Bridge.link donosi TRON-ov prvi Oracle sustav, s BW IEO lansiranjem 15. rujna

The Bridge Oracle IEO lansira u samo tri dana 15. rujna, kada su Bridgeovi izvorni TRC20 tokeni BRG javno dostupni za prodaju. BRG će biti poveznica između TRON-ove mreže pametnih ugovora i stvarnih ulaza. 

12. rujna 2020., Kuala Lumpur, Malezija – TRON protokol spreman je za pokretanje svog prvog Oracle sustava, zahvaljujući usluzi Bridge Oracle, približivši se koraku krajnjem cilju decentralizacije Weba.

Rješavanje problema s autentičnim podacima

U prvim godinama nakon uspona Bitcoina kao kriptografski sigurnog i decentraliziranog oblika novca, programeri i ekonomisti usmjerili su pozornost na aspekt programibilnosti digitalne valute.

Ideja da se za to koriste ‘pametni ugovori’, ponajviše Ethereum, pokušala je koristiti kôd za regulaciju društvenih interakcija koje su pojedinci i organizacije – poslodavac i zaposlenik, te izdavatelj i primatelj, na primjer, vodili među sobom u istoj decentraliziranoj način na koji se promiču blockchain ideali. Povjerenje je s ljudi, vlasti i organizacija prešlo na kodiranje, a sudionici se međusobno koordiniraju.

Međutim, ako informacije koje se šalju pametnim ugovorima mora pružiti sama mreža, izazov je primijeniti ih na stvarne scenarije. To je zato što informacije koje upravljaju pametnim ugovorima kontroliraju subjekti koji provode taj protok informacija iz stvarnih izvora do pametnih ugovora. To su tradicionalno pojedinačna ili centralizirana tijela vlasti, s čijim se podacima i dalje lako može raditi. Rješenje? Proročanstva koja mogu pomiriti ovaj izvor podataka s decentraliziranim i bez povjerenja prijedlogom pametne ugovorne platforme poput TRON-a.

Premostite Oracleovu ulogu u smjenu prema decentralizaciji

Za Bridge Oracle, pametne ugovorene mreže trebaju se hraniti objektivnim i točnim podacima, pružajući priliku poduzećima, pa čak i vladama da nude usluge provjere Oracle i hiper sigurne i decentralizirane oracle mreže za regulaciju informacija. 

Krajnji rezultat? Pouzdani pametni ugovori koji uspostavljaju, upravljaju i izvršavaju ugovore na temelju „savršenih“ podataka.

Spremni za stvarni svijet

Bridge’s Oracle je izgrađen za stvarni svijet. To je prva posvećena javna oracle tehnologija na mreži TRON koja je razvijena kako bi omogućila pristup vanjskim podacima za pametne ugovore običnih korisnika.

Postoje mnogi zahtjevi u stvarnom svijetu koji su spremni koristiti ova rješenja pametnih ugovora, ali nisu, jednostavno zato što ne postoji Oracle rješenje. Pametni ugovori mogli bi zamijeniti, među mnogim drugim primjerima:

  1. Plaćanje prilikom isporuke usluge. Primjerice, ako promotoru plaćate za prikazivanje sadržaja ograničenom broju gledatelja, ugovorom se mogu utvrditi točni podaci koji dokazuju da je sadržaj dobio potreban broj legitimnih pregleda, a zatim isplatiti dogovoreni iznos promotoru. Ovo rješava sporove u kojima trgovci moraju vjerovati da će kupci usluga isplatiti, a kupci usluga moraju vjerovati trgovcima da će pružiti legitimne stavove.
  2. Potraživanja od osiguranja. Korištenjem proroka za pristup IoT feedovima podataka, na primjer, iz sustava za praćenje požara u zgradi, u pametni ugovor mogu se ubrizgati točni podaci o požaru i šteti kako bi se precizno izračunao i isplatio kompenzator.
  3. Otprema i praćenje. U doba internetske kupovine potrošačka upotreba usluga otpreme i praćenja postaje sve zahtjevnija. Tradicionalne usluge pate od nedostataka kao što su kašnjenje podataka, pogrešni podaci i propuštena plaćanja. Pametan ugovor koji se isporučuje s podacima provjerenim u Oracleu može precizno pratiti isporuku, oslobađajući plaćanja trgovcima i dobavljačima.

Most IEO: potpomognuti zagovornicima industrije

Bridge Oracle vodi ga Izvršni direktor Hakan Estavi, rani investitor u blockchain tehnologiju. Njegov ključni razvojni tim uključuje Keyvan Abedi, pionir DAO, dApp, pametnog ugovora i Solidity.

Već je dobio potporu institucionalnih investitora i uspješno je prikupio sredstva putem potpuno pretplaćene privatne prodaje. Privukao je interese ključnih zagovornika blockchaina u prostoru, poput izvršnog direktora Bitcoin.com Mate Tokay, Medijski teškaš Sydney Ifergan, TRON stalwart i beta tester izvanredan Mike McCarthy podržavajući tvrtku kao savjetnici. To projektu daje najbolje tehničke smjernice u pogledu izvedivosti pametnih ugovora i zagovaranja blockchaina.

Kako bi osigurao širi pristup masama, Bridge Oracle odlučio je otvoriti limited IEO za token mosta (BRG) 15. rujna 2020. na platformi BW.com, s potvrđenim popisima na BW.com, Digifinex i Zamjena za zamjenu. Uz to, BRG je naveden na Klever, TronWallet, i TronLink novčanike.

Spremite datum, 15. rujna, sudjelovati u Bridge Oracle IEO i potražite svoj dio budućnosti pametnog ugovaranja u stvarnom svijetu.

Saznajte više o naprednom DeFi protokolu Bridge Oracle: https://bridge.link/ 

Pročitajte tehnički dokument na: https://bridge.link/Bridge_White_Paper.pdf

Pridružite se službenom kanalu Bridge Oracle Telegram: https://t.me/bridge_oracle 

Slijedite na Twitteru – https://twitter.com/bridge_oracle 

Informacije za kontakt s medijima

Ime kontakta: Hakan Estavi

Email za kontakt: [e-pošta zaštićena]

O Bitcoin PR Buzzu: Bitcoin PR Buzz već više od 8 godina s ponosom služi potrebama za distribucijom kripto izdanja za blockchain start-upove. Nabavite svoju distribuciju Bitcoin izdanja za tisak već danas.

Bridge Oracle jedini je izvor ovih informacija. Virtualna valuta nije zakonsko sredstvo plaćanja, vlada nema potporu, a računi i bilansi vrijednosti ne podliježu zaštiti potrošača. Ovo priopćenje za medije je samo u informativne svrhe. Podaci ne predstavljaju investicijski savjet ili ponudu za ulaganje.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map