Financirajte svoje sljedeće putovanje u ove vruće turističke destinacije jednostavnom decentraliziranom aplikacijom

Ljeto je pred vratima. Za neke su programi puta postavljeni. Mnogi drugi traže pravo odredište kako bi se ostvario sljedeći odmor. Iako su neki zauzeti štednjom i bore se sastaviti kraj s krajem – što do kraja ovog članka više neće predstavljati problem. Zahvaljujući “Airsave putovanja“.

Što se tiče odlučivanja o sljedećem odmoru, nakon financija najteže je odlučiti odredište. Sužavanje dugog popisa odredišta lakše je reći nego učiniti.

Ovogodišnji se popis proteže na puno kontinenata, bilo Azije, Europe ili Australije. Suvremeni, ali srednjovjekovni grad Baku, rasprostranjeni etnološki muzeji u Berlinu ili kung-fu klokani u Australiji; tko zna, mogli biste završiti na jednom od ovih mjesta u nadolazećem ljetu. Najvažniji dio – kako uštedjeti za ovaj odmor s “Airsave Travel” također će biti raspravljen tijekom nastavka.

Bez daljnjeg odlaska, krenimo ravno na listu najtoplijih destinacija za odmor u 2019.

Baku

Najpopularnije mjesto za posjet ove godine je glavni grad Azerbejdžana Baku. Smještena u regiji Kavkaza u Euroaziji, zemlja se našla na popisu najbrže rastućih turističkih mjesta. Iako je moderna prijestolnica, Baku odiše atraktivnošću srednjovjekovnih zgrada s intrigantnom poviješću da biste ih mogli razotkriti. Grad je poznat po raznolikoj umjetnosti i kulturi i kozmopolitskom osjećaju. Neka od mjesta koja se moraju posjetiti u Bakuu su Djevojački toranj, Gradski bulevar, Širvanshahova palača i Nacionalni park Gobustan. Nastavite ako želite znati kako možete financirati putovanje u Baku putem “Airsave Travel”.

Berlin

Berlin, glavni grad Njemačke poznat po svojoj turbulentnoj prošlosti, našao se na 2. mjestu naše liste najzanimljivijih turističkih odredišta 2019. Arhaični muzeji, kulturne znamenitosti, divlji noćni život i bogata povijest ono su što Berlin čini žarišnom točkom. Gradski spomenici i muzeji zasigurno će posjetiteljima pružiti otvoren pogled na burnu povijest koju je pretrpjela tijekom godina. Ako kao sljedeće odredište za odmor odaberete Berlin, ne zaboravite posjetiti ova mjesta: sovjetski spomenik u parku Treptower, Berlinski zid u galeriji East Side, spomen na holokaust i Brandenburška vrata. Neka vam “Airsave Travel” pomogne u financiranju ovog putovanja.

Sydney

Sydney, krunski dragulj Australije, nalazi se na trećem mjestu naše liste najzanimljivijih turističkih odredišta 2019. Obalna se linija zemlje proteže na gotovo 37 000 km, a sadrži 11.011 plaža. Doista čarobna zemlja! Međutim, ako ste u Sydneyu, Opera House nakon kojeg slijedi posjet Kraljevskom botaničkom vrtu trebao bi biti na vrhu vašeg puta, inače ćete propustiti puno vremena. Financirajte svoje putovanje u Sydney putem “Airsave Travel”. bez puno gnjavaže.

Kako financirati sljedeći odmor?

Nisu svi na ovom svijetu dovoljno sretni da se rode bogati. Za one koji su bogati, putovanje na ove destinacije možda neće predstavljati problem. Međutim, za ljubitelje putovanja koji rade od 9 do 5, financiranje takvog putovanja može potrajati mjesecima, ako ne i godinama. Tu tehnologija dobro dolazi – zahvaljujući Airsave Travel-u što je putovanje i turizam učinio ovoliko lakšim. Airsave Travel, jednostavna mobilna aplikacija dostupna u App Storeu, omogućuje vam uštedu i zaradu kako biste lako mogli ostvariti svoj san o posjetu Bakuu, Berlinu ili Sydneyu. Sve što trebate je prijaviti se, uputiti aplikaciju prijateljima i početi štedjeti i zarađivati.

Dostupna u App Storeu od 2017. godine, nova decentralizirana verzija Airsave Travel-a koja koristi svoj izvorni novčić Airsave Travel Coin (ASTC) bit će uskoro dostupna. Vidjet ćete kako Airsave Miles i ASTC lako mogu utrostručiti vašu stvarnu zaradu od putovanja, istovremeno prateći virtualne i stvarne bilance u stvarnom vremenu.

Airsave Travel pokreće svoju prvu ponudu za razmjenu 1. svibnja 2019. kako bi financirao decentralizirani projekt. Bilo je krajnje vrijeme da spakirate kofere, napravite plan putovanja i instalirate Airsave Travel kako biste ulagali i zarađivali!

ASTC tokene možete kupiti na Razmjena trgovina tijekom 1. svibnja i 31. srpnja 2019.

Ovo je plaćeno priopćenje za javnost. Provedite vlastito istraživanje vezano uz promoviranu tvrtku ili bilo koju od njenih podružnica ili usluga spomenutih u priopćenju. Coingape.com ne snosi nikakvu odgovornost za vašu štetu ili gubitak.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map