vijestima i člancima usredotočenim okolo trgovanje kriptovalutama. A zašto ne, trgovina kriptovalutama rodila je mnoge milijunaše u posljednje 3 godine. No, savjetnici ne riskiraju, a mnogi su i svoje bogatstvo izgubili padanjem na prevare i mračne projekte kriptovaluta. Pitanje koje se često zanemaruje i koje je pokrenulo mnoge rasprave je “Koliko su daleko kada govorimo o usvajanju kriptovaluta?”. Stoga smo prihvatili izazov.

Zašto je ovo “stvarno” usvajanje blockchaina presudno?

Da bi kriptovalute mogle biti doista glavne, nužno je da kriptovalute budu dio svakodnevne ekonomije i da se njima trguje za usluge u stvarnom svijetu. Drugim riječima, umjesto stjecanja kriptovaluta putem “kupi”, oni bi trebali zaraditi u zamjenu za usluge. I tada bi trebala postojati infrastruktura koja omogućuje ‘trošenje’ kriptovaluta u zamjenu za dnevne predmete potrebe.

Dakle, to se svodi na postojanje načina za zaradu kripto paralelno i njihovo trošenje. Evo kratkog popisa nekih popularnih blockchain projekata u kojima zapravo možete zaraditi značajne kriptovalute.

Blockchain projekti na kojima možete zaraditi kriptovalute koristeći svoje vještine

  1. Steemit

Na vrhu popisa nalazi se Steemit, nema sumnje da postoje slučajevi poput jednog u nastavku kada se Steemit pokazao vrijednim za izdavače. Ukratko, steemit je u osnovi mreža za objavljivanje sadržaja gdje korisnici plaćaju za svoje aktivnosti poput glasova za,

Izuzetan slučaj visoke zarade od steemita

The Steem blockchain dosljedno kova nove STEEM tokene i dodaje ih u “nagradni fond” zajednice. STEEM se zatim dodjeljuje korisnicima za njihov doprinos, na temelju glasova koje dobiva njihov sadržaj. Stvorite vrijedan sadržaj i budite nagrađeni, tako ide teorija.

Nije lako zaraditi na steemitu kako se tvrdi. Autor je izvijestio da:

„Od 230 članaka, otprilike 5 je imalo vrijedne povratke, a niti jedan nije nadoknadio troškove njihovog pisanja. Oni također imaju rok trajanja sve dok tweet […] Moram dati Steemitu ‘D’ za kreatore sadržaja. “

Jedan članak navodi da je početni postupak distribucije tokena bio namješten i da Steem uistinu nije decentralizirana mreža.

  1. LBRY Vodič

LBRY je otvorena i decentralizirana platforma za dijeljenje video sadržaja koja vas nagrađuje za potrošnju sadržaja. Da, dobro ste pročitali. Ne samo da ste nagrađeni za stvaranje sadržaja, već i za potrošnju sadržaja.

Dugoročno gledano, gospodarstvo LBRY-a može pružiti mehanizam za naknadu stvaraocima sadržaja, naime savjetima korisnika sadržaja u izvornom LBC tokenu aplikacije (skraćeno od LBRY Credit). Aplikacija dolazi s namjenskim LBC novčanikom. Drugi načini za dobivanje LBC-a su doprinosi projektu LBRY i rudarstvo

Da biste koristili LBRY, morate instalirati aplikaciju dostupnu za linux, macOS i Windows.

Koliko možete zaraditi pomoću LBRY-a? Evo objašnjenja koje smo pronašli na web mjestu LBRY:

„YouTubeovim unovčavanjem kreatori zarađuju promjenjiv iznos na temelju angažmana gledatelja s oglasima. Ne postoji postavljena formula, ali pronašli smo razumnu procjenu gostiju od oko 2 dolara za tisuću pregleda. Ovo vam ide do penija za 5 pregleda. Dakle, na LBRY-u, ako naplatite samo jedan peni po prikazu (cijenu koju bi svaki gledatelj platio bez imalo razmišljanja), mogli biste odmah dobiti pet puta veću zaradu po prikazu koju biste dobili od YouTubea! “

Također, pročitajte: Top 5 predviđanja cijena bitcoina koji ukazuju na visok rast za BitcoinU 2018

  1. D.Tube

D.tube je još jedan projekt koji je izgrađen na vrhu steemit blockchaina. Iako nije toliko popularan poput Steemita, ali projekt je ipak dobio zamah u prošloj godini.

Projekt D.tube koristi isti blockchain i temeljne ekonomske mehanizme kao i Steemit. U suštini, D.cijev, decentralizirana video platforma zasnovana na protokolu InterPlanetary File System. D.tube je YouTube bez reklama (i korisničke baze) – umjesto toga koristi ugrađenu Steem valutu za nagrađivanje proizvođača sadržaja. D.zvuk je još jedan primjer, u ovom slučaju za audio streaming.

  1. SMS lanac

Što ako vas aplikacija nagradi za vaše jedino postojanje – nešto što obično ne radi samo vaša majka, jesam li u pravu? Aplikacija koja upravo to radi zove se SMSChain. Njegovi utemeljitelji SMSChain nazivaju decentraliziranim SMS pristupnikom, a to je u biti ono što i jest.

Svatko tko kupi SMSCHAIN ​​token i instalira aplikaciju može automatski zaraditi prodajom svojih svježih SMS poruka. Korisnici programa mogu postaviti ukupan broj poruka koje svakodnevno šalju putem SMSCHAIN-a, pored vrste sadržaja koji se šalju (primjer: transakcijske poruke od Googlea, Facebooka, WhatsAppa itd.).

Tvrdi se da svoje neiskorištene SMS poruke možete početi prodavati za financijsku nagradu i eventualno automatski zaraditi oko 6000 USD od svog mobilnog uređaja nakon što uspostavite račun! Ako nemate značajnih neiskorištenih SMS-a ili ne želite prodati puno poruka, možda ćete lako zaraditi nekoliko stotina mjeseci pomoću aplikacije.

  1.  Naravno, Kupi i “hodl” dalje

Ovo je možda najjednostavnije sredstvo sudjelovanja u rastu kriptovaluta, a da pritom ne morate biti previše aktivni. Ako ste gledali cijena Bitcoina, značajno je porasla u gotovo desetljeću postojanja. Dakle, ljudi koji su kupili i zadržali svoju kriptovalutu vide kako ubiru plodove skoka vrijednosti.

Zaključak

“Krvoproliće” iz siječnja 2018. dovelo je do pada mnogih blockchain projekata. Iako je kripto tržište još uvijek jako daleko od onoga što se može nazvati “usvajanjem” ili “mainstreamom”. No, nedavni prijepori oko Facebooka i zabrane kripto oglasa od strane glavnih web lokacija za društvene mreže, kao i Google, otvorili su vrata mogućnostima.

Korisnici će biti skloniji potrazi za alternativama jer se monopolističko ponašanje ovih divova neprestano povećava. The budućnost blockchaina svijetla je i sve veća potražnja definitivno će iznjedriti vrijednije projekte.

Jesmo li propustili nijedan važan blockchain projekt kojim ste zarađivali kripto? Molimo navedite u komentarima ispod.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map