PR: Cache stvaranje blokchaina upotrebljivim za programere i tvrtke

Razvoj blockchaina smatra se složenom i zbunjujućom stvari kad to ne bi trebao biti. No budući da je u početnoj fazi, programerima je teško stvoriti programe koji mogu dalje postići masovno usvajanje u budućnosti.

Ovo je gdje Predmemorija dolazi na sliku. S ciljem da „Blockchain razvoj ne bi trebao biti raketna znanost“, radi na nekoliko proizvoda i usluga koje možete uspostaviti i pokrenuti na blockchainu u roku od nekoliko minuta.

Predmemorija susreta: za nekoliko minuta pokrenite blockchain

Cache je niz projekata i tokena koji radi na izgradnji alata kako bi blockchain bio jednostavan i upotrebljiv za programere kao i za tvrtke.

„Cache je žeton i serija projekata čiji je cilj osnaživanje programera, startupa i proizvoda da lako usvoje moćne značajke blockchaina kao što su sredstva, tokeni, decentralizacija, upravljanje identitetima i još mnogo toga. U redu, vjerujemo da da bismo imali decentraliziraniji svijet moramo razvoj, alate i korisničko iskustvo oko blockchaina učiniti jednostavnim izborom. “

Izgrađen na NEM blockchainu, tim definira tehnologiju koja stoji iza svog projekta kao „Cache djeluje i živi unutar NEM blockchain platforme. NEM djeluje sa sigurnim API-jem RESTful koji programerima omogućuje da na vrhu platforme izgrade jedinstvena, user-friendly rješenja. Da bi poslao Cache ili izvršio Cache transakcije, korisnik će platiti nominalnu naknadu za transakciju u XEM kriptovaluti. Za razliku od Ethereuma, naknade u NEM blockchainu nisu promjenjive, pouzdane i jeftine. “

Vrijednost tokena predmemorije & solidan tim

Što se tiče Cache tokena, dizajniran je s naglaskom na onboard programere, tvrtke, web stranice i tvrtke. Tvrtka bi to postigla kroz 3 glavna proizvoda, tj. Blockstart, Cacheout i Devslopes.

Cache je uslužni token koji će pokretati Blockstart, razvojnu platformu koja pruža alate za jednostavnu implementaciju i izgradnju blockchain aplikacija. Blockstart će omogućiti programerima i tvrtkama da se za nekoliko minuta počnu graditi na blockchain mreži i naplatit će naknade za predmemoriju. Kako bi podržao razvoj ove razvojne platforme, Cacheout je stvoren da bude ekosustav, web stranica i platforma dizajnirana da generira kvalitetna pitanja i odgovore na programska i tehnička pitanja relevantna za članove zajednice Blockstart. Devslopes će imati obuku za programere gdje se nekom ekskluzivnom sadržaju može pristupiti putem predmemorije, a nastavit će služiti kao inkubator za nadolazeće blockchain superzvijezde.

Projekt ima solidan tim od 9 članova, oni grade aplikacije suočene sa potrošačima i programerima od 2015. godine i podučili su preko 300 000 učenika širom svijeta kako kodirati na Devslopes-u. Svi članovi tima bili su bivši studenti Devslopes-a, a njihove platforme grade se tako da ih pokreće upotreba i aktivnosti programera, a intenzivno će ih koristiti postojeća zajednica Devslopes.

Tim kaže,

“Složene stvari pojednostavljujemo. Sada to radimo za blockchain. ”

Povijest tima, evidencija postavljanja i postizanja ciljeva te stvaranje proizvoda i usluga koji su korisni i lako razumljivi, snage su ovog projekta. Predmemorija je već u optjecaju i može se koristiti za kupnju tečajeva na www.devslopes.com. Trenutno tim surađuje s Pearson Vueom i Blockchain Training Allianceom kako bi pomogao u izradi ispita i certifikata vezanih uz Blockchain širom svijeta.

Cacheovi budući planovi

Platforma i sustavi Devslopes aktivni su i uspješni u posljednje dvije godine, podržavajući i gradeći svoju bazu korisnika. Uz to, Blockstart se trenutno gradi, a Cacheout je u ranoj fazi razvoja proizvoda.

Što se tiče budućih planova, tim kaže;

“Istovremeno ćemo nastaviti graditi i puštati našu javnu blockchain mrežu na kojoj programeri mogu graditi proizvode i usluge uz naknadu predmemorije. Ubrzo nakon što ćemo započeti razvoj Cacheout-a i nastavit ćemo rasti i proizvoditi sadržaj za Devslopes Learn to Code za generiranje vodećih Blockstart-a i Cacheout-a. ”

U nedavnom post na blogu, tim je napomenuo da će zbog jedinstvene upotrebe tokena Cache unutar zajednice programera Blockstart token biti izoliran od trenda cijena “brzine tokena” koji muči mnoge tokenizirane blockchain platforme. Ulozi programera u tokenu Cache zapravo su depoziti za izgradnju unutar ekosustava Blockstart. Ovaj ulog podupire ekosustav i umanjuje frustrirajuće financijske i tehnološke režijske troškove blockchain razvoja.

Cache je počeo graditi SDK-ove za iOS, Android i Unity kako bi pokrenuo programere i pokrenuo ih, kao i postavljanje njihovog MVP-a za Blockstart (B2B) gdje tvrtke i startupi rade i rade na vlastitim blockchain mrežama za nekoliko minuta. Cache je izrađen od temelja za podršku i slavljenje programera, a ta usmjerena svrha rezultirala je snažnim nizom tehnologija koje će osnažiti razvoj sljedeće generacije decentraliziranog softvera.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map