PR: Danas je Alibabacoin objavio svoju mnogo očekivanu aplikaciju za kriptovalute

Danas slavni Zaklada Alibabacoin objavili su svoj dugo očekivani Multicrypto novčanik kao odgovor na ogromnu podršku zajednice projektu. Multicrypto novčanik jedan je od novčanika za kriptovalute na svijetu koji može istovremeno pohraniti, osigurati i razmijeniti 10 jedinstvenih kripto valuta, a sve uz praktičnost i zaštitu integrirane blockchain usluge prepoznavanja lica – još jedan prvi svjetski.

Kao spomen na povijesno lansiranje, Alibabacoin održava jednokratni Airdrop događaj s velikim nagradama.

Alibabacoin: povijest uspjeha

Uspjeh projekta Multicrypto i rezultirajući događaj Aidrop izravno proizlaze iz silnog uspjeha koji je zaklada stekla u 2018. Visoke ambicije tvrtke često su ulijevale sumnju kritičarima, ali s vremena na vrijeme te su sumnje utihnule transparentnošću tvrtke i predanost. Upravo zbog ove razine posvećenosti zajednica je tako brzo narasla.

Projekt Multicrypto Wallet ne bi bio toliko uspješan da nije bilo laserskog fokusiranja Alibabacoin tim uparen s povjerenjem tisuća inteligentnih investitora. Zaklada je predložila bilo kakve ideje koje su se činile pretjerano ambicioznima ili posve nemogućima, ali ti projekti neprestano uspijevaju, zajednica raste i vrijednost ABBC kovanice raste. Najraniji korisnici tvrtke vjerovali su u poslovni plan izložen u dobro formuliranom dokumentu. Upravo je ta vizija toliko povjerovala da je dovela do neočekivanog uspjeha ICO događaja.

Alibabacoin je dobio mnogo više sredstava nego što se predviđalo zbog uzbuđenja i povjerenja investitora. Ta su sredstva ušla izravno u ostvarivanje svojih planova, propuštajući priliku za brzu zaradu, umjesto da ulažu u napredne tehnologije, prelazeći svoje obveze.

Financiranje strastvenih ulagača usmjereno je na širenje infrastrukture, nadogradnju softverskih sustava i zapošljavanje novih programera, ekonomista i vođa timova. Ulaganje Alibabacoina u vlastitu viziju ostvarilo je njihov san o razvoju najnaprednijeg kripto-novčanika na svijetu, Multicrypto novčanika.

Multicrypto novčanik: izmjenjivač igara

Ovaj dan obilježava povijesni događaj u svijetu blockchain tehnologije. Izdanje Multicrypto novčanika oblikovat će budućnost kriptovaluta i postaviti standard za sve tvrtke koje ga slijede. Preuzimanjem jedne besplatne aplikacije za Android ili i0S, korisnici će na dohvat ruke imati najsvestraniju platformu za pohranu i razmjenu novčića na svijetu..

Nema potrebe za više novčanika ili trećih strana izmjenjivača, jer Alibabacoinov novčanik radi s ABBC-om, Ethereum-om, Bitcoin-om, Dash-om, Litecoin-om, Bitcoin Cash-om, Z-Cash-om, Otum-om, Tether-om i Vergeom. Svih 10 ovih kovanica može se upravljati, razmjenjivati ​​i prenijeti u jednostavnoj, intuitivnoj aplikaciji, bez potrebe za tradicionalnom lozinkom, i uz neusporedivu razinu zaštite od naprednog softvera za prepoznavanje lica.

Zaklada Alibabacoin intenzivno je surađivala s čelnicima u industriji kako bi pionir ove tehnologije ugradila je u blockchain. Njihova nova platforma zaboravljanje lozinki stvar je prošlosti. Softver za prepoznavanje lica integriran u aplikaciju omogućava korisnicima da uđu na njihov račun, a pritom kriminalce drže podalje

Masovno zračno slavlje

Da bi vratio strastvenoj zajednici koja je sve ovo omogućila, Zaklada Alibabacoin daruje 50 000 000 ABBC. Svatko može dobiti nagrade u ovoj zračnoj luci preuzimanjem aplikacije Multicrypto Novčanik besplatno. Prvih 500.000 ljudi koji otvore aplikaciju dobit će 100 ABBC. Korisnici mogu zaraditi dodatni ABBC preporučujući prijatelje. Svaka preporuka koju korisnik uputi zaradit će dodatnih 20 ABBC.

Ovo je nevjerojatan sustav za rast zajednice i širenje nevjerojatne funkcionalnosti Multicrypto novčanika na novčanike širom svijeta. Airdrop traje od 2. srpnja do 31. srpnja, zato budite sigurni da ne propustite priliku dobiti besplatne kovanice iz jedne od najbrže rastućih kriptovaluta prije nego što cijena skoči uvis.

Zaključak

Zahvaljujući nevjerojatnom uspjehu, lako je shvatiti zašto je lansiranje ove nove tehnologije privuklo toliko pažnje. Zaklada Alibabacoin uistinu je inovator u industriji i nikada nije prestala ugoditi svojim investitorima.

Pokretanje njihovog Multicrypto novčanika samo je prva stanica na njihovom putu da postanu vodeća svjetska softverska platforma za digitalnu imovinu “. Kripto-entuzijasti i investitori svugdje će preuzeti novu aplikaciju i dobiti svoj ABBC što je prije moguće.

Za više informacija posjetite našu web stranicu www.abbcevents.com.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
Like this post? Please share to your friends:
map