Dominantne platforme za trgovanje naplaćuju trgovce do 13 puta više od CPH Crypto

 Nedavni izračuni jasno dokumentiraju da su dominantne platforme za kripto trgovanje do 13 puta skuplje za korištenje aktivnih kripto trgovaca nego nove Skandinavska razmjena CPH Crypto.  

16. prosinca 2020., Kopenhagen, Danska – Svaki ljuljački trgovac, dnevni trgovac i skalper na kripto tržištu poznaje važnost naknada za trgovanje i kako te naknade često izuzetno otežavaju provođenje strategija trgovanja temeljenih na visokofrekventnom trgovanju. Među trgovcima je poznato da trošak jednostavno ubija dobit. 

Nedostatak konkurencije i transparentnosti sprečava trgovce da zarade. Problem je jednostavan: do sada je konkurencija nad naknadama na tržištu kripto trgovanja bila gotovo odsutna, a dominantne trgovačke platforme mogle su naplaćivati ​​pretjerane naknade za transakcije i izvući se iz neprozirnih struktura cijena, što je izuzetno otežavalo kako bi kupci shvatili koliko zapravo ukupno plaćaju za usluge koje koriste.  

Razlog problema je nezrelost na kripto tržištu. Vraćajući se unatrag dvadeset godina, tradicionalno tržište dionicama, obveznicama i devizama bilo je u istoj fazi razvoja kao i kripto tržište danas, a slično kripto tržištu, tradicionalnim tržištem dominiralo je nekoliko vrlo velikih igrača koji su mogli naplatiti vrlo visoke cijene zbog nedostatka konkurencije i transparentnosti.  

Neposredni poremećaj struktura naknada 

„Na kraju su novi igrači ušli na tržište i počeli remetiti modele određivanja cijena dominantnih igrača i spuštati cijene. I danas, trgovanje naknadama na tradicionalnim 

proizvodi su samo dijelovi razine koju vidimo na trenutnom kripto tržištu “, 

kaže Izvršni direktor Jan Andersen, CPH Crypto, i nastavlja: 

“Naš tim to zna jer svoje korijene vučemo iz starog trgovačkog svijeta. A naša deklarirana misija je ometati dominantne kripto igrače nudeći našim klijentima naknade koje su daleko ispod naknada tih igrača. Povijest se očito ponavlja, samo što ovaj put trgovci ne bi trebali čekati dvadeset godina prije nego što naknade nastanu na razumnoj razini. CPH Crypto odlučio je odmah smanjiti naknade. ” 

Pripazite na skrivene naknade 

Da biste dobili cjelovit prikaz naknada za trgovanje određenog brokera ili burze, morate uzeti obje provizije i raširiti ih u obzir. Trgovci obično zaboravljaju utjecaj širenja na ukupne troškove, iako je namaz često tamo gdje je skriven najznačajniji dio ukupnih naknada, posebno kada trguju na takozvanim brokerskim ili burzama bez provizija..  

Ti brokeri / burze obično kompenziraju nedostatak naknade za proviziju snažnim povećanjem širenja – razlike između ponuđene cijene i prodajne cijene – što im omogućuje da umjesto toga zarade svoju maržu na namazu. Povrh svega, trgovci ne bi smjeli zaboraviti da se visoke naknade za upravljanje novcem – poput depozita i podizanja – također dodaju ukupnim troškovima.  

Ekstremne razlike u cijenama do 1.249% 

Kako bi se dokazale krajnje razlike u naknadama između CPH kripto i četiri globalno dominantne platforme za trgovanje, CPH Crypto proveo je liniju usporedbe cijena na temelju konkretnih primjera. Četiri su glavne platforme Binance, Kraken, Coinbase Pro i eToro, a primjeri se temelje na jednomjesečnom obujmu kripto trgovine od 1.000 USD, 10.000 USD, 200.000 USD i 500.000 USD. Ukratko, rezultati usporedbe su:  


Za 1.000 USD mjesečno  

 • Najjeftinija platforma: CPH Crypto s ukupnim naknadama: 0,6 USD 
 • Najskuplja platforma: Coinbase Pro s ukupnim naknadama: 5,0 USD 
 • Razlika 4,4 USD / 733% 

Za 10.000 USD mjesečno 

 • Najjeftinija platforma: CPH Crypto s ukupnim naknadama: 6 USD 
 • Najskuplja platforma: eToro s ukupnim naknadama: 37,5 USD 
 • Razlika: 31,5 USD / 525% 

Za 200.000 USD mjesečno

 • Najjeftinija platforma: CPH Crypto s ukupnim naknadama: 79 USD 
 • Najskuplja platforma: eToro s ukupnim naknadama: 750 USD 
 • Razlika: 671 USD / 849% 

Za 500.000 USD mjesečno

 • Najjeftinija platforma: CPH Crypto s ukupnim naknadama: 139 USD 
 • Najskuplja platforma: eToro s ukupnim naknadama: 1.875 USD 
 • Razlika 1.736 USD / 1.249% 

(Brojevi prikupljeni u Q2 2020. Molimo pogledajte ova stranica za više informacija)

Fiksna naknada “sve u jednom”. Neograničeno trgovanje za 39 USD / Mjesec 

Prema filozofiji CPH Crypto, trgovci bi se trebali usredotočiti samo na svoju strategiju, a ne na troškove kada trguju. Zbog toga se CPH Crypto protivi trendu visokih naknada za trgovanje na kripto tržištu i nudi fiksnu naknadu “sve u jednom” s dubokim popustom od samo 39 USD / mjesečno za neograničeno trgovanje ili proviziju od samo 0,04 pct. po transakciji za pojedinačno trgovanje.   

Da biste saznali više, posjetite web mjesto CPH Crypto: https://cphcrypto.com/

Podaci za kontakt s medijima

Ime kontakta: Jan Andersen

Kontakt broj: +45 4060 3239

Email za kontakt: [e-pošta zaštićena]

CPH Crypto je izvor ovog sadržaja. Ovo priopćenje za medije je samo u informativne svrhe. Podaci ne predstavljaju investicijski savjet ili ponudu za ulaganje. Virtualna valuta nije zakonsko sredstvo plaćanja, vlada nema potporu, a računi i bilansi vrijednosti ne podliježu zaštiti potrošača. Kriptovalute i tokeni izuzetno su nestabilni. Ne postoji jamstvo stabilne vrijednosti ili bilo kakve vrijednosti. 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map