Jedan od najboljih 5 svjetskih rudnika grafičkih procesora, lansira najnapredniji trgovački ekosustav, AI Trader.

Autonomna platforma za trgovanje trenutno generira u prosjeku 82% mjesečnih povrata od trgovanja kriptovalutama i preko 100% dobiti dok trguje polugom.

Dubai, 24. svibnja 2018. – Jedna od 5 najboljih svjetskih rudarskih tvrtki sa sjedištem na GPU-u najavljuje pokretanje probojne autonomne platforme za trgovanje kriptovalutama, AI Trader.

Dubai, koji se na Bliskom Istoku smatra i Silicijskom dolinom, sada ima jedan od najvećih svjetskih kripto-rudnika temeljenih na GPU-u sa postrojenjem od 7 MW pod nazivom Kingdom Mining. Rudnik je u potpunosti operativan od travnja 2017. „Razvili smo AI ekosustav s timom stručnih trgovaca iz etabliranih financijskih tvrtki kao što su Morgan Stanley i Deutsche Bank te stručnjacima iz područja strojnog učenja i umjetne inteligencije. Prije toga, kao što to rade i drugi rudari, mi uglavnom HODL većinu svoje proizvodnje. Otkrili smo da AI ublažava nedostatke prihoda od rudarstva kad su cijene pale u veljači i ožujku. Od tada poboljšavamo sustave i njihov GUI kako bi naša kripto zajednica imala koristi od ovog stvaranja. “

Kako radi

Revolucionarni AI ekosustav omogućuje korisnicima autonomno trgovanje kriptovalutama, pri čemu oni jednostavno odabiru par za trgovanje i kliknu za reprodukciju. AI Trader koristi umjetnu inteligenciju za pregled i donošenje trgovačkih odluka na temelju podataka o tržištu u stvarnom vremenu. Također je programirano da prepozna tržišne uvjete optimalne za trgovanje kako bi se ostvario dobitak.

Izvođenje

Ne samo da su sustavi uspjeli značajno ublažiti HODL gubitke za glavne račune, već su to strategije koje trenutno donose 82% u prosjeku prinosa dok trguju kriptovalutama i 120% dok trguju polugom. Ti se rezultati objavljuju na njihovoj web stranici i ažuriraju u stvarnom vremenu. Korisnik može preuzeti i vidjeti ove rezultate na temelju svake pojedinačne transakcije koju je izvršio AI.

Ključne značajke

AI Trader razvijen je na temelju dva temeljna principa, “neka bude jednostavno” & “Učiniti transparentnim”. „Namjerno smo održavali našu platformu jednostavnom. Umjesto da ponudimo nekoliko botova koji predstavljaju trgovačka rješenja na različitim parametrima, razvili smo holistički AI ekosustav koji uzima u obzir sve najbolje prakse u svijetu trgovine kriptovalutama. ” Na AI Traderu ne možete pronaći komplicirane grafikone i grafikone, već su pažljivo razvijene strategije trgovanja određenim valutama predstavljene u GUI-ju koji mijenja igru. Neke od njegovih ključnih značajki uključuju:

  • Dinamičko upravljanje kapitalom

AI koristi znanosti o ponašanju da bi nadoknadio sve gubitke koje je mogao imati tijekom trgovanja. Vraća se u trgovinu s većim iznosom i pokušava nadoknaditi nastali gubitak. Baš kao što bi to učinio trgovac ljudima.

  • Rezultati trgovanja

Najnoviji rezultati trgovanja daju vam pregled izvedbe strategije AI u zadnjih 30 dana. Također vam daje vrijednost koju biste generirali da umjesto toga radite HODL. Također možete preuzeti cjelokupnu povijest transakcija bilo koje zadane strategije u CSV formatu.

  • Podržane više razmjena

Za razliku od ostalih trgovačkih botova, AI Trader svim svojim registriranim korisnicima nudi svoj cjeloviti sustav koji trenutačno pokreću Binance i Bitmex trading backend. U budućnosti će na platformu dodavati Bittrex, a svi će trenutni korisnici također dobiti pristup istoj bez dodatnih troškova. Sve buduće zamjene i nadogradnje također su besplatne za registrirane korisnike. AI Trader ni u jednom trenutku nema pristup korisničkim sredstvima; nakon što je trgovina završena, rezultati se odražavaju na korisničkom računu za zamjenu. Za razliku od drugih platformi na kojima korisnici mogu trgovati samo nekoliko odabranih parova. AI trgovac trgovcima nudi svaki par dostupan na podržanoj burzi.

Program preporuke

Platforma je također najavila jedan od najatraktivnijih referalnih programa na tržištu. Influenceri dobivaju 10% doživotnog provizija od navedenog kupca. Kupac također ostvaruje 10% životnog popusta.


Pojedinosti o pretplati

Platforma nudi tri različita cjenovna paketa; već od 150 USD. To tvrtki omogućuje daljnja poboljšanja sustava. Trenutno su dopuštena plaćanja Litecoin, Bitcoin Cash i kreditne kartice / PayPal.

Završne misli

AI Trader je nesumnjivo jedinstvena platforma koja će poremetiti način na koji se danas obavlja kripto trgovanje. U osnovi potresa trenutnu paradigmu trgovanja, pojednostavljujući je do stupnja koji korisnici prije nisu iskusili.

Također smo iskoristili popust od 10% za svu našu publiku, a to možete zatražiti i klikom na sljedeću poveznicu:

https://app.aitrader.ai/referral/coingape

Za više informacija o AI Traderu i njegovim značajkama, slobodno posjetite njihovu web stranicu https://aitrader.ai/

Pregled platforme: https://www.youtube.com/watch?v=dqz65lSjM2

Pratite AI Trader na Twitteru: https://twitter.com/Aitrader_Ai

O AI Traderu: https://aitrader.ai/about

Kontaktirajte AI trgovca: [e-pošta zaštićena]

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map