Peer to Peer kripto razmjena, Paxful, sada je najveće P2P tržište u Indiji!

Kako usvajanje kriptovaluta raste u zemljama u razvoju, potreba za peer-to-peer razmjenom postaje sve očitija kako bi se olakšala kupnja i prodaja Bitcoina, Ethereuma i Litecoina itd. Paxful, jedna od najvećih P2P kripto burza na svijetu, ima za cilj pružanje najboljih usluga korisnicima u nastojanju da potakne usvajanje kriptografije u državama u razvoju u svijetu u Latinskoj Americi, Africi i Aziji.

Paxful je vodeća ravnopravna razmjena bitcoina, pokrenuta 2014. godine kao EasyBitz, omogućavajući korisnicima kupnju i prodaju BTC-a koristeći različite načine plaćanja, uključujući bankovne i devizne doznake, Paypal, Venmo, MPESA, poklon kartice Apple, itd..

Paxful kripto razmjena u zemljama u razvoju

Imovina kriptovaluta postaje prelazna imovina nekoliko ulagača kao imovina u sigurnom utočištu ili kao sredstvo diverzifikacije u njihovom portfelju. Štoviše, investitori u zemljama u razvoju kupuju Bitcoin (BTC) i sličnu imovinu kako bi smanjili troškove slanja doznaka u inozemstvo i kao zaštitu za hiperinflirajuće valute širom svijeta.

P2P kripto burze koje vodi Paxful i jedan od njegovih konkurenata LocalBitcoins, uglavnom se usredotočuju na razvijeni svijet omogućavajući nebankarskim građanima da kupuju i prodaju BTC lako i učinkovito od lokalnih vršnjaka. Indija posebno bilježi masivan rast interesa za kriptovalute i blockchain jer su njezini ukupni tjedni volumeni kojima se trguje na Paxfulu prošli tjedan dosegnuli najvišu razinu.

Rast usvajanja kriptovaluta u Indiji

Sveukupni rast tehnologije kriptovaluta i blockchaina u Indiji bio je ništa drugo do izvanredan s regulacijskog, tehnološkog i tržišnog aspekta.

Još 2018. godine, najveća svjetska središnja banka demokracije, Reserve Bank of India (RBI), uvela je opću zabranu kriptovaluta s postavljenim drakonskim kaznama. Bezosjećajni zakoni postavljeni za kripto kupovinu korištenjem bankovnih debitnih ili kreditnih kartica i deviznim doznakama mnoge su korisnike u Indiji usmjerili prema P2P razmjenama.

Unatoč tome što je Vrhovni sud Indije presudio da je taj potez neustavan i ukidanje zabrane IRB-a, što je otvorilo zemlju usponu centraliziranih burzi Bitcoin tržišta, P2P burze i dalje napreduju u zemlji.

Ukupan tjedni volumen kojim se do sada trgovalo na Paxfulu 2020. godine.

Paxful trenutačno predvodi naplatu, završivši preko 18,81 milijuna USD u BTC trgovinama na platformi od početka 2020. godine.

Paxful postavlja rekordno visoko u tjednim količinama kojima se trguje u Indiji

Prema grafikonima koje je dostavio UsefulTulips.org, Paxful je sada najveća ravnopravna kripto razmjena u Indiji nakon magistralnog uspona 2020. U samo posljednjih devet mjeseci, P2P je razmjena s jednoznamenkastog tržišnog udjela postala vodeća u dominantnom konkurentu u industriji, LocalBitcoins i drugi tržišni lideri u Indiji.


Indija je drugo po veličini tržište Bitcoin P2P u azijsko-pacifičkoj regiji, samo zaostajući za Kinom, jer je brzi prodor Paxful-a na tržište u zemlji postavlja put da izazove Kinu.

Lokalni bitcoini nasuprot rastima od 2015. godine

U prvih 21 tjedan 2020. razmjena je zabilježila najmanje milijun dolara u tjednim količinama u 34 posto vremena. Od početka svibnja, količine tjednog prometa kojima se trguje Bitcoinom povećale su se, postavljajući tri uzastopna najviša razdoblja – tjedan koji završava 17. svibnja – zabilježivši ukupno 1,521 milijun dolara (ATH).

Razmjena korisnicima nudi brzi način za razmjenu njihovih indijskih rupija za Bitcoin i obrnuto povezivanjem različitih kupaca i prodavača na likvidnom tržištu. Pa kako se možete pridružiti pokretu Paxful i jednostavno kupovati i prodavati BTC za INR?

Kako kupiti i prodati BTC na Paxfulu

Ako nemate račun na Paxfulu, morat ćete “Stvoriti račun”, a zatim se prijaviti na svoj račun. Slijedite upute u nastavku.

  1. Idite kod službenog Ugodna web stranica.
  2. Odaberite “Kupi Bitcoin” ili “Prodaj Bitcoin” na gumbima na gornjoj kartici.

  1. Odaberite opciju “Indijska rupija” i pretražite najbolje ponude i mogućnosti plaćanja koje su korisnici pružili na rezultirajućoj stranici.

NAPOMENA: Sjetite se da pažljivo provjerite reputaciju prodavatelja ili kupca prije početka trgovine, pažljivo proučite svaki detalj i provjerite je li vaš dobavljač dostupan.

  1. Odaberite željenu ponudu i postavite iznos koji želite kupiti.
  2. Ako ste zadovoljni navedenim uvjetima, kliknite gumb “Pristani na uvjete i kupi bitcoin odmah”.
  3. Rezultirajuća stranica pružit će okvir za chat između kupca i prodavatelja radi razmjene detalja.
  4. Nakon što pošaljete uplatu, kliknite gumb “PLAĆENO” za primanje Bitcoina.

Međutim, razmjena ograničava količine koje možete trgovati ako nisu potvrđene. Potvrdite svoju e-poštu i ID da biste povećali ograničenja trgovanja.

Zaključak

Paxfulov rast u indijskoj kripto zajednici i stotine mogućnosti plaćanja nude burzi divlju konkurentsku prednost u odnosu na konkurenciju. Brze i jeftine značajke kupnje i prodaje čine Paxful idealnom razmjenom P2P za dobivanje dijela Bitcoina u Indiji!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
Adblock
detector
map