FORSAGE pokrenuti svoj xGOLD program u ETH

FORZACIJA – jedan od MLM projekata o kojima se najviše raspravljalo u 2020. godini, priprema se pokretanje svog marketinškog programa xGOLD u Ethereumu. Podsjećamo, u samo dva mjeseca postojanja programa na bloku TRON, zajednica FORSAGE povećala se za 55%. Preko 100 tisuća novih korisnika. xGOLD sudionici zaradili su 16 milijuna dolara! Članovi općenito zajednice FORSAGE zaradili su gotovo 500 000 000 američkih dolara u 6 mjeseci postojanja projekta samo na Ethereum blockchainu. Te se brojke lako mogu dokazati statistikama usluge Etherscan.

Kripto entuzijasti koji su proučavali FORZACIJA fenomen, analizirali su statistiku pametnih ugovora o projektu na Ethereumu. Otkrili su da su članovi zajednice FORSAGE zaradili više od pola milijarde dolara od proljeća 2020. na verziji ETH blockchain, osim svog prihoda na blockchainu TRON.

Pametni ugovor FORSAGE ETH je u javnoj domeni, stoga njegovo pronalaženje na Etherscanu nije velika stvar. Da biste provjerili sam ugovor i sve transakcije koje prolaze kroz njega, idite na https://etherscan.io/txs?a=0x5acc84a3e955Bdd76467d3348077d003f00fFB97

Do sada je broj transakcija već blizu 3,5 milijuna, a svakih 24 sata dodaje se 700 do 800 transakcija, svaka od različitih iznosa. Uključuju male transakcije od 0,05 do 0,8 ETH, transakcije srednje veličine od 1,6 do 6,4 ETH i velike transakcije preko 50 ETH. Vrijedno je napomenuti da novac nije pohranjen na pametnom ugovoru FORSAGE. Umjesto toga, svaka uplata ide izravno partneru. Odnosno, bilo koji iznos poslan na pametni ugovor postaje prihod člana Zajednice.

U FORSAGE-u svim sredstvima upravlja automatizirani pametni ugovor i sve se transakcije mogu pratiti. Trenutno govorimo o verziji platforme na Ethereum blockchainu, ali postoji i verzija platforme na TRON-u, gdje je jedinstveni marketinški program, xGOLD, pokrenut u listopadu 2020. xGOLD je nadmašio prethodne rekorde performansi u FORZACIJI. Danas se svi pripremaju za nove rekorde na ETH!

Sada se autori ideje pripremaju za lansiranje xGOLD na blok-lancu Ethereum, što će dodatno povećati popularnost platforme FORSAGE na ETH, a posljedično i zaradu njezinih korisnika.

Prije ste mogli pristupiti xGOLD samo na blockchainu TRON, ali to će se uskoro promijeniti. Zbog tehničkih poteškoća prije nije bilo moguće implementirati xGOLD na ETH, no na kraju su programeri to uspjeli. Bit marketinga ostat će ista – potpuno identična onome na što smo navikli. Međutim, prihod će biti znatno veći budući da je zajednica Ethereum veća.

Razlog zašto na ETH nije bilo moguće pokrenuti xGOLD bio je način rada pametnih ugovora na ETH mreži. Sve blockchain transakcije evidentiraju se u distribuiranoj knjizi i moraju se zauvijek pohraniti u milijunima primjeraka. Da bi to omogućili, programeri Ethereum maksimalno su optimizirali i pojednostavili programski jezik. Ova tehnička ograničenja onemogućila su primjenu xGOLD-a na ETH. Zbog upita koji se sastoje od velikog skupa podataka, transakcije bi bile teške i skupe (skuplje od uobičajenih transakcija između novčanika). Iskustvo koje su programeri stekli tijekom provedbe programa na TRON-u pomoglo je optimizirati zahtjeve što je više moguće. Omogućilo im je pokretanje programa u njegovoj punoj funkcionalnosti, uklanjajući pitanje nerazumno visokih naknada za transakcije za članove Zajednice.

  • Tri marketinška programa FORSAGE savršeno su uravnotežena. x3 daje najbrže rezultate za najaktivnije partnere, x4 se može nazvati srednjoročnom strategijom, jer u nekim slučajevima omogućuje ostvarivanje 100% dobiti iz drugog retka. xGOLD je jedan od najatraktivnijih za većinu novorođenih – nudi većinu dodatnih značajki, svi se mogu osjećati dijelom velikog tima u kojem ljudi zajedno rastu. Na taj se način svi programi međusobno povezuju. Ovo je vrlo važna stvar. Da je FORSAGE marketing nagrađivao samo najaktivnije partnere, početnici bi se ustručavali pridružiti se – kažu autori programa u svom službenom videu koji se može naći na poveznici: https://youtu.be/cpXDvVGL794, gdje objašnjavaju koliko im je bilo važno pokrenuti xGOLD na ETH.

xGOLD ukratko. U usporedbi s drugim marketinškim programima, xGOLD nudi povećani broj prelijevanja i poboljšane rute timske interakcije. Svaka podružnica dobiva svoj vlastiti pametni ugovor kad se prijavi.

Povećanje cijene utora u xGOLD-u vrlo je jednostavno: svaki utor košta dvostruko više od prethodnog. Povećanje ide strogo prema Fibonaccijevom numeričkom slijedu, tj. Zlatnom omjeru.

Ne iznenađuje da je postojala potražnja za ovom vrstom marketinškog plana koji se izvodio na Ethereum blockchainu, koji je danas rašireniji. Mreža je transparentna, što je više moguće decentralizirana, i što je najvažnije, programeri su pronašli savršen način za optimizaciju transakcija unutar platforme. Nakon pokretanja programa na Ethereumu, svaki će korisnik dobiti vlastiti pametni ugovor, osiguravajući da xGOLD za njih radi 100% ispravno.

Ovo je nevjerojatna perspektiva u svjetlu pokretanja mreže ETH 2.0 i scenarij bez rizika zbog tehničkih značajki blockchaina. Radujemo se stvarno opipljivom rastu profitabilnosti za sve sudionike FORSAGE-a zbog aktivnog priljeva novih korisnika

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map